Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Vyjádření k údajnému HOAXU, který Hoaxem není. Přejdeme na III. říši. Část 3.

…..jak jste si mohli všimnout, otiskl jsem asi před týdnem článek z minulého roku o Třetí říši….

AKTUAILIZACE 10:10

Je nutné zopakovat, že kapituloval kdysi Wermacht, ale nikoliv Třetí říše. Třetí říše má dokonce ambasádu v Německu. Vzhledem ke skutečnostem, které jsem Vám slíbil, byl jsem nucen vycestovat na několik dní za lidmi, kteří mně podali určitá data.

Sami se můžete přesvědčit, že MADAMME MERKELOVÁ není nic jiného než manažer a jednatel podniku NĚMECKO GmbH s vkladem 25.000 Německých Marek. A právě dle vymyšlených a “na oko” schválených údajných zákonů se jedná o lodní právo, kdy všichni Němci jsou ztraceni na moři, protože se celou dobu nenahlásili jako živé bytosti. V podstatě celá EU není nic jiného než jedna velká firma s podfirmama. To stejné platí i o České republice. No v podstatě o celé EU. Všechny úřady jsou společnosti s ručením omezeným (s.r.o.), kterým náleží číslo DUNS. Nejednáte s úřady, ale s firmami, se kterými nemáte ani smlouvu…..

Sami si můžete vyhledat na upik.de. V minulosti jsem o tom několikráte psal.

Ve Třetí říši, která neustále ještě existuje, platí zemské právo. Nikoliv lodní právo. Zemské právo Vám také garantuje vlastnictví na majetek a na pozemek, na kterém stojí Váš dům (majetek).

Před mnoha lety jsem měl možnost poznat v Peru nádhernou modrookou dívenku, která za celých 30 let, co se známe, vypadá naprosto stejně. Tak na 23 až 25 let. Je to asi tím, že většinu času žije na povrchu planety, kde lidé nestárnou. Ale kdo by tomu asi tak věřil, že ano?

Abych Vám mohl celou situaci vysvětlit, byl jsem nucen vycestovat za říšským kancléřem do Německa. Díky tereze von dönitz, která je vnučkou admirála K.H. von Dönitze, jsem se dostal přímo ke kancléři třetí říše.

Požadoval jsem vysvětlení ohledně KÚ v Krakově a jeho adresu. Bylo mi sděleno, že před asi 15 lety byla založena skupinou lidí tajná evidence pozemků z celé EU, protože se v roce 2017 a 2018 bude vše převádět na digitalizaci a archívy se budou likvidovat (pálit). Pak už nikdy nebude nic dohledatelné. Takto to na nás komisaři EU připravili. Mělo by dojít k vyvlastnění půdy všem lidem.

Nyní si sypu sám popel na hlavu, protože adresa v Krakově či u Krakova je tajná, a celý archiv se z bezpečnostních důvodů stěhuje na jiné místo. Nikoliv ale kvůli mně. Kvůli nastalým okolnostem v EU. Slíbil jsem sice adresu, kde by se údaje měly zaznamenat, ale zde se dostanou pouze lidé zasvěcení.

Nevadí, nezoufejte, stačí kopii originálu Vaší listiny (LV) s razítkem na 12. hodinu mít dobře schovanou doma či jinde. Záznam (zápis) KOPIE LV se dá udělat kdykoliv do konce roku 2017 v tomto tajném archívu. Nikoliv však vyhotovení LV na KÚ, to bylo nutné do konce roku 2016.

Dopředu se vědělo o vyvlastňování půdy, a proto byl určitými lidmi založen centrální archiv a veden v utajení. Jsou zde i navráceny velké části archívů odebraných po WWII ruskými vojsky, které byly převezeny na východ.

Pro tento jediný bod se všem omlouvám, ale nic není pro Vás ztraceno.

Pro  všechny méně duševně zámožné lidi sděluji, že jakékoliv LV s originálním razítkem a podpisem z KÚ se nedá zneužít a hlavně si ho může nechat na KÚ vystavit kdokoliv a kdykoliv v libovolném množství!!!!!

Jeden z komentářů:

Hanka K

? a teď jedna informace

Jak jsem byla na katastru, tak mi bylo řečeno, že list vlastnictví na bytové družstvo dají komukoliv – nemusí tam jít statutární zástupce… Po osobě, která si LV vyzvedne, požadují jen občanský průkaz, aby si mohli zaznamenat jméno osoby, která si LV vyžádala…

Hanka K

 

Bylo zajímavé, jak silné reakce vyvolal článek o LV listech hned na začátku tohoto webu před několika týdny. Místo, aby si diskutující sehnali podklady z EU či Lisabonu, hned začali vše kritizovat. V ÚDAJNÝCH svobodných rádiích a televizích raději pomlouvali, neuváděli žádné důkazy, ale každé nepravdivé očernění jim bylo dobré. Ano, hovořili sami o sobě.

Zde máte tedy rozbor v němčině, nehodlám překládat, a film si poslechněte (pro znalce německého jazyka). To, co jsem nastínil, trvám na řečeném, vše je pravda a brzy se s touto skutečností všichni setkáte!!!!! Potom poděkujte “svobodným” médiím, že Vás uvedly do omylu…..

Poděkujte také všem médiím, která mají lidi dezorientovat a ze všeho udělat HOAX!!!!!

A nyní, jak se můžete dočíst i níže v německém textu a hlavně podívat na internetu, pokud si to sami vyhledáte, probírala téma zabavení pozemků a likvidaci identity němců paní Claudia Roth v německém parlamentu a oficiálně to bylo lidem sděleno. Vím, že duševně méně zámožní lidé budou zase chtít důkazy a budou s tím mít velké problémy. Je to ale pouze a jenom jejich problém. Chytrým a moudrým lidem stačí ukázat cestu. Vyhledejte si sami!!!!

 

Verlust der Bodenrechte 2017?

Holger Ditzel im Gespräch mit Jo Conrad über die Privatisierung hoheitlicher Bereiche und das Bodenrecht,

Download video: MP4 format | WebM format | Audioformat

Verlust der Bodenrechte aufgrund einer longa consuetudo (Übung)

Die Bundesrepublik Deutschland veranstaltet seit 2007 eine völkerrechtliche Übung, nämlich die Umwandlung der Gebietskörperschaften in Firmen und setzt damit konsequent Artikel 23 GG n. F. um. Nach 10 Jahren wird eine gewohnheitsrechtliche Übung zu positivem Recht und das ist bekanntlich 2017, wenn man davon ausgeht, dass die ersten Privatisierungen wie in Frankfurt am Main mit der Veröffentlichung der Eröffnungsbilanz nach Doppik* am 01.01.2007 vollzogen wurden.

*Die Doppik ist ein Kunstwort, das allgemein ein auf der doppelten Buchführung basierendes Rechnungssystem beschreibt. Die Doppik bezeichnet hierbei per Definition sowohl die doppelte Buchführung im kaufmännischen Bereich als auch im Bereich der öffentlichen Verwaltung.

Das Resultat ist die Auflösung Deutschlands, was Frau Claudia Roth von der Partei Bündnis 90 die Grünen bereits öffentlich bestätigte, indem sie bekannt gab, dass nach den Bundestagswahlen im Herbst 2017 die deutsche Staatsangehörigkeit abgeschafft wird. Wenn man nun 1 + 1 zusammenzählt, dann ist es logisch, dass spätestens 2018 die Gebietskörperschaften endgültig zu Firmen im positiven Recht geworden sind und ohne Staatsgebiet auch ein Staatsvolk obsolet wird. Mit der so geplanten Umsetzung der Privatisierung aller Gebietskörperschaften wird die Aussage von Frau Claudia Roth brisant, denn die Staatsgewalt wurde bereits 1950 durch die Streichung des § 15 GVG (a. F. Alle Gerichte sind Staatsgerichte) beseitigt und ohne Staatsgebiet wird deshalb auch eine Staatsangehörigkeit obsolet. Nach der Drei-Elemente-Lehre von Georg Jellinek ist der Staat ein soziales Gebilde, dessen konstituierende Merkmale Staatsgebiet Staatsvolk und eine Staatsgewalt erfordern. Wenn also alle konstituierende Merkmale eines Staates aufgelöst sind, dann ist demzufolge auch der Staat aufgelöst. Durch die Umsetzung des Artikel 23 GG n. F. würde zudem das Grundgesetz durch einen vergleichbaren Grundrechtsschutz ersetzt werden.
Es ist nun fünf vor zwölf, deshalb sind jetzt die behördlich festgestellten Deutschen aufgerufen nach Artikel 20 Abs. (4) GG zu handeln.

Mehr Info unter: www.reg-heilsamer-weg.de

Bitte bedenken Sie, daß Bewusst.tv auf Spenden angewiesen ist, um diese Programme kostenlos und ohne Werbung anzubieten.

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
22 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře