Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Černý kašel – lež jako věž
    Černý kašel – lež jako věž

    Černý kašel – lež jako věž

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • 10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr
    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

    10 překvapivých věcí, které nastanou, přestanete-li jíst cukr

  • Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu
    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

    Podvod jménem ptačí chřipka. Válka proti ptákům je pokračováním války proti lidstvu

Zločinecká bílá mafie opět v akci. Přes veškeré důkazy o škodlivosti jdou PŘES MRTVOLY. Je to eliminace slovanských národů pod taktovkou DEEP STATE

…..psali jsme o nových vakcínách se zpožděným účinkem, které se nyní v EU objevily. Po roce či dvou, až začnou v těle dětí být aktivní, shodí to bílá mafie na “nějakou neznámou nemoc”. Nemám slov pro lidské bestie tohoto ražení. Jsou to vlastně vůbec lidé. Jak si to někdo může vůbec dovolit????

13:27

Bylo by dobré, kdyby se lidé dali dohromady, pomáhali si navzájem v této prekérní situaci a začali posílat statisíce dopisů se žádosti o vysvětlení ne ÚDAJNÉ “MINISTERSVO ZDRAVOTNICTVÍ”,  které by měli přejmenovat na “MINISTERSTVO MAFIE PRO VYTVÁŘENÍ NEMOCÍ”

 

[wp_ad_camp_2]

Ukážte mi jediný dôkaz, jedinú dvojitú slepú štúdiu, ktorá dokazuje, že očkovanie je efektívne a pomáha ľudstvu. Budete veľmi prekvapený, ale neexistuje ani jedna. Naopak existuje už veľmi veľa štúdií, ktoré potvrdzujú toxické účinky vakcín.
MUDr. Vladimir Petroci

Odstráňte z vakcín také fajnové prísady ako ortuť, hliník, olovo, formaldehyd, dna zvierat a ďalšie svinstvá. Potom nebude problém s odmietaním vakcín.

tm dodává: a tohle je jasný důkaz eliminace lidí. Nač ještě čekáte?????

Ministerstvo zdravotníctva robí nátlak na rodičov, aby očkovali „aj cez mŕtvoly“

 

Ministerstvo zdravotníctva ukončilo medzirezortné pripomienkové konanie k návrhu zákona trestajúceho rodičov, ktorí odmietli svoje deti dať zaočkovať tým, že ich deti neprijmú do škôlky. Z menej ako 5% detí, ktoré očkovanie pre výhradu svedomia nedostali, je veľká väčšina tých, ktoré mali predtým nepriaznivú reakciu na očkovanie, no lekár im to odmietol uznať ako kontraindikáciu

Ilustračné foto

Ďalšie rodiny neočkujú preto, lebo podobné prípady poškodenia očkovaním osobne poznajú, a po skúsenostiach iných sa rozhodli svoje deti nevystaviť riziku nežiaducich účinkov očkovania.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Systém uznávania kontraindikácií je nejasný, ani tie závažné nežiaduce účinky, ktoré výrobca vakcíny uvádza, rodičom neuznajú ako postvakcinačný účinok. Rodičia na vlastnom dieťati pozorujú zmeny v zdravotnom stave po očkovaní, niekedy opakovane, napríklad vážny atopický ekzém. Pediater však nevidí súvislosť s vakcináciou a keď kožné ochorenie pominie, núti rodiča k ďalšiemu očkovaniu, po ktorom sa však zdravotný problém vráti v ešte väčšom rozsahu. Pediater opäť „nezbadá“ príčinu vo vakcíne, preto sa rodičia rozhodnú neočkovať a radšej platili nespravodlivé pokuty, akoby mali vedome ublížiť svojmu dieťaťu.“ vysvetľuje Iva Vranská Rojková, predsedníčka o.z. Iniciatíva pre uvedomenie si rizík očkovania, ktoré predložilo hromadnú pripomienku ministerstvu.

Niektorí, napr. aj slobodné matky sa ocitnú v chudobe na pokraji prežitia, keď odteraz jeden z rodičov bude musieť ostať doma, lebo neočkované deti budú mať zakázaný vstup do škôlky. Absurdné je, že sa to netýka detí, ktoré vykonávajú povinné predprimárne vzdelávanie vo veku 5 rokov, ktoré má byť čoskoro schválené parlamentom.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Dve organizácie zastupujúce rodičov a verejnosť pripomienkovali návrh novely, na rozporovom konaní ich však tvrdo odbili, že nemajú legitimitu. Tú majú len lekári, odborníci. Pritom mnohí rodičia majú skúsenosti, že pediatri ani nepoznajú zloženie vakcín, ktoré rutinne podávajú. Pred nežiaducimi účinkami nevarujú, hoci majú zo zákona povinnosť.

Tá sa však nekontroluje ani nesankciuje. Centrum pre bioetickú reformu navrhovalo, aby o kontraindikáciach a nežiaducich účinkoch informoval lekára pacienta alebo jeho zástupcu aspoň 7 dní vopred a potvrdil to rodič podpisom. MZ SR kontrolovať povinnosť lekárov nebude, no kontrola bude preverovať, či lekári hlásili odmietnutia očkovania rodičmi.

Zástupcovia rodičov argumentovali odbornými stanoviskami. Napr. MŠ SR vo svojej pripomienke potvrdilo ich výhrady, že ide o diskriminačné opatrenie na základe veku. Antidiskriminačný zákon v oblasti vzdelávania a poskytovania služieb zakazuje diskrimináciu aj pre „iné presvedčenie“.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Asociácia lekárov Slovenska pripomienkovala návrh s tým, že naozaj lekár nemôže prehlásiť, že dieťa je imúnne, ak je očkované.  Niektoré deti si nevytvoria protilátky a ochrana protilátkami rapídne klesá z roka na rok pri niektorých vakcínach, ako poukázalo aj Centrum pre bioetickú reformu údajmi z oficiálnych zdrojov Imunologického prehľadu. Počet týchto detí je v škôlkach oveľa vyšší ako tých, ktoré očkovanie odmietli.

Ak pre ministerstvo rodičia nemajú legitimitu vyjadrovať sa k zdravotnej starostlivosti dieťaťa, tak je to arogancia skrývajúca sa za odbornosť. Napríklad Iniciatíva pre uvedomenie si rizík očkovania opakovane žiada, aby odborníci vyhodnotili, aký dopad na zdravie populácie má politika očkovania ako primárnej starostlivosti o zdravie dieťaťa, pretože aj podľa pediatrov s dlhoročnou praxou, deti nikdy neboli také choré ako dnes. Odborníci však k tomuto nepristúpili.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Vieme tiež, že odborníci už v minulosti dávali ľuďom ortuť, púšťali krv zo žily /tak zabili prezidenta Washingtona/, odporúčali fajčenie a cukor, v 19. st. odmietali po pitvách si umývať ruky, než išli k pôrodom /prípad Dr. Simmelweis vo Viedni/, napokon odborníci stáli aj za nacistickými zločinmi proti ľudskosti. Práve po vojne vznikol dôraz na slobodný a informovaný súhlas ako základný bioetický princíp, lebo lekári nemôžu vnucovať svoje zákroky nikomu, ako nás k tomu aj zaväzuje Dohovor Rady Európy o biomedicíne.

Tento návrh MZ SR je nátlakom a uzákoneným vydieraním ekonomického charakteru. Ak by všetko bolo také ružové ohľadom očkovania, nemali by sme tu represiu, ľudia by si sami kupovali vakcíny a nie ako teraz, že ich nechcú, keď sú ešte aj zadarmo. Asi tie vakcíny nebudú až také bezpečné, ak sa odmietanie musí sankcionovať. Napriek podobnému zákazu prijímania deti do škôlok v ČR sa zvyšuje počet rodičov odmietajúcich očkovanie, takže takýto nátlak len spochybní viac ľudí. Vytvára veľkú nedôveru, lebo tí, ktorí mali nežiaduce účinky, sa cítia oklamaní, že o rizikách ani netušili. Preto vzniká aj odpor voči očkovaniu.

A kedy už bude ochota prijať zákon o odškodnení obetí očkovania? Je absurdné, ak zákonom stanovená povinnosť nie je doplnená odškodnením rodín za škody, ktoré po jej splnení vznikli. Pretože poškodenia očkovaním na Slovensku sú. Vrátane úmrtí. Pripomeňme napríklad smrť Maroška S. z Oravy na tretí deň po očkovaní alebo šesťročného Davidka P., ktorého príbeh prerozprávala kniha Davidov odkaz.

Zdroj(1)

A zde máte hodně výživnou diskuzi:

diskuter • pred 40 minútami

Riziká očkovania. Krátke zhrnutie kapitoly o očkovaní z knihy Doba Jedová
https://diskuter.wordpress….

Riziká očkovania. 2. Kontroverzie okolo očkovania proti tetanusu
https://diskuter.wordpress….

Riziká očkovania 3. Infekcie, epidémie a biologické zbrane šírené očkovaním
https://diskuter.wordpress….

Riziká očkovania 4. Vakcíny spôsobujúce neplodnosť
https://diskuter.wordpress….

Riziká očkovania 5. Násilné a direktívne presadzovanie očkovacích programov zo strany štátnych úradov
https://diskuter.wordpress….

Prípad matky, ktorej dieťa po oškovaní začalo mať motorické problémy
https://brazdilova.blog.idn…

Iný prípad: Netušili jsme, že očkování je riziko, říká matka ochrnuté tříleté dívky
http://pardubice.idnes.cz/o…

Tretí prípad poznám osobne z prvej ruky. Matka dala chlapca zaočkovať, chlapec prakticky okamžite po očkovaní prestal rozprávať a doteraz nerozpráva. Diagnóza autizmus.

Janazpred hodinou

Pre všetkých fanatikov do očkovania, preštudujte si tento dokument, sú tam štatistiky na úmrtnosť na jednotlivé choroby u nás aj vo svete aj pred očkovaním. Aby ste si konečne uvedomili, že tieto infekčné ochorenia miznú zároveň s kvalitou bývania, výživy a hygienických podmienok a nie s núteným očkovaním.

http://rizikaockovania.sk/d…

http://rizikaockovania.sk/dok/Statistiky_infekcne_ochorenia_a_ockovanie.pdf

 

PETER Peterpred 2 hodinami

Odstráňte z vakcín také fajnové prísady ako ortuť, hliník, olovo, formaldehyd, dna zvierat a ďalšie svinstvá. Potom nebude problém s odmietaním vakcín.

diskuter • pred 14 minútami

Z knižky Doba Jedová 1

3.1. Vývoj očkovania v USA a jeho dôsledky

…spočiatku sa v USA zaviedlo plošné očkovanie proti záškrtu, tetanu, pravým kiahňam a čiernemu kašľu. Neskôr pribudla obrna, záškrt, príušnice a rubeola.
…v súčasnosti dostávajú deti do 6 rokov 16 vakcín v 48 dávkach a do 18 rokov je to 69 dávok. Americké deti dostávajú najvyšší počet vakcín na svete.
…ale napriek tomu, zdravotný stav amerických detí v porovnaní so svetom sa stále viac a viac zhoršuje. Zatiaľ čo v 60tych rokoch mali najlepší zdravotný stav zo všetkých detí na svete, v r.98 sa prepadli na 28. miesto a v roku 2010 na 34. miesto.
…každé šieste americké dieťa má problémy s učením, každé desiate trpí astmou, jedno zo sto má autizmus a jedno zo 450 má cukrovku.
…v klinických skúškach je 145 ďalších vakcín, ktoré by chceli zaviesť do povinného kalendára.
…od roku 2008 je povinné každoročné očkovanie proti chrípke, až do 19.roku života.
…farmako-koncerny bohatnú, zatiaľ čo zdravie detí sa každým rokom zhoršuje.

Môže byť autizmus následkom očkovania?

…spomínajú, že vakcíny obsahujú neurotoxické prísady, ako je ortuť a hliník, ktoré niekedy 30-50násobne presahujú dennú povolenú dávku.
…pod nátlakom americkej verejnosti sa zakázalo používanie ortute (thiomersal) v domácich vakcínach, ale stále sa používa vo vakcínach pre tretí svet. Hliník sa stále používa vo vakcínach aj vo vyspelom svete.
…autizmus môže byť dôsledkom neurotoxických účinkov ortute, hliníka, glutamátu a ďalších prísad z vakcín, takisto môže byť dôsledkom excitoxicity neurónov, vyvolanej nadmernou imunitnou stimuláciou príliš veľkým množstvom rôznych vakcinačných kmeňov.
…je mnoho prípadov, keď po vakcinácii dovtedy zdravé americké dieťa prestalo komunikovať, zhoršili sa jeho sociálne aj motorické schopnosti a došlo k poklesu IQ. Tieto prejavy bývajú obvykle celoživotné.

3.2 ako môže očkovanie poškodiť deti?

…spomínajú fakt, že každá vakcína je drastický koktail množstva rôznych bakteriálnych a virálnych kmeňov s množstvom konzervantov, antibiotík a ťažkých kovov a že takáto kombinácia je pre organizmus horšia, než postupné dávkovanie týchto škodlivín
…spomínajú rastúci výskyt imunodeficitov u detí
…popisujú podrobnejšie proces, ako môže nadmerná imunologická stimulácia poškodzovať mozog detí.
…spomínajú aj ďalšie vonkajšie škodlivé faktory, ktoré ďalej zhoršujú neurologickú záťaž dieťaťa: nadmerný príjem glutamátu z umelej výživy, nadmerný príjem aspartámu, nadmerný príjem fluóru z fluoridovanej vody,…

Aký je pohyb injekčne podaného hliníka z vakcín?

…z potravy sa v črevách dostane do krvi iba 0,25% hliníka
…z vakcíny sa do tela dostane 100% hliníka.
…normálny hliník sa z organizmu rýchlo vylučuje obličkami a močom
…vo vakcínach je hliník naviazaný na antigén a obličky ho nedokážu vyfiltrovať, takže zostáva dlhú dobu v organizme.
…sústreďuje s hlavne v mozgu a veľmi rýchlo

Koľko hliníka z injekčných zdrojov sa ešte považuje za bezpečné?

…popisujú ďalšie prípady, kedy hliník z infúzií predčasne narodených novorodencov im spôsobil inteligenčné škody v porovnaní s novorodencami, ktorí mali dávku hliníka nižšiu alebo žiadnu.
…v roku 2004 bol stanovený limit 4-5 mcg/kg/deň. V minulosti dostávali novorodenci infúziami 25mcg, niekedy až 45mcg/kg/deň.
…očkovanie novorodencom spôsobuje dávku 100mcg a v dvoch mesiacoch 250-270 mcg/kg/deň., čo je 20-50x viac, než je bezpečnostný limit.

Ďalšie prídavné látky vo vakcínach

– antigény (oslabené baktérie, vírusy a bakteriálne toxíny) – hlavná zložka
– hliník – prídavná látka na zosilnenie imunitnej reakcie. Niekedy sa používa aj skvalén (mix z buniek ľudskej kože – s tým je spojené riziko nekontrolovateľnej autoimunitnej reakcie)
– stabilizátory (zabezpečujú aby sa roztok nelepil na skúmavku a injekčnú striekačku). Používa sa teľacie sérum, glutamát, bravčová želatína alebo ľudský sérový albumín
– antibiotiká (neomycín, streptomycín, polymyxín) – na predĺženie doby skladovania
– inaktivačné chemikálie na ochranu pred kontamináciou inými baktériami a vírusmi – formaldehyd (karcinogénny!)
– rozpúšťadlá, emulzifikátory a puffre. Neškodný je iba chlorid sodný. Inak sa používajú polysorbát 80, vaječné a kvasničné produkty, hydroxid sodný, síran amónny.
– konzervačné látky: tiomersal (obsahuje ortuť), fenol, benzetónium chlorid, 2-fenoxyetanol (bráni zamrznutiu vakcinačnej tekutiny)
– zvyšky kultivačných médií – fibroblasty z kuracích zárodkov, kuracie obličkové bunky, myšacie mozgy, bunky z obličiek afrických opíc. Tieto zvyškové látky môžu byť zdrojom nebezpečných kontaminácií. Bunky z afrického mačiaka zeleného napríklad pri jednom škandále v sebe obsahovali HIV vírus !

celý článok:

https://diskuter.wordpress….

celá kniha:

knihy.8u.cz/upload/doba-jed…

diskuter • pred 42 minútami

Objavilo sa na nete…

Chceme dobrovoľné očkovanie
22 hrs ·

Som lekár a videl som už desiatky detí postihnutých po očkovaní (nesústredenosť, hyperaktivita, alergie, časté infekty, väčšinou dýchacích ciest), z toho 16 veľmi vážne (6 x autizmus, 4 x epilepsia, 2 x ťažký ekzém, 1 x vypadané ochlpenie celého tela a vlasov, 1 Touretov syndróm, 2 x paraplégia). Postihnutý je imunitný systém a/alebo nervový systém.

Náhoda nie je to, čo sa opakuje. Rodičom je jasné, že ak do týždňa po očkovaní sa objavia zmeny, súvisí to s očkovaním. Z tých 16-tich ťažko poškodených detí ani v jednom prípade pediater neuznal, že to súvisí s očkovaním a nenahlásil to. Pediatri to tvrdošijne popierajú a nechcú si priznať to, čo je už vo svete jasné – očkovanie je nebezpečné a je to jeden z najväčších omylov medicíny.

Ukážte mi jediný dôkaz, jedinú dvojitú slepú štúdiu, ktorá dokazuje, že očkovanie je efektívne a pomáha ľudstvu. Budete veľmi prekvapený, ale neexistuje ani jedna. Naopak existuje už veľmi veľa štúdií, ktoré potvrdzujú toxické účinky vakcín.
MUDr. Vladimir Petroci

 

[wp_ad_camp_2]

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
4 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře