Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Sionistická pandemie a nepokoje selhávají. Jednání o financování planety pokračují

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 1.Q6.2Q2Q

Dlouhodobý plán satanských sionistů na zabití miliard lidí se obrací proti nim, a selhává též falešná pandemie a protesty. Nyní je světové vojenské a zpravodajské síly aktivně pronásledují, uvádí několik zdrojů, včetně oficiálních vládních prohlášení.

“Násilí vyvolané a prováděné Antifou a dalšími podobnými skupinami v souvislosti s nepokoji je domácí terorismus a bude s ním zacházeno odpovídajícím způsobem,” říká generální prokurátor USA William Barr (prezident Trump už řekl, že nechá Antifu prohlásit za teroristickou organizaci, pozn. př.). ODKAZ

“To zahrnuje použití neomezené síly naší armády a mnoho zatčení,” uveřejnil na Twitteru americký prezident Donald Trump.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Forenzní vyšetřování ukazuje, že nepokoje v Hongkongu i nepokoje v USA jsou financovány stejnými satanisty, kteří se zoufale snaží zahájit III. světovou válku mezi USA a Čínou. Tchajvanští gangsteři jsou najatí na práci sionistů a financují tyto nepokoje prostřednictvím synagogy Satana ve Vancouveru v Kanadě a drogových gangsterů v Hongkongu, uvedly zdroje Asijské tajné společnosti.

Cítí porážku, zasvěcenci v kabale na vysoké úrovni (Ka = duch, ballah = bůh Ba’al = Set = Satan), se snaží záchranu, jak je vidět z následujícího dopisu, který nám poslal disidentský člen rodiny Rockefellerů:

„Bill Gates a David Rockefeller zorganizovali šokující setkání v newyorském domě představitele Rockefellerovy univerzity v roce 2009. Dalšími hosty tohoto setkání miliardářů byli: Warren Buffet, George Soros, Ted Turner a Oprah Winfrey. Žádný z nich nevyjádřil nesouhlas s uvedenými účely tohoto setkání, kterými byly: provádět masivní potraty ve třetím světě a masivní eugenické metody (elektronická válka, chemická válka a biologická válka) v zemích tzv. prvního světa, aby se redukovala světová populace ze sedmi miliard na jednu miliardu, což dalece přesahuje životy účastníků, a znamenalo by to jejich „odkaz“ pro svět. Kdokoliv by musel zemřít v tomto procesu, nebylo by (a není) jeho starostí.“

V každém případě, stejně jako se žháři někdy náhodou popálí, tak tentokrát vyvolané vzpoury se obrací proti kabale.

Zdroje Pentagonu poznamenávají, že:

Protestující v LA se zaměřují na židovské čtvrti, rabují židovské obchody a stříkají na synagogy nápisy jako ‘zasraný Izrael‘ a ‘svoboda pro Palestinu.‘ Organizace AIPAC je nucena zrušit svou konferenci plánovanou na březen 2021.”

Tito vzbouřenci musí pochopit, že satanské synagogy nereprezentují Židy, ale spíše používají Židy jako odvedení pozornosti; podobně jako toreador muletu při koridě. Pamatujte, že Židé byli hlavní obětí satanského sionistického spiknutí, které nyní vyletělo do vzduchu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Zdroje Pentagonu uvádějí, že izraelská kolonie Evropanů s vymytými mozky má vážné potíže jako:

„EU je připravena uvalit protiizraelské sankce, protože (německá kancléřka Angela) Merkelová vedla bojkot summitu skupiny G7, a sionističtí „zrádci“ Maďarsko a Rakousko byly možná přinuceni, aby jako první započaly proces MEGA (= Make Europe Great Again = Učinit Evropu znova skvělou).

Zdroje také říkají:

„Trump to může řídit v pozadí, protože sankce EU mohou vést k sankcím ze strany G20 a dokonce sankcím OSN. Stejně jako uzemnění letadel 737 Max, to Trump udělal až po EU, takže dny, kdy je Izrael je nad zákonem, skončily.“

Pamatujte, že loutkové komunistické vlády východní Evropy padly krátce poté, co si lidé uvědomili, že je SSSR již nebude podporovat. Z tohoto důvodu nebude mít Izrael bez podpory USA jinou možnost, než zastavit své genocidní a mesiášské jednání.

Britské zpravodajství MI6 hlásí, že situace vede k „velmi špičkové, válečné diplomacii a k velmi delikátním záležitostem. Přichází to v historické době civilizace, kdy je osa mezi východem a západem v pochroumaném stavu, a naše analýza naznačuje, že další pokračující zhoršování by vedlo k termojaderné válce. A z tohoto důvodu jsme tak angažovaní v úsilí Bílých klobouků a Rodiny Zlatého draka. Jejich nabídku neomezeného financování přizpůsobíme naší technologii kvantového finančního systému.“

 

[wp_ad_camp_2]

 

MI6 odkazuje na kontakt na vysoké úrovni, který probíhá mezi Rodinou Zlatého draka, evropskými pokrevními liniemi a Gnostickými ilumináty, aby zajistil uvolnění prakticky neomezeného financování planety. „Sdílení zpravodajských informací a tajnou diplomatickou spolupráci považujeme za velmi povzbudivou. Tohle všechno mění dějiny,“ říkají zdroje MI6.

Výše postavený zdroj MI6 také poskytl některé informace o tom, co se děje s královnou:

Koluje falešný příběh, jehož někteří zastánci se dokonce vynořili na vaši stránce, což vyvolalo hodně podezření a nedůvěry.” U předních bran Buckinghamského paláce došlo k vandalismu. Jeden z erbů (pečeť) byl poškozen a odstraněn kvůli opravě. Konec příběhu.

Královna zůstává na zámku Windsor se svým chotěm, vévodou z Edinburghu. Tato lokalita jim poskytuje klid, ticho a prostor, a zároveň zachovává odstup, zatímco nemoc přetrvává při absenci dohodnuté léčby na svobodě.

Královna měla při posledním státním zahájení v parlamentu civilní oblečení, protože to bylo jak ekonomické, tak pohodlné, a událost se kryje s jinými událostmi v diáři Jejího Veličenstva. Konec příběhu.

Jako důkaz byly zaslány následující obrázky:

“Toto je opravovaná brána.” Falešný příběh je podpořen falešným erbem upraveným ve Photoshopu, vyfoceným běžným občanem a zadavatelem atd.

Pokud jde o Hongkong, MI6 sděluje:

“Necháme Čínu, aby zredukovala chaos v Hongkongu a jednoduše jim připomeneme dědictví Jedna země – Dva systémy, které jsme si mezi námi dohodli, a je vázán mezinárodním právem.” Nebudeme zatahováni do hádky vytvořené jinými lidmi.“

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Nyní se vraťme k nepokojům v USA. Nejzajímavější je to, jak jsou krizoví herci, jako George Floyd, odhaleni v reálném čase. Protože tomuto tématu se rozsáhle věnovaly jiné weby, zveřejníme pouze fotografie. Jednu od Jima Stona a druhou od We Are Change.

Také zde máme video sionistického agenta, kde je zachycen při uplácení černochů, aby šli protestovat. (Zřejmě zástupce Antify, pozn. př.) VIDEO ZDE

Vojenské a zpravodajské agentury musí při konfrontaci s těmito zločinci brát v potaz, že pracují podle dlouhodobých plánů, z nichž některé se datují několik set let nazpět. Z tohoto důvodu je nepředvídatelná (tady a teď), trvalá ofenzíva nezbytná pro to, aby je porazili jednou provždy. Odpověď, jako vždy, je: Sledujte peníze. To znamená přepadení nadací, které vlastní korporace na seznamu Fortune 500, a zatčení majitelů těchto nadací. To samozřejmě zahrnuje lidi od Sorose, Rothschildy a další podezřelé.

Zde v Japonsku jsme zavolali do kanceláře úřadu vlády a vedení města Tokia, abychom se zeptali, zda skutečně potvrdili existenci koronaviru a nemoci COVID-19. Následné forenzní vyšetřování odhalilo, že všechny „pozitivní výsledky testu na COVID-19“ pocházejí z podvodných testovacích zařízení financovaných Hedgeovým Fondem KKR. Zpráva pro KKR: Máte 48 hodin na to, abyste své lidi dostali z Japonska, než budou loveni a zabiti.

Japonská vláda dospěla k závěru, že COVID-19 neexistuje. Pokud je pro vás stále těžké uvěřit, podívejte se na následující graf, který ukazuje prudký pokles úmrtí na pneumonii v roce 2020. Statistiky ukazují, že pokles úmrtí na pneumonii je zhruba stejný jako tzv. úmrtnost na COVID-19. To je důvod, proč Japonsko zrušilo reakci na fake-pandemii od 1. června. Zbytek světa by měl následovat.

 

Japonci však dospěli k závěru, že elektromagnetické útoky, využívající mikrovlnné paprsky 5G při nižším výkonu, způsobily velké škody, zejména v čínském Wuhanu. Představte si něco mnohem slabšího, než je nastavení odmrazování v mikrovlnné troubě, ale probíhá 24 hodin denně, a získáte obrázek o situaci. Proto japonská vláda žádá všechny nezávislé korporace a korporace zřízené vládou, aby při nákupu telekomunikačních zařízení zvážily bezpečnostní rizika. Vezměte to prosím na vědomí i v dalších zemích.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Celkově se odhalené spiknutí datuje nejméně do roku 1975 a zahrnuje snížení počtu obyvatel pomocí pandemie. Měla to být také výmluva, která by přinutila pozůstalé k očkování pomocí mikročipů, které měly být připojeny k digitální peněžence a ovládání mysli pomocí 5G. To by byl systém totálního otroctví, který se Cabala snažila prosadit. Zní to šíleně, ale ověření faktů to potvrdí. Můžete začít s potvrzováním pomocí těchto odkazů a pak se podívat na projekt „Lucent technologies“Jareda Kushnera – technologie čipování lidí se sídlem na Páté Avenue 666. ODKAZ, ODKAZ

Start SpaceX minulý týden poznamenal selhání, na druhou stranu došlo k úspěšnému odstartování astronautů k Mezinárodní vesmírné stanici (ISS). ODKAZ

Z ezoterických zdrojů nám bylo řečeno, že lidem je povolen vstup na nízkou orbitu, ale není jim povoleno opustit planetu. Opustit planetu jim bude dovoleno, až bude vyřešena krize na povrchu planety. To znamená ukončit chudobu, zastavit ničení životního prostředí a dosáhnout světového míru. To je něco, čeho by lidstvo mohlo dosáhnout za několik měsíců, s pořádnou vůlí. Proto jsou jednání mezi Rodinou Zlatého draka a západními mocnostmi tak důležitá.

Jako obvykle se toho děje hodně, ale nemůžeme reportovat z bezpečnostních důvodů o mnoha věcech a událostech. Buďte si ale jisti, že dobří lidé vyhrávají.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

 

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
85 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře