Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

  • Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie
    Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie

    Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie

  • Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí
    Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí

    Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí

Detoxikačný protokol COVID vakcíny, ochrana pred vylučovaním – sheddingom

„Tieto odporúčania a rady odrážajú môj osobný názor. Nie je to lekárske poradenstvo alebo odporúčania liečby. Ak máte pochybnosti o svojom zdravotnom stave, prosím vyhľadajte lekársku pomoc.“

Tento protokol má pomôcť očkovaným ľuďom chrániť sa pred negatívnym účinkom očkovania proti COVID a pomôcť im čo najviac detoxikovať vakcínu. Okrem toho môžu tento protokol používať aj neočkované osoby na svoju ochranu pred takzvaným „sheddingom“, t.j. príznakmi vyskytujúcimi sa u neočkovaných po kontakte s očkovanou osobou.

O mechanizme účinku vakcín COVID:

Všetky vakcíny, ktoré sa v súčasnosti používajú v Európe, t. j. vakcíny Biontech/Pfizer, Moderna, AstraZeneca a Johnson and Johnson, obsahujú syntetický genetický materiál koronavírusu, ktorý spôsobuje, že bunky očkovaných ľudí produkujú proteín spike, obalový proteín vírusu. V ďalšom kroku sa v tele vytvoria protilátky proti proteínu spike, ktoré pri kontakte s koronavírusom majú spôsobiť, že vírus bude neškodný. Teraz vieme, že spike proteín cirkuluje v tele očkovaných osôb po očkovaní a že sa s najväčšou pravdepodobnosťou vylučuje dýchaním, cez kožu a telesnými tekutinami, ako sú pot, sliny alebo semeno – jav známy ako shedding. Môže spôsobiť obrovské problémy u očkovaných aj neočkovaných ľudí, keďže sa zdá, že samotný tento proteín je hlavnou príčinou symptomatológie korony a keďže je schopný poškodiť organizmus rôznymi mechanizmami. Tu je niekoľko príkladov možných negatívnych účinkov vakcín a proteínu spike:

1. Po prvé, pri všetkých vakcínach existuje riziko integrácie do našej DNA. Ak by k tomu došlo stalo, okrem iného by sa zvýšilo riziko vzniku rakoviny a tiež možnosť, že by bunky očkovaných jedincov mohli trvalo produkovať spike proteíny, čo by ich dlhodobo vystavilo negatívnym účinkom týchto.

2. Proteín spike môže viesť k zápalom pľúc, srdca alebo cievnych stien (čo môže viesť k tvorbe krvných zrazenín), spôsobené predovšetkým väzbou proteínu spike na určité receptory, nazývaných receptory ACE2, v týchto tkanivách.

3. Ďalší mechanizmus, ktorým proteín spike môže ovplyvniť zdravie, vyplýva z podobnosti spike proteínu s ľudským proteínom. Očkovanie môže viesť k tvorbe autoprotilátok, t. j. protilátok namierených proti vlastným tkanivám a tým k autoimunitnému ochoreniu. Príkladmi sú napr:

– ITP, idiopatická trombocytopenická purpura, nedostatok krvných doštičiek, pretože krvné doštičky sú ničené autoprotilátkami, čo môže viesť ku krvácaniu a mozgovým príhodám.

– Guillan-Barrého syndróm (GBS), forma polyneuropatie, pri ktorej okrem iného dochádza k svalovej slabosti

– autoimunitná hemolytická anémia (AIHA), deštrukcia červených krviniek

– alebo Hashimotova choroba, autoimunitné ochorenie štítnej žľazy, aby sme vymenovali aspoň niektoré z nich

4. Podobnosť spike proteínu so syncytinom, proteínom potrebným na tvorbu placenty, by mohla viesť k neplodnosti prostredníctvom autoprotilátok proti syncytínu.

5. Ďalším rizikom očkovania proti COVID je vznik ADE (Antibody Dependent Enhancement).

6. Zdravotné riziko, ktoré vzniká len v prípade mRNA vakcín, t. j. vakcín Biontech/Pfizer a Moderna, vyplýva z použitia lipidových nanočastíc v týchto vakcínach. Na jednej strane tieto vakcíny obsahujú PEG (polyetylénglykol), na ktorý približne 70% populácie už reaguje alergicky. PEG môže vyvolať alergické reakcie vrátane anafylaktického šoku. Na druhej strane mRNA vakcíny obsahujú katiónové lipidy, ktoré sú cytotoxické, a preto môžu spôsobiť poškodenie buniek a zápal.

7. Pred niekoľkými týždňami sa na univerzite v Almerii v Španielsku objavil obsah fľaštičky Biontech/Pfizer. Výsledok: hlavnou zložkou tejto fľaštičky bol oxid grafénový. Oxid grafénový môže spôsobiť zápal slizníc vrátane zápalu pľúc, straty chuti a čuchu a krvných zrazenín. A oxid grafénový vyčerpáva zásoby našej najdôležitejšej detoxikačnej molekuly glutatiónu. Vedie tiež k silným magnetickým vlastnostiam tela, takže by mohol byť vysvetlením magnetizmu, ktorý sa u mnohých očkovaných ľudí objavuje po očkovaní.

V súčasnosti už viacerí vedci vrátane výskumnej skupiny pod vedením nemeckého biofyzika Andreasa Kalckera a Dr. Roberta O. Younga v USA, potvrdili prítomnosť oxidu grafénového vo všetkých korona vakcínach. Týmto rizikám sú ľudia pri očkovaní takmer určite vystavení.

Existujú však aj tisíce nezaočkovaných ľudí, ktorí hlásia príznaky, ako napr. zvýšené menštruačné krvácanie, silné menštruačné bolesti, kožné vyrážky, závraty, búšenie srdca po kontakte s očkovanou osobou. Je teda pravdepodobné, že dochádza k prenosu spike proteínu (alebo inej molekuly), ktorý môže viesť k zdravotným problémom aj u neočkovaných osôb. Okrem toho aj neočkovaní ľudia teraz hlásia, že sú magnetickí. Jedno z vysvetlení pre výskyt magnetizmu u neočkovaných ľudí by mohla byť prítomnosť oxidu grafénového v maskách-rúškach, PCR testoch a iných vakcínach, ako je napríklad vakcína proti chrípke.

Čo teraz môžeme urobiť ?

Najvyššou prioritou pri detoxikácii vakcín aj pri ochrane pred príznakmi vylučovania alebo pri liečbe týchto príznakov je chrániť organizmus pred negatívnymi účinkami spike proteínu a pomôcť mu rozložiť sa a čo najrýchlejšie ho odstrániť. Okrem toho je tu detoxikácia a ochrana pred účinkami oxidu graféna u osôb, ktoré boli očkované mRNA vakcínou.

Všeobecné podporné opatrenia zahŕňajú:

– Strava, ktorá nepodporuje zápal ani neaktivuje imunitný systém, t. j: cukor, živočíšne bielkoviny, ako sú mäso, ryby, vajcia alebo mliečne výrobky, spracované potraviny, geneticky modifikované potraviny, lepok a toxické tuky, ako je napríklad repkový olej, by sa mali prinajmenšom obmedziť, ak je to možné, dokonca sa im úplne vyhnúť.

– Okrem toho saunovanie pomáha podporiť autofágiu, prirodzenú elimináciu abnormálnych buniek a poškodených proteínov. Saunovanie posilňuje vlastnú detoxikáciu tela a pomáha telu eliminovať patogény vďaka vysokým teplotám.

Látky, ktoré pomáhajú telu detoxikovať spike proteíny, oxid grafénový a nanočastice, pomáhajú chrániť telo pred ich škodlivými účinkami a podporujú regeneráciu biomolekúl:

Keďže v súčasnosti naša strava obsahuje len veľmi malé množstvo vitamínov, minerálov a stopových prvkov, ale zároveň sa naša potreba týchto mikroživín enormne zvýšila v dôsledku obrovského množstva toxínov zo životného prostredia, ktorým sme denne vystavení, preto je ich dopĺňanie nevyhnutné. V súvislosti s očkovaním proti korone a toxickým proteínom spike by sme však mali používať aj doplnky stravy:

Vysoké dávky vitamínu C: Vitamín C je náš najdôležitejší antioxidant, ktorý chráni naše biomolekuly, napríklad DNA a bunkové membrány, pred oxidáciou a dokonca môže túto oxidáciu zvrátiť tým, že daruje chýbajúce elektróny. Okrem toho dokáže priamo zneškodniť vírusy, baktérie a toxíny. Tu je citát z článku Dr. Thomasa Levyho z 21. júna 2021:

„Vitamín C poskytuje silnú, celkovú podporu imunitného systému a zároveň optimálne podporuje hojenie poškodených buniek a tkanív. Z klinického hľadiska ide o najsilnejší antitoxín, aký bol kedy popísaný v literatúre a zatiaľ nebol publikovaný žiadny prípad, pri ktorom by sa akútna otrava nedala vitamínom C pri správnom podávaní neutralizovať. Nepretržité podávanie vysokých dávok vitamínu C vo všetkých jeho formách sa ukáže ako najužitočnejšie. To znamená, že odporúčaný denný príjem 6 až 12 g vitamínu C, rozdelený medzi lipozomálny vitamín C, askorbát sodný a askorbylpalmitát. V akútnych prípadoch sa tieto množstvá môžu užívať niekoľkokrát denne.“

Horčík: Horčík sa podieľa na približne 80% všetkých metabolických funkcií, na produkcii energie a pri tvorbe bielkovín a nášho genetického materiálu. Okrem toho vitamín C a horčík pôsobia synergicky, vzájomne posilňujú svoj účinok pri znižovaní zvýšeného vnútrobunkového oxidačného stresu a pri ničení vírusov a baktérií. Keďže približne 80% populácie má nedostatok horčíka, denná náhrada aspoň 300 až 400 mg je nevyhnutná, mnohí ľudia dokonca potrebujú 600 až 1000 mg horčíka denne na dostatočný prísun.

Pozor !

Pri horčíku je možné predávkovanie, ktoré sa prejavuje únavou, poklesom krvného tlaku, svalovou slabosťou a útlmom dýchania. Horčík má však pri perorálnom užívaní veľmi široké rozpätie bezpečnosti a spravidla sa ľudia s normálnou funkciou obličiek sú pred predávkovaním chránení.

Malá poznámka: Ak budete užívať iba lipozomálny horčík, nebudete môcť včas zaznamenať predávkovanie, pretože sa dostane priamo do buniek bez toho, aby najprv spôsobil hnačku. Preto buďte opatrní a vždy užívajte zmes lipozomálneho a bežného horčíka alebo len užívajte konvenčný a neužívajte 1000 mg lipozomálneho horčíka! Horčík môžete užívať večer pred spaním, pretože pôsobí upokojujúco a relaxačne.

Vitamín D: V dnešnej dobe sú poznatky o účinnosti a dávkovaní vitamínu D veľmi dôležité. Hladina vitamínu D medzi 60 a 80 ng/ml sa považuje za dostatočnú, hladina medzi 80 a 100 ng/ml by bola vynikajúca. Keďže veľká časť populácie má nedostatok vitamínu D, v mnohých prípadoch je denný príjem 5000 až 10 000 IU vitamínu D, aby sa dosiahla a udržala dostatočne vysoká hladina. Na určenie potrebnej dennej dávky sa odporúča kontrola hladiny v krvi.

Vitamín K: Vitamín D by sa mal vždy užívať spolu s vitamínom K. Podobne ako vitamín C, vitamín K nie je toxický ani v extrémne vysokých dávkach a užívanie vysokých dávok je celkom vhodné na dosiahnutie optimálneho účinku.

Glutatión: Glutatión je nielen jedným z našich najdôležitejších antioxidantov, ale často sa označuje aj ako “hlavný detoxikátor”. Najväčšie množstvo glutatiónu sa nachádza v pečeni, ktorá je naším najdôležitejším detoxikačným orgánom. Glutatión je nevyhnutný na detoxikáciu spike proteínov a lipidových nanočastíc a keďže sa zdá, že vakcíny proti korone obsahujú aj oxid grafénový, užívanie glutatiónu sa stalo o to dôležitejším, pretože oxid grafénový vyčerpáva naše zásoby glutatiónu. Keďže glutatión z bežných glutatiónových prípravkov sa takmer úplne rozloží v tráviacom trakte, a tak sa nedostane na miesto svojho účinku, je používanie lipozomálneho glutatiónu odporúčané.

Tekutý zeolit: Ďalšou možnosťou, ako rozložiť a odstrániť oxid grafénový a pôsobiť proti príznakom sheddingu a vedľajších účinkov vakcín je tekutý zeolit Clean Slate. Zeolity sú prírodné minerály bežne sa vyskytujúce vo vulkanických oblastiach, ktoré majú mikroporóznu štruktúru s dutinami, podobnú minerálnej hube. Vďaka svojmu zápornému náboju priťahujú ťažké kovy, rádioaktívne častice, pesticídy, herbicídy a niekoľko ďalších toxínov a sú tiež schopné zachytávať účinky umelých elektromagnetických polí na bunkovej úrovni. Zeolity vo forme prášku alebo kapsúl sú skvelým detoxom pre črevá, ale nemôžu kvôli svojej veľkosti opustiť tráviaci trakt. Tekutý zeolit Clean Slate sa naproti tomu dokáže dostať do vnútorných orgánov, ako aj cez a prekonať hematoencefalickú bariéru, čím dokáže detoxikovať celé telo. Zdá sa, že dokáže detoxikovať oxid grafénu a zmierniť príznaky sheddingu, ako aj niektoré vedľajšie účinky očkovania. Okrem toho odstraňuje ťažké kovy a hliník a odvápňuje a aktivuje epifýzu. Dávkovanie pre ľudí je 10 kvapiek dvakrát denne.

Pozor! Keďže tento produkt má masívny detoxikačný účinok, môže prísť k príznakom detoxikácie, ako sú bolesti hlavy, únava, nevoľnosť, hnačka atď. Preto sa odporúča začať s 2 kvapkami dvakrát denne a potom pomaly zvyšovať až na 10 kvapiek.

Kvercetín a zinok: Okrem iných dôležitých funkcií je zinok schopný blokovať replikáciu vírusov. Pri liečbe COVID-19 hydroxychlorochínom (HCQ) je zinok nevyhnutný pre účinok – HCQ sám o sebe nemôže dosiahnuť požadovaný účinok (https://americasfrontlinedoctors.org/treatments/hydroxychloroquine/treatment-protocols/).

HCQ pôsobí ako ionofor zinku a transportuje zinok do bunky, kde potom môže uplatniť svoj účinok a blokovať replikáciu vírusov. Ľudia, ktorí nemajú prístup k hydroxychlorochínu, môžu tento nahradiť kvercetínom, rastlinným pigmentom, ktorý má antivírusové a protizápalové účinky, keďže kvercetín pôsobí aj ako zinok ionofor, najmä v kombinácii s vitamínom C. Dôležitý účinok kvercetínu v súvislosti so spike proteínom vyplýva z jeho pôsobenia na ACE2 receptor. Kvercetín zabraňuje väzbe proteínu na tento receptor, a tým aj zabraňuje niektorým jeho škodlivým účinkom.

Čaj z borovicového ihličia: Čaj z borovicového ihličia obsahuje mimoriadne vysoké množstvo vitamínu C a je jedným z najsilnejších vitamínových antioxidantov. Má antivírusové, antibakteriálne, protiplesňové a protizápalové účinky a tiež sa hovorí, že ničí parazity. Okrem toho má veľmi pozitívny vplyv na ochorenia dýchacích ciest a rozpúšťa hlieny. Obzvlášť dôležitý je jeho obsah kyseliny šikimovej a suramínu. Môžete piť čistý čaj z borovicového ihličia alebo kombinovať borovicové ihličie s badyánom a feniklom.

Nattokináza: Nattokináza je enzým získaný z natto, japonského pokrmu pozostávajúceho z fermentovaných sójových bôbov. Tento enzým dokáže rozpúšťať krvné zrazeniny a čistiť steny tepien od aterosklerotických plátov. Štúdie ukazujú, že dokáže zvýšiť prietok krvi v tele až o 62 %.

Omega-3: mastné kyseliny sú nevyhnutné pre vyššie mozgové funkcie, ako je abstraktné myslenie, koncentráciu, pamäť a sociálne správanie. Mimoriadne dôležitý v súvislosti s vakcínami COVID a COVID je však ich účinok na kardiovaskulárne zdravie. Môžu znižovať krvný tlak, chrániť steny tepien a podporovať prietok krvi. Okrem toho potláčajú zápalové procesy v tele a zohrávajú nesmierne dôležitú úlohu pri udržiavaní zdravých bunkových membrán tým, že ich udržujú pružné a aby sa mikroživiny mohli ľahko vstrebávať. Štúdie ukazujú, že približne 75% populácie trpí nedostatkom omega-3 mastných kyselín, ktoré by mali riešiť náhradou.

NAC: NAC (N-acetylcysteín) je predstupeň glutatiónu. Je antivírusový a protizápalový a pôsobí proti nadmerným imunitným reakciám. Chráni pred poškodením pľúc a krvnými zrazeninami. NAC by sa mal užívať nielen v prípade ochorenia COVID-19, ale aj na prevenciu vedľajších účinkov vakcíny COVID a na ochranu pred príznakmi sheddingu. Odporúčaná dávka na profylaxiu je 600 mg jeden až dvakrát denne.

Odporúčaný protokol liečby pri príznakoch sheddingu a negatívnych účinkoch Covid vakcín:

Bezprostredne po zobudení sa ráno:

– 10 kvapiek tekutého zeolitu Clean Slate vo vode

Na raňajky:

– tekutý lipozomálny vitamín C 3000 mg, zinok 25mg

– 1 kapsula vitamínu D3, K2, 5000 IU, 180 µg

– multivitamín

– 1 kapsula kvercetínu, 250 mg

– 1 kapsula NAC, 600 mg

Pred poludním:

– ½ čajovej lyžičky askorbátu sodného vo vode, asi 1500 – 2000 mg

Na obed:

– 1 kapsula askorbylpalmitátu, 500 mg

– 1 kapsula glycinátu horečnatého, 200 mg

– B-komplex

– tekutý B12, 1000 µg

Popoludní:

– lipozomálny glutatión, 750 mg

– ½ čajovej lyžičky askorbátu sodného vo vode, asi 1500 – 2000mg

Na večeru:

– 10ml Omega-3, 2000mg

– 2 kapsule lipozomálneho vitamínu C, 500mg

– 1 kapsula askorbylpalmitátu, 500mg

– 2 kapsule glycinátu horčíka, 200 mg

– 1 kapsula kvercetínu, 250 mg

Pred spaním:

– 10 kvapiek tekutého zeolitu Clean Slate vo vode

Ako môžete ochrániť svoje deti:

  • Multivitamín Vita Intense 33ml

  • Vitamín D3 a K2: do 3 rokov 1000jednotiek/denne

od 3 rokov 2000 jednotiek/denne

  • Vitamín C tekutý 1 čajová lyžička denne

  • Vitamín B12

  • Zinok

  • Selén

Ako dlho sú tieto opatrenia potrebné?

Pokiaľ spike proteín cirkuluje v tele očkovaných ľudí, mali by vás chrániť pred jeho škodlivými účinkami a podporovať jeho elimináciu. Keďže existuje možnosť, že bunky očkovaných ľudí budú produkovať proteín spike vo veľkom množstve počas niekoľkých mesiacov, alebo že sa očkovanie dokonca integruje do ich génu, odporúča sa dlhodobé uplatňovanie týchto opatrení. Prinajmenšom dovtedy, kým nebudeme mať jasno v tom, ako dlho a v akom množstve sa proteín spike skutočne produkuje a či existujú spôsoby a prostriedky na zvrátenie integrácie do DNA. To isté v zásade platí aj pre neočkované osoby. Kým presne nevieme, či sa spike proteín prenáša pri kontakte s niekým, kto bol očkovaný, v akom množstve sa prenáša, či sa neprenáša niečo iné, atď., bolo by dobré sa chrániť. Či sú tieto opatrenia skutočne schopné úplne neutralizovať účinky očkovania a zabrániť príznakom sheddingu, sa ešte len ukáže.

Nevieme však, aké riešenia by sa mohli v budúcnosti objaviť. A vynikajúci lekári a vedci na celom svete tieto riešenia hľadajú. A zatiaľ čo títo odborníci robia svoju prácu, my – ako odborníci na náš život – robme svoju prácu tým, že preberieme najväčšiu osobnú zodpovednosť. Pestovaním zdravého prostredia v našom tele, v našich myšlienkach a pocitoch, v našich vzťahoch a v našom krásnom svete.

Preložila zuzka | Zdroj: https://www.drlessenich.com/newpage

Dr. Alina Lessenich

Viac informácií nájdete tu:

Telegram: https://t.me/DrAlinaLessenich

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
32 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře