Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Celosvětový zatykač na Davida Rockefellera mladšího v souvislosti s pokračující likvidací chazarské mafie

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 24.1.2Q22

Likvidace chazarské mafie (ChM) se zrychluje. Celosvětový zatykač vydaný na Davida Rockefellera mladšího znamená, že jeden z jejich nejvyšších šéfů je nyní stíhaným mužem. Mezitím nepokoje a demonstrace po celém západním světě svrhávají další vůdce ChM, jako je Emmanuelle Macron z Francie a Justin Castro z Kanady. Klan Rothschildů již přiznal porážku a nyní je pod vedením Nathaniela Rothschilda. Ten slibuje, že od nynějška se jeho klan bude držet obchodu a do geopolitiky se nebude plést.

Porážka nejvyšších pater ChM vede k historickým změnám na celém světě. Patří k nim zánik OSN, obnova Spojených států a začátek nového věku planety Země. Celým příběhem je konec tisícileté vlády satanského kultu.

Protože se nyní tolik lidí probouzí, je čas znovu zveřejnit základní informace o tom, proti komu se koná revoluce. Barry Chamish, Žid, který přišel o třetinu své rodiny v důsledku holocaustu, nastiňuje skutečnou historii sabatistického / frankistického kultu (lidé, které nazývám chazarskou mafií). Poznamenává například, že “na světové sionistické konferenci v roce 1936 Chaim Weizmann řekl: ‘Možná, že nadcházející holocaust přežijí jen dva miliony lidí, ale ti budou připraveni na život v Palestině'”.

Pokud je to pro vás novinka, vřele vám doporučuji věnovat 40 minut svého času zhlédnutí videa, za jehož natočení byl zabit. Dozvíte se z něj vše o souvislostech mezi 666, ilumináty, sionismem, Rothschildy atd. Velmi jasně poukazuje na to, že tito lidé nejsou Židé. VIDEO

Chamish však problém vysledoval pouze do roku 1666 a neuvědomil si, že máme co do činění se starověkým kultem otrokářů, lidí známých jako Hyksósové, kteří uctívají boha s kozí tváří a rozvětveným ocasem, kterého známe jako Satana. Holokaust je oběť Satanovi. Židé byli jejich otroky po tisíce let.

Tento dopisovatel se o nich dozvěděl, až když mě pozvali, abych se k nim připojil, a nabídli mi velké bohatství a moc, pokud budu souhlasit s účastí na jejich spiknutí, jehož cílem je vyvraždit 90 % lidstva a zbytek zotročit. Od té doby proti nim bojuji.

Probíhající falešná pandemie a velmi reálná kampaň masového vraždění vakcínami je jen posledním pokusem těchto satanistů vyvraždit dostatek lidí, aby mohli zůstat u moci a zotročit lidstvo.

Corona a jeho varianty:

Korona – jasný kruh kolem Slunce, sluneční paprsky, koruna.

Delta – 4. písmeno řecké abecedy, velké písmeno má tvar trojúhelníku.

Omikron – 15. písmeno řecké abecedy, odvozeno od starohebrejského písmene “Ayn” (oko). 

Vrstvením těchto tří symbolů vzniká Oko Prozřetelnosti. V Británii (1794) bylo cílem revolučního vězení nepřetržitý dohled nad každým vězněm. Bylo navrženo logo s Okem Prozřetelnosti. Uprostřed je obklopeno slovy Milosrdenství, Spravedlnost a Bdělost.

Oko Prozřetelnosti je také spojováno s Ilumináty, tajnou skupinou elitních lidí, kteří se snaží ovládat světové záležitosti.

 

Ve čtyřminutovém záznamu níže odkazovaného odborného svědectví si můžete potvrdit, že spike protein v toxických šaržích vakcíny je rasově specifický a aškenázští Židé jsou imunní. VIDEO

Dva různé zdroje z Mossadu uvádějí, že téměř všichni Izraelci dostávají fyziologický roztok, vakcínu s číslem šarže 01. A přestože je Izrael jednou z nejlépe proočkovaných zemí na světě, má jednu z nejvyšších úmrtností na COVID. Dochází k tomu, že ChM používá vakcíny k zabíjení disidentů mezi svými židovskými otroky. Jinými slovy, poslušným ovčanům je podáváno placebo, zatímco těm nepohodlným jsou podávány smrtící injekce.

Světové vojenské zpravodajské agentury jsou uprostřed rozsáhlé ofenzívy proti těmto zločincům. Židé se také bouří. Stejně tak uvědomělí lidé na Západě.

Revoluce je nyní nezastavitelná. Brzy se celý svět dočká americké obdoby pádu Berlínské zdi, Bílý dům bude zdemolovaný. Na jednom videu zveřejněném v pondělí na YouTube se zdá, že stavební tým staví bariéru mezi Bílým domem a železným plotem, který obklopuje pozemek. VIDEO

Podle CIA “Betonové zátarasy kolem Bílého domu jsou umístěny proto, aby výbuch při zhroucení Bílého domu neodpálil některé kusy na ulici a do okolí. Blíží se to. Viděli jste na internetu videa, na kterých se pozdě v noci odehrávají detonační záblesky uvnitř Bílého domu ve druhém patře? Pilíře jsou oslabovány v rámci příprav na nadcházející odstřel. I to je důkazem, že BD je prázdný. Brandon (Biden) se skrývá na jiném místě, mohl by být kdekoli…?”

Jako potvrzení toho, že se chystá něco historického, americký prezident Donald Trump prozrazuje, že zemi řídí armáda Spojených států, že je připraven akční plán na návrat našeho národa k ústavně omezené zastupitelské republice a že brzy dojde k výpadku proudu. Naznačuje také, že se nikdy nenechal očkovat.

Zdroj z Pentagonu tvrdí, že se v Bílém domě děje něco opravdu podivného a že nás možná brzy čeká útok EMP. Tento “útok EMP” může být záminkou pro úplné vypnutí internetu.

Záhadně podceněný incident v Uruguayi napovídá, co se může stát. Zde je svědectví očitého svědka:

“Nejdřív tu byly požáry, pak teploty 44 st.C, pak vítr o síle hurikánu, pak NEPŘEDVÍDATELNÉ záplavy a teď EMP VYPALUJE CELOU ZEMI…Vyhořely tuny spotřebičů… jsme pod útokem.”

Uruguay je jednou z mnoha zemí jižní polokoule, kam ChM uprchla, aby se vyhnula plánovanému holocaustu (zápalné oběti Satanovi) většiny lidí žijících na severní polokouli.

Probíhající protiútok proti ChM a jejich falešné pandemii byl umožněn probíhající systematickou čistkou v jejich nejvyšších řadách. Tu lze v korporátních propagandistických médiích pozorovat v podobě chycení Covidu u několika vysoce postavených lidí. Jak čtenáři vědí, “pozitivní test na COVID a vlastní izolace” je kód pro zatčení a výslech. Mezi těmi, kdo se v poslední době “vyskytují v izolaci”, je zrádce, americký generál Mark Milley, falešný americký ministr obrany Lloyd Austin, izraelský ministr obrany Benny Gantz, nejvyšší vatikánští kněží – kardinál Pietro Parolin a arcibiskup Edgar Pena Parra. Patří mezi mnohé, kteří “mají COVID, přestože jsou očkováni”.

Odhaleno bylo také mnoho spících agentů a zástupců řízené opozice. Například expert na psychologickou válku americké vojenské rozvědky Patrick Bergy, který spolupracoval s bývalým šéfem Agentury obranného zpravodajství generálem Michaelem Flynnem, říká: “Na základě mých osobních kontaktů je nečestný.”

Všimli jsme si také, že novozélandská premiérka Jacinda Ardern náhle zrušila svou svatbu: “Právě jsem se připojila k mnoha dalším Novozélanďanům, kteří mají podobnou zkušenost v důsledku pandemie, a všem, kteří se ocitli v tomto scénáři, je mi to moc líto.” Na videu vypadá vyděšeně a právem, podle zdrojů CIA se chystá na popravu.

Další osobou, která vypadá opravdu vyděšeně a vystresovaně, je francouzský prezident Emmanuelle Macron. CIA nám poslala následující fotografie s komentářem: “Macron bez make-upu a bez televizního osvětlení má špatný obličej. Ten chlap je na konci svých sil. (Je to vůbec Macron)?”

Jsou to Rockefellerové, kteří využili svého falešného Bidenova režimu ke zrušení ropovodu Keystone, aby Američané byli nuceni kupovat ropu od jejich zástupců v Saúdské Arábii a Rusku.

Saúdští králové jsou otrokáři z ChM, kteří dodnes provozují otrokářský režim pojmenovaný po jejich vlastní rodině. Dokonce i korporátní propagandistická média nyní uvádějí, že “současná saúdskoarabská královská rodina jsou potomci Židů, kteří bojovali proti raným muslimským kmenům”.

To, že se to dostává na veřejnost, znamená, že saúdská rodina už neřídí tu otrokářskou plantáž, která se vydává za zemi.

Když už jsme u Rockefellerů, vypadá to, že se snaží svalit vinu za své zločiny, včetně falešného Bidenova režimu, na Baracka Obamu. To je jako když si ještěrka setřásá ocas, aby unikla.

Popraven za velezradu?

Podílel se Obama na neúspěšném puči s cílem svrhnout řádně zvoleného prezidenta Spojených států?

S tím, jak jsou jejich páničkové z ChM odhalováni, každý den stále více zemí rychle ustupuje od falešné pandemie, protože jejich loutkovodiči vidí smyčku, která jim visí na krku. Například Anglie, Irsko a Skotsko zrušily všechna omezení související s COVIDem.

WHO také ustupuje a zároveň žádá o financování ze strany států, aby se již nemusela řídit programem od korporátních sponzorů, jako je Nadace Billa a Melindy Gatesových, kteří prosazují vakcíny.

Kanadské zdravotnické úřady také hledají východisko, když přiznávají, že nebezpečí COVIDu zveličily.

“Jejich COVID agenda se hroutí, ale to neznamená, že boj je u konce. Planeta je velká a budou existovat ohniska agentů ChM / hlubokého státu, kde budou tuto agendu nadále prosazovat ve svých malých oblastech kontroly. Musíme si uvědomit, že – MY LIDÉ NEMŮŽEME SOUHLASIT. Stůjte si za svým. Držte linii. To nejlepší teprve přijde,” říká zdroj ze Společnosti bílého draka napojený na CIA.

Mezi události, které “teprve přijdou”, může patřit pád komunistického režimu v Číně. Ukazuje se, že reálný dluh Číny nyní dosahuje ohromujících 833 % HDP, tedy 118 bilionů dolarů. Je to proto, že postavili ekvivalent 27 prázdných newyorských měst.

“Tohle je spouštěč kolapsu globálního finančního systému,” říká zdroj ze CIA s tím, že široce medializované problémy zadlužené společnosti Evergrande ve výši jednoho bilionu dolarů jsou “drobné do kapsy”.

Podívejte se také na obrázek níže, abyste viděli, co pochází z kontejnerové lodi Evergreen, když záměrně uvízla v Suezském průplavu poté byla převzata a několik týdnů prohledávána na jiném místě. Seznam obsahuje děti, zařízení pro modifikaci počasí a jaderné hlavice.

Podívejte se také na obrázek níže, abyste viděli, co pochází z kontejnerové lodi Evergreen, když záměrně uvízla v Suezském průplavu a později byla převzata a několik týdnů prohledávána na jiném místě. Seznam obsahuje děti, zařízení pro modifikaci počasí a jaderné hlavice.

Na závěr tohoto týdne bychom našim čtenářům rádi ukázali video o pyramidách nalezených v Antarktidě. Obrys největší pyramidy se zdá být vybělenou verzí pyramidy v egyptské Gíze. VIDEO

Přeložil tereza | Zdroj: benjaminfulford.net 

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
63 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře