Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Šance na oznámení nového finančního systému, stejně tak americké občanské války, jsou obrovské

Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

04/09/2017

Množí se důkazy, které avízují nový globální finanční systém a občanskou válku v USA, a které jsou již za dveřmi. Zdroje CIA také říkají, že je vysoká pravděpodobnost, že východní pobřeží Spojených států bude zasaženo hurikánem geoinženýrství, a že lidé jsou žádáni, aby odcestovali více než 60 mil do vnitrozemí. Zdá se, že Chazarská mafie rozpoutala válku s klimatickými zbraněmi a dalšími škodami, v obvyklé snaze přehlušit neštěstím a zvrácenostma ohlášení nového finančního systému podloženého zlatem.

[wp_ad_camp_1]

Za prvé, podívejme se na všechny zprávy týkající se zlata v posledních dnech, které byly náhle publikovány – některé z nich jsou velmi zvláštní – a zdá se, že všechno nás připravuje na vyhlášení zlatem podloženého finančního systému. Toto začalo 21. srpna, kdy se Steven Mnuchin stal prvním americkým ministrem financí, který navštívil zlatý poklad ve Fort Knox, od roku 1948, a později napsal: „Zlato je št’astně v bezpečí”.

Poté, co jeho návštěva zřejmě nevyvolala dostatek publicity, se zdá, že vytvořili falešný skandál ohledně návštěvy Fort Knox, zatmění slunce a fotky jeho manželky – trofeje v bikinách. V tomto všem Mnuchin nezmínil skutečnost, že zlato nebylo přepočítáno od roku 1953, takže stejně přesně neví, kolik je vlastně zlata „v bezpečí“. Ale na tom nezáleží, jeho manželka udělala sladké rozptýlení pro oči.

A tak se objevil v televizi Jim Rickards, finanční poradce americké zpravodajské komunity, a předpovídal, že cena zlata se zvýší na 5 000 dolarů nebo dokonce na 10 000 dolarů za unci.

Rothschildové se navíc minulý týden obrátili na Společnost Bílého Draka (SBD) a informovali ji, že velké množství zlata „mimo účetní knihy“ bylo zpeněženo a převedeno do finančního systému. To bylo podloženo množstvím událostí spojených se zlatem z celého světa. Nejdůležitější bylo oznámení, že Čína začíná obchodovat s futures na ropu v juanech podložených zlatem, což je jasný útok na petrodolarový systém Chazarské mafie.

[wp_ad_camp_1]

Poté německá Bundesbank oznámila, že dokončila svůj plán repatriovat polovinu svého zlata o tři roky dříve.

Kromě toho minulý víkend Německo oznámilo nucenou evakuaci 60.000 lidí z celé oblasti kolem Bundesbanky, právě když přiváželi těch 743 tun zlata. Evakuace byla údajně kvůli „nevybouchnutým bombám” z druhé světové války.

To je zajímavé, protože když se Německo nejprve zeptalo Francie a USA, aby zlato vrátili, žádná z těchto zemí neměla zlato, které by mohla vrátit. Přibližně ve stejnou dobu byli přistiženi Američané jak převážejí do Číny pozlacený wolfram. Nyní se náhle zlato vrací, ale dříve, než se očekávalo po Mnuchinově zprávě, že „zlato je v bezpečí“.

Takže odkud pochází toto náhle se vynořivší zlato? Dva spolehlivé zdroje říkají, že zlaté bunkry v Asii se již otevřeli a zlato bylo vybráno. Zdroje SDB v Indonésii byly indonéskými orgány informovány o tom, že zlaté bunkry v Indonésii byly otevřeny, a že zlato bylo vybráno. Freeport-McMoRan navíc oznámil, že s indonéskou vládou byla uzavřena dohoda o pokračování provozu obrovského dolu Grasberg, přičemž Indonésie získala 51% podíl.

 

[wp_ad_camp_1]

Zdroje z rodu Rothschildů říkají, že důl je pouze krytí, které se používá k vyprání historického zlata ve finančním systému. Důležité je mít na paměti, že většina Asiatů má většinovou kontrolu.

Neil Keenan prohlásil, že také jeho skupina vstoupila do skladů zlata a hotovosti Jižní Koreje. Podložil to tím, že zveřejnil videa tohoto zlata, stejně jako nově vytištěnou korejskou měnu, která je již distribuována.

Všechna tato oznámení vztahující se ke zlatu byla spojena s vážnými útoky na současný systém petrodolarů a silnými náznaky, že se současný americký finanční systém chystá rozpadnout. Jacob Rothschild například oznámil, že jeho společnost RIT Capital Partners snížila investiční expozici v amerických dolarech z 61% na 37% v prvních šesti měsících letošního roku. Rothschildovy důvody pro to, aby se zbavil amerických aktiv byly „bezprecedentní“ ceny akcií a přesvědčení, že umělá podpora trhu Světovou bankou a centrálními bankami byla neudržitelná.

Dalším vyšším členem burzy z amerického burzovního trhu je investiční guru Warren Buffet, který má nyní 100 miliard dolarů v hotovosti, protože je těžké najít atraktivní nabídky.

Investoři také platí o 20% více za americké státní dluhopisy, které jsou splatné před koncem září, kdy končí americký fiskální rok, než za ty, které vyprší po tomto datu, což je jen dalším znamením, že lidé vnímají, že něco přichází.

[wp_ad_camp_1]

Vyskytl se také on-line graf, který se objevil krátce poté, co se soukromí centrální bankéři setkali na jejich letním setkání v Jackson Hole, který ukazuje, že asi 40% tzv. světového HDP je prostě jen zfalšované mystérium z účetnictví centrální banky. Tento graf byl ale již z internetu odstraněn.

Federální Rezervní Rada oznámila, že bude prodávat aktiva, která kupovala, aby se tak dostala na trhy, ale ve svých knihách mají 4,5 bilionu dolarů, a je pro ně matematicky nemožné, aby to udělali bez toho, aniž by došlo ke zhroucení ekonomiky.

Faktem je, že tento pisatel netvrdí, že je finančním poradcem, ale mohu říci, že v mé dlouhé kariéře jako finančního a geopolitického novináře jsem nikdy neviděl tolik jasných varovných znamení a silně narušujících finančních události na obzoru.

Je zřejmé, že kontroloři starého systému se nevzdávají bez boje. „Jednou za tisíc let“ (vzrostl z „jednou za 500 let“) byl hurikán Harvey jasným válečným útokem na USA. Časopis Charlie Hebdo, vlastněný francouzskou linií rodiny Rothschildů, zdá se, jakoby ukazoval prstem na své majitele na titulní straně, která naznačuje, že Bůh zaplavil Houston v Texasu jako útok na nacisty.

Nyní se dokonce objevuje ještě větší útok v rámci meteorologické války v podobě hurikánu Irma. Upozornění zaslal tomuto pisateli zdroj v CIA prostřednictvím e-mailu.

[wp_ad_camp_1]

Americká armáda v každém případě podniká kroky. Právě toto musel říci zdroj z Pentagonu:

„Hurikán Harvey, i když je tragický, tak alespoň umožňuje armádě přivézt vojáky a vybavení, aby se zabránilo státům jako Kalifornie v odtržení, ale také aby bránili zlatý poklad republiky, hranice před drogovými kartely, teroristy, obchodníky s lidmi a zbraněmi. Zastaví program OSN s názvem Agenda 21, kterým se živí slabé státy, popírají (vstup) nelegálních Sorosových cizinců pro své antifa militanty, a posílí tak vedoucí postavení státu vůči liberálním chazarským LGBT, potratům, pro imigrační hnutí, antikřesťanskou agendu stejně jako agendu proti držení střelných zbraní.“

K dispozici je také pokračující represe ve Washingtonu proti „aktivním operativcům Mossadu, jako jsou bývalá předsedkyně demokratického národního výboru Debbie Wasserman–Schultzová a sionistický senátor a vůdce jedné menšiny, Chuck Schumer,” říkají zdroje.

Poukazují na to, že zabijáci z Antify a falešní agitátoři z KKK najatí Chazary jsou teď obklíčeni, protože FBI a Ministervo vnitřní bezpečnosti je oficiálně označili jako domácí teroristy. Eric Schmidt z Googlu, Mark Zuckerberg z Facebooku a Jeff Bezos z Amazonu jsou nyní také pod útokem za své nehorázné snahy o manipulaci s veřejnou diskusí, a jejich firmy budou kompletně znárodněny a přerozděleny, jak řekly zdroje ze CIA.

 

[wp_ad_camp_1]

Jiná osoba, která je nyní pod tvrdým útokem, je satanista první třídy, Benjamin Netanjahu, který čelí vězení v Izraeli za korupci, ale ve skutečnosti by se s ním mělo zacházet jako s válečným zločincem na nejvyšší úrovni. Netanjahu nedávno navštívil Rusko, aniž byl pozván a udělal, podle několika zdrojů, řadu výzev ruskému prezidentovi Vladimírovi Putinovi. Zdroje z Pentagonu říkají, že „Vladimír Putin vůbec nebyl pobaven hrozbami “Bibiho” Netanjahua a okamžitě poslal dvě ponorky, aby útočily a lovily izraelské ponorky ve Středozemním moři, testovaly nové zbraně a případně zajistily kompletní námořní blokádu.“

Chazaři, kteří jsou řízeni nebo ovlivňováni státy jako je Izrael, Saúdská Arábie a Ukrajina, jsou umísťováni do trvalé karantény a zároveň se eliminuje jejich zločinecké vedení.

Severní Korea mezitím stále přijímá hodně chazarských peněz a zbraňových technologií, nicméně Severní Korea se zajímá pouze o své vlastní přežití a vůbec ji nezajímá nějaký sebevražedný jaderný útok jménem Chazarů a jejich apokalyptických bludů.

Zdroj: 1

[wp_ad_camp_1]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
8 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře