Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko QQ:QQ i trochu více než speciál….. Svět který nevidíte. Dnes v noci se mi zdál sen

…..pohodlně se usaďte, zapomeňte na chvíli na celkové dění v Hotelu Země a soustřeďte se prosím na následující slova. Mnoho z Vás už ví, že se mezi námi pohybují dvojníci, které můžeme vídat na obrazovkách televizorů a číst o nich v médiích MSM jako o skutečných lidech. Je zde svět, do kterého vidí minimum lidí. Svět konstruktivních a destruktivních dvojníků. Tak jako před mnoha lety se všeobecně nevědělo o světě pod našima nohama, i když jsem na přednáškách tohle téma měl. O tunelech, věznění lidí a dětí v podzemí na výrobu adrenochromu a mnoho dalších nechutností….

QQ:QQ Q5:Q5:Q5

Zajisté jste si všimli, že bytosti na planetě Zemi, které vykonávají dobro pro lidstvo, nebo jenom pro jedince, jsou pomlouvány a neustále ponižovány a všemi možnými způsoby šikanovány. Naopak lidé, kteří kolikrát ani lidmi nejsou, kteří dělají druhým zlo, nebo nechají zabíjet válkami velké množství lidí, jsou odměňováni velkými poctami a nobelovými cenami za mír. Vynášeni uměle MSM až do “nebes.” Jedním z příkladů je OBAMA. Zdá se Vám, že svět stojí na hlavě? Ano, vše je zde obráceně.

Ještě někdo z Vás si myslí, že dva lidé, kteří se dostali k moci na západě a na východě jsou jen tak obyčejní lidé kteří pracovali třeba u tajných služeb, nebo nějaký úspěšný obchodník, který si vybudouval jmění a maličké impérium a stal se prezidentem????? Lidé, pro konstruktivní sílu vesmíru, probuďte se konečně. Před Vašima očima se odehrává skutečný armagedon, o kterém zatím většině lidí není nic známo. Ale je tady nyní a prožíváme ho všichni do jednoho. Vy z Vás, kteří čtete okénka tm a dnešní okénko, víte o trochu více.

Příhodu, kterou jsme pro Vás nachystali, je nutné uvést na pravou míru. Není vyloučeno, že se brzy objeví někde na jiných webech, a to naprosto přetočená za účelem pomluvit a dehonestovat dotyčnou bytost. A právě za tímto účelem také kdysi vznikla. V klidu, bez emocí, si přečtěte následující příběh. Byl záměrně vykonstruován pro potřeby hlubokého státu v budoucnu.  Píšu o něm proto, protože se mi zdál opět velice zajímavý sen.

Příběh dvou putinů

Zde jsou informace o dvou putinech, které jsem původně zveřejnil, ale ne zcela všechny. Videa, která mám o putinově procesu a přiznání jeho manželky, byla z YouTube odstraněna. Mimo jiné mám mnohem více fotografií, ale zobrazím je později v případě potřeby.

Pokračujme však v příběhu …

Podle členů ruské vlády údajně pomíchal původní putin gangstery a gangstery. Zabil by každého, kdo se mu postavil do cesty nebo koho prostě neměl v oblibě. Všichni kolem něj žili ve strachu o své životy. Ruští úředníci se spojili a obžalovali putina ze všech vražd, které spáchal.

Níže jsou obrázky putina zamčeného v soudní síni. Rozsudek o vině byl vyhlášen rychle a putin byl toho večera v prosinci 2011 „rychle“ popraven za zločiny proti lidskosti a extrémnímu mučení svých obětí.

Poprvé jsem na YouTube našel video paní putinové s tvrzením, že nový putin není její manžel a že byl jednou večer v roce 2011 ruskými úředníky odstraněn z jejího domova a už ho nikdy neviděla. O několik týdnů později byl k jejímu domu přivezen jiný muž a armáda jí řekla, že to je její manžel. Bylo jí jasné, že to není on. Řekla, že od toho dne spává na gauči, protože v její posteli je cizinec. Nakonec se tak vynervovala, že mu řekla, že se chce rozvést, protože nebude vdaná za úplně cizího člověka.

Paní putinová uvedla, že ten muž souhlasil a dodal, že ho stejně ani nepřitahuje. Putinové se rozvedli náhle, zanedlouho poté, co byl putin nahrazen. Paní putinová zmizela se svými dvěma dcerami, které od té doby nikdo neviděl a které už ani ona nikdy neviděla. Putin 2.0 se pak začal scházet s mnohem mladší ženou, se kterou vypadal mnohem šťastnější. Všichni si mysleli, že putin jedná pouze tak, jak většina mužů u moci bez dalších myšlenek, ale nikdo si neuvědomil, že to vůbec není stejná osoba. Podívejte se na fotografie s vírou ve dva putiny s bývalou první dámou Lyudmilou Aleksandrovnou Ocheretnaya.

Všiml jsem si, že v USA o tom nikdo nemluvil! Ruská média, od nichž jsem se o tomto příběhu dozvěděl, však byla touto informací nadšena. Věděli, že putin, kterého dnes vidíme, NENÍ skutečný putin, a tuto skutečnost oslavovali.

Proč?

Protože ten druhý putin – nahradní putin – byl přiveden do čistého domu, aby odstranil ruskou korupci, stejně jako Aliance přivedla k moci trumpa ve velkých USA.

Náhoda?

Rozhodně ne!

Putin znovu vytvořil skvělé Rusko!!! Vyhnal z Ruska Deep State, i když je ho dnes stále ještě dost, ale spíše v okrajových oblastech Ruska a v sousedních zemích, jako je Ukrajina. Putin nakopl Deep Statu zadek a Rusko od té doby vzkvétá! Podle ruských občanů je nyní Rusko díky putinovi 2.0 bezpečné a slušné místo k životu.

Mnoho lidí neví, že se prezident trump postavil za putina 2.0 a vysvětlil, co všechno Rusko udělalo za posledních 9 let, aby se osvobodilo od útlaku hlubokého státu.

Uvědomil jsem si, že putin vyčistil Rusko, když zakázal Spojeným státům adoptovat děti z ruských sirotčinců. Existovaly drtivé důkazy o tom, že tyto ruské děti byly houfně adoptovány satanisty a vysoce postavenými Luciferiány v ateistických státech pro použití při satanistických rituálech. Bylo to srdcervoucí, ale když putin zjistil, co se děje s těmito adopcemi, omezil možnost USA adoptovat si děti a celé toto kolo s jekotem zastavil. Putin je jedním z těch, kdo rozumí hluboké nemoci, která pronikla Kabalou. Není čas na milost. Pokud tyto lidi neporazíte, přesunou své operace hned vedle (jako na Ukrajině); opravdu jim na tom vůbec nezáleží.

Trump a putin byli jedinými dvěma vůdci „supervelmocí“, kteří v prvních několika letech společně vedli boj proti kabale. Věřím, že tento plán probíhá již desítky let a jakmile byl putin vyměněn a trump nainstalován, stejně jako Dark to Light, mohla začít skutečná hra o záchranu této planety.

I když máte potíže uvěřit, že skutečný putin byl popraven a nahrazen, věřte mi, když řeknu, že jsem toto téma pořádně prozkoumal, ale co je důležitější – díky bohu – že to byl on! Existují velmi dobré důvody, proč mnozí, co jsou v nebezpečí a hledají diplomatickou ochranu, uprchli do Ruska. Putin 2.0 se projevil jako spojenec, mentor a přítel prezidenta trumpa, tak jako nikdo jiný. To je také důvod, proč Hillary a její společnost nazvala své falešné volební manipulace „ruskou“ dohodou, pokud rozumíte, co tím myslím. Vědí, že trump a putin jsou spojenci, aby jednou provždy zničili kabalu.

Podívejte se na to, co musel putin říci, a to jsou některá z mnoha velmi hlasitých prohlášení, která Putin bezostyšně vyslovil proti Deep Statu:

„Putin řekl, že není jedním z „nich “, ale mají z něho strach a pokusili se ho nalákat do jejich „staré babylonské kultury.“

Z Kremlu se dnes ozývaly šokované výkřiky, když se včera šířily zprávy o mimořádném setkání svolaném vladimirem putinem. Podle zdrojů uvedl ruský prezident, že „95% světové vládní třídy nejsou ani lidé“, ale „chladnokrevní“ hybridi, kteří jsou „členy starověkého kultu.“

Označil putin právě politickou a finanční elitu světa jako chladnokrevné hybridní lidské plazy?! Opravdu mířil právě tam?

Na jednom fóru za zavřenými dveřmi pro nejvyšší úrovně vlád a spolupracovníky v jeho rodném městě Petrohradě, mluvil putin o otázkách úniku informací Panama Papers a poukázal na to, kdo stojí za spiknutím: vláda USA, její špionážní agentury a George Soros OCCRP.

Putin udeřil pěstí do stolu a zvolal: „Georgi Sorosi, ty chytrý draku, tohle je válka,“ uvedly zdroje blízké prezidentovi. Putin poté slíbil, že ještě více zpřísní sankce proti Sorosově otevřené společnosti.

tm dodává pro ilustraci

Když se jeden z vrchních pobočníků putina zeptal, co měl na mysli tím “drakem” (v ruštině neobvyklé slovo), těžce si povzdechl a zafixoval shromážděnou skupinu svým výrazným pohledem, než vysvětlil, že není všechno takové, jaké se ve vztahu k běhu světa být zdá.

tm komentuje: červenou větu opakuji neustále dokola

Putin se vzepřel jemným pokusům blízkých spolupracovníků, kteří mu chtěli zabránit, aby tam šel a řekl, že důkazy jsou všude a že on osobně má přesné znalosti o jejich obchodech. Řekl, že není jedním z nich, ale že z něho mají strach a pokusili se ho nalákat do jejich ,,starobylého babylónského kultu.”

„Staré i současné důkazy jsou enormní,“ řekl.

Putin uvedl, že pomocí programů v médiích a politice bylo lidstvo manipulováno, aby se stalo „nevědomým“. Dokonalým příkladem toho byl nedávný únik informací Panama Papers. Světová vládnoucí třída má tyranskou kontrolu nad našimi potravinami, vodou a vzduchem a aktivně ničí masy.”

Podívejte se prosím na všechny níže uvedené fotografie.

Je důležité si uvědomit, že při pohledu na obrázky uplynuly jen dva měsíce od “popravy” starého putina a příchodu nového putina. „Nebyly to roky, ale jen měsíce.“

tm: Zde vidíte zorganizovanou show pro davy, která má nebo měla být použita.

Putin a jeho žena.

Původní putin měl 170 cm

Horní fotografie je původní vladimír putin jak byl naposledy viděn v roce 2010. Všimli jste si rozdílu?

Horní fotografie je (starý) původní putin. Můžete vidět, že původní putin má delší, kulatější obličej a širší oči. Úplně jiný tvar hlavy.

tm komentuje: popisovatel fotografie omylem zaměnil obrázky horního a spodního putina, ale to je nyní jedno. Jsou prostě rozdílní.

 

Až potud příběh o dvojím putinovi, který se dá najít na následující adrese. (Přeložila pra tadesco maki.)

A nyní se podíváme do říše snů, které občas mívám a jsou skoro jako živé, či živé.

Dnes v noci se mi zdál sen

Šel jsem lesem a přemýšlel o světě, který se nám jeví jako skutečný, i když možná skutečný není. Pozoroval jsem stromy, trávu ve větru a ptáky na obloze. Přišel jsem na mýtinu obklopenou lesy a uprostřed se monumentálně týčil pařez. Veliký pařez hodně starého stromu. Musela to být asi lípa, dle pařezu aspoň 999 roků stará. Zašel jsem ke zbytku kdysi mohutného stromu, obešel jsem ho a pak se posadil. Cítil jsem mírnou únavu a tak jsem se rozhodl, že setrvám nějakou dobu pozorováním stromů, ptáčků a trávy. V trávě  a ve větvích stromů se dá také mnoho věcí pomocí obrazů vyčíst.

Jak jsem pozoroval skoro netčenou přírodu, zavřely se mně oči a asi jsem si musel na pár vteřin zdřímnout. Jakmile mně klesla hlava, prudce jsem ji zvedl a náhle se probudil. Byl to asi mikrospánek, pomyslel jsem si. A hele, vedle mne najednou stála krásná, ba přímo ušlechtilá bytost s úsměvem v obličeji, která se hned po mém pohledu do jejích očí začala ještě více usmívat a oslovila mě jménem. Požádala mě, jestli se může vedle mě posadit. Byl jsem udiven, odkud mě zná. Vyzařovala z ní velice krásná a uklidňující energie. Pokynul jsem jí, nechť si sedne. Pomalým tempem a s úsměvem na tváři se přiblížila a sedla si kousek ode mne. Cítil jsem z ní krásnou energii. Vyzařovala něco, co jsem ještě nikdy nezažil.

Sotva se posadila, opět mně oslovila jménem a zeptala se, jestli mám zájem se dozvědět pravdu o věci, na kterou jsem myslel. Otázka mi vyrazila dech. Jak mohla vědět, na co myslím? Asi to nebude jen taková obyčejná bytůstka, pomyslel jsem si. Položil jsem jí docela hloupou otázku, až jsem se zastyděl. A na co jsem tedy myslel?

Úsměv na její tváři se rozzářil ještě více a začala klidným, velice příjemným hlasem rozprávět: ,,Vím že tě poslední dobou trápí otázky ohledně bytostí na planetě Zemi, které sám nazýváš dvojníky. Rád bys věděl, jakým způsobem se sem dostávají a jaké mají vlastnosti. Vždyť jsi při chůzi lesem na dvojníky a jejich začlenění do společnosti myslel,” dodala.

,,Ano myslel, máš pravdu”, odvětil jsem. Nasála zhluboka čistý přírodní lesní vzduch a začala vysvětlovat:

“Planeta Země se nyní nachází v poslední fázi, která jí byla předurčena. Vládne zde temnota, jež je zapříčiněna a dirigována šesti padlými anděly a jejich pomocníky. Mají za úkol zotročení lidského rodu. Nemají zájem o to, aby se lidstvo dostalo do Zlatého věku a vznikla nová supercivilizace. Nemusím o skutečnosti vykládat, protože ji znáš velice dopodrobna,” dodala s úsměvem.

“Padlí andělé povolili 144.000 světelných bytostí, které zde mohou přijít.”

“Ano to vím,” odvětil jsem.

“To, co nevíš, je způsob, jak se na planetu Zemi dostanou,” dodala a hned pokračovala: ,,Všechny se teď nacházejí mezi obyvateli. Jsou k nerozeznání od ostatních bytostí. Většinou si jich lidé nevšimnou. Jsou skromné, nenápadné.

Pro jednoduchost vysvětlení ti podám výklad o světelné bytosti, kterou znáš a fandíš jí. Má také příznačné jméno dle tvého výrazu dosti trefné. Usmál jsem se. Ano je to put in. Však víš že z angličtiny přeloženo význam je Dát něco dovnitř. Právě jeho název označuje skutečnost co se událo.

Uvedu nyní všeobecná fakta, která se odehrávají vždy, pokud máme zájem  o výměnu nějaké bytosti. Proces probíhá vždy stejným způsobem a liší se jen v maličkostech. První podmínkou je, že člověk, kterého oslovujeme, byl vždy konstruktivní bytost a měl zájem pomáhat lidem. Jakkoliv. Pak se jedná také o jeho postavení a důležitost možnosti zařadit se do celé řady událostí, které mu nastíníme. Mávnutím ruky před ním rozvineme obraz, který vypadá jako skutečný film v kině a ukážeme mu celý jeho život v minulosti. Ty to znáš, pravila, zažil jsi to stejné při autonehodě, kdy se ti celý život přehrál před očima za několik desetin vteřiny až do doby nárazu.”

“Ano,” odvětil jsem.

Pak pokračovala: ,,Ukážeme vybrané bytosti po úvodu důležitá data kam může přejít, kde může žít bez nemocí a stárnutí a požádáme ji pouze o její tělo. Zde nastávají dva možné momenty výměny,” dodala.

“První možnost je, že souhlasí s předáním svého těla a odchodu do těla jiného, někdy daleko mladšího. Na povrchu, kde se nachází původní civilizace, kam vybraná bytost půjde, lidé nestárnou a mají daleko větší možnosti a hlavně původní vlastnosti, které lidé zde kdysi měli také,” dodala.

“V tomto případě se přímo domluvíme na termínu replikace a musí se v určitou hodinu dostavit na námi vybrané místo. Většinou se vše odehrává v noci. Bytost, do které se její “duše” s veškerým věděním uloženým v mozku (s úsměvem dodala SSD disku) přesune, přijde za ní na určité předem domluvené místo někde v lese. Příroda je na takové počínání pro nás nejvhodnější,” uvedla pro upřesnění.

“Je nutné, aby nás nikdo nepozoroval a neviděl. To si zařídíme sami,” s úsměvem konstatovala. ,,Bytost, do které se člověk přenese, se posadí vedle něj a replikace může začít. Jsou to dva fialové paprsky, které používáme na velice rychlý přenos dat skalární frekvencí 540 THz. Je nejvhodnější pro tento účel. Přenos musí být bez chyb a musí se napoprvé podařit. Vše trvá přesně 54 vteřin. Tak si duše vyměnily svoje těla. Vyměněná bytost rychle pochopí, jaké má vlastnosti a hned ví, jako její předchůdce, co má dělat. Najednou zjistí, že její tělo odchází bez rozloučení do civilizace v hotelu země.

Fialový paprsek vytáhne jako výtah bytost do našeho dopravního prostředku a přepraví na povrch. Obě osoby o sobě vědí, co dělají a jaké úkony právě dělají. Ale jenom v případě, pokud má jedna či druhá o to zájem. Vše vidí obrazně. A ve filmu, který má před očima, si může posouvat čas dopředu i dozadu, vidí tedy i budoucnost a minulost. Každá si žije svým životem. Ale možnosti vidět svoji původní bytost v Hotelu Země má kdykoliv, kdy se jí to zlíbí.

Složitější varianta je druhá. V případě, že důležitá osoba, která je pro nás stěžejní a nechce hru, kterou jí nabídneme hrát, ale souhlasí s odchodem ze společnosti v Hotelu Země, jak sám říkáš”, dodala s úsměvem, ,,musíme za ni najít podobnou bytost. Bytost, která je jí hodně podobná a na první pohled jsou zaměnitelné. Předpoklady jsou jako v prvním případě. Potom musí proběhnout dvojítá replikace na jejího dvojníka, který zde žil a také s tím souhlasil. Někdy dokonce i pro celou rodinu, která se postupně ze Země vytratí. Zmiznou navždy a žijí jinde.”

Po chvilce odmlky, kdy jsem mlčel a přemýšlel o řečeném, pokračovala: ,,Pro určitou bezpečnost musíme někdy zajistit několik dvojníků, kteří mají veškeré vědomosti. Jako přes kopírák, jak se říká u vás,” dodala. ,,Proces s vybranou osobou probíhá naprosto stejně. Musíš mít ale na paměti, že nesmíme v Hotelu Země, jak sám říkáš, překročit 144.000 konstruktivních bytostí. Když použijeme na jednoho dvojníka více, promiň mi to slovo, duplikátů, někde nám zase pro důležité úkoly chybí. Musíme volit priority. Můžeme také zařídit vtělení do jakékoliv konstruktivní bytosti, opět s jejím souhlasem, a přesně zkopírovat tvar obličeje a těla požadované bytosti. Používáme to však zřídka.”

Po chvilce odmlky a hlubokém nadechnutí pokračovala.

,,Původní bytost konstruktivního vládce putina, která byla také vysoce konstruktivní, byla vyměněna. Dvojník, který byl vyhledán lidmi z povrchu země byl osloven a byla mu nabídnuta zmíněná možnost. Původnímu vládci byla dána možnost žít i s celou rodinou právě na povrchu planety. Vše mu bylo dopředu ukázáno. Následně i jeho manželce, když jednoduše poznala, že to není její manžel, a také dětem byl nabídnut život na povrchu s jejich původním otcem.” Zakončila děj.

Po chvilce odmlky ukázala na srnky, které se před námi začaly na mýtince pást a konstatovala s radostí, že máme nádhernou faunu, zde uvnitř Země. Potom následoval krutý a pravdivý výrok, z úst s příjemným hlasem.

,,Obyvatelstvo Země si všimlo, že původní putin byl starší a vrásčitější, než nový, který nahradil předchozího. Debatovali o změně, ale nikdo nešel do hloubky a nepátral po důvodu. Lidé jsou otupělí z médií a v posledních letech se o nic hloubkově nezajímají, je jim snad všechno jedno. Všechno naznačuje na ubohý stav lidstva díky televizi, počítačům a hlavně mobilům.”

Po přeletu orla nad našimi hlavami změnila téma.

,,A co si myslíš o Prezidentu trumpovi a jeho manželce, o kterých také neustále hovoříš a přemýšlíš o nich”?

Domnívala se že jí něco odpovím. V hlavě se mi honily tisíce myšlenek jako vichřice a nezmohl jsem se na žádnou odpověď. Cítil jsem, jak lehký vánek ze strany bytosti vedle mě, mě ovanul tvář s příjemnou vůní, kterou nelze popsat, protože jsem ji ještě nikdy necítil. Byla moc a moc příjemná.

Bez odpovědi z mé strany pokračovala.

,,Žijete v poslední fázi boje o planetu Zemi. Nazýváte ho dle proroctví Armagedon. Tome,” oslovila mě a zdůraznila to ještě jednou: ,,Tome.” Zdůraznila ještě více. ,,Bylo by dobré, kdybys popřemýšlel o jedné možnosti, jestli je vůbec aspoň z malé části reálná.” Hrklo ve mně a já se zeptal: ,,Ano, jaká možnost?” Hned po mé – asi vystrašené – odpovědi, pokračovala klidným hlasem:

,,Možnost, aby se jeden obyčejný člověk z řad lidstva na západní polokouli a jeden obyčejný člověk na východní polokouli postavili mimozemským rasám žijícím v podzemí, reptiloidům a jiným rasám, dále Vatikánu a šesti padlým andělům, královským rodům a Illuminátům, zednářům a satanistům, které mají zájem celé lidstvo zotročit. V hotelu Země zuří nyní ohromný boj. Lidé nevidí, nechtějí vidět, nezajímají se díky velké zaslepenosti o které jsme mluvili. U toho všeho musejí tito dva muži chápat precizně veškeré souvislosti a propojenosti systémů, které zde byly nainstalovány. Mechanizmy veškerých propojení vlád a hlavně kde mají začít dělat přesné chirurgické řezy. Přitom se nesmí splést. Je to velice náročná operace, která ještě nikdy nebyla vedena v celém vesmíru.” Opět se odmlčela.

Pak jsme společně pozorovali pasoucí se srnečky na paloučku a krásnou přírodu. Zavládlo ticho a klid. Jenom v mé hlavě hučel vichr myšlenek o současném dění a jak všechno bude pokračovat. Po dlouhém odmlčení nás dvou jsem vycítil, že čeká odpověď z mé strany. Moje slova prolomila ticho.

,,Ne. Obyčejní lidé nemají šanci, i kdyby se na takovou operaci, jak jsi ji sama nazvala, připravovali mnoho let. Nemohou něco takového sami zvládnout. Počítač by s tím měl sám problémy. Natož lidé, i kdyby měli IQ 200, tak něco takového nemohou zvládnout,” usuzuji.

Při posledním slově jsem se jí podíval do očí. Až teprve nyní jsem zjistil, jak nádherné hluboké modré oči vlastně má. Předtím jsem je z dálky neviděl tak dokonale. Usmála se pouze očima a pokračovala.

,,Trefil jsi to naprosto správně, Tome. Nezvládli. Veškeré úkony v časové ose připravit, reagovat přesně časově na podlé změny ze strany hlubokého státu, veškerých organizací s nimi spjatých a přitom čelit tolika útokům a atentátům, by nezvládl normální člověk. A to nehovořím o nervovém vypětí těchto jedinců. Můžeme tedy konstatovat, že takové jednání a reakce v pětidimenzionálním šachu, který zde hrají, je nad jakékoliv lidské síly a možnosti. To jsi ale pochopil správně, Tome. Ti byli také vyměněni.”

Potom se odmlčela. Opět jsem se dívali do dálky a já přemýšlel nad sdělenými slovy.

Nakonec dodala: ,,Ano, jsou jedni ze 144.000 světelných bytostí. A je jich zde mezi Vámi mnoho. O třech už víš přesně. Zbytek světelných bytostí má podobné úkoly. Obyčejní lidé je ale neumí rozpoznat, protože buď pracují skrytě, straní se společnosti, nebo jsou pro většinu mas za nepochopené podivíny.”

Poslouchal jsem se zájmem. Bytost se odmlčela a ukončila proslov. ,,Už musím jít, Tome. Potřebují mě zase jinde. Nezapomeň co jsem ti řekla a ráno až se probereš, nech deset minut zavřené oči a všechno si pečlivě přehraj v mysli, aby ti to nezmizelo. Aby moje snaha nevyšla vniveč. A řekni obyvatelům vnitřní Země o všem, co tu zaznělo. Je to důležité.”

S poslední větou “Je to důležité”, jsem se probral. Ještě mi doznívala v uchu.

https://www.youtube.com/watch?v=zZLiBryQnog

Napsal tm

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
184 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře