Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

  • Speciální jednotky zničily letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Speciální jednotky zničily letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Speciální jednotky zničily letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

Úderné vysvětlení dálnovidcem, exorcistou Sanandou, který tvrdí, že Greta Thunberg je reptiliánská bytost – dokonce ARCHON. CO2 je gigantický podvod na lidstvo

…..GRETA THUNBERG je reptiloidním cestovatelem v čase. Bylo odhaleno na univerzitě v USA. Video ve spodní části článku….

00:54

Vědci a odborníci potvrdili, že hodnota CO2 ve vzduchu je tak minimální, že není v lidských silách jakkoliv zakročit, nemůže v tomto směru NAPROSTO NIC změnit, a hlavně, kdyby od zítřka nejezdila žádná auta na planetě Zemi, tak NA KLIMATU ZEMĚ BY SE VŮBEC NIC NEZMĚNILO!!!!

říká komentátor v níže uvedeném videu a pokračuje: proč jsou lidstvu předkládány naprosté LŽI, KTERÉ JSOU TAK JEDNODUŠE PRŮHLEDNÉ a co stojí za histérií rozpoutanou touto klimadebatou?

[wp_ad_camp_2]

Tímto komentátor položil otázku parapsychologu, léčiteli duší, exorcistovi, dálnovidci  Sanandovi, který naprosto zřetelně a ve stručnosti opověděl:

Za tím vším stojí VÁLKA, která má být tímto rozpoutána. Mezi dětmi a dospělými, mezi dětmi a staršími dětmi, mezi mladými a starými. Vlády používají děti a mládež jako zbraň proti nám, jsou to zbraně proti lidstvu – děti, které jsou záměrně “rozohňovány”.

Komentátor mu skočí do řeči a říká například GRÉTA THUNBERG.

Sananda odpovídá ano, ano, GRETA THUNBERG je jeden reptiloid, dokonce je ARCHONT, skrývá se v ní velmi nebezpečná bytost (něco jako skřet, který má zájem jenom škodit – poznámka překladatele) a zdůrazňuje, že neexistuje žádné od lidí způsobené klimatické oteplování!!!!! TEČKA!!!! Existuje mnoho vědeckých stůdií, že něco takového neexistuje!!!!!

[wp_ad_camp_2]

To, co se v současné době odehrává, je zcela normální proces na planetě Zemi, dodává. Jsou to přirozené procesy, které nemůže člověk ovlivňovat. To, co dělá temná strana, je změna počasí, manipulace počasí. A tímto rozohňují děti a mládež proti starším, nutí je jít do ulic. Tím chtějí způsobit hádky třeba u oběda, kdy rodičům předhazují: Ty blbče se svým SUV, ty chceš zlikvidovat klima. A tímto dávají klín mezi mládež a dospělé, které mají zájem poštvat proti sobě. To znamená, mají zájem totálně rozhádat a rozpoltit mladou a starší generaci. Každého proti každému. To je jejich cílem. Kolisty proti SUV řidičům atd.. Lidé a rostliny potřebují CO2 k dýchání. Bez CO2 lidstvo na planetě Zemi vymře. Jinak řečeno, když děti protestují proti CO2, tak protestují PROTI ŽIVOTU.

Pozor, jenom reptiliáni mohou žít bez CO2. Reptiliáni si tedy zde na planetě Zemi budují svět pro sebe, nepotřebují zde už lidstvo. Chtějí nás zde vyhubit. To je skutečnost. Chtějí zde vyvolat válku a tou nás vyhubit. Válka není už k zastavení (nemějte obavu, dle indigo dívenky se dá zastavit)

Ti hlupáci tam venku při protestech, kteří nemají sebemenší vzdělání a vědomosti o CO2 a o klimatu, kteří vyběhnou ven a protestují protože si myslí, že dělají něco dobrého v jejich velké naivitě, slouží pro ohromný chaos na celé planetě až ke zdárnému vyhynutí nás všech. Nyní už není k zastavení rozdělení lidí, a dokonce ani v alternativní scéně. Existuje mnoho alternativních lidí, kteří se zdravě stravují, jsou spirituální, tak i dokonce zde dochází ke štěpení. Nyní tedy dochází ke štěpení lidí (díky klimatu) kompletně ve všech rovinách.

[wp_ad_camp_2]

Dluhou dobu stavěly elity proti sobě Rusko a Čínu, USA a Rusko, Čínu a USA, mezi těmi a druhými a chtěli tím vyvolat WWIII. To ale nefungovalo, protože Putin a Trump na tuhle hru nepřistoupili. Co tedy potřebují? Společného nepřítele. A ten společný nepřítel je právě POČASÍ A KLIMA. A tímto se spoléhají na nevědomost a slaboduchost lidí. Protože mnoho se nevyzná a ani si nevygooglí nebo jsou líní a nezajímá je to, chtějí prostě jít jenom do ulic a demonstrovat. Dětem to dělá ohromnou radost a legraci, místo chození do školy jít do ulic ve skupinách a dělat “party”. Ani nevědí proč protestují.

Jo a proti čemu vlastně protestujeme se pak děti ptají? No proti klima. Pak začínají všichni hlasitě řvát klima klima klima klima. Nikdo se z nich ani nepřesvědčí, jestli jejich protesty mají jakýkoliv vědecký podklad a pevnou základnu. Je tak jednoduché se na internetu přesvědčit, že to všechno jsou jenom lži. A co je dalším krokem po rozdělení, jsou přece katastrofální bouře, orkány a tornáda zaviněná HAARPEM a chemtraily, které vznikají korelací vysílačů energií HAARPEM a Chemtraily. Dále k tomu přichází zemětřesení a jiné přírodní katastrofy vyvolané HAARPEM. Vše je svedeno na KLIMA. Tímto se lidé ještě více dají “nahecovat, nažhavit” na protesty proti klima. Ale vůbec je nezajímá, že právě touto geniální stratégií na hlupáky použijí další stovky daní na klimatickou ochranu až jim vytáhnou z kapsy poslední cent. Tímto nác chtějí donutit naše auta stát doma a nejezdit. Dále to povede k tomu, aby odebrali lidem veškerá práva, drželi lidi u země. Dále všechny donutili koupit jenom ELEKTROAUTA se kterými mohou jet jen jednou nebo dvakrát za týden na nákup. Pohybovat se budou moci jen v malém okruhu. Nebudou smět jezdit na dovolenou atd. Celé pozadí je vysát z Vašich peněženek poslední peníze.

[wp_ad_camp_2]

Jakýkoliv KLIMATICKÝ PAKET, jak ho nazvali v EU je protichůdnou řečí samé podstaty tohoto nesmyslného činění, protože klima NEMŮŽEME JAKKOLIV CHRÁNIT. A za tímto si stojí mnoho vědců. Zvednou se opět daně. Žádné daně nemohou ochránit jakékoliv klimatické podmínky na planetě zemi, ani dokonce veškerý majetek nás všech tohle nemůže udělat!!!!! Klimahisterie je uměle vyvolaná proti nám všem . Prosím snažte se to pochopit, dřív než bude pozdě….

Je to naprosto jednoduché. Elita si vytvořila problém, který NEEXISTUJE A ANI NEEXISTOVAL a pak hned hledají nesmyslná řešení. Lidsvo je totálně OBLBOVÁNO A OTUPOVÁNO JEJICH DEBILNÍMI ŘEČMI A JE AŽ NESKUTEČNÉ, CO S NÁMI DĚLAJÍ.

Když slyším od nějakého politika slovo ochrana klimatu, mám chuť mu dát několik fasek zleva a zprava, je to naprosto nehorázné a ostudné, co s lidstvem dělají. A mohou si to dovolit jenom proto, že lidstvo je skutečně dnes HLOUPÉ říká na závěr parapsycholog, léčitel duší, exorcista, dálnovidec  Sananda…..

Text je volným překladem níže uvedeného videa. Přeložil tm.

 

https://youtu.be/9dfvTpGvFyo

 

[wp_ad_camp_2]

A zde se můžete podívat na další snímky:

…..GRETA THUNBERG je reptiloidním cestovatelem v čase. Bylo odhaleno na univerzitě v USA. Video

https://youtu.be/8yyhAowVIN4

A další obrázky najdete ZDE:

https://www.google.cz/search?hl=cs&tbm=isch&source=hp&biw=1322&bih=725&ei=R98kXseNJ-7lrgTrlL6gCA&q=thunberg+reptiloid&oq=thunberg+reptiloid&gs_l=img.3…2530.11646..12575…0.0..0.251.2967.0j16j2……0….1..gws-wiz-img…..0..0j0i30j0i19j0i5i30i19.LlTqFPPsMqs&ved=0ahUKEwiHzev_4ZDnAhXusosKHWuKD4QQ4dUDCAU&uact=5#imgrc=SnMIcQ1lEN5euM

A copak se to tady učí KRETÉNKA THUNBERGEROVÁ?????  ODKAZ

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
47 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře