Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

Související zprávy

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

  • Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

Kvantové Med Beds co nejsou z tohoto světa

Med Beds – technologie kvantového léčení – přepis

Tuto zprávu pro vás interpretovalo médium Tracey Milne.

Zdravím vás, drahý Hvězdný anděli Země, jsem KaiMeara. V dnešním přenosu vám chceme povědět o jedné z prvních technologií, které budou odhaleny světové populaci oznámením NESARA a GESARA.

Spolu s novými bezplatnými energetickými systémy dodávanými Teslovými cívkami a novými antigravitačními a replikačními zařízeními, obdržíte také zcela nové holografické lékařské postele nebo-li postele Med (= Med Bed).

Tato nová zdravotnická lůžka Med přijdou s některými velmi jedinečnými funkcemi, včetně diagnostické podpory, chirurgické opravy a rekonstrukce a omlazování buněk a DNA. Stručně řečeno, stanou se nedílnou součástí vaší zdravotní péče, a péče o zdraví, a změní vše ve vašem zdravotnickém průmyslu, jak jej znáte.

[wp_ad_camp_2]

 

Tato lékařská lůžka, pokud jsou používána ve spojení s vyškoleným lékařským dohledem a automatizovanými lékařskými stanicemi, vám poskytnou celou řadu možností a metod k návratu vašeho fyzického plavidla k optimálnímu zdraví.

Tato lůžka představují obrovský skok v oblasti zdravotní péče po celém vašem krásném světě … protože v současné době je těchto lůžek dost na to, aby mohly začít fungovat v každé zemi, která je chce. Jen si představte, balíček zdravotní péče bez chemoterapie, bez toxických chemikálií, odběru orgánů nebo dlouhodobého života s jizvami, nemocemi a poruchou funkce.

Pokud si myslíte, že to všechno zní příliš dobře, než aby to byla pravda, nebo jako něco ze sci-fi filmu, rozumíme vašim výhradám. Žádáme vás však, abyste si pamatovali, že „skrývání se před očima“ je jednou z oblíbených taktik Deep State a Secret Space Program.

Deep State vám už velmi dlouhou dobu ukazuje technologii, která leží daleko za vašimi nejdivočejšími sny, jako ve filmech Avengers a Kings Men. Jen proto, že si myslíte, že sledujete fantasy, je na vás, co se týče Temných. Pokud vědí, ukazovali vám pravdu, prostě jste se neptali na správné otázky nebo nevyžadovali správné odpovědi.

Je to ošklivý trik, kterého se na vás dopustili, a je to jedna z dynamik, které se dramatickým způsobem změní a otočí oznámením NESARA a GESARA … protože tyto nové technologie budou vydány jako součást toho vzrušujícího a důležitého života – vylepšujícího balíčku.

Nyní k podrobnostem o těchto postelích Quantum Therapy Med, které se dodávají ve třech různých variantách, které mají tři různé funkce a varianty, které jsou aktuálně k dispozici pro zavedení.

Číslo jedna, holografická postel, je diagnostickou a léčebnou postelí.

Číslo dvě, regenerační lůžko, pracuje společně s vaší DNA a kmenovými buňkami na regeneraci staré tkáně nebo chybějících orgánů.

Varianta číslo tři je regresní a omlazovací postel. Pomáhají omlazovat vaše buňky a nabízejí terapii věkovou regresí i terapii, která vám pomůže potlačit nežádoucí paměť.

Jak jste již možná uhodli, tyto technologie nevznikly na Zemi, protože byly dány vašim agenturám Tajných Vesmírných Programů (SSP) ve prospěch lidstva. Byla to nešťastná volba, že ti, kdo měli na starosti morální rozhodování, se rozhodli nechat si tuto technologii jen pro sebe. S potěšením potvrzujeme, že tato chyba se nyní opravuje a v zákulisí nyní pracují správní lidé, aby zajistili zavedení těchto technologií široké veřejnosti.

[wp_ad_camp_2]

 

Všechny tři typy lůžek fungují na kvantové úrovni pomocí vibrací a frekvencí, 3D skenerů a refrakčních čoček, stejně jako chirurgicky přesných laserů pro otevírání a zavírání ran.

Mají také velké množství diagnostických a monitorovacích technologií, které specialistu plně informují během diagnostických i opravných relací.

Díky využití energii tachyonových částic a plazmy pracuje tento stroj s lidskou schránkou tak, aby ji maximálně opravil s minimální invazí do organizmu. Všechny tři postele Med pracují s podobnými technologiemi, a byly právě upraveny pro tři různá použití a ošetření.

Postel číslo jedna … holografická postel. Tyto postele mohou provádět živé skenování těla za účelem diagnostiky a také léčení jakékoli nemoci s mnohem větší přesností za mnohem kratší dobu a s mnohem menší invazí do lidského těla.

Tyto Med postele prohledají každou část vašeho těla pro diagnostiku a interpretaci, včetně vaší pokožky, svalů, kostí, orgánů, žláz, neurologické a hormonální účinnosti. Může také provádět analýzu krve a DNA, a je schopna opravit jakékoli dědičné markery určitých onemocnění a poskytuje rychlou a bezbolestnou analýzu celého fyzického systému těla. Jakákoli nutná operace bude provedena okamžitě, včetně slepého střeva, operace srdce a řezů v C-sekcích.

Holografická lůžka Med jsou vybavena takovými funkcemi, jako jsou: vzduchotěsný pohled skrz operační štít, který snižuje přítomnost mikrobů a klaustrofobii; pohodlné opěrky končetin, anestetikum s tekutým sprejem, laserové skalpely, laserová zrcadla; životní funkce smyslové a zobrazovací; diagnostická a analytická identifikace; a počítačem řízené chirurgické paže.

Tyto Med postele jsou postaveny s velmi pokročilou, ale přísně omezenou umělou inteligencí, která k fungování potřebuje spojení s člověkem, jako preventivní opatření, které také zajišťuje kooperativní soužití.

Počítač používaný k provozu je velmi podobný přístroji MRI, avšak místo magnetiky a záření tyto Med postele využívají plazmatickou energii a pracují s vámi na subatomární a vibrační úrovni. Jelikož žijeme ve vibrujícím vesmíru a vy jste vibrační bytosti (vše je frekvence), jedná se o velmi homeopatický přístup k léčení, který nabízí řadu výhod s malými nebo žádnými vedlejšími účinky … kromě nezbytného úvodního šoku, úžasu a potěšení!

[wp_ad_camp_2]

 

Už žádné dlouhé čekací doby, žádné nekonečné testování nebo zkoušení léků, které nefungují. Rozlučte se s chemoterapií a rozlučte se s lidmi umírajícími na mrtvici a srdeční choroby.

Med postel číslo dvě … regenerační postel … tyto postele se osvědčí zejména pro kohokoli, kdo potřebuje transplantaci orgánu, náhradu orgánu, chybějící nebo oddělené končetiny a kožní štěp pro popáleniny třetího stupně.

Pomocí podobné technologie jako u první postele, kterou jsme zmínili, se tyto postele zaměřují na přímou práci se šablonami vaší DNA, pomocí pole harmonické rezonance, které je stále přítomné v buněčné paměti vašeho těla. Jak mnozí z vás vědí, vaše tělo drží pohromadě díky buněčné paměti, o čemž svědčí váš syndrom „fantomové končetiny.“

Tato lůžka budou moci změnit životy mnoha lidí a jejich aplikace jsou nekonečné … a to je jen proto, abyste mohli začít … celý váš systém zdravotní péče se brzy změní a stane se podporou zdraví a systémem omlazování.

Jste nadšení, drazí?

Poslední druh Med Bed je pro věk a paměťovou regresi. Tato postel pomůže lidem, kteří trpí traumatizujícími vzpomínkami, PTSD, a pomůže jim osvobodit jejich mysl od děsivé montáže obrazů a jejich srdce z vytáhne z hlubin zoufalství. Tato postel vám také pomůže vrátit se k mladistvějšímu vzhledu a pocitu napnuté pokožky a svalového tonusu, a kvalitativnímu zlepšení všech vašich smyslů, zejména zraku, sluchu a chuti.

Pracujeme s vašimi vlastními šablonami DNA a několika refrakčními čočkami, stejně jako s přirozenými vnitřními hodinami vašeho těla, a jsme schopni provádět tyto procedury bezbolestně, s největšími úpravami vycházejícími z vaší vlastní mysli a srdce, a proto se nyní cítíte tak báječně!

Tato lůžka opět používají plazmatickou energii, nikoli radioaktivní materiály, místo toho se zaměřují na rekalibraci a regeneraci, kdekoli je to možné. To vám, uživateli, umožní návrat k optimálnímu stavu ve velmi krátkém čase.

Jen si pomyslete, co tento druh technologie bude znamenat pro vás, pro vaši rodinu, vaše přátele … všechny děti právě zachráněné z tunelů … a pro každého člověka zbytečně trpícího napravitelnými zdravotními problémy.

Připravte se tedy, vážení, protože se chystáte společně podniknout tento velkolepý skok … všechny země, které podepsaly dohodu GESARA … což je až 205 zemí, budou mít z této příležitosti prospěch.

Pokud vás tato novinka nadchne, sdělte ji prosím dalším podobně smýšlejícím lidem … čím více se na to musíte soustředit, tím rychleji ji můžeme přenést do vaší reality.

Děkujeme, že jste si našli čas a poslechli si tuto zprávu.

V Lásce a Světle, KaiMeara,

a mluvím k vám jménem Intergalaktické Aliance Světelných Bytostí

Pro tadesco přeložil pedro | Zdroj: 540

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
175 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře