Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Bojových „superkomárov“ Billa Gatesa testujú na obyvateľoch Floridy
    Bojových „superkomárov“ Billa Gatesa testujú na obyvateľoch Floridy

    Bojových „superkomárov“ Billa Gatesa testujú na obyvateľoch Floridy

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

  • “Poblázněný” chatbot Googlu po debaklu s různorodými historickými obrázky odmítá říct, že je pedofilie špatná
    “Poblázněný” chatbot Googlu po debaklu s různorodými historickými obrázky odmítá říct, že je pedofilie špatná

    “Poblázněný” chatbot Googlu po debaklu s různorodými historickými obrázky odmítá říct, že je pedofilie špatná

Úmrtie krátko pred svedeckou výpoveďou v prípade zločinu Covid 19

Záhadné: objaviteľ HIV Luc Montagnier zomrel

Uznávaný francúzsky biológ a virológ Luc Montagnier, ktorý izoloval vírus HIV a v roku 2008 za to získal Nobelovu cenu, zomrel 8. februára v Paríži vo veku 89 rokov. Príčina smrti nie je známa. Bol otvoreným odporcom génovej terapie Covid 19 mRNA a nazýval ju „jedom“. Dňa 12. februára tohto roku mal na pojednávaní „Veľkej poroty“ (Ľudový súd) predniesť svoj znalecký posudok o zločinoch proti ľudskosti k téme Covid-19.

Svedok „zločinov proti ľudskosti“

Veľká porota bola zriadená medzinárodnými právnikmi a sudcom s cieľom viesť modelové trestné vyšetrovanie proti tým aktérom, ktorí pomáhali plánovať a realizovať spoločný plán pandémie. Tvrdí, že svetové vlády sú pod kontrolou skorumpovaných a zločineckých mocenských štruktúr a pandémiu plánujú už roky. Dôkazy sa predložia porote zloženej z občanov. Montagnierove odborné znalosti by boli v tomto smere veľmi cenné a objavné. V roku 1983 objavil lymfadenopatický vírus (LAV), neskôr nazvaný vírus HIV, a v roku 2008 zaň dostal Nobelovu cenu za medicínu. Vírus HIV napáda imunitný systém tela a môže viesť k „syndrómu získanej imunitnej nedostatočnosti“(AIDS). Zatiaľ proti nej neexistuje očkovanie, ale existujú lieky.

Laboratórny vírus – mutácie spôsobené očkovaním

Montagnier odmietol súčasné génové terapie Covid-19. Hovoril o „vedeckom omyle, lekárskej nedbanlivosti a neodpustiteľnej historickej chybe“. To všetko bude jedného dňa predložené, povedal. Už v roku 2020 označil SARS-CoV-2 za umelo vytvorený „chimérický vírus“, východiskom pre jeho konštrukciu bol prírodný vírus, v ktorom zohrali úlohu Číňania, povedal v rozhovore pre dokumentárny film o víruse Corona „Hold up – retour sur un chaos“. Podľa Montagniera sú varianty vírusu vyvolané očkovaním. Očkovanie vytvára protilátky. Vírus hľadá cestu von, a preto mutuje.

mRNA – strašná neznáma

Začiatkom januára Montagnier na podujatí v luxemburskom parlamente povedal: „Tieto vakcíny sú jed a nie sú to skutočné vakcíny. MRNA umožňuje, aby sa jej “správa” nekontrolovane “prepisovala” (prenášala) do celého tela. Je úplne nejasné, kam táto “správa” smeruje, je to “strašná neznáma”. “Treba sa sústrediť na liečbu Covid-19 v počiatočných štádiách a nezabúdať na antibiotiká, povedal Montagnier. Je to preto, že koronavírus funguje v symbióze s “komplicom” – baktériou, na ktorú vedci z nejakého dôvodu zabúdajú. V súčasnosti sa v Taliansku vykonáva výskum v tejto oblasti. On sám zistil to isté v prípade vírusu HIV. Montagnier nebol odporcom očkovania. Chválil BCG vakcináciu proti tuberkulóze, ktorá stimuláciou bunkovej imunity pomáha aj pri iných ochoreniach. Vždy sa hovorí o protilátkach, ale veľmi dôležitá je imunita bunky.

Riziko HIV po treťom vpichu

Na sociálnych sieťach koluje nasledujúce vyhlásenie pripisované Montagnierovi: “Tým, ktorí boli očkovaní treťou dávkou Covid-19… Choďte do laboratória, urobte si test na HIV, výsledok vás prekvapí. A potom zažalujte svoju vládu.” Nie je neopodstatnená. V októbri 2020 skupina výskumníkov v lekárskom časopise The Lancet varovala, že niektoré z vyvíjaných vakcín Covid-19 by mohli zvýšiť riziko nákazy HIV u zraniteľných skupín obyvateľstva. Dôvodom je adenovírus (Ad5), ktorý sa používa ako “vektor”. To sa zistilo pri vývoji vakcín proti HIV pred desiatimi rokmi. Obsahovali aj Ad5 a zvyšovali riziko infekcie HIV u mužov. Od Ad5 sa nakoniec ustúpilo. Mimochodom, hlavným autorom súvisiacej štúdie z roku 2014 bol americký zdravotnícky guru Dr. Anthony Fauci.

Alarmujúce správy

Ale práve tento Ad5 dnes používajú ako vektor napríklad spoločnosti Johnson & Johnson, AstraZeneca, ruský Sputnik a čínska CanSinoBIO. Pripravujú sa aj inhalačné vakcíny Covid-19 s Ad5. Začiatkom februára 2022 sa na to odvolávala aj správa v španielskom denníku “Diario”. Uviedla, že Svetová zdravotnícka organizácia zaznamenala nárast počtu infekcií HIV, ale pripísala to zníženiu počtu testov na HIV v dôsledku pandémie Corona. Začiatkom februára médiá informovali, že v Holandsku sa našiel vysoko infekčný variant vírusu HIV, ktorý je oveľa nákazlivejší ako pôvodný variant.

USA schválili profylaxiu proti HIV

Zaujímavé je aj to, že americký Úrad pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) v decembri minulého roka schválil liečbu od spoločnosti GlaxoSmithKline, ktorá znižuje riziko infekcie HIV. Ide o injekciu, ktorá sa podáva každé dva mesiace ako profylaxia. Avšak len vtedy, ak bol krátko predtým potvrdený negatívny test na HIV. Varuje sa pred vedľajšími účinkami, ako sú alergické reakcie, poškodenie pečene a depresia.

Preloženo z wochenblick.at

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře