Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Nenechte se oblbovat “VĚDCI A ODBORNÍKY Z NASA”. Jednoduché důkazy o tom, že USA nikdy nebylo na měsíci. Pokusy si můžete doma udělat sami

…..je nutné používat vlastní mozek a umět kombinovat různá data a “fyzikální zákony” které údajně mají platit ve vesmíru. Nic víc, nic míň. Vysvětlíme si názorně jednoduché záležitosti, kterým každý porozumí….

05:54

Protože jsem byl bádavý člověk odmalička, tak už v 70-80 letech mně bylo dosti divné přistání Američanů na měsíci. Všichni tomu věřili, ale já jsem o tom pochybovaldíky našemu fyzikáři na gymplu, který mně na tu myšlenku přivedl. Následně jsem se sám přesvědčil jednoduchými důkazy a návštěvou muzea “APOLO a přistání na měsíci” v USA, že lidstvu předvedli dobrý podvod a všichni lidé se zachovali jako myši. Hop na špek. Bez přemýšlení a respektu určitých zákonitostí, návnadu lidé sežrali i s navijákem. Mimo jiné o tomhle “fejku”, o přistání kosmonautů na měsíci, jsem měl nespočet přednášek i s důkazy. Dnes si ukážeme ten nejpodstatnější.

[wp_ad_camp_1]

Kratší úvod:

Je známo, že všichni piloti dopravních letadel musejí mít v zubech lité plomby ve vakuu. Nesmí v nich být vzduchová bublinka.  Ve výšce 13,5 kilometrů letová hladina FL 450 je tlak 150 hPa, na zemi asi 1020 hPa. Při porušení tlaku v kabině třeba prasklinou ve skeletu, tak zvané dekompresi kabiny, vypadnou kyslíkové masky aby lidé neztratili vědomí a pilot musí okamžitě sestupovat do 2-4 kilometrů kvůli kyslíku a opětné zvýšení komprese. Všechny zaplombované zuby amalgámem nebo “zkrášlená” silikonové prsa, rty či upravené zadnice silikonem, explodují za silné bolesti a krvácení. Rozdíl v tlaku máme 1020-150 hPa. A k tomu ještě přijde efekt vývěvy. Několik leteckých společností už zažilo tento problém. Třeba při prasknutí nebo prostřelení okna. (kolem zničeného okna jsou sedadla a lidé na nich vytržení a propasírovaní otvorem)

Pro zajímavost, uveďme si příklad, když praskne okno v letadle ve FL450 (13,5 km)  či níže. Při této silné dekompresi s efektem vývěvy působí podtlak u otvoru v letadle několika tun na centimetr čtvereční. Teplota je zde od -55 do -65 °C. Když se plášť letadla naruší, dojde k explozivní dekompresi. Tlak uvnitř a vně letadla se začne vyrovnávat a vzduch unikající zevnitř letadla s sebou vysává vše v okolí. Všichni nepřipoutaní lidé, části obkladů kabiny pro cestující, a předměty volně ložené se velkou rychlostí vysají z letadla ven. Pro lidi je to horor v přímém přenosu.

Po úvodu do reálu v kosmonautice.

A nyní se podívejme na “HOLLYWOOD”,  pod jehož taktovkou se asi odehrála veškerá natáčení o přistání a pochodu po měsíci. Budeme se zabývat jenom jedním aspektem a tím je TLAK. “Milí” no spíše “MYLÝ”  vygumovaní mozci z NASA asi zapomněli, že mnozí lidé také umějí myslet. Hlavně v Evropě.

A tak vyrobili pro kosmonauty, kteří se mají pohybovat ve vakuu jednoduché obleky z nějaké látky a ještě ručně prošívané!!!!! Výsměch. Viděl jsem ho v 80. letech na vlastní oči v USA v muzeu. A nyní uvidíte níže že ho prodávají za pár dolarů na EBAY.

U TOHO POMINEME TEPLOTU VE VESMÍRU -273 °C, A NA MĚSÍCI, KDE MÁ BÝT ÚDAJNĚ -160°C A VYHŘÍVÁNÍ OBLEKŮ!!!!!

Oblek vypadá následovně.

A zde máte rukavice s jakousi gumou nanesenou na látku. Je tlustá skoro jako palec!!!!!

Ale určitě není schopna odolat vakuu!!!!

A protože kompresní skafandr kosmonauta by se musel ve vákuu nafouknout jako panáček Michelinu, vypadali by kosmonauti na měsíci (pokud je tam vakuum jak tvrdí) tímto způsobem a neměli žádné faldíky – látka na rukou a na nohou jak níže uvedeno.

 

Rukavice by ale asi nemohli být z materiálu, který je zde předveden.

[wp_ad_camp_1]

Pro srovnání, jak vypadali kosmonauti skutečně v údajném vákuu.

 

Boty které údajně kráčely po měsíci, látka která je prošita nití!!!!!

Zde je originální oblek Neila Amstronga v prodeji na EBAY za pár dolarů

A zde jsou vidět jednoduché šroubky někde z Bauhausu použité na připevnění “kompresních a kyslíkových” hadic.

Všimněte si ručního prošívání jejich skafandrů. Chtěl bych také vědět, jakou technologií připevňovali přeskupod jménem SCOTT na uchycení nějakého pásu či čeho přes skafandr. A ty šrouby by určitě držely také tlak?????

A tady připevnění “skafandru se suchými zipy” totální výsměch.

No tak větší blbce už z nás skutečně dělat nemohou…..

No jo, to jsou jamíci….

A nyní vážně. Připneme barel na vakuovací dekompresor a vysajeme z něho vzduch. A ejhle, silný pevný kovový materiál se úplně zkroutí. Podívat se můžete dole ve filmu v čase 9:05 – 10:54 Není možná koexistence dvou absolutně rozdílných tlaků bez vyrovnávací komory!!!!! Kde ji tedy mají????

 

A kdyby Vám to bylo málo, podívejte se na cisternový vagón, se silnými stěnami, ve kterém bude silným dekompresorem vysán vzduch.  Ve filmu je pořízen snímek v reálném čase a sice v minutě 11:22 – 11:50

 

No tak dobrý den….

 

Všechny obrázky jsem pořídil z následujícího filmu, na který se můžete podívat zde.

https://www.youtube.com/watch?v=QxwdhOPeAIE

Velice nebezpečné pokusy s kosmonauty ve vakuu

 

 

https://youtu.be/ZXmzDnxpZ6k

A jaký uděláme závěr? Jednoduchý! Všemu je opět úplně jinak a sice:

PRVNÍ MOŽNOST: Buď nám lžou s vákuem v celém vesmíru a je tam “normální” tlak (tm: o tom pochybuji, tlak tam skutečně není. Nevěřte mně a přesvěčte se sami.)

DRUHÁ MOŽNOST: Kosmonauti nikdy nebyli na ve vesmíru a vše bylo filmováno v HOLLYWOODU. (tm přesně tak to bylo, ale nevěřte mně a přesvěčte se sami.)

tm

[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
7 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře