Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Technologie 5G je zbraňový systém, říká expert na zbraně Mark Steele
    Technologie 5G je zbraňový systém, říká expert na zbraně Mark Steele

    Technologie 5G je zbraňový systém, říká expert na zbraně Mark Steele

  • Ing. Rudolf Vávra – Vliv 5G sítí na člověka (VIDEO)
    Ing. Rudolf Vávra – Vliv 5G sítí na člověka (VIDEO)

    Ing. Rudolf Vávra – Vliv 5G sítí na člověka (VIDEO)

  • Robert F. Kennedy, Jr. – Proslov na tiskové konferenci v Berlíně o vakcínách a 5G
    Robert F. Kennedy, Jr. – Proslov na tiskové konferenci v Berlíně o vakcínách a 5G

    Robert F. Kennedy, Jr. – Proslov na tiskové konferenci v Berlíně o vakcínách a 5G

  • 10 způsobů jak se chránit před elektromagnetickým zářením a zároveň zlepšit své zdraví
    10 způsobů jak se chránit před elektromagnetickým zářením a zároveň zlepšit své zdraví

    10 způsobů jak se chránit před elektromagnetickým zářením a zároveň zlepšit své zdraví

Celostní lékař hovoří o síti 5G, šišince a možnostech ochrany před EM zářením; přináší návod na jednoduché, účinné cvičení

Přinášíme mírně zkrácený přepis rozhovoru Gerharda Pellegriniho z rádia SOL s lékařem specializovaným na všeobecné lékařství a radiologii, dr. Manfredem Doeppem. Dr. Doepp pochází z Německa, ale svoji celostně-medicínskou praxi provozuje ve Švýcarsku. V interview jde primárně o vliv elektrosmogu na náš mozek, o nadcházející zavedení sítě 5G a o možnosti ochrany.

GP: Mohli bychom si nejprve shrnout, jak se liší současná síť čtvrté generace od sítě páté generace (5G)?

MD: Současná síť 4G, typ LTE+, je pro lidské potřeby zcela dostačující. Dává nám možnost například sledovat online film na mobilu. Teď se nám ovšem tvrdí, že to nestačí – že musíme mít možnost stáhnout si celý film za 10 sekund! Rychlost a objem přenosu dat má vzrůst tak silně, že to současnému běžnému uživateli v podstatě ani nebude k ničemu. Celá země má být pokryta touto nesmírně efektivní wi-fi sítí, která poběží paralelně k normálnímu pevnému připojení (to na rozdíl od wi-fi nevytváří prakticky žádný elektrosmog). Ovšem počítá se s aktivním a intenzivním využíváním wi-fi umělou inteligencí, samořiditelnými auty a smart domácnostmi. Bude to úplně jiná úroveň internetu.

[wp_ad_camp_2]

Jedná se tedy o obrovský skok, a to bohužel i ze zdravotního hlediska. Už současná frekvence 2,4 GHz je velký problém. Představuje „biologické okno“ – frekvenci, proti které se živý organismus neumí efektivně bránit. Plánované zvýšení na 3,6 – 4,8 GHz situaci ještě zhorší. Šestá generace, o které se už nyní uvažuje, a která by se měla začít zkoušet v horizontu 4-5 let, bude využívat ještě vyšší frekvence, až 30 GHz. Tyto vysoké frekvence enormně zatěžují tělo, zejména mozek. Dá se očekávat, že intenzita elektromagnetického záření v nejbližších letech vzroste až stokrát. Jsme nedobrovolnými účastníky obrovského experimentu, který nikdo nekontroluje.

Tahouny jsou v tomto ohledu asijské státy, zejména Čína. Tam není ochrana životního prostředí žádné téma a lidí je také dost. Evropští provozovatelé se cítí pod tlakem – musejí přece svým spotřebitelům přinést tu samou „kvalitu“.

Elektromagnetické záření o vysoké frekvenci má obzvlášť ničivý dopad na mitochondrie, zcela klíčové organely, které buňkám zajišťují energii. Jde o to, že záření mnohonásobně zesiluje tvorbu volných radikálů, které útočí na mitochondrie prostřednictvím spuštění mechanismů autoagrese. Snížená tvorba energie se na živém organismu projevuje zvýšenou únavou až vyčerpáním.

GP: V tomto kontextu bychom se měli zmínit i o šišince.

MD: Šišinka je vůči záření nejcitlivější orgán celého těla. Jakožto orgán, který musí z důvodu své hlavní funkce (zajišťování cirkadiánního rytmu) dobře vnímat různé druhy záření, obsahuje magnetity – velmi drobné „magnetky“, které citlivě vnímají elektromagnetická pole. Na šišinku je v současnosti veden útok na mnoha frontách. Tou první jsou zmíněná EM pole, pak chemtrails, obsahující těžké kovy, které se přednostně ukládají právě v šišince, a dále herbicidy a insekticidy; glyfosát se do šišinky vstřebává zvlášť ochotně. Jak opakovaně zjišťujeme v našem léčebném centru, lidí se skutečně fungující šišinkou už je jen velmi málo.

[wp_ad_camp_2]

GP: Nepředstavuje snad šišinka rozhraní mezi hmotnou a duchovní stránkou člověka?

MD: Přesně. Kosmos komunikuje s člověkem prostřednictvím šišinky. Šišinka je centrální řídící instrument spojující Vyšší já (duši), osobnost člověka a jeho podvědomí. A když šišinka správně nefunguje, upadáme do stavu, který označuji jako zombifikaci.

GP: Ze školy si ještě pamatuji něco jako sinusové vlny, které jsou pro člověka velmi dobře snesitelné, mobilní síť však funguje na jiném principu.

MD: Ano, příroda využívá analogové signály a dává přednost sinusoidám. Ty nejsou vůbec nebezpečné a příroda je na ně zvyklá miliony let. To, co tu máme posledních cirka 25 let, jsou pravoúhlé (digitální) impulsy, které nemají s přírodou nic společného. Každému, komu záleží na vlastním zdraví, doporučuji nadále používat počítač s kabelovým připojením, a nepořizovat si domů wi-fi.

GP: Velkou popularitu mají tvé cviky určené k „vypojení“ (Entswitschen / deswitch).

MD: Jsou to tři velmi jednoduché cviky, které zaberou asi minutu a přitom jsou nesmírně účinné. Zabírají obzvlášť u dětí, které se pak lépe koncentrují a dokonce se jeví jako inteligentnější, ale samozřejmě pomáhají i dospělým. Je nutné dostat se z nepřirozeného stavu, do kterého uvádí mozek EM záření – kdy jednotlivé mozkové oblasti fungují odděleně a jejich vzájemná komunikace je omezena. Tato cvičení opět uvádějí mozek do rovnováhy.

[wp_ad_camp_2]

1:40: Cvik č. 1: překřížit ruce, palec pod obočí, prsty nad obočí, jemně masírovat, tzn. držet obočí mezi palcem a ostatními prsty a citlivě mačkat. Provádět minimálně 20-30 sekund.

3:30: Cvik č. 2: opět překřížit ruce a masírovat okraje ušních boltců. Po 20-30 sekundách by se měl dostavit pocit lepší jasnosti uvažování a větší vyrovnanosti.

4:50 Cvik č. 3: malíčky na body pod a nad horním rtem, jak jsou zřejmé na videu, a jemně masírovat. V polovině času vyměnit ruce. Cviku věnovat 20-30 sekund. Soubor cvičení lze podle potřeby provádět opakovaně.

GP: Moderní doba nás konfrontuje s novými typy závislosti. Jak souvisejí s elektrosmogem?

MD: Na elektromagnetickém záření lze skutečně získat závislost. Její druhou komponentou je závislost na mobilech a třetí závislost na internetu. Všechny tři aspekty se šíří obzvlášť mezi dětmi a mladými lidmi. Podle oficiálních anket přiznává 80 % mladistvých, že nejsou schopni žít bez mobilu – že takový život považují za zbavený smyslu. Bez mobilu vydrží maximálně tři hodiny. To už lze označit za závislost.

[wp_ad_camp_2]

GP: Pokud je dítěti či mladistvému přístroj odebrán, může se dokonce dostavit agresivní reakce.

MD: To je pravda, stejně jako při nucené abstinenci od heroinu se objevují výbuchy hněvu a podobné chování. Závislost v podstatě znamená, že člověk touží po něčem, co mu škodí, a odmítá to, co je pro něj dobré.

GP: Vraťme se ale zpět k šišince. Jaké postupy doporučuješ k jejímu čištění a aktivaci?

MD: Šišinka je nejvýše uložená endokrinní žláza našeho těla a slouží jako centrální. Produkuje především hormon melatonin, bez kterého bychom nespali, ale má i mnoho dalších řídících funkcí, potřebných pro podřízené žlázy.

GP: Již jsme mluvili o tom, že se v šišince ukládají toxiny. Je tedy nezbytné ji detoxikovat.

MD: Velmi vhodná je tinktura z koriandrové nati. Je dobré dodávat i některé velmi hodnotné, tzv. esenciální aminokyseliny: fenylalanin, thyrosin, tryptofan. Celé tělo a zejména šišinka také miluje vibrace. Těch dosáhneme velmi jednoduše, stačí prozpěvovat ómmm.

GP: Toto všechno tedy posiluje šišinku. Slyšel jsem, že ta se může i scvrkávat.

MD: Je to tak, při dlouhodobé neaktivitě se šišinka zmenšuje. Vzniká v ní tzv. „mozkový písek“ – krystalické struktury se v ní shlukují a vytvářejí drobné kousky, trochu podobné písku u moře.

GP: Jaké jsou další metody a prostředky, které pomáhají šišince?

[wp_ad_camp_2]

MD: Zmínili jsme se již o třech kineziologických cvicích a o tinktuře z koriandrové nati; denně 5 kapek na jazyk. Pak jsou tu výrobky Ray Guard / Human Firewall – to je v podstatě jediná firma (a znám v tomto směru všechny po celém světě), která nevyužívá jen energizované čipy, ale i zcela speciální, dvacet let vyvíjenou směs minerálů.

GP: Je asi dobré zmínit, že čipy jsou určeny k připevnění na přístroje, které vyzařují EM pole…

MD: Ano, tyto čipy redukují elektromagnetický smog uvolňovaný z jednotlivých přístrojů. U 3G a 4G ještě dostačovaly, ale pro 5G jsou moc slabé.

GP: Jakým způsobem ty čipy působí?

MD: Po připevnění na zařízení, dejme tomu mobilní telefon, podle tvrzení výrobců zajišťují neutralizaci záření – rušení negativních [biologických] informací. Tato neutralizace je rozsahem ovšem dost omezená. To, co nás nyní čeká, vyžaduje nyní přístup. Firma RayGuard má k dispozici unikátní směs minerálů a krystalů – polodrahokamů a fullerenů v takovém poměru, že směs sama o sobě vydává záření, a to ve formě sinusových vln, které jsou fyziologické, normální. Tyto vlny vytvářejí ochrannou vrstvu kolem člověka, který směs nosí na těle.

GP: Takže směs sama o sobě vytváří záření?

[wp_ad_camp_2]

MD: Jistě, krystaly křemíku a germania se používají v elektronice, to je známá věc. Obsahují je například tranzistory, a právě tyto krystaly se využívají k ochraně před elektrosmogem – v podobě malých zařízení, která člověk nosí u sebe.

GP: Je zajímavé, že křemík v podstatě není nic jiného než křemenný písek, naprosto přirozený minerál, který se na zemi hojně vyskytuje.

MD: Správně. Obyčejný, ale s fenomenálními vlastnostmi. Například když na něj vyvineme tlak, vzniká elektrický proud. Nebo když jdeme bosi po mořském břehu, napůl vodou, napůl pískem, tělo se uzemňuje a elektrický náboj vyvolaný elektrosmogem se vybíjí do vlhkého písku.

GP: Je ještě něco, co bys teď na konci vysílání chtěl sdělit našim posluchačům?

MD: Snad jen to, že šišinka představuje i čakru, která obsahuje lásku, a to primárně lásku k sobě: dělat pro sebe dobré věci a neškodit si. Nakonec je tedy láska řešením všech těchto problémů.

Zdroj: 11 | Překlad: 22

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
4 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře