Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • Zachraňme POLICII aneb trocha historie – Díl 2/2
    Zachraňme POLICII aneb trocha historie – Díl 2/2

    Zachraňme POLICII aneb trocha historie – Díl 2/2

  • Zachraňme POLICII aneb trocha historie – Díl 1/2
    Zachraňme POLICII aneb trocha historie – Díl 1/2

    Zachraňme POLICII aneb trocha historie – Díl 1/2

  • Nyní je důležité pro všechny uvědomění: Babiš versus Pavel
    Nyní je důležité pro všechny uvědomění: Babiš versus Pavel

    Nyní je důležité pro všechny uvědomění: Babiš versus Pavel

  • Jak v Matrixu poznat bioroboty a agenty – 4: Debilita
    Jak v Matrixu poznat bioroboty a agenty – 4: Debilita

    Jak v Matrixu poznat bioroboty a agenty – 4: Debilita

Vážení spoluobčané. Kdo a proč útočí na A. Babiše

…..přišlo mejlíkem bez prosby o zveřejnění. Článek je napsán velice trefně a body které jsou uvedeny, naprosto s nimi souhlasím. Přepokládám, že kdo čte tadesco.cz tak ví, že co se odehrává v hlavních sračkometech, se většinou vůbec nezakládá na pravdě. Vše musíte vždy otočit o 180° a tam je pravda…..

00:05

Vážení spoluobčané,

to, co zde nyní napíšu, mám za úkol napsat. Asi tomu mnozí neuvěří. Mlčel bych, kdyby se nejednalo o naléhavou situaci. Věci, které budou níže uvedeny nejsou z mé hlavy a kdybych zde napsal svůj ještě předvčerejší názor, mýlil bych se. Berte, nebo nechte ležet. Tuto zprávu vám vzkazují ti, kteří jsou na vaší straně. Mohu nyní uvést pouze mi sdělené a z toho ale nemám nic zamlčet. Pokud se vás tato zpráva někde uvnitř dotkne, poté udělejte vše, co je potřeba a co udělat můžete. Nehledejte přitom inspiraci u nikoho druhého. Udělejte, co vám samotným přijde na mysl. Důvěřujte si. Budou stát při vás. Kdo? No třeba Měsíčník, Slunečník a Větrník. Naši vzácní „švagři“.

 

1.       Aktuální útok na premiéra ČR Andreje Babiše nesouvisí s kauzami dostavby jaderných elektráren Temelín a Dukovany. Dominantní úlohu v tomto útoku nemají tajné služby USA, přestože se asi částečně podílí. Kauza dostavby elektráren byla využita pouze jako mediální krycí manévr, kterému uvěřili i mnozí rozumní, moudří a zkušení lidé a analytici. Mocní organizátoři impeachmentu českého premiéra vymysleli a realizovali geniální krycí manévr. Aby si lidé v naší zemi neztotožnili podporu napadeného premiéra s masově podporovaným bojem a postupem proti migrační invazi (pozitivní konotace), bylo potřeba podvrhnout veřejnosti jiný, falešný ale pravděpodobný motiv. Muselo to být vše provedeno a synchronizováno tak, aby výsledná konotace byla negativní a aby tomu uvěřili i ti nejbystřejší. Koho by jen napadlo, že jako pouhý krycí manévr může do ČR dokonce přijet i sám ministr USA! Dostavba elektráren Temelín a Dukovany a volba mezi spol. Westinghouse a ruským Rosatomem, byla vybrána jako motiv pro naše podmínky naprosto geniálně. To jen proto, aby si lidé spojili ve svém vědomí i podvědomí podporu napadeného premiéra s podporou angažování ruského Rosatomu. Podpoř napadeného Babiše – a podpoříš RUSY! Této geniální konotace dosáhli strůjci celé operace a jejího krycího manévru. Velice účinně tak potlačili konotaci: Podpoř napadeného Babiše – a podpoříš odpor proti migrační invazi do své země. Skočil jim na to dokonce i takový politický mazák, jakým je Petr Hájek z Protiproudu.

 

2.       Aktuální útok na premiéra ČR Andreje Babiše dominantně souvisí s jeho postojem a vnitrostátním blokujícím vlivem vůči tzv. Marákešské deklaraci (Marákešskému akčnímu plánu 2018-2020), která se týká celosvětového řízení migrace za účelem sociálně-kulturní přestavby současného světa ve smyslu jeho populační degenerace, destrukce stávajících států a kultur a obnovení plného řízení v budoucnu. Za současným impeachmentem premiéra stojí nyní zejména bruselské síly a operátoři a jejich vnitrostátní kolaborantská skupina zvaná mediálně též „havlérka“ či „kavárna“. Nejedná se však o skupinu ryze unijní. Je to mnohem širší mocenská skupina, ale tento konkrétní úkol byl řešen na její unijní úrovni s vyspělým supportem krycího manévru až z USA.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

3.       V této opravdu vážné chvíli není podstatné, kdo to je Andrej Babiš, co je zač, co má za sebou, jakých podvodů a zločinů se dopustil či nedopustil ve své minulosti. Dokonce není podstatné ani to, jaký osud a útrapy připravuje pro náš národ společně se svou nadnárodní řídící frakcí do budoucna. V této chvíli je potřeba hájit tady a teď své vlastní individuální a národní zájmy všemi možnými způsoby a nástroji, které takový efekt mohou přinést. Jak to udělat? To už je úkol vložený na každého z nás individuálně.

 

4.       V současných dnech probíhá regulérní útok „bruselských bažin“ na Českou republiku, její státnost, její národní zájmy a na společnou budoucnost nás všech. Kolaboranti a vlastizrádci odhalují své tváře a šturmují do útoku tisíce dalších lidí, kteří vůbec netuší, čeho se vlastně účastní a co vybitím své antipatie a animózní nenávisti mohou docela úspěšně dosáhnout. Premiér Andrej Babiš vzal za své noty někoho vyššího k zablokování smrtonosné migrace do naší země kvůli nějakému jinému plánu. To není žádná jeho zásluha a žádný jeho osobní klad. V této chvíli je to ale otázka bytí a nebytí nás a našich dětí tak, jak jsme zde ve své zemi zvyklí a jak si to v naprosté většině přejeme. Nejde vůbec o to podpořit nyní velice kontroverzního Andreje Babiše. Jde o to důrazně a masově nepodpořit útok nepřítele a zrádců na naši státnost, suverenitu a vaše lidské individuální i naše společné národní zájmy.

 

5.       Andrej Babiš nyní ještě nepadne a neodstoupí. To ale není nutný cíl jeho impeachmentu, což mnozí nechápou. Cílem útoku, je přímo či nepřímo donutit Andreje Babiše změnit přístup k migračním plánům bruselských bažin s Českou republikou. Buď dosažením jeho odstoupení a výměny, nebo dostatečným oslabením jeho vnitrostátní pozice. Samotné neodstoupení Andreje Babiše proto ještě nutně neznamená úspěch v otázce migrační invaze. Svým vlastním chováním a jednáním nyní rozhodujeme a rozhodneme o tom v jakých podmínkách se Andrej Babiš se svými současnými notami ocitne. Pokud mu nedáme příležitost hrát podle not původních, bude je zkrátka muset vyměnit a hrát podle jiných. Jeho řídící struktura to pochopí. Oni umí prohrávat lokální bitvy. My tím ale prohrajeme svou zem, kulturu i budoucnost.

 

Každý podle svých schopností, každému podle jeho zásluh…

Daněk

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
16 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře