Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Zprávy od meldy 16.5.2Q21

Testy mRNA „vakcín“ na zvířatech vedly k tomu, že všechna zvířata zemřela!
https://t.me/realAmericanProphet/330

Tohle video z texaského senátu z letošního května koluje pár dní. Zaznělo tam, že testy na zvířatech byly u covid injekcí přeskočeny, protože zvířata umírala, a tak se přešlo rovnou na lidi. Co si pamatuji, hovořila o tom například i Dr. Sherri Tenpenny.

Zde se můžete podívat na celé slyšení týkající se obav specialistů ohledně „vakcín“. Tato část konkrétně je v čase 43:45, viz níže.
https://sagaciousnewsnetwork.net/texas-senate-committee-on-state-affairs-mrna-trials-on-animals-resulted-in-all-the-animals-dying/

Dr. Angelina Farella, pediatrička, Webster, Texas: „…jedna věc, která je extrémně znepokojující je – a je to ve směrnici ACIP, konkrétně k vakcíně Pfizer – že doporučení ohledně bezpečnosti a nežádoucích účinků budou vydána po schválení. PO SCHVÁLENÍ! To je velice děsivá záležitost. Data o bezpečnosti zjišťujeme předtím, než tomu vystavíme naši populaci pacientů. Momentálně dovolujeme, aby 16-17 leté děti dostávaly tuto vakcínu a ony nikdy nebyly předmětem těchto testů…

 

[wp_ad_camp_2]

 

Jsou důkazy, že děti mají míru přežití covidu 99,97% … a jsou důkazy že děti covid nešíří… To, co teď děláme našim dětem, je zločin. Izolujeme je, dáváme je do roušek, což je také klinicky nebezpečné. Také jim říkáme, psychologicky jim říkáme, že když přinesou domů covid, tak zabijou babičku, dědečka a strýčka, maminku i tatínka. Děti jsou stavěny do hrozné, hrozné situace.

(hovoří o vakcíně, která byla v roce 1999 stažena kvůli 15 případům intususcepce). Co je pro mě otřesné – máme více než 4 tisíce úmrtí a tahle věc ještě nebyla stažena….(…)

Nyní máme efektivní ambulantní léčbu pro časné příznaky covidu, máme ji už dlouho. Jako pediatrička jsem začala pomáhat dospělým, protože lékaři v mojí komunitě zabouchli dveře – zamlkli dveře – a odmítli ošetřovat pacienty. Viděla jsem (v ordinaci) stovky dospělých s aktivním covidem. Také jsem ošetřovala problémy po vakcínách u dospělých. Začínám být velice zranitelná…. (…)“

(43:45:)

Senátor Hall: „ S vašimi zkušenostmi – mluvila jste o roce 1999 – byla někdy jiná vakcína, která měla tak vysokou četnost hospitalizací a úmrtí, které teď vykazuje tato vakcína?“

Dr. Farella: „Ne, ne v tomto rozsahu. Naprosto ne. Ani zdaleka ne.

Senátor Hall: Jakákoli jiná vakcína by byla stažena z trhu.

Dr. Farella: Rozhodně. Pravděpodobně by ji stáhli po několika případech, tak jsme to viděli v minulosti.

Senátor Hall: A viděla jste jinou vakcínu, která byla uvolněna pro veřejnost, která by přeskočila testování na zvířatech?

Dr. Farella: Dosud nikdy. Obzvláště co se týče dětí.

Senátor Hall: Podle toho, co jsem četl, s testováním na zvířatech totiž začali, a protože zvířata umírala, s testy přestali. Lidé, myslím, že tohle je důležité pochopit, že o čem teď mluvíme je to, že Američané jsou teď pokusní králíci. Je to program testů, který probíhá. Nedělali testy na lidech a zastavili testy na zvířatech, protože zvířata umírala, a pak to předložili veřejnosti. A teď vidíme podniky, které chtějí udělat tyhle experimentální vakcíny povinné jako podmínku pro zaměstnání. A přesto tu máme tento počet úmrtí, který neustále roste a je naprosto ignorován. Souhlasíte s tím, co jsem řekl?

Dr. Farella: Naprosto. (…)

(následně se kolega dotazuje senátora Halla, kde vzal data o zastavení testů na zvířatech, protože umírala. Bob Hall odpovídá, že na stránkách CDC a že mu to zašle.)

***** ****

 

[wp_ad_camp_2]

 

Polovina Fauciho zaměstnanců není vakcinovaná!!! Oni vědí proč! (psal jura)
https://t.me/RGiuliani/2217

***** ****
Republikáni ve sněmovně představili návrh zákona, který by vyžadoval, aby ředitel národní zpravodajské služby odtajnil informace týkající se původu COVID-19, se zaměřením na Wuhanský virologický institut.
https://thenationalpulse.com/breaking/gop-intro-bill-to-declassify-wuhan-intel/

***** ****
Peru oficiálně vyšetřuje, zda bělidlo (oxid chlořičitý) dokáže vyléčit covid
https://t.me/jordansather/1609

***** ****
Další argument, který by mohl odradit vaše blízké od vakcíny:

„SLEDUJTE: Ředitel Moderny mluví o tom, jak vakcíny mRNA upravují genetický kód
https://t.me/StormIsUponUsJM/389

Na povrch vyplavalo video TedTalk z roku 2017, ve kterém ředitel Moderny mluví o tom, kterak vakcíny mRNA mění genetický kód.

A tady to je, dámy a pánové.

Pravda vychází z úst těch, kteří se toho dopustili.

Pamatujete, jak nám pořád dokola říkali, že tyto vakcíny nemění genetický kód? Místo toho nám bylo řečeno, že do vaší DNA přivádějí informace, které způsobují, že se učí a reaguje.

Inu, tady je manažer Moderny, který mluví o tom, jak mRNA může měnit genetický kód.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Vypadá to, že koneckonců nejsme jen šílení konspirační teoretici, kteří ostatním vnucují neopodstatněné konspirace… pravda chutná sladce, že?

Sledujte a dejte nám vědět, co si myslíte:
https://twitter.com/Peter37570912/status/1392385185652613124
https://twitter.com/ChadThu28338094/status/1393355434107445248

Video představili Big League Politics a upozornili nás na toto:

Video z Ted Talk z roku 2017 se šíří po celém světě a představuje špičkového manažera farmaceutického gigantu Modernou, který připouští, že injekce mRNA jeho společnosti mohou upravovat genetický kód jednotlivců, kteří experimentální injekce dostanou.

„Prožíváme fenomenální digitální a vědeckou revoluci a já jsem tu dnes, abych vám řekl, že se skutečně nabouráváme do softwaru života,“ řekl Tal Zaks, hlavní lékař společnosti Moderna.

„Pokud byste mohli zavést řádek kódu nebo změnit řádek kódu, ukazuje se, že to má hluboké důsledky na všechno od chřipky po rakovinu,“ dodal Zaks, hovořící o šílených vědeckých experimentech své firmy.

Tehdy Zaks popsal, jak vakcína mRNA upravuje genetický kód jedinců, kteří dostanou vakcínu.
https://twitter.com/rob_miller12345/status/1329092327239892993

Hrozné je, že nemůžete ani vznést žalobu, pokud se něco stane, hlásí CNBC:
Pokud po vakcíně Covid zakusíte závažné vedlejší účinky, právníci CNBC říkají, že u amerického soudu není v podstatě koho vinit.

Federální vláda udělila společnostem jako Pfizer a Moderna imunitu před odpovědností, pokud se s jejich vakcínami neúmyslně něco pokazí.

„Je velmi vzácné, aby byl schválen plošný zákon o imunitě,“ řekl Rogge Dunn, dallaský právník pro práci a zaměstnanost.

„Farmaceutickým společnostem obvykle není podle zákona nabídnuta velká ochrana odpovědnosti.“ Nemůžete také žalovat Úřad pro potraviny a léčiva (FDA) za to, že povolil vakcínu pro nouzové použití, ani nemůžete hnát svého zaměstnavatele k zodpovědnosti, pokud nařídí očkování jako podmínku zaměstnání.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Pozn. pro případ zrušení Twitterových účtů uvádím přímé odkazy:

Přednáška: https://banthis.tv/watch?id=609b6ff92cb3de234448ea8f

Rok starý článek o přednášce: https://www.thelastamericanvagabond.com/modernas-covid-19-vaccine-takes-lead-chief-medical-officers-recent-promotion-gene-editing-vaccines/

(….) Na začátku svého proslovu Zaks uvádí, že Moderna a podobné společnosti „ve skutečnosti hackují software života a že to mění způsob, jakým přemýšlíme o nemocech a léčíme je“. Popisuje mRNA jako „kritickou informaci, která určuje, co buňka skutečně udělá“ a pak uvádí, že pokud by bylo možné „zavést řádek kódu nebo změnit řádek kódu“ v genomu člověka, má to „hluboké důsledky pro všechno“. Poté nepravdivě tvrdí, že u produktů Moderny bylo v té době prokázáno že „fungují u lidí“, protože před Covidem-19 společnost nikdy nebyla schopna přesvědčit federální vládu, aby licencovala jejich mRNA vakcíny pro použití na lidech kvůli jejich nedostatečné účinnosti.

Zaks dále popsal svůj pohled na známé nemoci, jako je rakovina, která je způsobena „zpackanou DNA“, která může být „opravena“ mRNA vakcínami Moderny, které v rozhovoru také označuje jako „informační terapii“, vzhledem k tomu, že říká, že vakcíny Moderny fungují změnou „operačních systémů“ lidských buněk, tj. jejich genetického kódu.

Shrnutí Zaksova rozhovoru stručně popisuje jeho názor jako následující jednoduchou otázku: „Pokud jsou naše buňky hardwarem a náš genetický materiál operačním systémem, co kdybychom mohli změnit několik řádků kódu?“ – zdánlivě naznačující, že trvalé zavedení změn do lidského genomu je stejně jednoduché jako řešení problémů nebo programování počítače nebo telefonní aplikace. Píše se tu také, že Zaks považuje za budoucnost „personalizované medicíny“ „geny měnící vakcíny přizpůsobené imunitnímu systému každého pacienta“. Ted Talk (…) naráží zejména na klíčový bod, který Zaks přehlíží, a to, že editace genů může „změnit celý druh navždy.“ (odkazuje na další video)

melda

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
19 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře