Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Tajná bitva o planetu Zemi pokračuje. Bill Gates se vzdal Číňanům

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 24.02.2020

Tajná bitva o planetu Zemi probíhá s Anglií, Ruskem, Čínou a Pentagonem, který vede obvinění proti satanské chazarské mafii. Největší posun minulého týdne je ten, že Bill Gates, který se obává o svůj život, vzdal Číňanům a poskytuje jim zasvěcené informace o farma-mafii, jak nám sdělily zdroje Asijské tajné společnosti a Pentagonu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Zprávy oficiální čínské tiskové agentury Xinhua News uvádí, že Gates nabídl 100 milionů dolarů na boj proti „novému koronaviru.“ Čínský prezident Xi Jinping napsal Gatesovi toto:

“Vítám vaši spolupráci s příslušnými čínskými institucemi a těším se na lepší koordinaci a společné úsilí v rámci mezinárodního společenství v zájmu zdraví a pohody všech.”

K „relevantním čínským institucím,“ se kterými Gates spolupracuje, patří s největší pravděpodobností čínské tajné služby.

Zdroje Asijské tajné společnosti minulý týden Pentagonu řekly, že si jsou vědomy, že útok biologickou zbraní na Čínu byl proveden stejnými lidmi, kteří zavraždili prezidenta Johna F. Kennedyho a zorganizovali 11. září.

Asiaté a Pentagon tedy spolupracují a sdílejí přesné informace za účelem zajištění všech viníků a jejich dohnání před spravedlnost.

Nyní se musíme podívat na roli prezidenta USA Donalda Trumpa a jeho režimu v tomto celém divadlu. Klíčovým aspektem je eskalace paniky ohledně „koronaviru,“ jinak známý jako běžný virus při nachlazení. Šíření paniky se zintenzivnilo poté, co vláda Spojených států amerických do 16. února neprovedla potřebné úhrady a nedodržela své závazky (angl. default, pozn. př.). Tato pandemie poskytuje krytí pro odstřižení financování (a tedy schodku financovaného dovozu), kterým USA právě prochází.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Také si všimněme, že Trump ztratil velkou část podpory armády. Proto byl nucen jmenovat sionistického velvyslance USA v Německu, Richarda Grenella (který se netají svoji homosexualitou), jako úřadujícího ředitele pro národní zpravodajství (National Intelligence Director). To je také důvod, proč Trump (Q-anon) zmiňuje Kashyap Patela jako „jméno k zapamatování.“

Bývalý agent CIA a příslušník námořnictva Robert David Steele uvádí:

“Tajní vysocí úředníci budou lhát úřadujícímu řediteli a jeho novým lidem, jako je Kashyap Patel, z nichž všichni nemají zkušenosti z prostředí tajných služeb, přesto velmi dobře vědí, co prezident potřebuje, ale nedostane to – na rozdíl od podvratných rad a lží. Stejně jako u ministra zahraničí Pompea.“

Ve hře je samozřejmě mnohem více. Shromáždění ministrů financí skupiny G20 minulý týden v Saúdské Arábii, bez Velké Británie, Ruska a Číny, napovídá, co je v sázce.

Je to „velmi důležité to synchronizovat,“ řekl indonéský ministr financí Sri Mulyani Indrawati v rozhovoru pro Bloomberg v Rijádu. Indrawati dodal:

“Všichni ministři financí, kteří sem přijeli, a zástupci centrálních bank, mají nástroje a nástroje a svou politiku, které mohou implementovat a provádět, včetně fiskální expanze, pokud je to nutné.”

V podstatě říká, že centrální bankéři vytvoří neomezené množství podnětů nebo počítači vytvořené biliony dolarů jako kredit. Tentokrát to ale již nebude fungovat, protože jsme v konečné hře (END GAME).

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Vypadá to, že Indonésie byla vybrána sionistickou kabalou jako náhrada Číny ve výrobním sektoru. Žádné náhody neexistují.

Jak poznamenal ruský zdroj FSB, „i kdyby nový koronavirus neexistoval, musel by být vynalezen, protože bylo třeba udělat něco, co by zabránilo Číně převzít svět.“

Jinými slovy, Západ potřeboval udělat tlustou čáru a ujistit se, že neskončíme ve světě, ve kterém vládne jen Čína.

Zdroje lóže P3 říkají, že plánem je rozvířit paniku po celém světě nad novým vykonstruovaným virem jako záminku k zavedení stanného práva, které je nutné pro zahájení světové federace.

Asijské zdroje tajné společnosti říkají, že chápou a podporují potřebu volné světové federace, podobně jako britské společenství (British Commonwealth). To by bylo multipolární uspořádání světa omezené na řešení problémů celoplanetárního významu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

To, co tyto skupiny nepodporují, je sionisty ovládaný fašistický Nový světový řád (NWO), který provozují chazarští gangsteři a uctívači satana. Tito lidé stále tvrdohlavě lpí na biblickém scénáři konce časů, který zahrnuje zabití 90% světové populace a zotročení zbytku. Některé z jejich nedávných strachů o „10 ran, které zasáhly planetu“, lze vidět na následujícím odkazu.

V Japonsku probíhá hra korporátních médií o lidech v karanténě na výletní lodi, kteří byli propuštěni a posláni do svých domovů po celém světě, aniž by byli řádně testováni.

Také Írán se účastní divadla okolo pandemie.

Vypadá to však, že Jižní Korea, jejíž film „Parazit“ nedávno získal Oscara, se nyní chystá získat nejlepší „pandemickou“ hereckou cenu.

Zdroje CIA a australské tajné služby k tomu řekly toto:

“Daegu, Jižní Korea je dalším vybraným centrem mimo Čínu.” Tam bude spousta úmrtí. Tento koronavirus byl namířen i proti Jižní Korei, aby se zpomalila ekonomika. A už to funguje to, protože index KOSPI klesl o 3,2%. Zaměřuje se na výrobní centra pro hi-tech. Daegu je výrobní průmyslové město. Je to hospodářské a průmyslové jádro regionu Daegu-Gyeongbuk, jedna z hlavních průmyslových oblastí v Korei.

Je to jen náhoda, že tento zrežírovaný koronavirus zasáhl výrobní odvětví? Tato bio-inženýrská pandemie byla ve skutečnosti plánována na vytvoření globální pandemie. Je to všechno o kolapsu hlavních ekonomik světa a bankovního systému.“

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Světový obchod zpomaluje a trhy se chystají explodovat. Jen v minulém týdnu bylo z globálních trhů vymazáno 7 bilionů dolarů (a to jsou všechno položky v počítačích).

Začínáme také vidět prázdné regály v obchodech a uvidíme toho ještě spoustu, než to všechno skončí. V Japonsku už není možné si koupit obličejové masky nebo dezinfekci, pouze od šmelinářů a vydřiduchů. Snížení dodávek zdravotnického materiálu z Číny bude stále více ovlivňovat také USA. To je jen vrchol pyramidy.

Jak mi nedávno řekl obchodník z Goldman Sachs: „Budu tančit, dokud párty pokračuje, ale zůstanu u dveří.“ Stejně jako Mongolové používali lidské štíty k ochraně svých válečníků, oligarchové nyní používají maloobchodní investory k ochraně svých zisků.

Pamatujte lidi, ke konci časů, se počítají jen reálné věci, které skutečně existují, na tom záleží. To je důvod, proč zlato stojí cca 1 645 dolarů za unci (v pátek) a zdá se, že je v silném býčím běhu (silném vzestupu) na cestě ke hranici 2 000 dolarů za unci.

Také Rhodium (patřící mezi Platinum Group Metals), který je držen mimo pozornost, uzavřelo pátek na hodnotě 12 300 dolarů za unci. Před šesti měsíci to bylo 3 500 dolarů za unci. Před rokem to bylo 2 500. “Používá se v tajném vesmírném programu.” Mám o tom přímé znalosti. “ vysvětluje zdroj CIA.

Mexičtí politici mezitím požadují zákaz vývozu stříbra a naléhají na občany, aby investovali své úspory do stříbra.

Zdá se však, že Číňané jsou nejmoudřejší investoři ze všech – kupují potraviny. Pamatujte, že zlata ani stříbra se nenajíte. Podle ruských zdrojů FSB nakupuje Čína obrovské zásoby ořechů, sušeného ovoce a konzervovaného masa a ryb. Jde o potraviny, které nevyžadují chlazení nebo vaření a používají se pro vojenské akce a pro případ nouzové pomoci v případě katastrofy.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Číňané se možná na něco chystají. Teď by mohl být čas, abyste se ujistili, že máte vlastní zásoby jídla (rýže a fazole jsou levné a prakticky „nezničitelné“).

A konečně, tento týden zde uvádíme některé další nejnovější zprávy, které stojí za zmínku.

Jednou z nich je, že takzvaní aktivisté First Nations (První národy) se snaží zastavit železniční provoz v Kanadě. Kanadské vládní zdroje říkají, že tito lidé dostávají peníze od nadace Rockefeller Brothers, aby zastavili plynovody určené k vývozu ropy do Asie.

Další zprávou je, že turecký prezident Recep Erdogan bude brzy odstraněn kvůli jeho neo-osmanským expanzivním plánům. “Erdogan je dočasný.” Jakmile překročí hranici, kterou Putin určil, bude odstraněn,“ vysvětlil zdroj FSB. Pokusil se oslovit USA s žádostí o pomoc, ale tento most je již „spálen.“

Ruské a tchajwanské zdroje nám sdělily, že čínský prezident Xi Jinping byl zabit a nahrazen dvojníkem. To je důvod, proč nedávno zmizel na 12 dní z veřejného života během vypuknutí epidemie koronaviru. Tuto zprávu se nám však nepodařilo potvrdit od čínských vládních zdrojů.

Přeložila tereza | Zdroj: BF.net

Další odkazy použité v reportu: 

https://www.breitbart.com/europe

https://www.breitbart.com/europe/2020/02/21/foul-play-suspected

https://www.silverdoctors.com/silver/silver-news/

https://www.zerohedge.com/markets/wall-street-scapegoat-free-trades

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/

https://support.google.com/android/thread/29434011?hl=en

https://www.reuters.com/article/us-china-health-southkorea-samsung

https://www.msn.com/en-us/finance/companies/the-virus-is-interrupting-supply-chains

https://www.zerohedge.com/markets/keenly-aware-fda-braces-drug-and-medical-supply-shortages-china

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Daegu–Gyeongbuk

https://www.zerohedge.com/health/almost-all-patient-south-korean-psychiatric-ward-are-infected-coronavirus

https://www.tasnimnews.com/en/news/2020/02/23/2209395/iran-intensifying-efforts-to-contain-coronavirus

https://www.newsweek.com/italy-coronavirus-iranhttps://www.newsweek.com/italy-coronavirus-iran

The Ecomist

End of the American Dream

News Yahoo

CNN

Q Anon Research

Xinhua News Cina

 

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
28 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře