Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

  • Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

Trumpovo vyhlášení obchodní války přivádí události k rozhodujícímu bodu

Vyhlášení obchodní války americkým prezidentem, a to takřka proti všem, je ve skutečnosti pouze případ vyjednávání Trumpa ve stylu článku 11 zákona o bankrotu Spojených států. Lepší způsob, jak to podat, by byl, že USA zahájilo revoltu proti mezinárodnímu systému, který jménem globalistických oligarchů vykořisťoval jejich lid. Lze to říci ještě jinak a to, že svět vyjednává o tom, jak nahradit systém založený na petrodolaru. V každém případě můžeme v průběhu těchto vyjednávání očekávat mnohem více humbuku a vzpour a možná i jednu nebo dvě atomovky.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Veřejnost může tento spor vnímat jako největší otevřený rozkol mezi evropskými mocnostmi a Spojenými státy od konce 2. světové války. Vedoucí představitelé Francie, Německa a EU otevřeně volají po ukončení poválečného spojenectví mezi Evropou a USA. Americká strana zase veřejně vyhrožovala sankcemi proti evropským zemím. Dobrou domněnkou je, zda v USA pod povrchem nepučí vražedná kampaň proti neposlušným vůdcům Evropské unie.

Bezprostředním spouštěčem bylo Trumpovo rozhodnutí odstoupit od jaderné dohody s Íránem. Samozřejmě, že každý, kdo se zajímá o to, co se opravdu děje, ví, že Trumpovo rozhodnutí upustit od íránské jaderné dohody nemá s jadernými zbraněmi nic společného, ale že ve skutečnosti se jedná o reakci na oznámení Íránu, že bude Evropě prodávat ropu v eurech a ne petrodolarech.

Začněme tím, že se podíváme, jak se věci budou vyvíjet na povrchové úrovni. Trump říká: “Pokud od nás nekoupíte víc, my přestaneme nakupovat od vás!” Dále říká: “Pokud přestanete používat petrodolary k nákupu íránské ropy, my zabráníme jakékoli evropské zemi, která dělá byznys s Íránem, obchodovat s námi.” Evropané: “Jsi povaleč, co neplatí za to, co si kupuje, takže kdo se stará o to, že přestaneš kupovat!” Dále říkají: “Potrestáme každou evropskou společnost, která se bude řídit vašimi sankcemi vůči Íránu.”

https://www.reuters.com/article/us-iran-nuclear-europe/eu-commission-says-launches-measures-to-protect-eu-business-in-iran-idUSKCN1IJ100?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_content=5afecf8804d301091704743b&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook

Nejdůležitější hrozba, která proběhla veřejně, byla americká hrozba o uvalení sankcí vůči Německu, pokud bude i nadále pokračovat v plánu na výstavbu plynovodu Nord Stream 2 (Severní proud 2). Plynovod by Německu umožnil importovat více plynu přímo z Ruska, místo aby musel cestovat přes loutkový stát Chazarů – Ukrajinu. Trump v podstatě říká: “Pokud od nás přestanete kupovat plyn (s nejméně 20% přirážkou), my od vás přestaneme kupovat auta.”

https://www.zerohedge.com/news/2018-05-17/trump-gives-merkel-ultimatum-drop-russian-gas-pipeline-or-trade-war-begins
https://www.zerohedge.com/news/2018-05-17/eu-launches-rebellion-against-trumps-iran-sanctions-bans-european-companies

 

[wp_ad_camp_2]

 

Slonem v obývacím pokoji evropsko-americké domácnosti je Čína a její krok k nahrazení Atlantické aliance Euroasijskou aliancí, která ponechává anglosaské síly na okraji světové moci. Podle toho, jak se věci nyní vyvíjí, Číňané vítězí, protože rozkol mezi EU a USA dodal čínským ropným futures denominovanými v juanu řádný impuls a posunul petrojuan do pozice možné náhrady za petrodolar.

https://www.zerohedge.com/news/2018-05-17/china-oil-futures-thundering-action-after-trump-exits-iran-deal

To je pravděpodobně důvod, proč Trump využil setkání NATO k pohrůžce implicitní vojenskou střelbou, pokud jeho obchodní válka v  EU, Číně a zbytku světa neuspěje. Toto jsou jeho výroky:

“‘Uspějeme? Mám tendenci o tom pochybovat,’ sdělil prezident reportérům během setkání s generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem. ‘Důvodem mých pochyb je to, že Čína se stala velice zhýčkanou a Evropská unie jak by smet. Ostatní země jsou také zkažené, protože si zvykly na to, že od Spojených států dostaly vždy 100% všeho, co od nich chtěly.’

‘To však již nemůžeme dovolovat,’ dodal Trump.”
https://www.cnbc.com/2018/05/17/trump-says-he-doubts-china-trade-negotiations-will-succeed.html

Nicméně, zdroje čínské tajné společnosti říkají, že ve skutečnosti hrají mnohem větší hru a že usilují o…

světovou vládu. Tento čínský pohled na svět byl zformován jejich historií. Když byla Čína rozdělena na státy, které mezi sebou válčily, nevyhnutelným následkem byl úbytek populace, chudoba a mizérie. Věří tedy, že svět se nyní potřebuje sjednotit, jako to kdysi udělala Čína, s cílem nastolil konec svárům a chudobě. Problémem této vize, z pohledu západu, je samozřejmě to, že cenou za mír by bylo stát se čínskými otroky – potom ne, díky.

Nicméně, pokud se západu nepodaří odstranit Sionisty i s jejich apokalyptickými plány od kormidla budoucnosti západních zemí, jak se čas krátí, čínská alternativa se stává stále nevyhnutelnější.

 

[wp_ad_camp_2]

 

To je důvod, proč západ potřebuje udělat něco s monoteismem a rodinami, který jej kontrolují. Pojďme si v tom udělat jasno. Existují tři konkurenční rodiny, které ovládají to, co my považujeme za konkurenční monoteistická náboženství. Máme:

  1. Křesťany, kteří jsou ovládáni hlavně svobodnými zednáři lóže P2 a Vatikánem nebo potomky císařů;
  2. Židy a křesťanské otroky židů (evangeličtí sionističtí křesťané), kteří jsou ovládání dynastií rodiny Rothschildů (ti sami sebe označují za potomky krále Davida);
  3. Pravoslavné křesťany, kteří jsou v podstatě dědici tradice Řeků a Alexandra Velikého;
  4. Sunnitské muslimy, kteří jsou ovládáni potomky Mohammeda, stejně tak, jako potomky pohanských rodin, které ovládají Meccu, a nakonec
  5. Šíity, kteří jsou řízeni odlišnou větví potomků Mohammeda a dědici perského impéria.

Mimo tyto skupiny existují gnostičtí ilumináti, kteří věří, že jakákoli entita stvořila tuto planetu, musí být zlá a je nezbytné ji svrhnout. Další skupinou jsou satanisté s amorální vizí, která jejich členům (z nichž mnozí infiltrovali nejvyšší vrstvy světové moci) dovoluje činit cokoli, co chtějí, včetně vraždění, znásilňování dětí, kanibalismu, atd.

Zatímco tyto skupiny mezi sebou již velmi dlouho bojují o světovou moc, co mají společného je vize konce času, kdy svět “skončí” a bude nahrazen něčím jiným.

Fígl tkví v tom, dohnat nyní tyto rozličné skupiny k dohodě na nějaké vizi budoucnosti, která nezahrnuje armagedon a vyhlazení 90% lidstva. To je to, o co se nyní skutečně bojuje. Finanční válka kvůli takovým věcem, jako je petrodolar, je tedy skutečně pouze válka o kontrolu psychologického procesu rozhodování, co lidstvo jako druh v budoucnu vykoná.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Společnost bílého draka a její spojenci prosazují alternativu všem těmto vizím, která představuje masivní kampaň za ukončení chudoby, zastavení destrukce životního prostředí a vypravení pozemského života na cestu exponenciální expanze do vesmíru.

Čeho jsme zatím na západě svědky, je pohyb směrem k odstranění zločinců od moci, a to i ve středních řadách vojensko-průmyslově-policejního nexusu.

Největším vývojem  minulého týdne byla v tomto ohledu rezignace 34 čilských biskupů, zdánlivě kvůli masivnímu zatajování zneužívání dětí. Nicméně, jak už to bývá, zpráva určená veřejnosti neobsahuje celý příběh. To, co nyní můžeme v Čile pozorovat, je odstranění skupiny, která byla konec konců zodpovědná za “špinavou válku”. Tato skupina, úzce spojená s nacisty a rodinou Bushových, nese do značné míry zodpovědnost za nacistický převrat v USA, který odstartovalo 11. září.

Pentagon a další zdroje uvádí, že tato masová rezignace by mohla vést k odstranění papeže Františka. Nicméně, zdroje P2 Svobodných zednářů říkají, že ve skutečnosti jde o revoltu křesťanské církve proti římským rodinám, které ovládají křesťanství již od samého počátku. Proto papež minulý týden jmenoval 14 nových kardinálů z mimoevropských zemí. Podle nich papež plánuje masivní kampaň v Africe a Jižní Americe, která by ukončila chudobu a byla protějškem masivního projektu infrastruktury One Belt One Road v Číně.

Papež rovněž veřejně vyhlásil válku neregulovaným finančním systémům “kasinového typu”, ve které se západní finanční systémy zvrhly.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-17/pope-goes-off-on-cds-market-calls-derivatives-ticking-time-bomb

V každém případě uvnitř Spojených států i nadále probíhá čistka zkorumpovaných “herců”. Podle zdrojů Pentagonu je k dnešnímu dni připraveno přes 30 000 zapečetěných obvinění, která jsou připravena na brzká jednání. Spouštěčem těchto zatýkání by mohlo být zveřejnění emailů, atd., které “usvědčí Hillary Clinton z pohlavního styku s nezletilými osobami a dalších trestných činů.”

Kabala také vrávorá  a to kvůli jistým útokům (na nízké úrovni), které přišly poté, co byla Gina Haspel jmenována do funkce ředitelky CIA a co Trump podepsal výkonné nařízení vydání prvotních (nezpracovaných) dokumentů Kongresu,” uvádí zdroje. Generální inspektor ministerstva spravedlnosti se také “chystá utlumit  ‘boom’ svým výbušným reportem o kabalistických zločinech.”

 

[wp_ad_camp_2]

 

V Asii se nyní také děje hodně, vzhledem ke jmenování nového šéfa CIA.  Nejdramatičtější záležitostí je právě probíhající průzkum korupce v Malajsii. Tam nová vláda Mhathira Mohamada vede útoky proti představitelům bývalé vlády, kteří doslova převážejí kamiony plné hotovosti, šperků a dalších viditelných známek korupce. Zdroje Pentagonu sdělily, že svržený premiér Najib Razak “omdlel” a že Trump “po summitu s tlouštíkem (severokorejským lídrem Kim Čong-unem), který se bude konat 12. června v Singapuru, možná Malajsii také navštíví.”

Vyšetřování korupce v Malajsii pravděpodobně také odhalí skutečný důvod zmizení malajského letu 370/17. My však víme, že část této operace měla za cíl zabránit Číně v získání přístupu k americké technologii výroby polovodičů. To znamená, že zatímco částečně bylo zmizení letadla trestným činem, z části druhé v tom byl zapletený technologický boj západu a Číny. Doufejme, že svět se brzy dozví pravdu.

Nová šéfka CIA pravděpodobně také umožní vyšetřování korupce v Japonsku, tvrdí zdroje Pentagonu. Tam vládne politický systém, který se zvrhl až do té míry, že téměř všichni političtí úředníci jsou upláceni a vydíráni.

Společnost bílého draka požádala Abeho vládu o znárodnění Japonské centrální banky a využití její finanční síly k účelům prospěšným pro planetu. Pokud tato nabídka nebude přijata, v Japonsku vypukne masové zatýkání. Znárodnění banky by mohl být impuls, který konečně přinese onu “Událost” či jinak řečeno obrovské konstruktivní změny, po kterých všichni toužíme.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Překlad: raja, Zdroj: 1

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
8 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře