Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

Související zprávy

  • Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19
    Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19

    Americký Kongres se chystá vyšetřit vakcíny proti COVIDu-19

  • Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”
    Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”

    Časopis Lancet konečně uznává, že přirozená imunita je mnohem lepší než mRNA “vakcinace”

  • Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním
    Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním

    Bývalý viceprezident společnosti Pfizer promluvil o satanistickém kultu, který stojí za očkováním

  • Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných
    Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných

    Profesor Bridle vysvětluje, proč nechce krev od očkovaných

Detoxikace těžkých kovů

Detoxikace těžkých kovů

(Článek 272)

10. 1. 2019 se Corey Good v rozhovoru s Anšary dozvěděl alarmující informace. Jedná se o veliké promoření naší civilizace těžkými kovy, které způsobuje (očkování, vakcinace, amalgámy, chemtrailes, kontaminované potraviny kovy, ad.). Hovořili o tom, že jakmile dojde k očekávanému solárnímu záblesku, mnohými lidmi bude procházet extrémní elektromagnetická energie, která může vinou většího obsahu kovů způsobit spontánní zažehnutí těla, což by způsobila extrémně zvýšená vodivost těla, způsobená zvýšeným obsahem kovů v našem těle.

Dr. Dietrich Klinghart uvádí, že před 15 lety se touto problematikou intenzívně zabýval a připadal si jako osamocený bojovník. Bylo zde snad jen deset lékařů rozesetých po celé planetě, kteří se zabývali klinickými příznaky otravy těžkými kovy. Dnes máme celou řadu specialistů na těžké kovy. Někteří jsou dobří, někteří “méně dobří”. Těžké kovy jsou příčinou chronických onemocnění zad a chronických onemocnění vůbec i většiny závažných chorob. Otravy těžkými kovy vedou k chronickým infekcím, zaplísnění a rozvoji choroboplodných bakterií v těle. Klasická medicína dělá obrovskou chybu, když se snaží léčit infekce, aniž by předtím změnila vnitřní prostředí těla, vyloučením těžkých kovů. Nahromaděné neurotoxiny s kovy vytváří v našich buňkách a tkáních neblahý, silný, synergický efekt. Když odstraníme z našeho těla rtuť, odejde celá řada toxinů i další nákazy sami od sebe. Když ale rtuť z těla neodstraníme, budou se toxiny, plísně a choroboplodné bakterie automaticky vracet a naše “léčba” se stane nekonečnou a neúspěšnou prací. Neurotoxiny jsou tak neustále vylučovány játry přes žlučník do střev a velká část je znovu reaksorbována zpět do metabolického cyklu. Tak dochází k nekonečnému procesu, který udržuje tělo v chronické nemocnosti.

Pokud se tento škodlivý koloběh podaří přerušit díky látkám, které dáme do střev, nastane masívní redukce jedů. Po krátkém období, kdy zákonitě dojde ke zhoršení zdravotního stavu, projevující se otoky, vyrážkami, zvýšenou teplotou, migrénou, průjmy či zánětem, dojde spontánně k velmi rychlému uzdravení i velmi závážných onemocnění. Kovy se totiž uvolňují z tkání do krve a krátkodobě ještě více zhorší situaci, než se definitivně vyloučí z těla ven. Říkáme tomu detoxikační krize. K odkovení používáme řasu chlorela, která hraje klíčovou roli v celém procesu. Dnes víme, že ji musíme dávkovat 4krát denně po 4 až 5g denně (16 až 20 tablet). Většinou je dobré se na toto množství postupně zvykat (můžeme začít s pěti tabletami a postupně navyšovat dávky). Odkovování trvá minimálně 4 až 6 týdnů a za tuto dobu se množství neurotoxinů zredukuje o 90%. Samozřejmě je potřeba odstranit zdroj jedu, který způsobil naše zakovení a zamoření toxiny. Důležitou součástí celého procesu je zvýšený přísun skutečně čisté vody, aby se toxiny mohly rychle a bezpečně vyplavovat z těla (2 až 3 litry denně).

Synergické efekty fungují nejen negativně ale i pozitivně a toho musíme využít při našem uzdravování a detoxikaci. Právě kombinace chlorely, koriandru a medvědího česneku má tento veliký a důležitý synergický efekt. Pokud jedna z těchto složek chybí, odkovovací proces se velmi zpomaluje.

Celosvětově je patrný obrovský nárust chronických onemocnění, nervových onemocnění, Parkinsonovi a Alzhaimerovi choroby. Množství postižených dětí autismem se každých několik let zdvojnásobuje. To všechno má na svědomí otrava kovy a toxiny, zejména z očkování. Léčba je opět stejná. Vyloučit těžké kovy a zkorigovat mastné kyseliny v organizmu (pomocí nenasycených olejů). Tak dojde k odstranění cirkulujících neurotoxinů a těžkých kovů ve střevech a k následné regeneraci střevní flory. Také ze střev zmizí anaerobní zárodky. Při analýze kostí starých 400 let bylo zjištěno, že obsah olova v kostech současné civilizace je 500 až 1000krát větší, než tehdy. Olovo způsobuje poruchy mozku, krvetvorby, anémii, leukémii a také nádory. Při odstraňování kovů je potřeba doplnit kvalitní tuky a nenasycené oleje, zejména omega 3, aby buňky zůstaly elastické. Oleje jsou velmi důležité při detoxikaci kovů. Obrovským pomocníkem je také omezení či vyloučení uhlohydrátů (pečivo, obiloviny, zákusky) ze stravy. To má v celém ději také veliký efekt. Bílá barva pokožky nám někdy signalizuje, že se hemoglobin váže na rtuť a ne na železo…

Každopádně je potřeba odstranit citlivě amalgámové plomby, neoddiskutovatelný a nevětší zdroj průběžného zamořování našeho těla rtutí. Rtuťové částice zaplňují místa v buňkách a těle, která patří minerálům a užitečným kovům (selen, vápník, zinek, měď, molybden, hořčík). Při odstraňování těžkých kovů se také velmi osvědčilo kysané zelí 4krát denně dvě polévkové lžíce. Obsahuje mnoho mentionu, což je aminokyselina, která ve svých vláknech zachycuje rtuť a těžké kovy. Dále pomáhá jablečný pektin, vrchovatá čajová lžička denně. Výraznou pomocí je 5 až 10 g C vitamínu denně a glutation – přirozený antioxidant, který dokáže na sebe vázat rtuť. Dokáže na sebe vázat i metylrtuť, což je pro tělo nejtoxičtější forma rtuti. Na začátku aplikujeme 300mg denně a postupně zvyšujeme až na 2500mg. Pomáhá též konzumace kozí syrovátky. Prospěšné je i pravidelné pocení v sauně (2 až 3krát týdně, jedna hodina). Všechna tato odkovovací a detoxikační opatření umožňují postupnou výměnu rtuťových částeček za minerály a prospěšné kovy, což se projeví na našem plném a zářivém zdraví…

Detoxikace těžkých kovů
Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
3 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře