Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

  • Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti
    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

Padesát osm „přiznaných“ útoků pod falešnou vlajkou (1)

…..na planetě Zemi se událo daleko více zločinů od vládnoucí mafie, ale vše bylo utajeno. Jak ale vidíte, postupem času se mnoho dostává napovrch….

12:54

A lidé mají potom politikům věřit. Výsměch. Lidé jsou nepoučitelní…..

tm

 

Padesát osm „přiznaných“ útoků pod falešnou vlajkou (1)

 

Prezidenti, premiéři, kongresmani, generálové, špioni, vojáci a policie PŘIZNALI teroristické útoky pod falešnou vlajkou.

V následujících případech činitelé vlád přiznali provedení, či zapojení do teroristických útoků. Ať už ústně, písemně, nebo prostřednictvím fotografií či videa.

(1)

Japonská armáda provedla v roce 1931 menší výbuch na železniční trati a falešně z něho obvinila Čínu za účelem odůvodnění invaze do Mandžuska. Toto je známé jako „Mukden incident“ nebo také „Mandžuský incident“. Tokijský vojenský soud došel k závěru, že několik zúčastněných v plánu, včetně Hašimota (vysoce postavený japonský armádní důstojník) při různých příležitostech přiznali svou roli ve spiknutí a uvedli, že cílem „incidentu“ bylo poskytnout omluvu pro okupaci Mandžuska armádou Kwantunga.

(2)

Vysoký nacistický pohlavár SS při Norimberského procesu připustil, že na základě požadavku šéfa gestapa, on a někteří jiní nacističtí tajní agenti zfalšovali teroristické útoky proti vlastním lidem a zdrojům, které svedli na Poláky, kvůli ospravedlnění invaze do Polska.

(3)

Nacistický pohlavár Franz Halder také u Norimberského tribunálu svědčil, že nacistický vůdce Hermann Gőring přiznal založení požáru v budově německého parlamentu v roce 1933, a pak falešně ze žhářství obvinil komunisty.

(4)

Sovětský vůdce Nikita Chruščov písemně potvrdil, že Rudá armáda Sovětského svazu v roce 1939 ostřelovala ruskou vesnici Mainila -zatímco svalovala útok na Finsko – jako základ pro zahájení „zimní války“ proti Finsku. Ruský prezident Boris Jelcin souhlasil, že Rusko bylo v této válce agresorem.

(5)

Ruský parlament, současný ruský prezident Putin i bývalý sovětský vůdce Gorbačov přiznali, že sovětský vůdce Josef Stalin v roce 1940 nařídil své tajné policii popravit 22.000 polských důstojníků a civilistů, a poté z toho obvinil nacisty.

(6)

Britská vláda připustila, že – v letech 1946 a 1948 – bombardovala pět lodí přepravujících prchající Židy před holokaustem do Palestiny, založila falešnou skupina s názvem „Obránci arabské Palestiny“ a pak se tato pseudo-skupina falešně přihlásila k odpovědnosti za tyto teroristické útoky.  Odkazy tady a tady.

(7)

Izrael přiznal, že izraelská teroristická buňka pracující v Egyptě roce 1954 umístila bomby do několika budov, včetně amerických diplomatických zařízení, a poté zanechali „důkaz“ zaplétající Araby jako viníky (jedna z náloží předčasně vybuchla, což umožnilo Egypťanům identifikovat pachatele, a několik Izraelců se později doznalo). Odkazy zde a zde.

(8)

CIA přiznává, že v roce 1950 najala Íránce, aby vystupovali jako komunisté a zinscenovali bombové útoky v Íránu, za účelem obrácení země proti demokraticky zvolenému předsedovi vlády.

(9)

Turecký premiér přiznal, že turecká vláda v roce 1955 provedla bombový útok proti tureckému konzulátu v Řecku – který také poškodil nedaleké rodiště zakladatele moderního Turecka – a obvinila z toho Řecko, za účelem podnícení a ospravedlnění proti-řeckého násilí.

[wp_ad_camp_2]

(10)

Britský premiér přiznal svému ministru obrany, že americký prezident Dwigth Eisenhower v roce 1957 schválil provedení útoků v Sýrii a obvinit z nich syrskou vládu, za účelem způsobení změny režimu.

(11)

Bývalý italský premiér, italský soudce, a bývalý šéf italské tajné služby přiznali, že NATO za pomoci Pentagonu a CIA, provádělo v padesátých letech teroristické útoky po celé Itálii a dalších evropských zemích, z nichž obvinili komunisty za účelem získání podpory občanů pro své vlády v Evropě a jejich boji proti komunismu. Jeden z účastníků v tomto dříve tajném programu uvedl: „měli jste útočit na civilisty, ženy, děti, nevinné lidi, daleké od jakékoliv politické hry. Důvod byl poměrně jednoduchý. Předpokládalo se, že to italskou veřejnost přiměje k požádání státu o více bezpečnosti.“ (Itálie a další evropské země, které se staly cílem násilné kampaně, se připojily k NATO před uskutečněnými útoky) A pozor. Podívejte se na tento speciál BBC. Oni také údajně provádějí teroristické útoky ve Francii, Belgii, Dánsku, Německu, Řecku, Nizozemsku, Norsku, Portugalsku, Velké Británii a dalších zemích.

Teroristické útoky pod falešnou vlajkou jako součást tohoto programu jsou například i tyto:

Vražda tureckého premiéra (1960)

Bombové útoky v Portugalsku (1966)

Masakr v Piazza Fontana v Itálii (1969)

Teroristické útoky v Turecku (1971)

Výbuch bomby v Peteano v Itálii (1972)

Střelba v Brescia, Itálii a bombardování italského vlaku (1974)

Střelba v Istanbulu v Turecku (1977)

Masakr Atocha v Madridu, Španělsko (1977)

Únos a vražda italského předsedy vlády (1978)

Výbuch bomby na nádraží v Bologni v Itálii (1980)

Střelba a zabití 28 nakupujících lidí v okrese Brabant, Belgie (1985)

(12)

V roce 1960 navrhnul americký senátor George Smathers, že USA vyprovokují falešný incident v zátoce Guantánamo, který jim poskytne falešnou záminku k boji a důvod vtrhnout tam a svrhnout Castra.

(13)

Oficiální dokumenty amerického ministerstva zahraničí ukazují, že jeho nejvyšší představitelé v roce 1961 diskutovali o vyhození do vzduchu konzulátu v Dominikánské republice, kterým by se dala ospravedlnit invaze do této země. Tyto plány nebyly provedeny, ale všechny byly vážně projednávány jako seriózní návrhy.

(14)

Jak připustila americká vláda, nedávno odtajněné dokumenty dokazují, že v roce 1962 američtí náčelníci štábu podepsali plán vyhodit do povětří americké letadlo (pomocí propracovaného plánu zahrnujícího výměny letadel) a také spáchání teroristických útoků na americké půdě a poté hodit vinu na Kubánce za účelem odůvodnění invaze na Kubu. Podívejte se na následující reportáž ABC; oficiální dokumenty; a sledujte tento rozhovor s bývalým washingtonským investigativním producentem pořadu televize ABC – World News Tonight, Peterem Jenningsem.

(15)

V roce 1963 napsalo americké ministerstvo obrany dokument, podporující útoky na národy v rámci Organizace amerických států – například Trinidad, Tobago či Jamajku – a z těchto útoků potom falešně obvinit Kubu.

(16)

Americké ministerstvo obrany dokonce navrhlo skrytě zaplatit osobu v Castrově vládě k útoku na Spojené státy: „jedinou oblastí, která ještě zbývá ke zvážení, by bylo podplacení nějakého z podřízených velitelů Fidela Castra k zahájení útoku na Guantánamo.“

(17)

NSA přiznává, že lhala o tom, co se skutečně stalo při incidentu v Tonkinském zálivu z roku 1964… manipulovalo se s daty, aby to vypadalo, že severovietnamské čluny vystřelily na americkou loď, aby se vytvořilo falešné zdůvodnění války ve Vietnamu.

(18)

Výbor kongresu USA přiznal, že jako součást své kampaně „COINTELPRA“ – použila FBI v letech 1950 až 1970 množství provokatérů k provedení násilných činů, z nichž pak lživě obvinili politické aktivisty.

(19)

Vysoký turecký generál přiznal, že turecké síly v roce 1970 spálily na Kypru mešitu, z čehož poté obvinily své nepřátele. Vysvětlil, že „při speciální válce se inscenují jisté sabotáže, z nichž se obviní nepřítel, za účelem zvýšení odporu veřejnosti.  Udělali jsme to na Kypru; dokonce jsme vypalovali mešity.“ V reakci na nevěřícný a překvapený pohled generál řekl: „Dávám příklad.“

[wp_ad_camp_2]

(20)

Odtajněný dokument CIA z roku 1973 odhaluje výcvik cizinecké policie a vojáků, jak chystat léčky, předstírajíc školení o tom, jak vyšetřovat teroristické činy:

Agentura udržuje v různé míře styky s vojenskou policií/bezpečnostními organizacemi prostřednictvím svých terénních stanic…

(CIA poskytuje školení takto:)

Poskytuje školení základních znalostí v použití komerčních a vojenských demolic a zápalných bomb, pokud jde o jejich použití v terorismu a průmyslových sabotážních akcích.

Zasvěcuje účastníky do znalostí komerčně dostupných materiálů a domácích laboratorních technik, pravděpodobně používaných při výrobě výbušnin a zápalných bomb ze strany teroristů a sabotérů.

Seznámení stážistů s konceptem cílové analýzy a operativního plánování, které musejí používat sabotéři nebo teroristé.

Zasvěcení účastníků do umisťování bomb do automobilů a potřebných praktických zkušeností se samotnou výrobou improvizovaných zařízení.

Program poskytuje účastníkům dostatek příležitostí k rozvoji základních znalostí a zvládnutí profesionální manipulace, přípravy a použití různých náloží, zápalných látek, teroristických zařízení a sabotážních technik.

(21)

Německá vláda přiznala, že v roce 1978 odpálila její tajná služba bombu na vnější straně vězení a umístila „nářadí k útěku“ pro vězně – člena frakce Red Army – organizace, kterou chtěla takto tajná služba s výbuchem spojit.

(22)

Agent Mossadu přiznal, že tato izraelská tajná služby v roce 1984 umístila v Kaddáfího areálu v Tripolisu radiový vysílač, vysílající falešné teroristické vysílání zaznamenávané Mossadem, aby bylo možno Kaddáfího obvinit z podpory terorismu. Bezprostředně poté zahájil Ronald Reagan bombardování Libye.

(23)

Jihoafrická Komise pro pravdu a usmíření zjistila, že Úřad pro civilní spolupráci (tajná pobočka jihoafrických obranných sil) v roce 1989 kontaktovala experta na výbušniny a pořádala ho, „aby se podílel na operaci, jejíž cílem bylo zdiskreditovat ANC (Africký národní kongres) tím, že vyhodí do vzduchu vozidlo policejního vyšetřovatele, vyšetřujícího vraždu – a narafičí to na ANC“.

(24)

Alžírský diplomat a několik důstojníků alžírské armády přiznalo, že v roce 1990 alžírská armáda často masakrovala alžírské civilisty, a poté ze zabíjení obvinila islámské extremisty (viz toto video a zpráva AFP 27. 9. 2002 „Francouzský soud odmítá alžírskou žalobu pro pomluvu proti autorovi“)

(25)

V roce 1993 zabila bomba v Severním Irsku 9 civilistů. Z oficiálních dokumentů Royal Ulster Police vyplývá, že zosnovatelem útoku byl britský agent, a že útok byl navržen tak, aby podnítil sektářské napětí.

[wp_ad_camp_2]

(26)

Publikace armády USA z roku 1994 s názvem Special Forces Foreign Internal Defence Tactics Techniques and Procedures for Special Forces – aktualizovaná v roce 2004 – doporučuje zaměstnávat teroristy a za pomoci operací pod falešnou vlajkou destabilizovat levicové režimy v Jižní Americe. Falešné teroristické útoky byly provedeny v Jižní Americe a dalších oblastech jako součást „špinavé války“ CIA. (zde)

(pokračování)

  

Překlad Messin

Zdroj: http://www.globalresearch.ca/fifty-eight-admitted-false-flag-attacks/5505411

[wp_ad_camp_2]
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
1 Komentář
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře