Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 09.05.2Q2Q. Dnes je den D

Aktualizace 21:54

…..dnes začneme zprávami z Českosolovenska. Dostal jsem od několika známých mejlíky, které potvrzují popisované události na tadescu….

00:05

1) ČESKOSLOVENSKO

Psali jste mně, že nic nepíši o Československu a nedávám žádné zprávy ohledně dění co se u Vás děje.  Bylo to z důvodu daleko důležitějších událostí v zahraničí a nechtěl jsem zbytečně brát Váš čas nějakými malými zbytečnostmi. Teprve včera a předevčírem jsem dostal zajímavé mejlíky.

Jeden kopíruji přímo na tadesco:

Zdravím Vás tomáši, perlička z Opavy, ukazovala jsem kamarádce mapu zemětřesení, a že jej měli aj v Opavě… A tak z ní vypadlo…”Aha, tak proto je Olomoucká rozkopana, díry v zemi, lidi mluvili o tom, že tam bouchnul plyn…” zemětřesení tam bylo 3,5 st. večer v 10 km… Ve zprávách ani “o výbuchu plynu” ani zmínka.

Další mejlík jsem dostal od dobrého známého z okolí Valašského Meziříčí. Psal mně, že po těch ohlušujících ránách, o kterých jsme psali před několika dny, které byly v noci a třásla se s ním postel, tak druhý den ráno zjistil, že voda, kterou měl ve studni, už nemá. studna je naprosto bez vody. Asi vznikla nějaká trhlina a voda je pryč. Starosta obce se vyjádřil, že to byly nějaké dělobuchy. Ano, úklid podzemních měst a laboratoří probíhá nyní všude.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Jak jsme psali, proto je nyní důležité zůstat doma a moc nikam nechodit…..

Na Slovensku také nastaly problémy s vodou v některých studních v okolí Michalovcí, jak mně někteří lidé datovali. Půda se také propadá na některých místech po podzemních výbuších. Z některých trhlin, prý vychází zajímavý zápach, ale radioaktivitu dotyčný v místě nenaměřil.

Úklid podzemních prostor do 2 až 3 kilometrů bude trvat ještě nějakou dobu i v Československu.

2) STŘÍBRO

Pro případ, že by se objevily nějaké mince tohoto typu v Československu, jedná se o jednouncové mince, nedoporučuji v žádném případě kupovat. Vydala je kabala, elita a mají zájem tímto způsobem,  určitým rituálem, ovlivnit lidi a zvrátit situaci pro sebe. Proto to upozornění. V Německu a ve Francii byli ke koupi….

3) Prezident Trump říká lidem pravdu

Děkujieme naší čtenářce, která nám poslala do diskuze následující kratičké video o pravdě, kterou nyní hlásá Trump celému světu.

Tento vzkaz není jenom pro občany USA, ale platí pro všechny národy našeho světa.

MOŽNÁ AŽ TEĎ, KDYŽ NÁS NEJMOCNĚJŠÍ MUŽ SVĚTA ŽÁDÁ NEPŘÍMO O

POMOC, BUDEME SCHOPNI  PŘIJMOUT FAKT, ŽE NÁM VŠEM JDE SKUTEČNĚ

O VŠECHNO

 

4) První vlaštovka je tady. Putin se zmínil o Československu.

Jak jsem zdůrazňoval, pravděpodobně se budou odehrávat velké šachy co se týká posouvání hranic a sjednocování národů. Takovou malou vlaštovku konstruktivních zpráv nám 08.05.2Q2Q sděli den dopředu právě Prezident Putin….

Prosím přečtěte si níže.

Európa by mala odsúdiť rozdelenie Československa, myslí si Putin

5) Dle mapy je opět vidět, kde se provádí čistky

Když jsem se podíval na dnešní mapu zemětřesení, zjistil jsem, že největší čistky se dnes provádějí v Polsku a Německu. U nás je to jenom okolí Opavy a Ostravy. Všechna podzemní města a laboratoře v hloubce 2 km nyní podléhají destruktivním útokům od vojáků SHAEF. Prosím podívejte se a posuďte sami.

Mám dotaz na čtenáře tadesca, jestli zjistili nějaké záchvěvy v okolí Opavy nebu u polských hranic v tomto regionu.Děkujeme za případné odpovědi…..

Zde naleznete mapu dnešních zemětřesení a čistek v podzemí…..

5-5) Naši velcí zachránci a filantropové z roku 2018

Jenom abyste věděli s kým máte tu čest a kdo to s Vámi skutečně dobře myslí….

Nela Lisková

Bill a Andy v akci aneb my vám tu naši vakcínu vnutíme i kdybychom vás měli zabít hned.
Dva “filantropové” (označení pro ty, kteří “pomáhají” lidem). Článek je sice z roku 2018 a pojednává o pomoci Africe, nicméně připravit se na plošnou vakcinaci pod záminkou fake pandemie mohli oba “milovníci lidu” projednat souběžně. Pomoc těchto dobrodinců je vskutku originální. Oni nám všem totiž chtějí pomoci z tohoto světa, aby nás ušetřil jimi páchaných zločinů proti lidskosti. No, taky “pomoc”…
Oba mají “charakter, peníze a dobré úmysly”.https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/andrej-babis-b..

7) Datovali jsme Vás o tom, že vše jepředem připraveno. Přečtěte si. Náhody neexistují

Mohli jste se dozvědět, že Prezident Trump sesadil ukrajinského kašpara a komika na pozici P-REZIDENTA. To je ale náhoda, Že ano…..

Článek je přeložen z ruských novin:

Komedie skončila. Trump sesadil ukrajinského prezidenta

Ilja Novický
9. 5. 2020     https://cont.ws/@nowitsckij/1663437
Ubohé šapito Vladimíra Zelenského, vydrželo přesně rok, jak to předpovídali někteří experti. Bývalý komik nebyl s to splnit ani očekávání svých voličů, ani naděje svých bezprostředních šéfů z Washingtonu, když se ve výsledku změnil pouze v přesnou kopii Petra Porošenka. Donald Trump se rozhodl nemazlit se s novým ukrajinským komediantem tak, jako s jeho předchůdcem, a rychle odepsal Zelenského do odpadu, když se přesvědčil o jeho neschopnosti se domluvit a celkové profesionální nezpůsobilosti.

Navržení kandidatury starého a zkušeného vojáka na post velvyslance USA na Ukrajině lze s naprostou jistotou nazvat formálním odstraněním Zelenského od řízení státu. Keith Dayton bude plnoprávným generálním guvernérem ukrajinské kolonie, která se opět provinila. Bývalý komik zůstane prezidentem pouze nominálně. Nebude mít žádnou svobodu pro své působení.

Tento názor novinářům sdělil Alexej Muratov, hlava ústředního výkonného výboru společenského hnutí “Doněcká republika”, když komentoval budoucí vystřídání “amerického dozorce” na Ukrajině. Donald Trump má v úmyslu naplno použít tak zvaný ukrajinský kufřík v nadcházejících předvolebních závodech. A čím blíž je hodina x, tím rozhodněji působí. Keith Dayton je ideální kandidatura na to, aby prošetřil machinace v korupčních schématech na Ukrajině, zabavil u kyjevských špiček, konečně, smrtící kompromitující materiál na Bidena a jeho rodinku, a zároveň přetnul rozkrádání prostředků, vyčleňovaných Washingtonem.

Trumpův oblíbenec se může pochlubit ohromnými diplomatickými a výzvědnými zkušenostmi. Bude vyslán, aby zavedl pořádek a tvrdě zkrotil ukrajinské reformátory. Jak bývalé, tak i nynější. Alespoň v otázce “správného používání” právě amerických peněz. Pro doplnění ke všemu má vzdáleně zakopat Joe Bidena, za nímž se pomalu bude šourat i Porošenko s celou svou klikou. Zelenský zůstane jako loutka, kdy je třeba číst s papírku a hlavou kývat. Ostatně, nebude si na to muset zvykat, protože se tím zabývá od prvního dne svého prezidentství. Prostě nyní bude ukrajinský garant veřejně degradován na status sloužícího. Za působení generálního guvernéra. Dayton má dokonce i vhodnou hodnost.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

A nyní kousek na západ. Je zde utajená nahrávka, kterou jste nikdy neměli slyšet. Aspoň víte, jací zločinci pod vedením DEEPSTATU vládnou na Slovensku. Naštěstí už nikoliv dlouho…..

https://www.facebook.com/AdrianFigaAdministratoorStranky/videos/2668500906762388/?redirect=false

8) Bylo by dobré pochopit následující

Když si přečtete článek níže, tak pochopíte, proč se nikde nepíše, kdo se kde nyní nachází, kdo kam letí a jak se kam dopravuje. Červené koberce a uvítací výbory jsou minulostí. Prosím pochopte, že žijeme ve válce, která běží na mnoha rovinách. Nad zemí, pod zemí a ve vesmíru na orbitu. Nikde se až do poslední chvilky nedočtete, jestli je Trump už dávno v Rusku, či doma, nebo tam už byl a z bezpečnostních důvodů bylo odsouhlaseno a podepsáno na tajném sezení několik týdnů dopředu. Vše je jak vidíte tajné pro bezpečnost celé akce. Článek si prosím přečtěte ZDE:

PŘIPRAVUJE SE NOVÉ ROZDĚLENÍ SVĚTA – JALTA 2020

Na provládních webech se objevila informace, že se potichu připravuje nová mezinárodní konference světových velmocí – JALTA 2020. Má jít o konferenci zástupců tří světových velmocí a to Ruské federace – Číny – a USA. Plus Anglie a Francie.
Velmoci budou reprezentovat na konferenci prezident Vladimír Putin – Si Ťin-Pching a Donald Trump. Jako pážata jsou pozváni prezident Francie Makron a šéfka okupační zóny Německo Angela Merkelová. Na konferenci se bude jednat o naléhavých výzvách doby, o novém uspořádání světa a mezinárodních vztazích.
Podle světových webů a informací z WikiLeaks se ale americký Deep State Cabala s pedofilní sebrankou v čele s Hillary Clintonovou, Barackem Obamou a Google Co. snaží všemožně zabránit prezidentovi Trumpovi v účasti na této konferenci. Deep State chce zabránit tomu, aby Trump na konferenci Jalta 2020 změnil dosavadní zahraniční politiku USA vedenou k totalitě NWO a za pomoci Putina a Si Ťin-Pchinga nedošlo k totálnímu zničení Deep State a jejich poskoků na celé planetě.
Odpor vůči Trumpovi je však uvnitř vládních kruhů v USA veliký a Trump je nucen vést válku na všech polích včetně toho domácího. I když se to nezdá, všemožně proti konání této mezinárodní konference útočí i Deep State Cabalou ovládána Velká Británie, především přes finanční sektor v USA, neboť britská Deep State Cabala ovládá značnou část finačního a bankovního sektoru v USA, ale i procesy v soukromém FEDu (Federálním rezervním systému USA, kde se tisknou americké dolary a dělá se měnová politika USA).
Nejdříve byla totiž Británie z jednání jaltské konference 2020 vyšachována a britská zahraniční rozvědka MI6, dělala všechno možné, aby konání této konference překazila či znemožnila, když se konference UK nebude moct zúčastnit. Souvisí s tím rozběhnutá akce „Skripal“, údajně otráveného bývalého plukovníka KGB Skripala a jeho dcery ve Velké Británii ruskými agenty smrtícím jedem Novičok. Britům šlo o to maximálně diskreditovat na mezinárodní scéně Rusko a co nejvíce jej izolovat. A souvisí s tím Deep State financoval i současné mohutné protesty v Hongkongu proti Číně, ale i mnohé jiné akce ve světě, organizované v oficiálně ze strany tajných služeb Velké Británie a USA a neoficiálně ze strany Deep State Cabala v USA a v EU.
Z konference Jalta 2020 je na pokraji zhroucení i tandemu Francie – SRN, Macron – Merkelová, věrný poskoci Deep State Cabala. která měla jiné plány s novým přeformátováním Evropy na takzvané “digitální vězení” kde bude populace pod neustálou kontrolou v bezhotovostní totalitní společnosti řízené nevolenou elitou Deep State Cabala.
A o co bude kráčet na utajované konferenci JALTA 2020?
Dle informací se bude jednat o významnou historickou událost pro další fungování světa na dlouhé roky dopředu. Jednání takové konference si vyžaduje dlouhodobou přípravu a předjednání mnoha závažných otázek současnosti. Tyto procesy již běží. Prezident Trump souhlasil s účastí na jednáním této jaltské konference v roce 2020. Jalta, to je ruský Krym. Poslední známá Jaltská (krymská) konference představitelů válečné koalice proti fašismu v době II. Světové války, USA – SSSR – a Velké Británie se konala ve dnech 4. a 11. února 1945.

Bylo to jedno ze 3 setkání hlavních představitelů SSSR, USA a Velké Británie (Roosevelta, Churchilla a Stalina) během druhé světové války, vedle Teheránské a Postupimské konference.

Setkání těchto představitelů v Jaltě roku 1945 mělo krycí název “Argonaut” a hlavními projednávanými otázkami byl vztah spojenců k poválečné okupační zóně zvané Evropa a extra vztahy k Německu. Jelikož okupační zóna v Evropě byla stanovena na 150 let teda do roku 2090, a dohoda Stalina se západem o neútočení na 75 let je zjevné nutné aby byli na konferenci podepsané nové dohody o rozdělení sféru vlivu a i o tom, jak bude dalších 75 let spolupráce nových světových velmocí vypadat.
Co dodat závěrem?
Zanikl unipolární svět vedený USA. Okultní liberální sekta Deep State Cabala byla odhalena a její plán pod názvem NWO byl zničen. Dnes už je jasné že vznikla nová světová centra, Ruská federace se postavila zpět na nohy a z Číny vyrostla ekonomická, ale i vojenská supervelmoc! USA vede jenom regionální politiku. V NATO a EU panuje rozkol a je jasné že jako projekt končí. Evropská unie a i ostatní země ovládaný Deep State Cabala se hroutí a liberální politika NWO se otřásá po celé planetě v základech. Její pozdější rozpad je jenom otázka času. Svět nyní balancuje na pokraji velkého válečného konfliktu. A i velikých změn. Je proto třeba řešit mnoho problémů světa a přizpůsobit vztahy nově vzniklé situaci ve světě. Jde o přežití lidstva na této planetě. A proto je nutné jednat. Čas váhání pomynul a čas činů je zde. Proto je dobré vědět co se děje a na které straně barikády budeme stát.

A zde se také nachází jeden scénář:
Není ale zatím nic vyloučeno, že se koná dnes a zítra, je nutné používat zastírací manévry:

9) Marného okénko bude až zítra dopoledne. Je značně zpomalen internet a neustále se odpojuje. Jsem rád že se mně vůbec podařilo odeslat (snad) tohle upozornění.

 

tm komentuje

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
249 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře