Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Dvě reality – energetické “infuze”
    Dvě reality – energetické “infuze”

    Dvě reality – energetické “infuze”

  • Dvě reality – deprogramování klonů
    Dvě reality – deprogramování klonů

    Dvě reality – deprogramování klonů

  • Vítejte ve Vesmírném chrámu, kde se napijeme ze Zlatého Grálu, aby konečně mohl započít Zlatý věk
    Vítejte ve Vesmírném chrámu, kde se napijeme ze Zlatého Grálu, aby konečně mohl započít Zlatý věk

    Vítejte ve Vesmírném chrámu, kde se napijeme ze Zlatého Grálu, aby konečně mohl započít Zlatý věk

„Zabil jsem princeznu Dianu,“ – Ohromil všechny umírající agent MI5 Video

…..o zabití princezny Diany jsme psali před dlouhou dobou. Mimo jiné tam stálo: Do nemocnice ji přivezli živou a byla na ni vykonána rituální vražda. Vytržení srdce zaživa. Dnes máte doznání jejího vraha na stránkách zahraničních časopisů….

12:54

[wp_ad_camp_1]

 

„Zabil jsem princeznu Dianu,“ – Ohromil všechny umírající agent MI5
 Poté, co byl 80-letý agent MI5 v penzi, John Hopkins, nedávno propuštěn z londýnské nemocnice, s tím, že mu zbývá několik posledních týdnů života, odhalil neuvěřitelné zpovědi. Podle svých slov byl zapojen do 23 atentátů podniknutých britskými zpravodajskými službami mezi lety 1973 až 1999. Terčem těchto atentátů Britů byla a po pár hodinách podlehla i britská princezna Diana.
 Hopkins, který pracoval pro MI5 po 38 let jako operativec, tvrdí, že byl často agenturou využit jako cílový agent, který diskrétně zavraždí osoby, považované za hrozbu národní bezpečnosti Velké Británie.
 Absolvoval školení a výcvik i jako technický inženýr a muniční expert, takže podle svých slov má rozsáhlé zkušenosti i v méně konvenčních metodách zabíjení a ničení, jako jsou chemikálie a jedy.
[wp_ad_camp_1]
 80-letý Brit tvrdí, že byl přítomen atentátům MI5 mezi červnem 1973 a prosincem 1999, během období, o kterém říká, že „MI5 operovala s méně vnějším přesahem.“ Byl podle svých slov členem buňky sedmi operativců, kteří měli důvěru k politickým vraždám po celé Británii. Mnohými oběťmi byli politici, aktivisté, novináři anebo odboráři.
 Podle něj však byla princezna Diana mezi jeho oběťmi „zcela unikátní“, neboť je jedinou ženou, kterou osobně zavraždil, a také jediným členem královské rodiny. Je také jedinou obětí, kterou si objednala zavraždit sama královská rodina.
 Tvrdí, že smrt princezny Diany mu přinesla „ambivalentní“ pocity. Na jednu stranu byla Diana „krásná, dobrosrdečná žena“, která si nezasloužila zemřít tak záhy. Na druhou stranu podle Hopkinse byla vážný rizikem pro Britskou královskou rodinu:
 „Znala tolik královských utajovaných faktů! Měla na rodinu obrovskou zášť a tak se chystala vyjít ven s mnoha závažnými tvrzeními. Můj důstojník mi řekl, že musí zemřít! On dostal rozkaz přímo od Prince Philipa, a museli jsme to udělat tak, aby to vypadalo jako nehoda. Nikdy předtím jsem nezavraždil ženu, o to méně princeznu, ale jsem zvyklý uposlechnout rozkazu. Udělal jsem to pro Královnu a svoji zemi.“
 Další fáze této obrovské konspirace pak zahrnovala podíl médií, pod přísným dohledem Backinghamu, které spolu navzájem komunikovaly, aby „prefabrikovaly příběh a byly si jisti, že všichni jedou na stejné lodi. Byla to dokonalá operace.“
 „Britští novináři jsou všichni zodpovědní editorům, kteří zodpovídají oligarchům, kteří všichni touží po rytířských řádech od zločinné rodiny sídlící v Buckinghamském paláci. V Británii samozřejmě žádná svobodná masmédia nejsou,“ tvrdí Hopkins.
„Tu vraždu smetly ze stolu.“
 80-letý muž, který tráví své poslední týdny doma, připouští, že bude nyní možná vzat do vazby, ale říká, že „mohu říci, že je mi to dost podstatně jedno“. Hopkins vysvětlil, že jakékoli vyšetřování záležitosti by trvalo „věčnost“ a bylo by „velmi komplikované“, neboť je jen málo psaných záznamů kolem tajných aktivit MI5 a „moho mých kolegů už je stejně mrtvých“.
 Ten nejdůležitější svědek, velící důstojník pana Hopkinse, zemřel na „náhlý infarkt na přelomu století“ , a tak předpokládá, že zosnovatel, Princ Philip, „samozřejmě nikdy nebude z ničeho obviněn“.
 „Pokud by náhodou byl Prince Philip někdy zkoumán psychiatry, jsem si jist, že by byl diagnostikován jako psychopat. Má všechny podstatné rysy této diagnózy.“
 Na dotaz, proč neodmítl tuhle práci, nebo neodkryl obří spiknutí v té době, objasňuje: „Agenti MI5 přísahají věrnost Koruně, nelze být nestranný, když se to týká královské rodiny. V nejlepším případě by mne odsoudili za velezradu, v tom nejhorším by Philip pro mne přichystal děsivý osud.“
Zdroj  (1)
[wp_ad_camp_1]
Proč princ Charles NECHAL ZABÍT Lady Dianu!
 Stále hlasitěji se mluví o tom, že v nešťastné smrti Lady Di měl prsty princ Charles. Nyní se dokonce přišlo na jeho motiv. A jeho urození synové tím budou asi hodně nepříjemně zaskočeni! Více v galerii.
Nezákonné zabití (Unlawful Killing Official Trailer)
 Dokument britského herce a režiséra Keitha Allena Unlawful Killing (Nezákonné zabití), který popisuje poslední okamžiky života lady Diany a následné vyšetřování. V dokumentu se přitom objevuje fotografie umírající princezny, která zahynula v roce 1997 po autonehodě v Paříži.
Příprava nájemných vrahů v Česku
Upozornění:
Tento článek byl sepsán jen a pouze k informačním účelům.
[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
11 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře