Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 02.04.2020. Dnes opět zajímavé události, o kterých Vám v novinách nic nenapíší

…..pevně věřím, že si včera z Vás nikdo “nevystřelil” a nenaletěli jste na prvního apríla. Podíváme se opět do světa, co se odehrálo nejen ve staré dobré Evropě….

PROSÍME VŠECHNY ČTENÁŘE, PRO OBNOVU STRÁNEK, VŽDY ZMÁČKNOUT NA POČÍTAČI TLAČÍTKO F5, pro obnovu dat. Děkujeme

  • Můžeme být spokojeni, nevypli nám dle vyhrožování internet, a tedy Vás můžeme nadále datovat. Už jsem se těšil že celé dny strávím v lese, no asi si musím ještě počkat, uvidíme…..
  • jak jsme před několika dny uvedli v marného okénku stať o zvolení nového generálního inspektora Markus Laubenthal v Německu, tak se skutečně včera stalo. Byl sice zvolen k 01.04.2020, ale to nebyl žádný apríl ani vtip, ale skutečnost.  Aktivně působící generálporučík Bundeswehru Markus Laubenthal má nyní také znaky SHAEF na uniformních rukávech. Nesmíme zapomenout, jak jsme psali, že cokoliv co začíná slovem BUDES, není německé, ale patří američanům. Slib američanů o zvolení nového muž v čele pro čistky SHAEF, byl skutečně dodržen. I když se pár dní před zvolením měl termín posunout na 20.04.2020. Buďme rádi, že se tka včera stalo…..
  • Další zajímavá událost se odehrála ve Francii, kdy “P-REZIDENT” MAKRON měl v televizi proslov k lidu z velice podivného místa. Od kdy má prezident proslov k národu z místa, kde se nacházejí nějaké velké roury a trubky a trubky roury a k tomu železná konstrukce. Vypadá to, že se pravděpodobně nachází někde na lodi na moři. Odpovídal by tomu i muž stojící za MAKRONEM, který má na rukávech námořnická znamení. Pravděpodobně komandant lodi. “Francouzská vlajka” je symbolizovaná jenom dvěma páskami na bílém podkladě, asi vyrobeno za účelem proslovu narychlo. Nebo se mýlím???? Copak chtěli francouzskému lidu naznačit????Azde máte video velmi podivného původu. Tak jak jsem psal:https://www.facebook.com/EmmanuelMacron/videos/854696961710823/

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

  • Antonov 124 -100 ruské armády letěl včera do USA. Údajně se mělo jednat o pomoc USA o lékařské “roušky”, lékařská zařízení a přístroje. Zajímavé. Úplně stejný postup jako u Itálie. Také údajně letěli s pomocným materiálem pro nemocnice a najednou je v Itálii celá jedna ruská divize. Tak se nám vytvořila osa Moskva – Washinkton – Řím. Můžeme konstatovat, byl to velice dobrý tah Trumpa. Co to asi znamená je zřejmé a nemusím zde komentovat….
  • v zoufalých dobách, když nevíme co přijde zítra, dělají zoufalí lidé zoufalá rozhodnutí. No prosím podívejte se na následující článek a je Vám jasno kam to vede. Nehodlám článek vůbec komentovat. Článek najdete ZDE
  • Německá vláda má zájem znovu obrat občany o jejich úspory či výdělky. Byl podán návrh, aby všichni platili daně COVID-19. Zatím nebylo stanoveno kolik to bude, má se vše teprve navrhovat v telerozhovorech, protože se nesmějí scházet…..
  • K předešlému komentáři ohledně letu Letadla Antonov 124-100 do USA by bylo dobré dodat ještě následující. Datovali jsme Vás v minulosti o určité domluvě mezi Trumpem a Putinem, že pro nejtěžšší  zločince, kteří budou pochytáni v Americe, budou moci být převezeni do lágru  VORKUTA. Aby bylo jasno, zde se nemusí ani moc hlídat, při teplotách kolem -40°C – -50 je jakýkoliv útěk nemožný. Jinak obrovský láger je dobře střežen speciální psí rasou, která jakémukoliv útěku zabrání. Na to. že vězni mají jenom lehké oblečení, je útěk pro ně jasnou sebevraždou. Kde se nachází, můžete se podívat zde
    Budeme sledovat zpáteční let Antonova 124-100 (možná také nebudeme) pokud bude mít zapnutý sekundární radar, kam vlastně poletí. Není vyloučeno, že zpětný náklad budou pochytaní trestanci z deepstatu právě přepravováni do Vorkuty. Je to ale jenom naše spekulace. Využití prostoru letadla  musí být přece i na zpáteční cestě…..
  • Celá operace SHAEF pod původním názvem DEFENDER 2020 probíhá v Německu utajeně. Nepotřebují vzbuzovat ještě k vyvolanému stavu s koronavirem další emoce, které by mnoho lidí s vymytými mozky oficiálními sra.komety, jako je televize, rádio a deníky, stejně nepochopili. Proto vše potajnu ale razantně. MADAMME měla z karantény už dva rozhovory k národu. Ukázali jenom její portrét a k tomu mluvené slovo. Hlas zněl, jako kdyby mluvila z nějaké malé uzavřené místnosti. Na dnešní technické vymoženosti až nepochopitelné. Proto všude zatím klid po pěšině…..
  • Jenom pro objasnění ze symboliky, na četné dotazy:  co znamená DEFENDER 2020  a k tomu změna na SHAEF.  Je to naprosto jednoduché . Když se podíváte na význam anglického slova DEFENDER, znamená OBHÁJCE nebo také OBRÁNCE.Jedná se tedy o ochranu či obhajobu a v tohmhle slova smyslu, na to co je připraveno obhájce lidských práv. Doposud totiž Německo nemá platnou ústavu. 2020 znamená dvojitou dualitu a to dvakráte 22 a 00 nebo 20 a 20. Je totiž vše tímto aktem posíleno. Rovněž tak změna této akce, která byla převzata z jiných rukou se přejměnovala na SHAEF. V Hindštině znamená tohle Shaef slovo ŠÉFKUCHAŘ. A tímto šéfkuchařem není nikdo jiný než právě Trump a jednotky v EU. Prosím uvědomte si to. Mimo jiné v hindštině je také slovo   शैफ  jednou naprosto jasnou sybolikou  znázorněno: 

    शैफ
    Co to tedy značí? Je to průchod přes písmeno PÍ, neboli TT do jiného času, jiné dimenze dění, které se mimo jiné v Hotelu Země odehrává pod taktovkoou Trumpa, Putina a Xi

  • Dnes jsme dostali zprávy o nějaké HARP vlně, která snad měla být namířena na Alpy. Nemůžeme zatím říci, co měla znamenat, jestli opět bude nějaké zemětřesení. Víme jenom o tom, že byla a měla směr Alp…..
  • jestli se Makron ve svém projevu chvástá tím, že roušky budou pro lidi ve Francii až v půli května, tak jak se v rozhovoru vyjádřil, ptám se kam šly veškeré peníze daňových poplatníků a kde jsou ty, které byly vyrobeny. No tak to si z lidí asi dělá dobrý den…..
  • pro uvědomění všeho co se odehrává, dávám diskuzní příspěvek od susanfox:v Itálii vede pořád chřipka. mám někde uložené tabulky. chřipka v Itálii kolem 10000mrtvych ročně. koronavirus je fejk. byl. je a bude. akorát mu nedávali takovou reklamu. prostudujte si co to znamená :pandemic/catastrophe bonds, vydané v roce 2017. platnost do 24brezna 2020. Italové umírají starší lidé nad 70let s rakovinou, vysokym tlakem, polmonity a bronchitidi, chřipky , infarkfy a ictusy a započítáváji se jako smrt na coronavirus, protože tampony post mortem hlasit coronavirus. kdyby jim delali tampony na herpes, tak řeknou, ze umreli na herpes (mají ho 98%Evropanů). mám takový dojem, že min. 25%obyvatel je nosiči coronaviru a není to pro ně žádný problém.
  • Kroky, o kterých píšeme, se pomalu začínají uskutečňovat. Dnes měli tři mocní muži Hotelu Země videorozhovor, ve kterém potvrdili přechod na zlatý standard. Tím dostal DEEPSTATE smrtelnou ránu. Prosí přeložte si překladačem, nemáme už žádné kapacity na překlady. Najdete prosím ZDE.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
108 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře