Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Úklid Chazarské chátry pokračuje v USA, Japonsku a jinde

Fulford

Správa Benjamina Fulforda zo 4. 7. 2017

Plošná demontáž chazarskej mafie pokračuje na celom svete. Najväčší pohyb sa ukázal na najvyšších miestach Vatikánu, kde bol suspendovaný vatikánsky minister financií a šéf č. 3, austrálsky kardinál George Pell, potom ako bol obžalovaný zo znásilňovania detí. Výsledkom je, „že všetci pedofilovia sa nachádzajú v stave paniky“, tvrdia úradníci Pentagonu. František zbavil funkcie cirkevného učiteľa aj ďalšieho predáka, kardinála Gerharda Muellera, aus seinem Posten, a nahradil ho umierneným človiečikom.

Suspendovanie Pella z funkcie ministra financií takmer určite súvisí s dianím v Bougainville a Papue-Novej Guinei, oblastiach pod kontrolou Austrálie, a teda s oblasťou v kompetencii Pella, informujú zdroje Spoločenstva Bieleho draka. Objav, že iba približne 3 % peňazí z predaja nerastného bohatstva z Papuy-Novej Guiney ide v prospech domáceho obyvateľstva, je úplne v rozpore so sľubmi pápeža Františka, že katolícku cirkev chce zmeniť na „chudobnú cirkev pre chudobných“.

Plán Spoločenstva Bieleho draka, s podporou armády SŠA a Ruska kryť kryptomeny zlatom z Bougainville a obísť tak existujúci finančný systém ovládaný Vatikánom a chazarskou mafiou, očividne iba urýchlil rozhodnutie Vatikánu prepustiť kardinála Pella.

Vykopnutie Nemca Müllera, ktorého mnohí vnímali ako vodcu odporu proti krokom pápeža na zjednodušenie prevádzky cirkvi, je významnou prehrou pre chazarskú mafiu a jej zástupcov, vysvetľujú zdroje slobodomurárskej lóže P2. Toto vykopnutie by mohlo mať dôsledky na Maltézsky rád, v ktorom došlo k nemecko-britskému rozkolu, ktorý viedol k patovej situácii na čele tohto najdôležitejšieho vojensko-duchovného rádu západného sveta. To zasa ovplyvní spôsob, akým bude vedený vojensko-priemyselný komplex v SŠA.

Inými slovami, fanatická odnož, ktorá by ešte stále veľmi rada rozpútala Tretiu svetovú vojnu, stratila svojich najdôležitejších podporovateľov, tvrdia zdroje Spoločenstva Bieleho draka.

Ďalším dôležitým posunom posledného týždňa bol príchod lietadlovej lode USS Bush k brehom Izraela. Internetová stránka Mosadu DEBKA vyjadrila zdesenie z prítomnosti tejto lietadlovej lode, keďže očividne neprišla preto, aby zaútočila na Irán alebo Sýriu (odkaz).

Zdroje Pentagonu uvádzajú, že príchod lietadlovej lode do Izraela v skutočnosti znamená jednoznačnú správu, že SŠA a Rusko by so súhlasom Bezpečnostnej rady OSN mohli vytvoriť leteckú a námornú blokádu, s cieľom vynútiť mierovú dohodu a vrátenie Golanských výšin Sýrii.“

Vojenské jednotky Iránu, Rusov a Hizballáhu sa už nachádzajú pri hraniciach Izraela, a teraz to vyzerá tak, akoby sa vojsko SŠA chystalo podporiť nepriateľov namiesto ochrany Izraela, aby konečne ukázali tomuto darebáckemu štátu, kde sú hranice.

Rodina Saudov vládnuca v Saudskej Arábii, členovia ktorej sa medzičasom vykľuli ako chazarskí satanisti a nie ako moslimovia, bude tiež donútená prestať s podnecovaním nepokojov, teraz, keď je izolovaná od zvyšku moslimského sveta. To je tiež dôvod, prečo je saudsko-izraelská soldateska Daeš stále menšia a menšia.

Číňania zvyšujú tlak na Saudov, trvajú na tom, aby im Saudi už viac nepredávali ropu za chazarské takzvané americké doláre. Saudom čoskoro neostane nič iné, ako vzdať sa petrodolára, zhodne potvrdzujú zdroje CIA a Pentagonu.

[wp_ad_camp_1]

Tretím veľkým posunom posledného týždňa bola historická prehra vládnucej Liberálnej demokratickej strany [LDP] v Japonsku vo voľbách v prefektúre Tokio. Guvernérka Yuriko Koike a strana Kómeitó podporovaná budhistickým hnutím Sóka Gakkai tu zaznamenali presvedčivý úspech, kedy dokázali získať 79 zo 127 kresiel, zatiaľ čo LDP získala už iba 23 kresiel, potom ako predtým disponovala 57 kreslami.

Táto strata znamená, že Chazarmi ovládaná vláda premiéra Šinzóa Abeho a LDP v národných voľbách, ktoré sa budú zrejme v dôsledku tejto prehry v Tokiu čoskoro konať, zaznamená podobnú stratu, tvrdia zdroje Pravého krídla v Japonsku. Z toho vyplýva, že éra bábkových vlád povojnového Japonska, pozostávajúcich z Kórejčanov predstierajúcich, že sú Japonci, sa konečne končí.

Niečo podobné bolo počuť z kórejského polostrova, v podobe ponuky Južnej Kórey na uzatvorenie mierovej zmluvy so Severnou Kóreou, ktorá zvyšuje pravdepodobnosť toho, že umelé rozdelenie tohto polostrova sa tiež čoskoro skončí (odkaz).

New York Times, CNN a ďalšie Chazarmi ovládané propagandistické médiá v SŠA budú nútené zverejniť opravy a prepustiť reportérov, ktorých nehorázne klamstvá a propaganda sú medzičasom očividné.

Zdroje CIA tvrdia, odstránenie chazarskej čvargy z mocenskej štruktúry SŠA je takmer úplné, preto sú teraz ohlásené zmeny aj v Ázii.

Vojsko SŠA sa usiluje o nasadenie vesmírnej jednotky, a prezident Trump podpísal nariadenie, ktorým má byť znovu ustanovená Národná rada pre vesmír (National Space Council). To možno naznačuje, že vojensko-priemyselný komplex v SŠA bude konečne ochotný odtajniť tajné vesmírne programy, ako to zástancovia týchto programov už dlho požadujú.

Tieto zásadné turbulencie prichádzajú pred samitom G20 7. a 8. júla v nemeckom Hamburgu, od ktorého sa očakáva, že sa stane kľúčovou udalosťou.

V jeho predvečer vidíme niekoľko vážnych strkaníc medzi Čínou a SŠA, v ktorých dochádza k veľkým pnutiam. Najdôležitejšie z toho je to, že zdroje Pentagonu naznačujú, že minulý týždeň zostrelili jeden čínsky satelit (odkaz).

Zdroje Pentagonu informujú o ďalších krokoch, ktoré naznačujú, že doba lichôtok medzi čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom a Donaldom Trumpom sa skončila. Napríklad došlo k rozhodnutiu SŠA o dodávke zbraní pre Taiwan, sankciám SŠA uvaleným na Čínsku banku, dovozným clám na oceľ a iným drobnostiam, ako aj k vyslaniu torpédoborca k Paracelským ostrovom v Juhočínskom mori.

Číňania sa samozrejme na to všetko nečinne neprizerali a vyslali vojenské lode a bojové lietadlá, aby sa americkému torpédoborcu postavili. Niet pochybností, že Čína v poslednom týždni vykonala aj symbolickú vojenskú akciu proti Indii, práve v čase stretnutia medzi indickým premiérom Narendrom Modim a Donaldom Trumpom. Číňania už predtým oznámili svojim kolegom zo SŠA, že majú všetky technické predpoklady na to, aby Indiu v priebehu dvoch mesiacov obsadili, ak to bude potrebné.

Vyzerá to, akoby Rusko počas nadchádzajúceho samitu G20 zaujme rolu rozhodcu medzi Čínou a SŠA. Trump sa tam prvý raz stretne so svojim kolegom Vladimírom Putinom, a zdroje Pentagonu tvrdia, že jeho úlohou je ukončiť spory medzi Ruskom a SŠA, vyvolané Chazarmi v SŠA.

Zdroje Spoločnosti Bieleho draka v Rusku tvrdia, že niektoré uplynulé akcie SŠA vyvolali v Rusoch hlbokú nedôveru voči Američanom. Napriek tomu ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov a iní ruskí úradníci opakovane vyhlasujú, že Rusi uprednostňujú vyvážený politický svetový systém, ktorému nedominuje jediná veľmoc.

Na záver informácia, ktorú získal autor tejto správy: istá skupina pozostávajúca z vodcov najdôležitejších náboženstiev na svete vydala 14. júna spoločné vyhlásenie ľudstvu, aby sa ľudia zjednotili a vytvorili priateľstvo medzi náboženstvami (odkaz). 

Preklad z nemčiny ďurino, júl 2017

Zdroj: (2) (1)

 [wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře