Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

  • Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti
    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

Byli jsme obelháváni! Třicet let britský tajný dokument zamlčoval pravdu o EU

Článok z síce z roku 2017, no dnes aktuálnejší než predtým. Veľká Británia ako dlho už “vystupuje” z EÚ?

Tajný dokument, který zůstal 30 let skrytý, doporučoval britské vládě ukrývat skutečnosti o členství v EU, aby v momentě, až si veřejnost uvědomí, co se děje, bylo pozdě.

Téměř všechny šokující předpovědi – od ztráty britské svrchovanosti k měnové unii a nadměrných pravomocí evropských soudů – se staly skutečností.

[wp_ad_camp_2]
Ale zatraceně pro konzervativního premiéra Edwarda Heatha a všechny ty, kteří mlčeli o tomto objevu na začátku 70. let, dokument, známý jako FCO30/1048, byl na základě zákona o oficiálních tajemstvích již téměř pět desetiletí skrytý.

Tajný dokument, datovaný v dubnu 1971, navrhoval, aby vláda udržela britskou veřejnost v nevědomosti ohledně členství v Evropském společenství; uvádí se v něm, že bude trvat 30 let, než si voliči uvědomí, co se děje, ale už bude příliš pozdě na vystoupení ze Společenství.

Poslední detail byl jedinou věcí, v níž se tento potupný dokument, který byl vypracován pro Úřad zahraničního a britského společenství (FCO), mýlil.

Neznámý autor – nadřízený státní zaměstnanec – správně předpovídal, že tehdejší Evropské hospodářské společenství (EHS se v roce 1993 účinně přejmenovalo na EU) směřuje k ekonomické, měnové a fiskální unii se společnou zahraniční a obrannou politikou, což bude představovat největší kapitulaci britské národní suverenity od roku 1066.

Dále uvedl, že „zákon Společenství“ bude nadřazený našim vlastním soudům, a že stále větší moc bude přecházet z parlamentu na byrokratický systém, soustředěný v Bruselu.

Autor dokonce přesně potvrdil, že Brusel bude hrát větší roli v životech britských občanů, a to povede k „všeobecnému pocitu odcizení od vlády“.

[wp_ad_camp_2]

Šokujícím způsobem bylo politikům nicméně doporučeno, aby „nejitřili obavy veřejnosti tím, že budou přisuzovat nepopulární opatření… vzdálenému a nekontrolovatelnému fungování Společenství“.

Bylo jim řečeno, aby zachovali dojem, že vše řídí britská vláda, a nikoli neoprávněná skupina zahraničních politiků – a že tento trik vydrží „alespoň toto století“ – a že do té doby bude Británie tak spojená s Bruselem, že bude nemožné odejít.

Dokument FCO30/1048, který byl nyní odtajněn v souladu s 30letým pravidlem, naprosto šokoval a rozhněval příznivce Brexitu.

Annabelle Sandersonová, expertka na Brexit a bývalá poradkyně společnosti Nigel Farage, uvedla: „Navzdory všem tvrzením politiků mnoha stran, že se EU nestane centrálním státem, tento dokument z roku 1971 ukazuje, že přesně tohle bylo plánem.“

[wp_ad_camp_2]

„Šibalští věční reptalové z Labouristické, Liberálně demokratické a Konzervativní strany si tohle musí ověřit a zeptat se sami sebe, proč jsou poslanci, když ve skutečnosti nechtějí, aby Westminster řídil tuto zemi.“

„Hlasovali jsme pro Brexit. To, co musí nastat, je řádné, čisté oddělení se od Bruselu, abychom se opět mohli stát suverénním státem, jehož finance jsou v této zemi vynakládány na služby, které potřebujeme, a mít parlament a soudy, které budou tvořit zákony a řídit se jimi.“

Spisovatel a novinář Christopher Booker, jeden ze zakladatelů satirického časopisu „Soukromé očko“ (Private Eye), uvedl: „Měli jsme tu státního zaměstnance, který radil, aby naši politici mlčky přimhouřili oko nad zatajováním informací, do nichž je Heath zasvětil, v neposlední řadě i skrýváním informací, do jak velké míry Británie již nebude demokratickou zemí, ale v podstatě jen zemí, řízenou neoprávněnými úředníky, kteří nenesou žádnou zodpovědnost.“

„Jedním ze způsobů, jak vytvořit iluzi, že je tento systém stále demokratický – jak navrhoval tento anonymní vysoký státní úředník – je dát lidem šanci volit nové zástupce na evropské, regionální a místní úrovni.“

„O několik let později jsme byli svědky vytvoření zvoleného Evropského parlamentu – a dnes zažíváme mánii ohledně dosazování nově zvolených starostů coby bezvýznamných místních figurek.“

Proevropský Sir Edward Heath byl vůdcem Konzervativní strany v letech 1965 – 1975. Zemřel v roce 2005.

V roce 2015 se začalo jeho jméno objevovat v souvislosti s operací wiltshirské police „Conifer“, což bylo vyšetřování ohledně sexuálního zneužívání dětí v minulosti.

Detektivové řekli, že kdyby byl Heath naživu – bylo by mu nyní 101 let – byl by předveden k výslechu na základě sedmi obvinění, včetně údajného znásilnění jedenáctiletého chlapce, ale zároveň uvedli, že by z toho neměl být vyvozován žádný závěr o jeho provinění.

[wp_ad_camp_2]

Operace Conifer byla na začátku tohoto roku ukončena, neboť nebyl nalezen „žádný usvědčující důkaz“ o sexuálním zneužívání sirem Edwardem, ani žádné důkazy o konspiraci.

Pravicový politik Heath, který pocházel z rodiny z nižší střední třídy, se narodil v Broadstairs v Kentu.

Během druhé světové války sloužil u Královského dělostřelectva, kde získal hodnost podplukovníka.

Ačkoli tvrdil, že nikdy nikoho nezabil, byl účastníkem vylodění v Normandii v 1944 a napsal o rozsáhlých škodách, které jeho dělostřelecká baterie způsobila německým okupačním silám.

V září 1945 také velel popravčí četě, která popravila polského vojáka, odsouzeného za znásilnění a vraždu.

23. dubna 1992 obdržel Podvazkový řád, byl povýšen do rytířského stavu a stal se z něj Sir Edward Heath.

Zdroj: AJ, Zvědavec

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
2 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře