Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

Čínský rok prasete začne s velkou odměnou pro lidi na celém světě

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

ze dne 04.02.2019

Čínský nový rok – rok prasete – začne zítra 5. února a v letošním roce se stane rokem odměny, kdy se lidé mohou nasytit svá srdce, říkají zdroje z Asijské tajné společnosti. Rok prasete nebo kance je spojován s 9. až 11. hodinou večer, což znamená, že svět je také nastaven na to, aby přijal pravdu o masové vraždě a pokusu o krádež zlata 11. září 2001, říkají zdroje.

Letošní rok však bude také rokem, kdy budou zabiti jistí zločinci elity, kteří se podle zdrojů západní tajné společnosti pokoušejí zabít 90% světové populace.

[wp_ad_camp_2]

Konkrétně řečeno, britská větev a většina francouzské větve rodiny Rothschildů se snaží o vyjednávání řádného převodu moci, podle zdrojů CIA se sídlem v Asii. Rothschildové a další rodiny, které vlastní soukromé centrální banky zemí skupiny G7, doufají, že vymění svou kontrolu peněz (bankomaty, tisk hotovosti), finančních počítačů a mezinárodních finančních převodů za některá skutečná aktiva, jako práva na některé historické asijské zlato, říkají zdroje.

Tato jednání probíhají, ale jedna věc, o které se již rozhodlo, je, že Organizace spojených národů přesune své sídlo z New Yorku do Laosu. “Jen ti, kteří jsou připraveni pomoci lidstvu vpřed, odstranit znečištění na této planetě a vytvořit nový svět míru a harmonie pro všechny živé bytosti, budou mít možnost přebývat v novém sídle – jinými slovy, všichni noví členové, kteří skutečně zastupují obyvatele tohoto světa,” řekl zdroj.

Vláda USA byla zafinancována až do pátku 15. února, takže některé důležité zprávy týkající se těchto a dalších záležitostí mohou být uveřejněny během následujícího prodlouženého víkendu, kdy se slaví narozeniny George Washingtona, podle zdrojů Pentagonu a CIA.

[wp_ad_camp_2]

Avšak stále existují určité problémy, které je třeba mezi sebou vyřešit, říkají zdroje asijské a západní tajné společnosti. Jeden problém se týká zatčení Meng Wanzhou, finanční ředitelky čínské společnosti Huawei Technologies. Ukázalo se, že skutečný důvod, proč západní zpravodajská komunita nařídila její zatčení nebyl podvod, ale proto, že Huawei jde velmi rychle kupředu v procesu zavádění bezdrátové technologie 5G. A to přesto, že vědci zjistili, že poškozují lidské mozky a narušuje přirozené životní systémy.

Idioti v západních zpravodajských službách, zvyklí lhát veřejnosti, měli právě tohle říci na prvním místě, místo toho, aby říkali, že to bylo proto, že “obcházelo americké sankce vůči Íránu.” Byla to hloupá výmluva, protože nedávno vyhozený kanadský velvyslanec v Číně John McCallum poznamenal: “Kanada tyto íránské sankce nepodepsala.”

Ve skutečnosti minulý týden zřídily Německo, Francie a Spojené království speciální opatření, které umožní společnostem a zemím vyhnout se sankcím uloženým vládou amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Toto oznámení je důležité, protože to obchází systémem mezinárodních transakcí SWIFT řízený Kabalou.

Šéfové starého finančního systému se minulý týden potýkali s mnoha dalšími porážkami. Jednou z velkých je neúspěšný pokus ukrást venezuelské ropné zdroje. Venezuelané na to přišli, když tzv. “vůdce opozice” Juan Guaidó minulý týden odhalil své pravé barvy tím, že slíbil “privatizovat” (to jest předat chazarské mafii) venezuelské ropné zdroje, největší na světě.

[wp_ad_camp_2]

Minulý týden též selhal pokus o svržení vlády Zimbabwe (a též pokus ukrást zlato, diamanty, vzácné kovy a další zdroje) zvýšením cen ropy.

Dalším znamením, že starý řád panikaří nad ztrátou kontroly, je, že minulý týden americký Senát hlasoval 68 ku 23 proti stažení americké armády ze Sýrie a Afghánistánu. Senátoři ve skutečnosti hlasovali proti ztrátě příjmů Kabaly z ukradené syrské ropy a afghánského heroinu, podle CIA a Pentagonu.

Zimbabwe a Venezuela se totiž zaměřily na to, aby vydaly měny podložené aktivy v reálném světě a nikoliv na iluzi, jak tomu je v případě měn centrálních bank zemí G7, poznámka Pentagonu.

V každém případě zdroje říkají: “Můžeme očekávat další překvapení po tom, co Trump přednese 5. února svůj projev o stavu Unie.”

Zdroje CIA také říkají, že čas Trumpova zetě Jared Kushnera v Bílém domě vypršel. CIA a MI6 se domnívají, že Kushner může být jak sexuálně tak i finančně kompromitován a je zjevně neregistrovaným agentem cizí moci. Americká kontrarozvědka odmítla dát na tomto základě Kushnerovi bezpečnostní prověrku. Demokraté nyní volají po zvláštním vyšetřování, které pravděpodobně odhalí, že Kushner je stejně velký zločinec jako byl jeho otec, když přijal desítky milionů dolarů v hotovosti pod stolem v New Yorku, a nyní desítky milionů v úplatcích za zastupování sionistického státu Izrael v Bílém domě.

[wp_ad_camp_2]

Prezident Donald Trump je oprávněně rozzloben na takzvané šéfy zpravodajských služeb, zejména na ředitele národního zpravodajství Dana Coatse, který pokračuje v rozšiřování pohádky o údajném ruském zasahování do amerických voleb a podal falešné svědectví Kongresu. Izrael, nikoliv Rusko, je zahraniční mocnost řídící volby v USA.

Můžete si být jisti, že Společnost Bíléhe Draka a její spojenci budou i nadále lovit a zatýkat nebo zabíjet všechnu spodinu na Zemi, dokud ani jeden z nich nezůstane volný nebo naživu. Samozřejmě SBD dává přednost veřejným soudním procesům před mimosoudním zabíjením. Za tímto účelem se snažíme, aby soudní proces Norimberského typu začal co nejdříve, aby se odstavili skuteční zločinci. Teprve pak můžeme začít nádherný nový věk, ve kterém se všechny děti, slabý tvorové a všichni ostatní mohou cítit v bezpečí a milováni.

přeložila tereza | zdroj: benjaminfulford.net

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
2 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře