Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

  • Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti
    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Policejní šéf ve Washingtonu DC promluvil. Děsivá fakta…..

…..sice ještě nejsem zpět, ale mám pro Vás důležitá data na rozšíření Vašeho obzoru. Rád bych Vás datoval následujícími řádky….

QQ:QQ Q5:Q5:Q5

DC. TUNELY

Tento příspěvek se mi píše velice obtížně. Trvalo mně nějakou dobu potvrdit události v DC. Ale potvrdilo se to. Byly mě zaslány nějaké fotografie tunelů a dětí v nich. Fotografie nemohu ukázat. Jsou příšerné děsivé. Lituji toho, že jsem se na ně díval.

Každý viděl tisíce pytlů na mrtvoly, které čekaly na odeslání. Nyní víme proč. Po celém světě existují tunely a podzemní základny (DUMBs), které čekaly a čekají na “vyčištění.” V tunelech pod DC byly tisíce dětí, které byly ještě napůl živé a tisíce, které byly mrtvé. Jejich orgány byly z těla vybrány. Mnoho z nich bylo napůl snězeno. Něco takového jsem ještě nikdy neviděl.

Ty tunely s DUMBS tam byly od té doby, co je nechalo postavit monstrum zvané George H.W. Bush. Od té doby je používal každý prezident a kongresmani až po Prezidenta trumpa. Epstein, který je neustále ve vazbě o tom informoval armádu. (pozn. překladatele: Datovali jsme Vás o tom, že Epstein nezemřel, byl v Izraeli a nyní je na GITMU). Epstein informuje nadále o tunelech po celém světě. Trump byl informován armádou v lednu. Prezident trump nařídil operaci a odstěhoval se z Bílého domu, aby armáda mohla jít dovnitř a zakročit. To je právě ten důvod, proč tam bylo tolik příslušníků národní gardy (NG).

 

[wp_ad_camp_2]

 

Většina z Vás viděla autobusy, dodávky a osobní automobily, které jezdily dovnitř a ven do Bílého domu a budovy Capitolu. Vojáci NG nemohli ustát (snést) pohledy na tyto děti v hrůzném stavu. Někteří začali plakat a nemohli s pláčem skončit po zhlédnutí těchto hrůz. Pláču také, když vidím ty obrázky a během operace jsem u toho nebyl, tak si umím jen představit, jaké to bylo pro ty statečné vojáky, kteří zachraňovali ty zajaté děti. Bylo mně sděleno, že jak Prezident trump, tak melania nějako dobu také plakali, když uviděli obrázky. Byli varováni, že je to hrůzné, ale přesto je chtěli vidět. Když jsem byl v DC, cítil jsem trýznění (týrání). Nevěděl jsem ale proč?

Během své policejní kariéry jsem zažil několik děsivých scén, ale nic mne nemohlo na tohle připravit. Bylo mně sděleno, že dětem nebylo podáváno anestetikum, když jim byly orgány odebírány, protože bolest a mučení vytvořilo prvotřídní ADRENOCHROM. Nacházeli se tam dospělí, kteří to řídili a všichni byli zatčeni. Většina byla postavena před vojenský tribunál a popravena. Několik lidí dostalo doživotní tresty (nevím proč) a byli posláni do vězení mimo tento svět. (mimo planetu Zemi, pozn. překladatele).

Vsuvka překladatele. Zde je nutné poznamenat vysvětlení pro Vaše lepší pochopení. Není v originálním článku! A málokdo zatím má tato data.

Mnoho reptiloidních ras opustilo planetu Zemi úprkem a mnozí po domluvě s vesmírnými silami planety Země. Mnohé rasy se živí právě destruktivní energií z lidských bytostí. Energií. Bylo jim přislíbeno, že po opuštění Země jim bude dodán “potřebný materiál” z planety Země jako výměnný obchod. Tento “potřebný materiál” jsou právě lidské zrůdy, které mučily malé děti, vyřezávali jim orgány bez anestezie a mnoho jiného. Tyhle bytosti byly dodány na planetu (brzy Vás budeme datovat na jakou, zatím to není možné), na které jim bude uměle nastavené “dlouhodobé či nekonečné žití.” A právě to, co dělali celé dlouhé roky dětem v podzemí, bude jim způsobováno reptiloidními bytostmi asi na věky věků (možná ono slíbené peklo). Sami slibovali a sami dostali. Nejsem si jist, že je to správné, ale to si zhodněte sami.

 

[wp_ad_camp_2]


A vzpomínáte si na Kolský vrt? Přečíst si můžete ZDE. Kdy Rusové vyhloubili kolem 13 kilometrů dlouhou díru? Rozléhalo se tam hrozné naříkání, pláč a křik. Slyšeli právě lidské bytosti ukradené od nás z povrchu planety, kteří do této hloubky byly zavlečeny. Zde byly pro různé druhy energií mučeny a týrány reptiloidy. Nemohu ale zatím potvrdit, jestli jim byly také změněny délky života.
Né nadarmo rusové označovali kolský superhluboký vrt za „cestu do pekla.“ Při vrtání 13 kilometru se Sovětský svaz rozpadl….

Dostanou se tedy do toho správného vězení mimo planetu Zemi.

Jsem si jistý, že naši stateční vojáci budou potřebovat dlouhodobou terapii na trauma, co během této operace viděli a prožili.

Myslel jsem, že všichni blázni na světě byli osvobozeni, ale to prostě nebyl ten případ. Stále je ich příliš mnoho. Armáda pracuje po celé dny a to 24 hodin, 7 dnů v týdnu, na zachránění dětí v těchto místech jako Řecko a mnoho dalších. Austrálie a Nový Zéland byly před nějakou dobou osvobozeny. Bylo mi sděleno, že tato operace byla hrozná, ale nic ve srovnání s operací v DC. DC bylo prý nejhorší, co kdy viděli.

Existují plány, kdy Bílý dům, hlavní město, budova nejvyššího soudu, Capitol a všechny budovy v okolí budou proměněny buldozéry v suť a místo přeměněno zpátky na bažinu, která zde byla předtím, a přeměnit ji zpátky na ptačí rezervaci. DC nebude už existovat!!!!!

V dobrém slova smyslu Biderbergové, Rotschildové a ostatní členové DS cabal byli zatčeni a většina z nich byla popravena.

To je skvělá zpráva. Připravte se na vzestup. Přijde určitě. Přijde mnohem lepší svět.

WWG1 WGA

Zdroj najdete ZDE

Nebo také zde

Přeložil tm

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
136 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře