Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

  • Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina
    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

    Šéf FSB: Za teroristickým útokem v Moskvě mohou stát USA, Velká Británie a Ukrajina

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Chazarská mafie se snaží rozpoutat Armageddon s falešným „íránským útokem“ na Saúdskou Arábii

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka

ze dne 16.09.2019

Chazarská mafie, která čelí bankrotu jejich Korporaci Washington DC, zinscenovala „útok“ na výrobu ropy v Saúdské Arábii, v zoufalé snaze zahájit svoji dlouho plánovanou 3. světovou válku, souhlasí více zdrojů.

Útok má dvojí účel:

Zabránit bankrotu USA zvyšováním cen ropy a přinutit země, jako je Čína, aby kupovaly americkou ropu; a za druhé, manipulací vtáhnout íránskou a americkou armádu k zahájení třetí světové války, způsobit „Armageddon“ a vydláždit cestu pro Jareda Kushnera jako „Mesiáše.“

[wp_ad_camp_2]

První věc, kterou musíte pochopit, je to, že íránský „nejvyšší vůdce“ Alí Chameneí a prezident USA Donald Trump jsou zaměstnanci rodiny Rothschild (satanista Rothschild = Red Shield = červený štít).

Ti z vás, kteří stále jedí žvásty korporátních médií, proveďte si prosím nějakou nezávislou kontrolu faktů. Spousta z vás ví, že jsou veřejně dostupné materiály, že pokaždé, když Donald Trump zbankrotoval jako podnikatel, byl rodinou Rothschildů zachráněn. Věděli jste však, že Ajatolláh Chomeini, vůdce íránské revoluce, byl ve skutečnosti britsko-indickým dědictvím a synem zaměstnance britské ropné společnosti? Společnost BP vlastněná Rothschildem byla tehdy známá jako anglo-íránská ropa.

Vypadá to také tak, že jak íránští, tak i přední američtí vůdci vedou kampaň za znovuzvolení válečného zločince Benjamina Netanjahua 17. září, než se židovský lid probudí a uvrhne ho do vězení, kam patří.

[wp_ad_camp_2]

Mnoho lidí v americké vojenské a zpravodajské komunitě se stále drží naděje, že Trump se paktuje se sionisty jako pouze součást komplikované lsti, která je má odstranit z kontroly nad USA. Zdroje Pentagonu říkají, že Trump „připravil Bibiho (Netanjahua) k porážce se „vzájemnou“ obrannou smlouvou. Zdroje říkají, že „kontroverzní smlouva o vzájemné obraně s Izraelem je protikladem izraelských obranných sil a amerického Ministerstva obrany, a nemusí být nikdy ratifikována Senátem, protože ani Smlouva OSN o námořním právu nemohla být ratifikována, protože k blokaci se vyžaduje souhlas pouze 34 senátorů.“

Navíc: „I kdyby byla ratifikována, Izrael nebude moci tento šek proplácet, protože americká armáda nebude prolévat žádnou krev pro sionisty, když je obklopena systémem S400, podvodními atomovými bombami, a pokročilými raketami a drony z Ruska, Íránu a Hizballáhu,“ pokračují zdroje.

Izraelský zločinný premiér Netanjahu minulý týden navštívil Rusko jménem svých pánů z domu Rothschild v naději, že získají podporu pro přímé izraelské útoky na Írán. Ruský prezident Vladimir Putin mu vyčetl nepokoje a místo toho pohrozil, že sestřelí jakékoli útočící izraelské letadlo, potvrdily zdroje Pentagonu.

[wp_ad_camp_2]

Gordon Duff z Veterans Today (který má rozsáhlé kontakty s letectvem USA) naopak píše, že byli to vlastně Izraelci, kteří zaútočili na Saúdskou Arábii a pak se pokusili z toho obviňovat Írán.

Navzdory tomu všemu se některé z našich zdrojů z Pentagonu stále zjevně drží naděje, že Trump tajně pracuje proti sionistům, i když předstírá, že dělá vše, co chtějí. Říká se, že Trump vyslal „zlověstné varování Izraeli tím, že vyhodil Johna Boltona den před 11. zářím a odhalil izraelské špionáže Bílého domu a Kongresu.“ Trumpovo veřejné odmítnutí izraelské špionáže bylo jen krytí, věří jeden zdroj.

V každém případě, zdroj z Pentagonu říká, že vyhazov Boltona a vítězství Houthiů (politicko-náboženské hnutí, pozn.red.) nad Saúdskou Arábií „by měla“ uspořádat setkání mezi Trumpem a íránským prezidentem Hassanem Rouhaním na zasedání Valného shromáždění OSN, které bude zahájeno 17. září, a které může být „produktivní.“ Trump může vynutit zrušení íránských sankcí a uspořádat summit s Chameneím, dodává zdroj.

Také izraelská loutka, vůdce „Mohammed bin Salman může být sesazen, protože Saudové jsou oslabeni útokem na ropná zařízení poblíž Rijádu,“ říká zdroj. To „by mělo znemožnit prvotní upsání akcií společnosti Aramco a zároveň ukázat rakety Patriot pro protivzdušnou obranu jako zbytečné, což by Raytheonu a vojensko-průmyslovému komplexu udělalo velkou ránu,“ dodává zdroj.

[wp_ad_camp_2]

V každém případě útok na saúdská ropná zařízení, který se, zdá se, velmi zveličuje, poskytuje krátkodobou výhodu vládě Korporace USA. Trump tweetnul: „Povolil jsem uvolnění ropy ze strategické ropné rezervy, bude-li to nutné, ve stanoveném množství dostatečném pro udržení dobrého zásobování trhu. Také jsem informoval všechny příslušné agentury, aby urychlily schválení ropovodů, které jsou v současné době v procesu schvalování v Texasu a v dalších státech.“ Když si to přeložíme do jiné řeči: „Prodáním více ropy se 30. září vyhneme bankrotu.“

Znamením toho, že tento krok byl naplánován předem, Asijské tajné společnosti a zdroje z CSIS (Center for Strategic and International Studies = Centrum pro strategické a mezinárodní studie, pozn.red.) nám říkají, že bývalí japonští premiéři Junichiro Koizumi a Yasuhiro Nakasone byli, jak bylo zmíněno 2. září, zatčeni agenty pracujícími pro Rothschildova služebníka Michael Greenberga. Byly propuštěni poté, co slíbili lobovat proti jaderné energii, aby donutili Japonsko nakupovat více ropy od Korporace USA.

Tato snaha o odvrácení bankrotu přichází v době, kdy se Britské společenství, Číňané, Rusové a většina zbytku světa snaží přesvědčit americko-vojensko-průmyslový komplex, aby umožnili bankrot americké korporátní vlády.

[wp_ad_camp_2]

Korporace USA, která v roce 1871 převzala vládu od Republiky Spojených států amerických, byla pro americké obyvatele katastrofou, zejména v posledních letech. Skutečná životní úroveň 90% Američanů klesá od roku 1972; USA mají nejvyšší míru uvězněných ve vězení na světě; náklady na léčbu jsou nejvyšší na světě, i když délka života klesá; vzdělávací standardy jsou skličující; a sionističtí fanatici řídí Kongres, který 90% Američanů nepodporuje. (To je ten „americký sen“ ….. pozn.red.)

Chystaný plán je nahrazení americké korporace demokratickými Spojenými státy Severní Ameriky. V tomto plánu by se neporažené elitní kanadské ozbrojené síly sloučily s americkou armádou. Mezitím by Američané získali dobrou vládu, lepší zdravotní péči, vyšší životní úroveň, nižší míru kriminality atd. Tento plán nezahrnuje to, že by Američané byli pod kontrolou Castrova syna a pravděpodobného bratrovraha Justina Trudeaua, slibují zdroje MI6.

[wp_ad_camp_2]

Pro ty, kteří si myslí, že Trump je stále jejich spasitel, přemýšlejte o následujícím. Nyní existuje více než 120 000 zapečetěných obžalob, ale Trump brání v tom, aby se jednalo. Pravda o 11. září také nebyla odhalena, jak slíbil; „QAnon“ byl ukončen (poslední příspěvěk na stránce qanon.pub je z 1. srpna, pozn.red.); a Trumpovým zetěm je Jared „666 Pátá Avenue“ Kushner. Zdroje Pentagonu dodávají, že Trump dělá vše, co je v jeho silách, aby zastavil vojenské soudy a zakryl odhalení Jeffreyho Epsteina.

Opravdu doufáme, že Trump jen hraje spolu se sionisty hru, jak mnozí věří, ale jeho akce zatím ukazují opak.

V každém případě, i když se americké korporátní vládě podaří oddálit bankrot, je to matematicky odsouzeno k zániku. Legendární investor Jim Rogers, který minulý týden v Klubu zahraničních korespondentů v Japonsku měl řeč, předpovídá, že současný finanční systém „se zhroutí v následujících 2 až 3 letech“ a Federální rezervní výbor USA zmizí.“

Rogers, stejně jako většina finančníků-veteránů, zná současný systém – založený na záporných úrokových sazbách a čerpání peněz do „zombie“ společností – je odsouzen k zániku. Jak uvádí Bank of America, finanční aktiva USA mají nyní hodnotu více než pětinásobeku HDP.

Jinými slovy, aktiva by musela klesnout o 80%, aby odpovídala reálné ekonomice. Není divu, že Rogers, který se narodil v roce 1942, očekává „nejhorší medvědí trh ve svém životě“ (medvědí znamená silně zpomalující, opakem je býčí, pozn.red.)

[wp_ad_camp_2]

Pokud americko-vojensko-průmyslový komplex nespustí řádný bankrot dle Kapitoly 11 a nerestartuje USA, dojde k chaosu. “Mnoho vlád se zhroutí a zmizí,” předpovídá Rogers.

Nebylo by namísto anarchie lepší restartovat světový finanční systém počínaje odpuštěním dluhů a několika bilionovou kampaní za účelem ukončení chudoby a zastavení ničení životního prostředí? Tento plán podporují Číňané, Britské společenství, Rusové, Vatikán a mnoho dalších. Jsou to jen fanatičtí falešní mesiášové a sionisté, kteří dělají vše pro to, aby tomu zabránili. Stále chtějí zabít 90% z nás a zbytek zotročit.

Americká armáda by měla Jareda Kushnera zatknout a pozorovat. Zaručuji, že to nebude trvat dlouho, než projeví známky satanské posedlosti. Měli by mu také připomenout neposlušnost k Trumpovi.

[wp_ad_camp_2]

Nakonec, naše ruské zdroje říkají, že zkoumají, proč nám poslali obrázek americké herečky Janet Leighové jako babičku Melania Trumpové. Ale trvají na tom, že nadporučík Olga Orlifová ze sovětské armády to byla.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
11 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře