Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Bouře začíná – aktualizace od Davida Wilcocka, Benjamina Fulforda a bílých klobouků. Díl 2

…..pokračování včerejšího článku o zločinecké mafii, která vládne světu….

05:54

Zde najdete první díl:https://tadesco.org/boure-zacina-aktualizace-od-davida-wilcocka-benjamina-fulforda-a-bilych-klobouku-dil-1/

Tato odhalení se mohla uskutečnit teprve vznikem alternativních médií na internetu. Zkrze neustálé  opakování těchto zpráv na alternativních médiích byly donuceny sdělovací prostředky také o tom informovat, i když jejich práce spíše spočívá na zaretušování těchto skandálů. Tato zveřejnění dosáhla úrovně, kdy si to křesťané nemohou připustit nebo tomu nechtějí věřit.

tm komentuje: mají tak dokonale vymyté mozky, že tomu nemohou a nechtějí uvěřit. Byli tomu tak ve školách naučeni.

To vrhá světlo na temné propasti a vytváří nové povědomí o tom co bylo ve Vatikánu vytvořeno. Zde je nutné objasnit, že většina členů církve o tom všem nemá představu, a že se na ně obvinění nevztahují.

[wp_ad_camp_2]

Papež Franciskus se nachází v současné době na cestě do Jižní Ameriky. V různých zemích se zvedly protesty a papež byl kritizován za za své chování a zlehčování zneužívání dětí. V Chile byly největší násilné protesty a byly zapáleny mnohé katolické kostely. Najdete ZDE.

Ačkoliv se papež setkal se zneužitými obětmi od jihoamerických kněží, protesty dosáhly nepředstavitelného vrcholu.

Násilné protesty proti papežovi mohli být částečně vyřešeny za použití slzného plynu a v Chile bylo spáleno 11 katolických kostelů. Také byly výhružné dopisy na adresu papeže, kde se psalo, že další ohnivá bomba by mohla explodovat v jeho kněžském rouchu. To ukazuje špatná znamení na budoucí papežovy návštěvy.

[wp_ad_camp_2]

V Perubyly tedy minulý týden veškeré vyhlášené demonstrace zakázány kvůli strachu, aby Chile neztratilo “obličej”, svoji reputaci. Ze žhářských útoků v Chile byly obviněni členové kmene Mapuche, kteří bojovali proti potlačování katolické církve. Jiní demonstranti chtěli osobně učinit kroky proti papeži, když celebroval hromadnou misi v hlavním městě Santiagu. Policie byla donucena použít slzný plyn a došlo k zatčení desítek demonstrantů. Demonstranti byli rozzuřeni kvůli pokračování sexuálních zneužívání katolických kněží v jejich zemi. Na jednom protesním plakátu se dalo přečíst, že: “nebude žádný mír pro komplice, kteří napomáhali chránit prznitele či násilníky”. Obvinění jsou hlavně směřována proti biskupovi Juanu Barrosovi. Papež Franziskus veřejně prohlásil, že proti němu neexistují žádné důkazy a tato tvrzení jsou údajně jenom pomluvy. Hněv obyvatelsva po tomto prohlášení vyvolal povstání. Po odjezdu Papeže z Chile byly zapáleny a spáleny další kostely. Najdete ZDE

Další pokračování s novými zprávami o bílých čepicích White-Hats-Report:

Bílé klobouky představují pozitivní frakci uvnitř americké armády a zpravodajských tajných služeb, stojících za Donaldem Trumpem. Bylo dáno na vědomí, že už dlouho vyhlášená bouře je zde a že nyní bude Federální rezervní banky zbavena moci (#ARRESTtheFED).

[wp_ad_camp_2]

Bílé klobouky oznamují celou sérii informací, které budou zveřejněny, ohledně metod, kterými KABALA popřípadě ILLUMINÁTI, ovládli celý svět. Toto bylo v první línii docíleno peněžními podvody.

Operátoři tohoto gigantického podvodu okradli světovou populaci téměř až o 25 000 biliónů dolarů. To by stačilo ke každému humanitrnímu projektu na světě k odstranění chudoby. Konečně by měly být uvolněny  slíbené pokročilé technologie pro volnou energii. Díky těmto metodám mohou být všechny pouště opět zregenerovány aby se zazelenaly. Veškeré jmění se stále nachází ve vlastnictví elitních pokrevních línií rodin, které tím kontrolují celý svět.

[wp_ad_camp_2]

Bílé klobouky zveřejnily seznam hlavních viníků tohoto podvodu:

Federální rezervní banka:

Alan Greenspan, Ben Bernanke, Roger Ferguson, Janet Yellen, Timothy Geithner

Americká vláda:

Barack Obama, Joe Biden, Jack Lew, Paul O’Neill, Neil Wolin

Všichni tito lidé podepsali důležité obchodní dohody. Tito bankovní zločinečtí kabalisté se sami obohatili a vytvořili plány na ovládání světa. Na rozdíl od dřívějších snah o získání světové nadvlády vojenskou silou se tentokrát pokusili o tajnou manipulaci, ve které by byla vyhledávaná forma měnové kontroly. Hlavním pachatelem tohoto jednání je americká Federální banka  (FED), která vydává dolarové bankovky.

Za účelem odhalení jejich akcí “bílé klobouky” brzy zveřejní dříve nikdy nezveřejněné informace. Celý trik spočívá v tom, že FED není žádná státní banka jak se vám snaží vsugerovat, nýbrž privátní soukromá společnost. U zmíněných dohod se jedná o smlouvu, ve které investoři s velkým majetkem hotovosti nebo zlata podepisují smlouvu například za účelem humanitárních cílů. Jakmile je takové bohatství dostupné prostřednictvím bankovního obchodu, Může býti použito pro různé účely, které jsou zločinem proti lidskosti a použijí je k tomu, aby nás všechny drželi v dluzích a řetězcích. Zkrze každý takovýto obchod budou vytvořeny vysoké sumy peněz, a vysocí významní političtí činitelé dostanou několik set miliónů dolarů, aby to odsouhlasili a mlčeli. Díky 25 Biliónům dolarů které takto vytvořili mohou financovat všechny své vlády po celá desetiletí a mimochodem provést finanční reset (neboli vynulování) které zruší všechny dluhy a učiní každou osobu na planetě Zemi bohatou. Tak to nebylo ale plánováno, elita řídí tok peněz prostřednictvím úplatkářství, vydírání, krádeží a podvodu. Většina těchto peněz se neobjevuje v bilanci a není tak zaznamenána.

Zde je tajný dokument, který potvrzuje tento velký podvod.

[wp_ad_camp_2]

V této hře měla prsty také Vatikánská banka, když roku 2014 oznámila, že bylo objeveno několik stovek milionů euro, které nejsou v jejích bilancích. Najdete ZDE Bílé klobouky k tomu prohlašují, že politika Vatikánskou banku použila k praní peněz. Teď se to najednou muselo veřejně přiznat. Cestou přísné kontroly hromadných sdělovacích prostředků však v této věci nebylo nic dalšího odhaleno. Bílé klobouky se toho ale ujaly a zahájily rozsáhlé pátrání. Zdůrazňují také, jak důležité jsou staré svitky písemností z Alexandrijské knihovny, které obsahují zcela jiné historické dějiny světa, jež jsou před lidstvem skrývány. Tyto důležité informace ale nebyly při velkém požáru v Alexandrii zničeny, nýbrž jsou dnes velmi pravděpodobně zapečetěné v katakombách Vatikánu. Je to další způsob, jak vládnoucí ovládají. Všechno to má být brzy znovu zpřístupněno.
Bílé klobouky ale chtějí nejprve zveřejnit moderní a aktuální informace, které veřejně odhalí tyto prohnilé zastírací manévry. Jsou to těžké zločiny, které mají mít velký dopad na všechny zúčastněné. Týká se to především penězoměnců, centrálních bankéřů a americké ústřední banky FED, kteří ukradli peníze obyvatel celého světa proto, aby jimi platili své vlastní temné cíle a „Skrytý stát“. Byli jimi upláceni politici, umlčováni lidé a financovány černé projekty, které díky nim vyvinuly tajné technologie, jež jsou před světem skrývány a používány pouze k ovládání mas lidí.

[wp_ad_camp_2] Bílé klobouky zdůrazňují důležitost Zákona o rezervě federace (Federal Reserve Act), zákona, který byl usnesen 23. prosince 1913 při tajném setkání na ostrově Jekyll Island v New Yorku. Od té doby je FED majetkem evropské pokrevní linie Rothschildů a přísahou s ní spojených rodin amerických bankéřů Rockefellerů, Morganů, Harrimanů, Brownů a Warburgů. Federální rezervu USA (FED) v posledních letech vedli Alan Greenspan a Ben Bernanke. FED dnes stále ještě předstírá, že je státní bankou, přestože to je soukromý obchodní podnik, řízený těmito bankéři. Federální rezerva USA (FED) proto není kontrolována a řízena státem a není známo, jaké operace provádí. Tiskne bezcenné papírové bankovky a nazývá je „peníze“. Jsou to však dlužní úpisy, které jsou půjčovány Spojeným státům americkým, aby byly na obyvatele uvaleny úroky a aby se tak dolar stal zákonným platidlem. Proto americký dolar nejsou peníze, nýbrž právě naopak, je to bankovka, respektive slib, že tyto dluhopisy budou zaplaceny zpět včetně úroku. Tyto úroky jsou placeny zpět pomocí daně z příjmu odváděné státu.

[wp_ad_camp_2] Prezident Ronald Reagan řekl už v roce 1984, že na splácení dluhů plus úroků z nich ve prospěch Federální rezervy USA musely být používány veškeré daně z příjmu Američanů. To znamená, že veškeré peníze, které americká vláda získala jako daň z příjmu obyvatel, nemohly být použity pro veřejné státní účely, jak by se to vlastně od vlády mělo očekávat, nýbrž musely být odevzdány bance FED. To je neuvěřitelný způsob zotročení. Aby se stát navzdory tomu udržel v chodu, byly dělány stále nové dluhy. To vedlo k tomu, že Spojené státy americké jsou dnes největším dlužníkem světa. Najdete ZDE Tyto dluhy stále rostou a za normálních okolností je nelze nikdy splatit.
Je nutné vymáhat stále více daní, aby vůbec ještě bylo možné obsloužit tyto úroky. Tím byli všichni obyvatelé a stát okradeni a lidstvo zotročeno. Už víc než 100 roků je obyvatelstvo vpleteno do nikdy nekončícího koloběhu těchto dluhů, který bohatství lidstva, vytvořené skutečnou prací, prostě loupí a odvádí je elitám, aniž by tyto pro to cokoli musely dělat. Sedí ve svých zámcích a žijí v nepředstavitelném přepychu na základě peněz uloupených těžce pracujícímu lidu. Bílé klobouky říkají, že to teď končí! Zvedla se smršť! V celých Spojených státech amerických federální policie FBI a jiné státní organizace připravují žaloby a proběhne velká čistka, která všechny tyto zločince uvrhne do vězení. V nejbližších týdnech k tomu budou zveřejněny další informace. Penězoměnci budou symbolicky vyhnáni z chrámu, jak to udělal i Ježíš!

Tajnou službou, která vždy pracovala pro elitu, je izraelská tajná služba Mossad. Mnoha skrytými operacemi zajišťovala, aby si tyto kruhy uchovaly svoji moc. Tyto machinace mají nyní také být odhaleny. Tento týden vyšla nová kniha o praktikách tajné služby Mossad. Jmenuje se „Rise And Kill First“ (Vstaň a zabij první) a je už nyní bestsellerem. Najdete ZDE Její německý název zní „Der Schattenkrieg: Israel und die geheimen Tötungskommandos des Mossad“ (Válka stínů: Izrael a tajné skupiny zabijáků Mossadu.

Pokračování

Přeložil tm a kocourek mourek, komentáře k článku zhotovil tm

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře