Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Bývalý lídr v Senátu Harry Reid bude dalším popraveným kabalistou. Vojenské tribunály začaly. Bylo dosaženo dohody o znárodnění všech hlavních centrálních bank

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

ze dne 07.01.2019

Bundy Ranch zlosyn a zrádce, bývalý lídr většiny v Senátu Harry Reid, se připojí k Johnu McCainovi a George Bushovi staršímu a bude popraven za velezradu, říkají zdroje Pentagonu. Stejně jako McCain bude Reid oficiálně umírat na rakovinu a bude mu dáno, jako odsouzenému muži, právo na pár posledních slov, říkají zdroje. Reid si vybral k pomluvám prezidenta Donalda Trumpa.

Zatímco výše postavené figurky, jako je Reid, mohou zemřít “přirozeně”, jiné budou popraveny smrtící injekcí, říkají zdroje Pentagonu. Zdroje také potvrzují, že vojenské tribunály již začaly a že vojenská spravedlnost je rychlá.

[wp_ad_camp_2]

 

 

Mezitím přerušení činnosti federální vlády USA, které nyní vstoupilo do třetího týdne, pravděpodobně povede k vyhlášení stanného práva, potvrdily zdroje. Odhalený scénář ukazuje zahájení zásahu armády poté, až vězeňská stráž a letištní ostraha odejde, poněvadž nedostanou zaplaceno, a příjemci potravinových poukázek začnou hladovět a spustí nepokoje. (pozn.př. V USA je na potravinových lístcích 45 mil. Američanů! To je ta země „zaslíbená.“) Americká armáda je v tomto roce plně zafinancována, proto nemusíte mít obavy o vzpouru nezaplacených vojáků.

“Římská kurie (Vatikánský soud) má řídit jejich výtvory – korporace, firmy, nadace, sdružení typu C a S, LLC a tak dále. Nyní Kurie, k její cti, se do toho vložila a začala likvidovat velké množství společností zapojených do trestné činnosti. Patří sem také UNITED STATES, INC., která byla předmětem Kapitoly 7 – Nedobrovolný bankrot. Jsou nyní v procesu “vyklizení” prostor a musí to dokončit a opustit Washington D.C. na 90 dnů. O této situaci musela referovat soudkyně Anna Von Reitzová.

Sen se pro mnohé stává skutečností a nyní vidíme kroky ke zrušení Internal Revenue Service (úřad spadající pod ministerstvo financí) a přesun Výboru Federálních rezerv pod ministerstvo financí USA, říkají zdroje. Mimo jiné to znamená, že daně z příjmů budou zrušeny a nahrazeny daní z prodeje nepodstatných položek, uvádějí dále zdroje. Několik nezávislých potvrzení naleznete zde: odkaz

Americká armáda se také připravuje na jednání o finančním systému s Čínou tím, že vysílá vojáky do Afriky a Brazílie, aby využili klíčové zdroje a vyjednávali.

[wp_ad_camp_2]

 

 

S těmito žetony v ruce se Trump setká s čínským vicepremiérem a finančním expertem Wang Qishanem v Davosu 22. ledna. Zde bude dojednán Globální měnový reset, říkají zdroje. Zatímco mnoho podrobností ještě není vypracováno, Číňané, Američané a evropské královské rodiny se dohodli, že zřídí plánovací agenturu s rozpočtem mnohem vyšším než má OSN, Mezinárodní měnový fond a Světová banka, jak uvedly zdroje z jedné evropské královské rodiny a Asijské tajné společnosti.

Zdroje evropské královské rodiny dodávají, že bylo také dosaženo dohody o znárodnění všech hlavních centrálních bank, které jsou v současné době soukromé, včetně Bank of Japan a Bank of England.

Bankrot Korporace USA bude také znamenat, že držitelé fondů, zemědělských pohledávek atd. budou vyplaceni jen z části toho, co jim dluží, říká evropský zdroj královské rodiny.

Další věc, která stojí za zmínku, je, že schůzka Trump – Wang se uskuteční hned po “krvavém úplňku”, k němuž dojde z 20. na 21. ledna. Jak jsme již poznamenali dříve, tajní vládcové světa používají pohyby planet k načasování významných událostí. Domorodí Američané nazývají úplněk v lednu jako vlčí Měsíc, protože to je doba, kdy hladoví vlci se budou přibližovat k lidským osadám. Skutečnost, že to je také zatmění Měsíce, nebo krvavý Měsíc krve či Superměsíc, je znamením, že jsou plánovány velké kroky a události.

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

Čínští zednáři již dávno říkali, že může dojít k omezenému válčení, dokud nebude dosaženo konečné dohody. Možná to je důvod, proč všechny americké přepravní firmy, zastaralé a bezbranné, zůstávají ve svých domovských přístavech. V této souvislosti je také zajímavé poznamenat, že došlo k nárůstu řinčení zbraní (vyhrožování vojenskou silou) na Taiwanu.

Je také možné, že dojde k vyčištění úředníků na vysoké úrovni, kteří blokují globální měnový reset (GCR). Lidé jako francouzský prezident Emmanuel Macron, premiér Shinzo Abe z Japonska a Benjamin Netanjahu z Izraele mi přicházejí do úvahy. Macron je obléhán protestujícími žlutými vestami, které volají po revoluci a znárodnění centrální francouzské banky. (Pozn.př. Jak je známo, Bank of France patří Rothschildům.) Premiér Abe je pod tlakem kvůli prodeji japonských vodních zdrojů kriminálním korporacím. A premiér Netanjahu čelí obžalobě za několik trestních činů.

Také zhroucení amerického dolaru, čínského jüanu, britské libry a australského dolaru a náhlý nárůst ceny zlata a japonského jenu 2. ledna, následovaný protiútokem den poté, nám dává náznak tajných hráčů za měnovým resetem. V podstatě asijské královské rodiny, které ovládají většinu světového zlata, udělaly krok proti naftařům, kteří pak následující den vytvořili protiúder. Skutečnost, že index NASDAQ byl v ten den uzavřen na satanské hodnotě 6 666 dolarů, samozřejmě nebyla náhoda.

[wp_ad_camp_2]

Západ bude v každém případě pokračovat v čistkách od svých zločineckých pánů, v přípravě na planetární reset. Na této frontě vidíme velké uvolnění mnoha dokumentů ohledně tajemství z 11. září 2001, zdánlivě hackerskou skupinou “Dark Overlord”, ale pravděpodobně to je NSA. Zdroje Pentagonu říkají, že dokumenty jsou uvolňovány tímto způsobem, aby daly Trumpovi “věrohodnost.”

Velkým krokem byla minulý týden náhlá a velmi neobvyklá rezignace sultána Muhammada V., krále Malajsie.

Zdroje CIA v Asii říkají, že rezignace byla způsobena jeho účastí ve skandálu zpronevěry v Malajské firmě 1MDB, ve kterém figuruje i Goldman Sachs, bývalý malajský premiér Najib Razak a mnoho dalších. Tento skandál není jen o krádeži malajských vládních fondů, ale je také spojen s únosem Malajského letadla, let č. 370/17, hromadnou vraždou cestujících a jaderným vydíráním 58 světových vůdců v Holandsku v březnu roku 2014.

Přijdou také odhalení ohledně Fukushimy. Výše postavené zdroje z britské rozvědky říkají, že snahy Spojeného království o soudní procesy týkající se útoku na jadernou elektrárnu Fukushima (což byla masová vražda pomocí tsunami) 11. března 2011, byly zastaveny “jezuitskými agenty.” Jeden zdroj, který říká, že byl jezuity otráven a téměř zemřel, tvrdí, že “britští premiéři David Cameron a Theresa Mayová, jednající ve společném zločineckém podniku s Endou Kenny a Leo Varadkarem, přispěli k této záležitosti.” George W. Bush byl hluboce zapojen do tohoto útoku spolu s bývalým vrcholným Jezuitou Peter-Hans Kolvenbachem, dodaly zdroje. Tehdy americký prezident Barack Obama zapojen nebyl.

[wp_ad_camp_2]

Vedle 11. září (WTC New York), 11. března (Fukušima) a Malajského letadla 370/17 může světová veřejnost také brzy slyšet o lidských obětech a dalších hrůzách, které provádí světová elita. Například zde je odpověď, kterou nám dal zdroj z královské rodiny, když jsme se ho zeptali na lidské oběti:

“Činnosti satanského kultu Devátý kruh po celém světě jsou zdrojem velmi obrovské hanby. Znovu se domnívám, že je to lidstvo ohrožující síť chazarské mafie. Ve všech kultech, všichni jsme oběti. Jedná se o velmi závažné věci a musí být zpracovávány velmi speciálně vyškolenými forenzními týmy. Je to velmi temná kapitola v dějinách lidstva.”

Jakmile budou psychopatičtí vládci na Západě konečně svrženi a donuceni čelit svým zločinům, lidstvo určitě vstoupí do zlatého věku. Například bylo oznámeno, že “fotosyntéza byla hacknutá”, aby bylo možné zvýšit zemědělskou produkci o 40%, aniž by bylo nutné zničit panenskou přírodu, která by jinak musela uvolnit cestu pro farmy. ODKAZ

V této souvislosti jsme byli rovněž požádáni, abychom předali následující varování prezidentovi Brazílie Jairovi Bolsonarovi: “Pokud zničíte jediný čtvereční metr Amazonie, abyste ho nahradila farmami sójových bobů, aby jste krmili čínská prasata, vy a každý člen vašeho kabinetu bude uloven a zabit.” Pokud je Bolsonaro chytrý, může přijít na to, že panenská příroda může koexistovat s vysokou hustotou obyvatelstva a prosperitou.

[wp_ad_camp_2]

Jakmile bude nový finanční systém spuštěn, armáda Spojených států bude přeměněna na planetární ochrannou sílu a jedním z jejich prioritních úkolů bude ochrana zbývajícího přirozeného života na této planetě. Budou samozřejmě také ochraňovat slabé a chudé před šikanou a vykořisťováním.

A na závěr, abychom citovali z programu Star Trek, bude jim umožněno “Prozkoumat cizí nové světy, hledat nový život a nové civilizace, odvážně jít tam, kam předtím nikdo nešel.”

přeložila tereza | zdroj: Benjaminfulford.net

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
17 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře