Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování
    První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování

    První čínský meziměstský vlak na vodíkový pohon dokončil testování

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 11.05.2Q2Q. Napjatá situace přetrvává

AKTUALIZACE 11:54

…..pevně věřím, že včerejší okénko jste si všichni vzali k srdi a podívali se, co ve skutečnosti na planetě Zemi existuje. Vzhledem k tomu, že jsem dostal několik rozporuplných dat od našich lidí, o Jaltě, vše jsem ověřoval a proto jsem včera už nic nepsal. Udělám to až dnes….

00:20

Prvně je nutné ale uvést dopis čtenářky tadesca…..

1) Dopis čtenářky, který mně velice potěšil a ke konci Vám objasním proč

Hezký sluneční den Tome,
Naverila jsem svým vlastním očím jaké tričko jsem si dnes oblékla :D je asi půl roku staré a zakoupené v sekáči.. dnes jedeme k našim popřát tatkovi k narozeninám. Říkám si, bude hezky vezmu si tohle tričko, je krátké a dost volné… podívám se do zrcadla a všímam si 2Q a pod tím věta “to be true” … Já tomu nikdy nevěnovala takovou pozornost a ted jsem si uvědomila, že to tak pises i ty na rok 2020.. 2Q2Q a dnes je den D… někdo mne navedl abych si ho oblékla. ….

Jinak včera jsme byli s dětma a se sestrou v ZOO Olomouc a jak jsme jeli zpět vlakem přes Prostějov, na nádraží bylo strašne moc hasičů a policistů… a hodně jejich aut… tak jsme hledeli a nic nevideli, co se deje.. paní průvodči zrovna nastoupila do vlaku a mamka se ji pta, co se děje.. a odpověděla ze: do sklepa se dostali nějací bezdomovci a jsou tam uvězněni, že tam hoří, a je tam nějaká hlavní místnost s elektroinstalaci… nevím jestli maji nádraží sklepy, ale bylo mi to divný, i ten počet hasičů.

Jestli bylo zemětřesení předtim, to nevím, protože jsme tama jen tim vlakem projeli. Třeba da někdo jiný dalsi info. … jinak díky moc za vaše stránky. Jsem na nich 3 měsice a snažím se vše přečíst.. i kdyz mám dvě malé děti a volný čas mám všelijaký… už od mala mam tušení ze je všecko jinak než co nám je řečeno… tak jsem byla a jsem ta divná… a provdala jsem se za manžela který ma věřící rodinu. Hlavně mámu a bratra… můj naštesti tomu tak neholduje :D a je těžký nikomu nic neříct a otevrit jim oči, protože vidi jen to svoje.

A kdybych řekla kolik pedofilů je katolíků a kdo je papež, no to by mne hnali. Těším se jak to někdy skončí a přidá se ke mne někdo a budem druhým pomáhat až jak to praskne…. omlouvám se za chyby, pisu v rychlosti při dětech :) mám vás rada a ještě jednou děkuju za vše co pro nás děláte. … foto v priloze

tm komentuje: redakce tadesca také děkuje moc za milého mejlíka. Ovšem tím tričkem jste nám udělala ohromnou radost. Posuďte prosím sami:

Jako kdyby někdo věděl dopředu, kde má tričko prodat a vy si ho koupit. Rezonujete totiž na stejných vlnách, proto jste našla náš web tadesco a také tričko.

Ze symboliky můžeme říci že právě 2Q je pro dvojitou dualitu a to je pravda o Q. Ovšem to 2Q na T ma velice zvláštní význam. Znamená následující. Je to T křižovatka 2Q nám ji právě všem (CELÉMU LIDSTU) nastavil. Můžete se na T křižovatce, když jste tam dojeli zespodu, rozhodnout, jestli se vydáte doprava či doleva. pravá je správná a je to budoucnost, Levá cesta je ta zpátečnická a je to konečná, zpět do naprostého konečného otroctví a to navždy…..

 

[wp_ad_camp_2]

 

Všimněte si prosím také že barva to be true je shodná s písmenem T. Je na to dán důraz.

Milá čtenářko, koupila jste si tričko budoucnosti a pomohla jste dalším lidem otevřít oči. Moc děkujeme, za tým tadesca dodáváme …..s Láskou a úsměvem….

2) Tweet od Trumpa a postřeh naší čtenářky

Dobrý den, Tomáši, (ještě jednou posílám mail s přílohami),

včera večer 8.5.2020 jsem se podívala na twitter Donalda Trumpa a vykoukl na mě hned tento jeho “tvít”

Drain the Swamp! (Vysušit – vypustit bažinu!)

Pročítala jsem si dále a narazila jsem na “vzkazy” Qanonů, například:

It Is Time. We Are With You Mr. President (Je čas. Jsme s Vámi, pane prezidente).

Drain it (Vysušte – vypusťte to)

Také Qanona z Persie …

 

A též mu napsal Kim Jong Un, Severní Korea (!?) – MAGA MAGA MAGA MAGA – přeloženo jako “boj z blízka” (maga je bojové umění), tedy možná napsal jako že boj, bojuj, bojovat (???)… A nebo mi to vzalo, opět psáno malými písmeny, v překladači, že to je maďarsky a znamená to “sám”, “sám sobě” … Tak tedy nevím, co má ta reakce na Trumpův “tvít”, ten vzkaz Kim Jong Una znamenat …

Tomáši, vyfotila jsem si ten “tvít” Trumpa a ty výše jmenované reakce na něj.

Posílám Vám fotky v příloze.

 

[wp_ad_camp_2]

 

A ještě, co se týče skenů, výbuchů v ČR, vojáků …

Tady jsou moje informace:

Tmavě zelená, zřejmě vojenská letadla a helikoptéry pomalu a nízko skenovaly podloží podél Vltavy od Štěchovic, přes Slapy dále po Vltavě dolů. Jiná letadla se stáčela od Slap a letěla na Brdy (na Brdy ze strany od Dobříše). Letadla a helikoptéry létaly sem a tam vždy tak 4 – 6 krát. Viděli jsme je, létaly 17.4., 18.4. a 23.4..

V Měříně na Slapech jsou v rekreačním a lázeňském areálu (bývalá vojenská zotavovna) zřejmě vojáci. Viděli jsme 12 chlapů, běželi za sebou v čerých tričkách a teplákách po cestě nad chatami (asi udržování kondice). Také jela náklad. a vojenská auta směr Měřín – potkal je na silnici v autě zrovna jeden ze sousedů …

A 23.4. se před 20.30 hodin ozvaly 2 rány – rány od sebe po tak 30 vteřinách – žádné střílení myslivců to nebylo. Prostě duté rány, z podzemí, odpal pod zemí, ne nahoře jako v lomu, Vypadalo to, že to bylo v Rabyni/Nové Rabyni či poblíž (všude jsou skály a lesy). Při těch ranách jsme byli venku na zahradě.

V Praze prý “bylo veselo” 27.4. – sken Letné až Staré Město, Vyšehradu až Braník, Zlíchov až za Barrandov, jely tamtudy také kolony hasičských aut, vepředu a vzadu vždy jelo tmavé auto, nejspíše to byla značka Land Rover. Toto vím od známých, dvojí ve dvou lokalitách bydlí, druzí to viděli, když jeli autem po silnici …

Tomáši, děkuji Vám a celému týmu Tadesca za skvělou práci, za informování a předávání naděje.

Já informace Tadesca předávám dále, už Vám přibylo několik dalších čtenářů :-)

 

[wp_ad_camp_2]

 

Vydržte – vydržme – a doufejme v blízké lepší zítřky :-)

tm komentuje: v současné době probíhá po celé planetě Zemi absolutní válka s kabalou v podzemí. Jenom v Severní Korei bylo před pár dny, tam kde nebývá žádné zemětřesení, 50krát a to ve 2 do 15 km hloubce. Rozkazem, který dává Trump:  Drain the Swamp! (Vysušit bažinu!), není nic jiného než příkaz k útoku na dané místo, které je asi předem domluvené. Když se podíváte na mapy zemětřesení, je skutečně nyní v podzemí skoro všude…..Dnes ráno nám to potvrdil čtenář tadesca v diskuzním příspěvku:

miso
sprava z juznej korei
Dropped pin
Near Oran-ri, Songji-myeon, Haenam-gun, Jeollanam-do, South Korea
https://goo.gl/maps/rKtPA3APyN6cbnHn7
v tejto oblasti za posledny tyzden 74 zemetraseni
kde nikdy v historii nebolo

3) Další čtenářka posílá mejlíka s fotkama z Ostravy

Taky posílám fotky které pořídil přítel tuto středu – Ostrava-Poruba, vycházel dým z kanálů ve městě a bylo cítit spáleninu, výbušninu nebo střelný prach. Pracovali tam lidi z poruchové služby a bavili se o tom, že došlo k divnému a vážnému poškození, odčerpávali vodu. Samozřejmě jsme si to dali do souvislosti s čistkami podzemí pod Ostravou, ale co se přesně v kanálech stalo samozřejmě nevíme, mohla to být havárie. Ale je to přinejmenším podezřelé.

4) Zprávy z USA a Jalta

Prezident Trump se předevčírem setkal se všemi důležitými generály. Trump byl z několika stran datován o několika možných atentátech, které na něho kabala připravila. Možná proto se “šachy” s Jaltskou konferencí takto tajily. Nevíme. Bylo mu raděno, aby z bezpečnostních důvodů nikam momentálně neletěl. Od jiného zpravodaje z Ruska se k nám dostalo, že Prezident Trump přezevšechno na Jaltě byl či ještě je. V každém případě se tam dnes nacházelo letadlo Prezidenta Putina.

 

[wp_ad_camp_2]

 

5) Rusko – Prezident Putin

Máme zprávy, že Prezident Putin v pátek 08.05.2Q2Q telefonoval celých 8 hodin s několika hlavami států. Dokonce měl i krátký hovor s MADAMME ANGELA HITLER MERKELOVOU. Bylo to právě den před konferencí, která se měla, nebo se snad uskutečnila na Jaltě. Tak jak jsme Vás datovali.

 

5.5) Trump a JFK jeho syn. Vítáme Vás zpět

Syn JFK se musel po celý život dobře ochraňovat před zločinci KABALISTICKÉHO HNUTÍ. Proto zinscenoval kdysi nehodu letadla a unikl tak pozornosti. Do budoucnosti má být dalším prezidentem USA jako následovník Prezidenta Trupma.

VIDEO ZDE

 

Vynikající zastírací manévry s Jaltskou konferencí, nemohli lépe vymyslet. Přesto se na povrch moc dat o Jaltě nedostane ale dle našich zpráv je vše odsouhlaseno a čeká se jen na vyhlášení…..

Je velice úsměvné, jak se v některých plátcích objevilo, že Prezident Trump nechtěl podepsat mírovou smlouvu pro Německo. ÚSMĚVNÉ, Úsměvné, úsměvné!!!!!

MSM vůbec nevědí že právě MADAMME ANGELA HITLER MERKELOVÁ nemá vůbec zájem o podepsání smlouvy, byla jí několikráte nabízena jak Putinem tak Trumpem. To jí totiř úplně odstaví od moci. Je vidět, že MSM píší “VYSOCE INTELIGENTNÍ ”  bytosti, které mají “skutečný přehled”…..

pokračování

 

tm komentuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
332 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře