Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 21.10.2018 Speciál k nastávajícím problémům ve společnosti

…..k dnešní ranní kávičce si ještě rozebereme nejdůležitější data ke včerejšímu článku o dluzích jiných firem a Vašeho ručení za ně….

08:54

tm komentuje:

…..článek o kterém nyní píši, najdete ZDE: https://tadesco.org/platite-kreditni-kartou-asi-se-brzy-budete-hodne-divit-kazdeho-jsem-v-minulosti-varoval-vsichni-se-mne-smali-a-uz-to-mate-tady/

jak tedy vidíte, marného okénko není tak marné a nikdy nebylo. Snažil jsem se lidi varovat hned od začátku o tajných dokumentech, o kterých lidé neměli ani potuchy a neměli k nim ani přístup. Ale ruku na srdce. Kolik lidí to vzalo vážně a zařídilo se podle toho. Dobrá, třeba vy zrovna né ale většina to brala “na lehkou váhu” jako mnoho jiných věcí. Kdysi na osudu v marném okénku jsem rozvedl celý problém dopodrobna. Vzhledem k tomu, že již neexistuje a moje data jsou také smazaná, zopakuji nejdůležitější body a jejich důsledky.

1) Bod první bude nejrozsáhlejší: BANKY

Varoval jsem lidi aby si vybrali veškeré peníze z banky, protože nevíme, kdy začnou uplatńovat jejich drakonické nesmyslné zákony. A doporučil, aby je postupně investovali do stříbra, které bude mít nesrovnatelnou hodnotu oproti dnešním cenám. Má to hned několik výhod, protože při odchodu vlastníka do jiné dimenze se státu neplatí žádná daň z dědictví, pokud sami nepřihlásí zmíněnou komoditu do dědického řízení. Nikde se totiž nezapisovala jeho koupě. Rovněž jsem doporučil pro lidi, kteří MUSEJÍ mít u banky konto, kvůli nesmyslným směrnicím firmy jejich zaměstnavatele, aby okamžitě po obdržení peněz na kontě ihned vybrali obnos a VŠE PLATILI V HOTOVOSTI.

Pohádky o krádeži peněz z kabelky či kapsy jsou jenom re-klamou na podporu kreditních karet. Podívejte se kolik je podvodů s plastikovými kartami, vy ručíte za jejich zneužití i když mnohdy neprávem. Dále blokace neprávem, výpadky terminálů a nemožností platit kartami při výpadku elektrické energie.

Ovšem tím nejhorším důsledkem je, že jste ručitelem za bankovní společnost a slušně řečeno kulihrášci z EU připravili tyto zlodějské zákony tak, aby Vás nakonec mohli o vše obrat. Když zkrachuje banka, Vy jste ručiteli!!!!! A protože dnes VŠECHNY banky mají velké finanční problémy a v podstatě peníze nevlastní, budou muset všichni VĚŘITELÉ při pádu v brzké následující fázi krize, kdy instituce zvednou ruce a řeknou že nic nevlastní, zaplatit jejich zákazníci. Popisoval jsem připravené zákony, kdy při pádu banky, veškeré úspory lidí u bank budou zkonfiskovány či zabaveny. Vyberte si slovo, které se Vám více líbí. Na druhou stranu zase dluhy lidí budou eliminovány a nebudou muset zaplatit “půjčené peníze” zpátky. Nezapomeňte. Peníze jsou jednosměrka a nikdy se nepůjčují, když tak je můžete darovat a nikdy je nechtít nazpět. Mají mezi lidi přinášet zlo nenávist, závist a nesváry, popřípadě vraždy. A mnoho jiného…..

2) Příklad firem, letecké společnosti

Jak jsem kdysi psal, pokud by se udržela EU mají v plánu udělat jednu jedinou leteckou společnost, která by se snad měla nazývat EURO-airlines, a ostatní by měly zaniknout. Tak to bylo v době, kdy jsem lidi v roce 2010 varoval připraveno. Připraveno ovšem s tím, že zkrachovalé společnosti budou muset zaplatit dluhy a když na ně nebudou mít, bude Vám nařízeno “zalepit” jejich díry u věřitelů. Protože jste právě vy použili prokazatelně jejich služby.

3) Kamkoliv se podíváte, je možné VYUŽÍT-ZNEUŽÍT tento ohebný paragraf

Má sloužit za účelem likvidace střední třídy a také velkých firem s následným pomalým zestátněním Vašeho majetku, aniž byste si toho všimli. “ONI” vědí, aby žaba nic nespozorovala “MUSEJÍ ŽABU VAŘIT POMALU AŽ NEBUDE MOCI Z HRNCE VYSKOČIT” do té doby nesmějí “ŽABY” v tomto případě položte rovnítko = ovce (stádo) nic zjistit. Pak už na vše bude pozdě.

4) Pozemky a jejich vlastnictví

Následná bod o pozemcích jsem dal ve známost teprve před dvěma roky. Nebylo možné ho dříve zveřejňovat. Jednak rozbor ze právníků byl udělán až na “poslední chvíli” ale kolik lidí tomu uvěřilo, že ano. Dnes se likvidují veškeré písemné archívy a zavádějí se elektronické. I v tomto příkladu zavádění elektronických podkladů se mně lidé vysmívali, musím podotknou nikoliv mně, ale sami sobě pro jejich trubicové vidění, nedůvěru sami k sobě FALEŠNOU VÍRU v systém, který by přece něco takového nemohl udělat. I na majetek pozemků EU myslela má zájem ho vyvlastnit kdysi uvedeným způsobem. Všichni majetní lidé, kteří bydleli kdysi v Německu, už v Německu nebydlí a “zvedli kotvy”, majetek prodali a raději vypluli do klidnějších vod. Znám některé, kteří se odstěhovali do Ruska. A udělali dobře. A tady se dostáváme k poslednímu bodu

5) Nyní se mně budete ptát co dělat

I když roky buším všemi možnými způsoby na poplach, většina čtenářů brala rady jenom jako jakési strašení či výmysly. Dnes je skutečně jakákoliv rada těžká. Žáby v hrnci se dostaly do takové situace, že už nemají možnost a sílu vyskočit z hrnce ve kterém postupně roste teplota a brzy se možná v pohodlí domova pěkně uvaří. Proč? Protože je nezajímalo co se kolem nich děje a kam se vlastně dostaly a byly vmanipulovány. Teplo jim prvně dělalo dobře, pohodlí a sliby a hlavně ty výhody, dotace na hrnec a na tu vodu a hlavně plyn který je zahříval…..

Ten hrnec je totiž EU a Nikdo jim už možná nepomůže.

Budeme muset vyčkat co se v EU odehraje po sesazení MADAMME MERKELOVÉ. PROTO SI OPĚT V KLIDU NAKUPTE ZÁSOBY JÍDLA A HLAVNĚ VODY A BUDETE MUSET VYČKAT, CO SE ODEHRAJE.

Jsme uvařeni, dali věci do prostoru a vyčkávali. A ono nic, lidé spali v pohodlném teploučku, ničemu se nebránili…..

Není zde jiné síly než z východu a společnosti Bílého draka s Trumpem, aby zločiny, které se dnes a denně v celé EU a v celém světě odehrávají, byly eliminovány. Jenom ti mohou vůdcovství na planetě Zemi dostat do správných rukou a tyrany a zločince dostat do vězení…..

Tak si říkám, jestli moje tamtamy a bití na poplach nebyly zbytečné?????

Co vy na to????

tm

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
16 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře