Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Vladimír Železný chce převálcovat zpravodajství ČT. Startuje politicky nekorektní televizi. Toto vše prý uvidíte na obrazovkách

…..nebude to převálcování jenom klasické ČT24, ale také alternativních televizí a rádií, které zde vyrostli jako houby po dešti….

00:54

Vladimír Železný chce převálcovat zpravodajství ČT. Startuje politicky nekorektní televizi. Toto vše prý uvidíte na obrazovkách

[wp_ad_camp_1]

Televizní podnikatel Pál Milkovics (S&P Broadcasting) a dlouholetý šéf Novy Vladimír Železný přišli s dalším překvapivým strategickým oznámením. Chtějí divákům před prázdninami nabídnout nový zpravodajský kanál, který bude vysílat nepřetržitě 24 hodin a novinkou bude, že toto zpravodajství nebude politicky korektní. Dokonce do něj budou moci vstupovat diváci přímo přes sociální sítě anebo Skype a politici a hosté budou moci se svými diváky přes televizi komunikovat. „Budeme razantní, nelítostní, budeme rychlí a nebudeme zahlcovat diváka zbytečnými informacemi,“ uvedl k tomu minoritní majitel Z24 Železný.

Vladimír Železný chce převálcovat zpravodajství ČT. Startuje politicky nekorektní televizi. Toto vše prý uvidíte na obrazovkách
Foto: archiv
Popisek: Novinář, publicista a politik Vladimír Železný.

 

Nová zpravodajská televize Z24 chce podat zprávy tak, jak přicházejí, tedy v syrové podobě. Zprávy na Z24 tak prý budou objektivní a nikoli svázané korektním jazykem, jemuž mnohdy diváci nerozumějí. Proto podle Pála Milkovicse a Vladimíra Železného bude mít Z24 za cíl být k divákům přímější a otevřenější, nežli je dnes například veřejnoprávní ČT24.„Zpravodajská televize Z24 bude přinášet zprávy z domova i ze zahraničí tak, jak přicházejí, bez zkreslení způsobeném politickou korektností,“ uvedli dnes před novináři Milkovics a Železný. Televize Z24 bude dostupná na satelitu prostřednictvím partnerství se Skylinkem i zdarma na kabelu. V plánu ale mají podnikatelé i pozemní vysílání. Současně s televizí vzniká i nová webová platforma z24.cz se všemi pořady online.

Oproti ČT24 budeme odvážnější, slibuje Železný

„Chceme našim divákům nabídnout trochu odlišný pohled než ten, který přinášejí ostatní kanály. V Česku je navíc pouze jedna čistě zpravodajská stanice, a to ČT 24, což je ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi rarita. Diváci ale u nás budou mít nepřetržitý přístup k informacím a také k syrovým názorům,” uvedl k tomu ve čtvrtek Železný. Podle něj nový kanál přinese nejnovější informace ve srozumitelné formě pro každého, protože zprávy budou jednodušší, bez zbytečných informací o historii jednotlivých případů a kauz – to spíš diváka mate – a také budou oproti ČT24 odvážnější a troufalejší. Obsah podle něj ale budou tvořit i sami diváci. „Poskytneme hlas lidem, kteří dosud byli němí,” tvrdí Železný. Lidé se podle jeho slov prý už nebojí říci svůj názor, jako tomu bývalo před mnoha lety. „Dnes na sociálních sítích na sebe všichni říkají všechno, tak proč by to neřekli i nám? My to poté zprostředkujeme divákům. Bude nás zajímat jejich okamžitá reakce. Ta může být často bouřlivá, může používat slova, jaká v korektních médiích neuslyšíte,” zdůraznil Železný.

Majitelé také chtějí za zhruba dva měsíce veřejnosti nabídnout bezplatný časopis. K jeho odběru se lidé budou moci zaregistrovat na příslušné webové platformě z24.cz.

V současnosti Z24 teprve dává dohromady svůj tým. Podle Milkovicse i Železného ale budou reportéři a moderátoři pro diváka atraktivní a neokoukaní. „Svým lidem“ navíc podnikatelé chtějí nabídnou mnohem vyšší platy, nežli je tomu zvykem v jiných českých médiích.


Televizní podnikatel Pál Milkovics.

Tým zkušených novinářů a nejmodernější technika

„Nabíráme nový tým Z24, který chceme postavit ze zkušených a originálních osobnostech, které se budou podílet na vytváření živého a provokativního vysílání. Rozumíme, že tyto talenty nečekají u dveří a jsme připraveni je jít lovit mezi nejlepšími. Zároveň je pro nás klíčový názor diváka, hlas lidu, který zajímavě doplní profesionální pohled novináře,” zmínil k tomu Pál Milkovics. Jak uvedl, zpravodajský tým bude čítat 40 až 50 lidí, z toho bude zhruba 20 novinářů. V terénu budou podle něj “operovat” každý den až čtyři týmy. Ty budou u všeho dění jako první. V práci jim bude pomáhat údajně jen ta nejmodernější technika.

Denní vysílání TV Z24 bude rozděleno do pěti segmentů. Od šesti od rána do 10:00 hodin poběží Ranní show. Tam se zrekapitulují zprávy z předchozího dne, diváci se dozvědí o nových tématech, jimiž se bude Z24 zaobírat, budou tam také rozhovory s hosty a reportáže z terénu. Od 10:00 do 14:00 bude pro diváky připravena Denní show, kdy každá hodina bude věnována jednomu tématu. Odpolední show poběží od 14:00 do 18:00 a nabídne diskuzní prostor, kde budou diváci přes sociální sítě a Skype přímo konfrontovat politiky. Hlavní vysílací čas začne od 18:00 a bude trvat do 23:00. Hodinu před půlnocí bude TV Z24 vysílat pořad „Zavolej svému politikovi”, kde bude politik sám čelit názorům diváků bez pomoci moderátora.


Někdejší generální ředitel TV Nova Vladimír Železný.

Podnikatelé tvrdí, že mají na rozjezd televize sto miliónů korun od investičních fondů, další peníze na provoz chtějí získat z reklamy. Počítají s tím, že se jim vložené investice vrátí do tří let. Televize ovšem prozatím nemá licenci, majoritní majitel o ni bude teprve žádat Radu pro rozhlasové a televizní vysílání. Až poté bude známa konkrétní dostupnost v multiplexu.

Z24 bude provozovat společnost S&P Broadcasting, která již vysílá kanály Mňam TV a Mňau TV zaměřené na vaření a domácí mazlíčky. Ale nebude to ´mňau zpravodajství´,” zavtipkoval k tomu Železný. Ten vlastní 15 procent společnosti, majoritních 85 procent drží Milkovicz, který je zároveň majitelem kanálů Mňam TV a Mňau TV.

O společnosti S&P Broadcasting a. s.: S&P Broadcasting je mezinárodní televizní a mediální společnost, která mimo Z24 řídí TV Mňam, TV Mňau, a chystané kanály Kutil TV, Mudr TV, Trhák TV. CEO společnosti je Pál Milkovics, který má dlouholeté zkušenosti s televizní produkcí, především ze zahraničí. Generální ředitelkou je Naďa Fidrmucová.

Zdroj (1)
[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře