Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Templářům je po sedmi stech letech umožněn návrat do vnitřní svatyně monoteismu. Aliance vyhrává na několika frontách

Aktualizace 27.2., 23:54 hod.

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

26/02/2018

Poprvé od pátku 13. října 1307 byli Templářští rytíři pozváni zpět do vnitřní svatyně monoteismu, podle zdrojů od Templářů a z Lóže P2. Takže 711 let trvající nespravedlnost vedla k pověře, že pátek 13. je nešťastný den, což se konečně řeší. Je to jen další známka toho, že prožíváme události, které lze označit pouze jako biblické. Pamatujte si, že v únoru roku 2016 ukončily římsko-katolická a ruská-pravoslavná církev své tisícileté schisma. Budou muslimská, židovská a křesťanská schizmata další, co budou ukončena? Možná se brzy dozvíme.

[wp_ad_camp_2]

Každopádně se Templáři sloučí s Maltézskými rytíři a to “poskytne Templářům přístup k samotnému Vatikánu,” podle Andrew Heima ze Suverénního vojenského řádu Jeruzalémského chrámu, alias Templářů. Dále Templáři dostanou “přístup k vnitřní svatyni Abrahamových náboženství, s přístupem k Vatikánu a k Svaté zemi. Navíc tento vnitřní chrám bude zahrnovat přístup ke kontroverznímu Prieure de Sion (Převorství Siónské), který se stal předlohou pro oblíbený román Dan Browna – The DaVinci Code (Mistra šifra Leonarda)” říká Heim.

Tato událost je právě posledním znakem zásadní změny směru západní civilizace od války směrem k míru a rozvoji podle těchto zdrojů. Pokud vše půjde dobře, budou brzy k dispozici biliony dolarů jak pro splácení dluhu vlády USA, tak pro soukromý sektor, stejně jako pro financování masivní kampaně na ukončení chudoby, zastavení ničení životního prostředí a přeměnu planety Země na ráj, říkají zdroje. To se nyní diskutuje západními vůdci a bude ohlášeno v korporátních médiích.

Aliance Země, která bojuje za osvobození lidstva z Babylonského dluhového otroctví, také vyhrává na několika frontách, přičemž vysoce postavení satanističtí kabalisté umírají, mizí nebo ztrácejí síly. Zdroje CIA nyní potvrzují například to, že Jacob Rothschild byl v listopadu loňského roku zabit při sebevražedném útoku na jeho vrtulník. Pokud je to pravda, připojuje se k Davidovi Rockefellerovi, Zbigniew Brzezinskemu, Georgi Sorosovi a mnoha dalším vůdcům starého režimu. Nejvyšší satanista, který je stále u moci, je Benjamin Netanjahu z Izraele, který je obžalován z několika případů korupce a pravděpodobně bude zabit, než dokáže svědčit o několika válečných zločinech, jako je masový útok na Fukushimu v Japonsku.

[wp_ad_camp_2]

Většina nejvýše postavených kabalistů je mimo hru a nyní je namířeno na nižší úrovně. To je důvod, proč kasínový magnát Steve Wynn (Weinberg) byl donucen odstoupit, zdánlivě z důvodu sexuálního obtěžování, upozorňují Pentagonské zdroje. Mark Cuban, miliardářský majitel společnosti Dallas Mavericks, byl “odhalen za to, že umožnil podporu kultury nenávisti k ženám a může být donucen prodat svůj tým NBA,” říkají zdroje. Dalším kabalistou s problémy je senátorka Dianne Feinsteinová z Kalifornie, které se nepodařilo získat souhlas od své vlastní strany, aby kandidovala na znovuzvolení.

Zdroje Pentagonu a Lóže P2 mimo jiné říkají, že odstranění vyšších a nižších vedoucích představitelů Kabaly se shoduje s přibývajícími důkazy, že dochází k nějaké tajné kosmické válce k osvobození této planety. Zdroje z Pentagonu například říkají, že “vesmírná flotila byla zničena nad Nevadou”. Zde vidíme video, které zjevně ukazuje část tohoto hlášeného ničení:

Také ponorková základna v Papui Nové Guinei byla zničena energetickými zbraněmi a bylo ji tak “zabráněno v započetí Yellowstonské kaldery,” říkají zdroje. To byla základna, ze které byl 11. března 2011 proveden útok na Fukušimu vyvoláním tsunami nukleární zbraní. Pohled na epicentrum zemětřesení, 6,08 jih a 142,70 východ na Google Earth, odhaluje některé poněkud zvláštní objekty.

Spojené království, kde není mnoho zemětřesení, zaznamenalo v uplynulých 50 dnech 21 zemětřesení a seizmografy nesou známky umělých zemětřesení. Zdroje z Pentagonu uvádějí, že zemětřesení jsou způsobena pokračujícím ničením podzemních základen Kabaly ve Walesu a Irsku. odkaz

Také zástupci kanadské tajné zpravodajské služby tvrdí, že příspěvky anonyma “Q”,které nyní sleduje 20 milionů lidí, jsou součástí vojenské zpravodajské bitvy proti stínové vládě (deep state). Říká, že americký prezident Donald Trump se připravuje na zveřejnění tajného vesmírného programu. Články na těchto odkazech podporují toto tvrzení: odkazy 1, 2

[wp_ad_camp_2]

Poslední Kabalou naaranžovaná hromadná střelba v USA se stává velkou katastrofou pro Kabalu a jejich propagační korporátní média, protože příběh se rozplývá navzdory zoufalým pokusům CNN a Google cenzurovat pravdu o krizových hercích apod. “Útok pod falešnou vlajkou na převážně židovské střední škole Parkland, jehož oběti podle veřejných záznamů neexistují, a byl to další pokus zbavit americké občany jejich zbraní,” podle židovského zdroje CIA. Zdroj vysvětluje, že pro takzvané oběti nemohli najít žádné rodné listy.

“Pokus Kabaly omezit lidem nošení zbraní selhal, protože korporace jako MetLife, Chubb, United Airlines, Delta Airlines a Hertz, které po skončení střelby v Parklandu zaútočily na NRA (National Rifle Association = Asociace na ochranu práva držet zbraň), mohou čelit obrovským bojkotům od nečlenských vlastníků zbraní a vojenských veteránů, přičemž NRA získává ještě více členů,” dodávají zdroje Pentagonu.

“Jako facka izraelskému povrchnímu právnímu řádu přiletělo rozhodnutí Nejvyššího soudu USA v kauze Rubin vs. Írán, kde se rozhodlo 8:0, že židovské oběti sebevražedného bombového útoku z Jeruzaléma z roku 1997 se nemohou na Íránu hojit tím, že zabaví artefakty z muzea v Chicagu” upřesňuje zdroj.

Kabala také ztrácí na mnoha frontách ve finanční válce. Nejnovějším krokem proti ní bylo vydání venezuelské kryptoměny podložené ropou, která již v první den předprodeje vydělala pro tuto zemi 735 milionů dolarů. “Musí to být chytrý krok ze strany Madura, protože „deep state“ je z něj velmi nervózní,” upozornil zdroj ze CIA. odkaz

Rusko a Turecko se také připravují na vydávání kryptoměn jako způsob, jak čelit sankcím ze strany USA, sdělil zdroj CIA. Sdružení států ASEAN se také rozhodlo znárodnit centrální banky vlastněné Kabalou, a Čína začne obchodovat s futures s juanem podloženým zlatem. Již brzy zůstanou pod kabalistickou finanční kontrolou jen Japonsko, Izrael a část USA.

[wp_ad_camp_2]

Vojenská vláda v USA bude i nadále bojovat proti Kabale, dokud nebude zcela poražena, slibují zdroje Pentagonu. Když uvidíme, že jubileum (odepsání dluhů) bude oznámeno a provedeno, budeme vědět, že americký lid bude nakonec osvobozen. Právě teď však 77 milionů Američanů je „loveno“ soukromými vymahateli dluhů a mnoho z nich je umístěno v soukromých věznicích za dluhy, které jsou nižší jak 28 dolarů, podle amerického svazu občanských svobod. Proč nejsou tito „sběratelé“ dluhů zatčeni? Proč nejsou osvobozeni otroci v soukromích věznicích? odkaz

Na závěr můžeme v tomto týdnu oznámit, že Společnost Bílého Draka se nyní angažuje ve vyjednávání na vysoké úrovni s americkým vojensko-průmyslovým komplexem, zednářskou Lóží P2, asijskými tajnými společnostmi, Rusy a dalšími, aby připravili tuto planetu od konečného osvobození od Kabaly.

I když je toho hodně, co v tuto chvíli nemůžeme zveřejnit, můžeme říci, že biliony dolarů budou pro západní země k dispozici, aby očistili jejich jednání. Můžeme také říci, že nebude jediná světová měna a nebude zde ani žádná fašistická světová vláda. SBD však bylo řečeno, že pokud lidstvo nedosáhne světového míru, karanténa na planetě Zemi nebude zrušena. Proto je důležité pro celou planetu, aby dosáhla sjednocení obou Koreí a ukončila izraelsko-palestinský konflikt.

Pokud rozehrajeme naše karty správně, to co se v příštím roce projeví, bude něco, o čem budou historici psát po tisíce let. Máme velmi reálnou šanci ukončit tisíce let trvající otroctví lidstva a začít nový věk.

Zdroj: 1

[wp_ad_camp_2]

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
7 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře