Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

  • Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie
    Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie

    Škodlivost vakcín proti covidu-19 převažuje nad přínosy, tvrdí studie

  • Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí
    Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí

    Covid už tak nezabíjí, v Evropě včetně Česka přesto začalo umírat nadprůměrně lidí

Himalájska soľ

[wp_ad_camp_1]

sol(nerafinovaná prírodná soľ)

Týmto kryštálom hovoríme aj nebeský kremeň. Každý typ obsahuje výrazne odlišnú energiu, líši sa v tom, že ju ľahko odovzdáva. Všetky však podporujú karmickú energiu. Soľ sa ťaží z najstarších prírodných zdrojov v Himalájach, vznikla vyschnutím pravekého mora pred 220 miliónmi rokov po zmenách klimatických podmienok. Nachádza sa vo viac ako 500-metrovej hĺbke. Tak je chránená pred znečistením. Soľ sa ručne čistí, suší na slnku. Himalájska soľ je v rôznych farbách: biela, šedá, ružová až červená, je bohatá na minerálne látky.

V našom organizme sa nachádzajú usadeniny v kĺboch, tkanivách alebo priamo v podobe kameňov. Táto soľ má schopnosť tieto usadeniny (chlorid sodný) rozpúšťať. Prečisťuje žalúdok, črevá – keď budete na lačný žalúdok užívať jednu kávovú lyžičku soľanky, ktorú zapijete vodou. Predtým, ako si naberiete na lyžičku soľanku, tak pohárom poriadne zatraste alebo jednoducho lyžičkou zamiešajte. Hustejšia časť, ktorá zostáva na dne pohára, sa musí riadne premiešať.

Jednu kávovú lyžičku soľanky vsypte do takého množstva vody, aké vám najlepšie chutí, minimálne 2 až 3 dcl. Po vypití soľného roztoku ho zapite maximálnym množstvom ďalšej čistej vody – aké dokážete vypiť. Minimálne ďalšie 2 až 3 dcl, ak môžete, tak ešte viac. Na začiatku to možno nepôjde, ale po určitom čase sa telo znova zavodní a bude vďačné za tento pitný režim. Vypite počas celého dňa maximálne množstvo vody, aké dokážete do seba dostať. Pomôžete tým soli pracovať na vašich problémoch. Telo prijme touto formou veľmi malinké množstvo soli. V rastlinnej strave je soľ úplne zanedbateľné množstvo.

 

Výroba soľanky:

Himalájsku soľ nasypeme do vody (napríklad do pohára od zaváranín s viečkom). Vznikne nám potrebný nasýtený roztok – 26 % koncentrácie – viete to podľa toho, že na spodku vám zostane nerozpustená soľ. Roztok je potrebné udržovať v takomto stave, vtedy bude stabilný.

Himalájska soľ poskytuje energiu na bunkovej úrovni a zvyšuje odolnosť proti infekciám. Oplatí sa v nej aj vykúpať. Kúpeľ v tejto slanej vode pomáha odstraňovať toxíny a vďaka osmóze si organizmus vstrebáva minerály z prírodnej soli aj cez kožu. Imunitný systém považuje chlorid sodný za nebezpečnú látku. Ale ak do tela prijímame himalájsku soľ, tak ju organizmus rozpoznáva ako nevyhnutnú zložku stravy, na ktorú bol v tejto podobe nastavený celé tisíce rokov. Takúto látku imunitný systém optimálne využije v sprievode ďalších minerálov a prvkov, od kália a vápniku až po viac ako 80 ďalších prvkov, potom dokáže efektívne a užitočne fungovať.

 

Zdravotné problémy, ktoré je možné liečiť himalájskou soľou:

Oči – 1% roztok – do jedného – dvoch rokov dokážete znížiť a možno celkom odstrániť dioptrie. Štamprlík na oko – otočiť smerom nahor, nechať otvorené oči, pohybom máčame oči v roztoku.

Zuby – 26 % roztok – zubný kameň odstránite vo veľmi krátkej dobe – maximálne za jeden mesiac komplet. Vezmite si malý pohárik, najmenší aký máte v domácnosti, nalejte do neho len celkom malé množstvo roztoku, tak, aby ste mohli v tomto poháriku namáčať zubnú kefku. Takto si umývajte zuby.

Zápach z úst – 10 % roztok – odstránite natrvalo, jednoducho vyplachovať, kloktať, potom aj prehĺtať. Zápach v ústach spôsobuje nesprávna strava v žalúdku, pokazené zuby, prípadne iné choroby ústnej dutiny – je potrebné hľadať príčinu zápachu z úst.

Detoxikácia tela – kúpeľ 1 % roztok – v priebehu 20 minút viditeľné výsledky. Kúpeľ musí trvať min 40 – 60 minút a musí byť dodržaná stála teplota vody minimálne 37 stupňov, pretože by soľ neprenikla cez póry kože do tela. Ako sa voda bude ochladzovať, bude potrebné pripúšťať ďalšiu horúcu vodu a vyrovnávať teplotu. Teplotu vody ba ste mali kontrolovať teplomerom.

Zrýchlené hojenie – čerstvé rany roztok do 3,5 %, ostatné do 10 % roztok – týka sa aj jaziev, zápalov, bolestí kĺbov, prechladnutia, nádchy, chrípky.

Uši – 1% roztok – môžeme mať ako prírodnú náhradu za ušné kvapky. Namočiť tyčinku alebo vatu do roztoku a bežne vymývať, ako aj s inými prostriedkami.

Pokožka tváre – 1% roztok – dennodenným umývaním vyhladíte vrásky, odstránite aj iné problémy na tvári. Umyť tvár a vodu neutierať, ale nechať soľ zaschnúť na pokožke.

Ekzém – psoriáza a iné, napríklad na rukách, nohách, tele – začať 3% roztokom a zvyšovať koncentráciu až na 8-10%. Užívanie: do roztoku namočiť bavlnenú handru a touto obaliť príslušnú plochu, napríklad ruku alebo nohu. Ak obalenie nie je možné, tak prikladať handru na postihnuté miesto.

[wp_ad_camp_1]

zdroj: 1

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře