Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí
    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

  • Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda
    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

  • Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT
    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

  • Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií
    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

Tým Q a Trump poráží Deep State zevnitř. Část 1/3

  • Spící masy oddalují plán Q
  • Satanský dohled Deep State je výsledkem dlouhodobého organizovaného spiknutí
  • Pouze naše kolektivní probuzení osvobodí planetu Zemi
  • Tým Q a Trump streamoval na Soundcloud

Jak to všechno začalo

V roce 2012 byla založena všemocná skupina zvaná „Q“. Název Q byl vybrán, aby nikdo nikdy nepoznal jejich pravou identitu, pokud ji světu sami neodhalí. Tato aliance chtěla fungovat jako všemohoucí, vševědoucí a zároveň anonymní skupina, pracující v tajnosti, aniž by se obávala odvety ze strany Deep State.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Za svého nejlepšího kandidáta na příštího prezidenta po Obamově druhém funkčním období si vybrali Donalda Trumpa. Trumpovi nebylo o samotném týmu Q řečeno nic. Řekli mu jen to, že s ním bude tajně spolupracovat malá utajená skupina bohatých a mocných lidí. Bylo mu řečeno, že dokonce musí utrácet své vlastní peníze za svou vlastní volební kampaň.

Skupina je to natolik tajná, že ani poslové, které Q tým k Trumpovi vysílá, nemají touto skupinou žádný přímý kontakt. Každá informace je sdělována prostředníkem. Management týmu Q se skládá z „deseti tvůrců“, všichni jsou označeni písmenem „Q.“ Je to „Kruh.“ Přijali mezi sebe deset dalších důvěryhodných spolupracovníků, kteří společně tvoří „vnitřní kruh.“ Tito členové zastávají pozice v Bílém domě a v Trumpově administrativě.

Všichni tito pověřenci upevňují a posilují velkou moc a vliv. Všichni jsou, stejně jako Trump, stoprocentně loajální k ústavě, a plně podporují jeho závazek ohledně tohoto velkolepého počinu. Žádný z těchto hráčů není obeznámen s podrobnostmi o plánech Q-kruhu, ani neví, kdo osoby v tomto kruhu jsou. Jeho hlavním cílem je odtrhnout se od základů globalismu.

Prezident Donald Trump prošel velmi náročným a nebezpečným procesem testování „stavu mysli“ těch, kteří jsou mu nejblíže, s cílem určit, kdo říká pravdu, kdo je zkompromitován, kdo je zkorumpovaný, kdo je životaschopným spojencem, a co je nejdůležitější – kdo je falešný nepřítel.

Mocné síly uvnitř Deep State jsou silně organizovány proti Trumpovi a obyvatelstvu. Ovládají většinu běžných sdělovacích prostředků a většinu bezpečnostní komunity. Administrativa Donalda Trumpa má dokonce i své hnízdo válečných štváčů, které společně tvoří plnohodnotný válečný kabinet.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Stínová vláda Deep State chce válku. V důsledku toho jejich loutky v Kongresu válku propagují. Vzniká dojem, že se Trumpova administrativa připravuje na válku, což se ale neděje. Nezapomínejme, že současně pracují dvě různé vlády: Stínová vláda Deep State a Trumpova administrativa. Proto je pro ne zcela probuzené vnější pozorovatele velmi obtížné pochopit, co se ve skutečnosti děje. Vzhledem k tomu, že obě jednají jako by byli zákonnou vládou ve stejnou dobu a na takřka stejné úrovni.

Cílem prezidenta Trumpa je zcela „vysušit močál“ ve Washingtonu D.C. Pro Trumpovu administrativu je to však právní noční můra, protože oficiálně toho prezident moc udělat nemůže. Ve vládě pracují stovky tisíc zaměstnanců a mnoho z nich jsou agenti Deep State, kteří při každém kroku pilně pracují proti Trumpově týmu.

Svět bude potřebovat mnohem více vlastenců, lidí, kteří jsou již probuzeni a dychtí po zapojení se do této bitvy. Kteří chtějí pomoci týmu prezidenta Trumpa, jeho patriotům a hnutí Q, aby osvobodili planetu Zemi od globalistů Deep State. Kniha THE GREAT AWAKENING (Velké probuzení) je proto dobrým průvodcem obsahujícím četné odkazy na podrobný individuální výzkum, který nám pomůže pochopit, kam směřujeme a jak můžeme našeho cíle dosáhnout. Než bude možné učinit poslední krok, abychom zabránili chaosu a nepokojům, potřebujeme, aby více než 50 % obyvatelstva bylo probuzeno.

Spící masy oddalují plán Q

Vezměte v úvahu a pochopte, jak obtížné je žít ve světě lidí, kteří tvrdě spí. Většinu času tráví Trump probouzením mas tím, že opakovaně hovoří o Federální rezervní bance, Clintonově nadaci, falešných zpravodajských médiích, odhaluje falešné politické partajní hry a mnoho dalších důležitých podvodných činností, jako je například pedofilie PizzaGate. To vše se děje záměrně s cílem, aby se lidé seznámili s realitou toho, co se děje už příliš dlouho.

Všechny těžce vydělané peníze daňových poplatníků jsou převáděny prostřednictvím centrální banky v Rothschildu do jejich soukromé banky v Londýně, kde jsou poté dány soukromé vatikánské bance a odtud jsou rozptýleny do jejich ostatních centrálních bank napříč zeměkoulí. Při tomto procesu jsou šikovně plněny kapsy zasvěcených osob, stejně jako i pokladničky velkých korporací. Poté musí být tyto daňové peníze půjčeny zpět na financování svých vlastních vlád s úrokem. Jinými slovy; daňoví poplatníci si musí půjčit své dříve zaplacené peníze na daních, nyní však s připočtením úrokových poplatků. Není to náhodou daňový či úvěrový podvod?

Buďte si jisti, že se do tohoto podvodu zapojily téměř všechny spojenecké vlády, což bude prokázáno, jakmile budou účetní knihy centrálních bank po celém světě nezávisle zauditovány.

Plán Q zahrnuje svržení Deep State spolu s peněžním systémem Rothschild Banker Cabal, který vlastní a řídí Federální rezervní systém, a všemi ostatními centrálními bankami po celém světě, IRS, daňovými agenturami, státními pokladnami, MMF, BIS, Světovou bankou, OSN a bezpočtem dalších institucí vlastněných kabalou. Vzhledem k tomu, že drogový kartel černých peněz bude prakticky vymýcen, ukončí to společně s tím i finanční zdroje Deep State, jejich financování a tím i jejich vliv.

 

 

Vatikánská banka podepisuje zkorumpovaný bankovní systém podle svého prastarého „Zákona o zákonech vládnutí“ vztahujícímu se k vlastnictví neobsazených nemovitostí společného jmění. Nadnárodní banky fungují jako bezpečnostní investiční společnosti, zatímco každá banka dohlíží na patenty a určité části celkového systému.

Kořeny dnešních problémů jasně ukazují, že dějiny nebyly náhodnou sérií událostí, ale spíše pečlivě naplánovaným „výtvarným návrhem“ rozdělení půdy a bohatství, získávání zdrojů a zabavení naší svobody prostřednictvím nejen aktuální koronové karantény, provedené malým počet bohatých a privilegovaných jednotlivců usilujících o světovou nadvládu. Bylo to provedeno v tak obrovském měřítku, že se to zdá téměř nepochopitelné, ale jak praví staré přísloví, „Nejlépe ukrytá tajemství jsou ta, která jsou skryta tam, kde jsou nejvíce vidět.“

Vše, co je vidět, je jen zmanipulovanou iluzí. Globální finance včetně bankovnictví, akciových trhů, měn nebo čehokoli, jsou prostě jen klamem naší důvěry.

Jejich plán zcela převzít planetu Zemi byl donedávna mimořádně úspěšný proto, že skrýval svou manipulaci za finanční a vládní kumpány; prostřednictvím úplatků ovládají lidi jako loutky na provázcích, a tak se během nesčetných věků stali bohatými vládci a temnými pány.

Všechna tato vměšování probíhají už stovky tisíc let. Dokud to jde dlouhodobě dobře, říše rostou a rostou – a pak, když už to tak dobře nejde, tak se nakonec vše zhroutí. V dnešní společnosti je ekonomika globální centrální banky se s největší pravděpodobností nachází blízko vrcholu křivky a brzy se zhroutí.

Jakékoli komentáře, že prezident Trump je součástí či nástrojem Deep State, jsou absurdní a naprosto směšné; potvrzují jen to, že posuzovatel zkoumal danou věc jenom málo, anebo vůbec. Abychom to uvedli na pravou míru: Prezident Donald Trump čelil Stínové vládě známé jako Deep State daleko více než kterýkoli jiný prezident v dějinách, a to včetně prezidenta Johna F. Kennedyho, který byl zavražděn Deep State během jeho znovuzvolení v roce 1963 v texaském Dallasu.

Satanský dohled Deep State je výsledkem dlouhodobého organizovaného spiknutí

Deep State je zdrojem všeho, co je na planetě Zemi špatné a negativní. Abychom přežili nadcházející krušné časy, je nutné pochopit, o čem to celé je. Deep State sestává ze špičkových zaměstnanců více než tuctu mocných úřadů a institucí, jako jsou CIA, FBI, NSA, MMF, CFR, BB, BIS, WHO, MMF, WB, z nejvyšších generálů, admirálů a dalších vojenských agentů, dlouhodobých kongresmanů, senátorů, členů parlamentu, lordů, ředitelů důležitých dozorčích agentur a generálních ředitelů většiny velkých nadnárodních společností, z nichž většinu jejich akcií vlastní Deep State. Zatímco všechny vládní agentury jsou tím, co by se dalo nazvat jejich pobíhajícími psy.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Satanský dohled Deep State je výsledkem velmi dobře organizovaného dlouhodobého spiknutí s cílem nastolit Nový světový řád, založený na luciferiánské revoluci proti Stvořiteli a přírodě.

Jsou to švýcarští faraonští templářští bankéři se svými zednářskými posluhovači 5. pilíře a zločineckými jezuity. Tvoří vládnoucí oligarchii po celém světě. Vládnoucí faraoni pocházejí z tajuplných okultních náboženství Lucifera, která vzešla z Babylonu a Egypta. Nyní jsou označeni jako globální elita či Deep State Cabal, kteří v nás spatřují své otroky a aktiva, s nimiž si mohou dělat co chtějí.

Edward Snowden, americký interní informátor, který musel uprchnout ze země poté, co odhalil neústavní a neetické praktiky Národní bezpečnostní agentury (NSA), v níž pracoval, objevil, že bezpečnostní síly v každé významné zemi na světě mají nyní v reálném čase přístup ke všem myslitelným funkcím ve vašem smartphonu – včetně vašeho mikrofonu, fotoaparátu, textových zpráv, navštívených míst a lidí, s nimiž jste mluvili na ulici – a to i když si myslíte, že je váš telefon vypnutý. Dospěl k závěru, že se jedná o nástroj despocie. A zakončuje otázkou: Co s tím uděláme? Mlčet a nic nedělat znamená podvolit se zlu.

Pouze naše kolektivní probuzení osvobodí planetu Zemi

Naše ohromující, nekontrolovatelné a nezastavitelné hromadné probuzení je to, čeho se světová vládnoucí elita obává nejvíce, protože tím převýšíme je i jejich spolupracovníky. V takovém případě nevědí, jak s námi jednat, ani s pomocí jejich vyspělých technologií.

Pokud drtivá většina populace uchýlí k odloučenosti a vyjádří svůj hněv, jistým způsobem si uvědomí svoji sílu, není nějakých konspirací ani třeba. Prostě se musí zvednout a ostřást se, tak jako když kůň setřásá mouchy. Pokud se pro to rozhodnou, mohli by porazit kabalistický Deep State už zítra.

Nejdůležitější otázkou je, jak si to všechno uvědomíme? Ve skutečnosti je to docela jednoduché: uvědomíte si to tím, že si to sami zvolíte, a zároveň i vědomou náhodou. Jednejte v souladu s pohybem věcí okolo vás, a toho je inspirativní. Jednejte dle svého vnitřního hlasu, který vychází z vaší duše; věnujte pozornost svým intuitivním pocitům a hnací síle.

Zvolit si uvědomění znamená oddělit se od programu ovládání mysli a uniknout účinkům fyzického, mentálního, emočního a duchovního vězení, které na nás přivedlo do útlaku.

Jejich slovní zásoba je používána k diskreditaci lidí, kteří září v temnotě. To docela funguje na ty, kteří jsou stále neprobuzeni, plachtící životem v blaženém nevědomí. Zdá se, že to v těchto lidech vyvolává strach, takže odcházejí od každého, kdo se jim snaží ukázat či říci pravdu tím, že vrhají světlo do tmy.

Ti „neprobuzení“ a „nevědomí“ se dokonce stanou rozhněvanými a kritickými vůči těm, kteří se jim snaží ukázat pravdu. Byli velmi dobře vycvičeni, aby byli věrnými „ovcemi“, dokonce válečníky ve jménu velkého podvodu, díky často uplatňovaným technikám „kontroly mysli“. Většina lidí chodí denně do práce a obvykle když přijdou domů, sledují televizi, která jim vymývá mozky. Takto přetrvávají uvnitř věčného cyklu svého dluhového otroctví, což je způsob bytí přinejmenším na hony vzdálen realitě.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Probuďte se a pozorně sledujte. Dělejte to vždy a všude, abyste objevili skutečný záměr vlády, který hrstce umožňuje vykořisťovat mnohé. Ještě nikdy ve světových dějinách nepadla tak velká zodpovědnost na bedra jediného člověka, jakou přijal Donald Trump. Nikdy předtím jsme nebyli vyzváni, abychom jednali jednotně a s rozvahou, abychom zabránili vypuknutí další světové války.

Bohužel mnoho lidí pravdu slyšet nechce. Nejlepší věc, kterou v tuto chvíli můžeme udělat, je získávat informace tím, že si sami provedeme nezbytný výzkum. Dobrého průvodce s podrobnými vysvětleními a nesčetnými odkazy pro hloubkový výzkum najdete zde. Sdílejte tyto informace s kýmkoli, o němž víte či u koho cítíte, že je, nebo může být probuzen. Čím dříve budeme všichni osvobozeni, tím lépe pro všechny. I když mnozí z nás mlčky bdí, prozatím jsou spáči stále ve většině. Jsou první překážkou v cestě k úspěchu této historické revoluce. Z tohoto důvodu jsou Deep State a MSM otevřeně chyceny do pasti vzdělávání veřejnosti po kapičkách. Ukazují, jak se odpovědní vůdci a politici dopustili zrady, štvaní a zločinů proti lidskosti, a udeří dříve, než si veřejnost uvědomí, co se skutečně děje.

Na znamení podpory Trumpova týmu a vlastenců bojujících proti globalistické mafii může každý bdělý člověk vyvěsit státní vlajku po nadcházejících volbách 3. listopadu. Je to nejlepší vizuální ukázka naší solidarity pro tým Q a Trumpův tým.

Tým Q a Trump streamoval na Soundcloud

ODKAZ

Zůstaňte naladěni, další důvěrné informace přijdou v pokračování článku ve druhé části.

Pro tadesco přeložila jena | Zdroj: FinalWakeupCall.com

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
208 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře