Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….
    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

    Vtip, co není vtipem. Prosíme všechny očkované….

  • Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21
    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

    Zprávy od meldy 17.Q5.2Q21

  • Vtip, co není vtipem
    Vtip, co není vtipem

    Vtip, co není vtipem

  • Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…
    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

    Čo by ste mali vedieť o politike, alebo raz nám bude dobre…

Andreas Lubitz je nevinen. Nová drastická fakta. Nebyl ani vrah ani sebevrah, jakého z něho udělala společnost. Zřícení avizovali den dopředu (video)

…..hned po údajné sebevraždě co-pilota, který prý trpěl depresemi a nevyrovnaností, jsme psali, že je to holý nesmysl. Byl zcela normální oblíbený v kolektivu. (ověřeno u jeho bývalých kolegů) Potřebovali obětního beránka….

05:55

[wp_ad_camp_1]

V níže uvedeném videu, které je v němčině, můžete slyšet informanta, který chtěl (musel kvůli vlastní bezpečnosti) zůstat v tajnosti. Proto je změněn jeho hlas i zamlžený obraz. Podal velice brizantní data o skutečnostech, které se odehrály. Přímo explozivní. Potvrdil slova jednoho švýcarského agenta, od kterého jsme měli data hned po údajné sebevraždě Lubitze.

Videofilm jsem přeložil smyslově, nikoliv doslovně, abyste si mohli udělat dokonalý obraz jak nás všude média OBLBUJÍ a z lidí dělají ovce.

Vše bylo připraveno dopředu a vědělo se o předem zamýšlené akci, kterou zosnovali určití lidé  ve Švýcarsku se skupinou “obchodníků”. Proto právě tajná švýcarská služba věděla o celé akci. Velmi movitý člověk z jižní Ameriky měl zájem investovat peníze v hotovosti, které nebylo možné převést přes banku do východo asijského kontinentu. Z  nejmenované země není možné vyvážet peníze do zahraničí.

Jednalo se o sumu mnoho miliard (pravděpodobně dolarů).  Akce byla mnoho týdnů dopředu připravena. Tři vlastníci peněz z jižní Ameriky a jeden obchodník z Francie se setkali v Barceloně večer před ranním odletem Germanwings 4U9525  do Düseldorfu. Kontejnér s penězi měl být přepraven přes Düseldorf do Zürychu. Tři jihoameričtí vlastníci odletěli s kontrabantem z Barcelony. Francouzský obchodník a vyjednavač změnil plán a odletěl ještě večer do Zürychu. Druhý den hned ráno mu volala jeho dost rozrušená dcera, jestli je v pořádku a naživu, že se právě jeho letadlo zřítilo. Měl v něm také sedět.

Kontrakt nemohl být v Zürychu uzavřen.

V rozmezí 14 až 21 dní po katastrofě Germanwings 4U9525 seděl francouzský obchodník v restauraci na obědě v jednom velkém jihofrancouzském městě se svým přítelem. Z ničeho nic ho navštívili u stolu dva muži v tmavých oblecích, velice dobře upraveni, a prokázali se průkazem tajné francouzské služby. Ptali se ho, proč se rozhodl večer před katastrofou letět přímo do Zürychu a co ho k tomu přimělo. Hned mu bylo jasné, že žádná sebevražda Andrease Lubitze se nekonala, že akci měli z druhé strany také pojištěnou, aby nedošlo k připravovanému obchodu.

25.02.2015 byla po internetu rozšířena zpráva, že bylo policií na barcelonském letišti nalezeno v kufru automobilu mrtvé tělo Lubitze. Bylo to jenom jeden den a potom se zpráva znovu neobjevila.

Existují svědci, kteří potvrdili, že se letadlo rozlítlo ve vzduchu a nikoliv nárazem o skály. Rovněž tak jsou výpočty, které potvrzují jiné údaje, než které byly dány ve známost lidem. Tím je potvrzeno, že se o žádnou sebevraždu pilota Lubitze nejednalo. Veškerá média po celém světě lhala, aby zastínila veškeré počínání “agresivní strany”.  tm: Účel světí prostředky.

Ke konci rozhovoru obchodník říká, že nemůže 100% potvrdit, že to bylo kvůli tomuto obchodu, ale všechno tomu nasvědčuje. Rovněž tak se vyjádřil komentátor, k okamžitému potvrzení faktů ze strany MADAMME MERKELOVÉ  a HOLANDEHO, bez jakéhokoliv vyšetřování udělali z Lubitze vraha a sebevraha!!!!! Což není samozřejmě solidní a ani regulérní. Jak to mohli vědět????

https://youtu.be/wZsAEmWsf-I

 

Takové miniaturní střepy nemohou nikdy vzniknout po nárazu do skály : ZDROJ ZDE.

tm: Letadlo bylo asi skalární zbraní hluboce zmraženo. Nebyly nalezeny žádné velké části lidských těl. Dokonce ani turbíny, sedadla a jiné velké části zde chyběly. Jak je to možné? Kvůli kontejnéru a penězům vše potřebovali asi zpopelnit.

O údajné sebevraždě, která sebevraždou nebyla, jsem psal hned druhý den a následující dny v těchto článcích:

https://tadesco.org/zriceni-letadla-germanwings-bylo-symbolicky-avizovano-den-dopredu-novinach/

https://tadesco.org/germanwings-4u9525-lubitz-neni-zadny-sebevrah-zavrazden/

https://tadesco.org/germanwings-flight-9525-pred-prelozenim-naseho-clanku-sestreleni-lufthansy-mate-zde-dalsi-clanek-ktery-recene-potvrzuje/

https://tadesco.org/obama-zuri-nad-sestrelenim-letadla-germanwings-odmita-se-sejit-vudcem-nato/

https://tadesco.org/uvahy-byvaleho-civilniho-pilota-ke-zriceni-airbusu-germanwings/

https://tadesco.org/bylo-ve-skutecnosti-germanwings-4u9525/

[wp_ad_camp_1]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
6 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře