Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá
    “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá

    “Král Karel není mrtvý”: Britské velvyslanectví v Moskvě to zuřivě popírá

  • Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv
    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

    Ministerstvo vnitra chystá zásadní omezení lidských práv

  • Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy
    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

    Krádež ako spôsob politiky – Západ opakuje rovnaké postupy

  • Západ pripravuje svet na „extrémne riešenia“, keďže jeho nadvláda sa blíži ku koncu
    Západ pripravuje svet na „extrémne riešenia“, keďže jeho nadvláda sa blíži ku koncu

    Západ pripravuje svet na „extrémne riešenia“, keďže jeho nadvláda sa blíži ku koncu

Progresivní “fekalizmus” v podaní lídra PS/Spolu

Šéfovi PS/Spolu Michalovi Trubanovi po drogovej „metafore“, ako feťácko-dílerský škandál IT podnikateľa z Kysúc nazvali v Denníku ₪, zrejme nepomôže vylepšiť imidž ani ďalšia, tentoraz fekálna metafora. Za tú mu síce nehrozí basa, no aj tak nezaškodí pozrieť sa, ako zmýšľal o politike len pred štyrmi rokmi. Prečo sa potom do nej pchal? Splnil si svoj silikónový sen, mohol byť pohodlne rozvalený na vrchole IT bubliny, ale namiesto toho investoval do vlastnej strany, chce byt premiérom a rozhodovať o všetkých. Údajne aby naprával. Verili by ste satanistovi? Pred rokom si dal spraviť ďalšie okultné tetovanie.

Truban v roku 2015 na svoju stránku napísal, že politika je ventilátor, do ktorého z jednej strany dávajú ho*ná a z druhej strany striekajú na celé okolie, pričom „podľa toho, ako sa k tomu ventilátoru priblížiš, tak budeš zas*atý“. Túto „anekdotu“ mu vraj povedal niekto, kto „sa pohybuje okolo ventilátora dlho“. Možno Štefunko. Alebo „nová tvár“ Miroslav Palma Beblavý? Podľa Trubana tam hovná dávajú tí, ktorí „majú radi sračky a nevadí im smrad“ a robia to preto, lebo „hovná vadia špecifickému druhu ľudí, ktorí chcú byť čistí“. Preto (s*ačkomety – pozn. redakcie) používajú výkaly na svoju ochranu, „aby tam moc neobsmŕdali.“

[wp_ad_camp_2]

„No a nám verejnosti hovno jednoducho smrdí. Či je od neho zadr*aný človek ktorý sa snažil ventilátor opravovať alebo ten ktorý tam to hovno nosil. Smrdí to rovnako,“ mudruje itečkár z PS, ale akosi chabo. Opravovať ventilátor do ktorého nosia výkaly? Načo, aby rovnomerne striekali na každého? Nie, o rovnomerný postrek zrejme nejde, pretože biely je ten horší: „Politický hovnový rasizmus. Vidím čierneho, je zlý. Vidím bieleho, je ešte horší. Ale kriticky sa zamyslieť je ťažké. Nemá to vytetované na pokožke. Na rozhodnutie musíte potlačiť zvieracie pudy. To stojí energiu a to sa nám nechce. A tak máme radi škatuľkovanie a kategórie. Lebo je to jednoduchšie a my sme leniví.“

Zvláštne, keď o potrebe potláčania zvieracích pudov píše človek, ktorý aj svojím gigerovským tetovaním na pokožke (a to aj druhým, z roku 2018) deklaruje svoju ideovú spriaznenosť so satanizmom. Robí to aj pomenovaním youtubového kanálu bhole666 (a jeho používaním ako oficiálneho osobného profilu), kde bhole odkazuje na jeho niekdajšiu stránku blackhole.sk. Ach! Dofrasa, práve som Trubana zaškatuľkoval. Alebo sa zaškatuľkoval sám?

[wp_ad_camp_2]

Hoci pravdou je, že prvoradou prioritou v satanizme je okrem budovania ega (preto sa aj laveyánsky satanizmus, teda Cirkev Satanova a pridružené skupiny, sám označuje za ja-teizmus) aj relativizácia dobra a zla. Práve preto, lebo velebia ukájanie chúťok a pudov v rámci rozvíjania ega. Pre satanistu je dobré, čo je dobré preňho, prípadne pre jeho blízkych, nestará sa, komu pritom ublíži. Žiaľ, sebectvo a morálny relativizmus sú dlhodobo nonstop podsúvané masovokomunikačnými prostriedkami verejnosti ako niečo normálne a tak dnes de facto väčšina ľudí vyznáva základné hodnoty satanizmu, ani o tom nevie.

„V poslednej dobe som videl, ako čistí ľudia páchajú samovraždy a hádžu sa do žumpy, aby ju vypustili. Opustení následne umierajú v sračkách. Ten bordel je taký obrovský, že to sami nedajú a potrebujú pomôcť,“ upozorňuje ďalej Truban.

S týmto by sa dalo súhlasiť, veď tu v podstate kopíruje Vaského. Preto však treba dať hlas našej vlasti a nie progresívcom a predstaviteľom kultúry smrti (čiernu farbu v PS okrem Trubana obľubuje napr. aj podpredsedníčka Bihariová). Truban ďalej vyzýva na rozlišovanie opravárov od sr*čov. A pokračuje vo svojej pokrivkávajúcej metafore o čistení ventilátora, aby sa už nezapchával a výkaly striekali viac na bielych.

[wp_ad_camp_2]

„Naozaj existujú ľudia, ktorí chodník vyčistia nie preto, aby ho mali celý pre seba. Ale preto aby sa oni, ich deti a ich susedia nemuseli rannou cestou do roboty báť, že skočia do hovna,“ ukončil nezištne šéf progresívcov svoju ho*nodyseu vymenovaním potenciálnych ho*nobetí.

Opäť vidíme pokrytecký apel na nesebectvo, pričom cela filozofia satanizmu je postavená na sebectve a rozvíjaní ega. Truban si podľa svojich slov nemyslí, že je opravár, len sa „zdiaľky pozrel na ventilátor (vďaka slovensko.digital a podobným aktivitám) a už si ľudia zapchávali nos“. Preto chápe frustráciu opravárov a článok napísal ako „hold všetkým poctivým, ktorým hovná smrdia, ale napriek tomu ich za nás vynášajú“. Teda „poctivým úradníkom a politikom“ a „ich podporovateľom, neziskovkám, novinárom a podnikateľom“ (rovná sa originál s*ačkometčíkom), ktorí „musia chodiť okolo ventilátora a trošku smrdieť“. Chúďatká. No hádam si raz na tom spravia PR a budú sa hrdo volať pravým menom, podobne ako redaktori SME sa po novom sami nazývajú smetiarmi.

Unaveným bojovníkom Truban odporúča pustiť si pieseň, kde sa spieva o tom, že niekto tu musí byť, keď ho*no trafí fén, keď to začne byť hnusné a krvavé, niekto si musí zašpiniť ruky. Pod priloženým videom nasleduje decentný odkaz: Prečítajte – Prečo uspeje Progresívne Slovensko a pod tým čiernobiela Trubanova fotografia z Instagramu, kde sa slizko chvastal, ako ho zbožňuje slniečkársky fotograf Tomáš Halász, ktorý ako spoluzakladateľ zeleno kandiduje v PS z peknej 66. priečky („keď vás fotograf miluje tak, že vám robí fotky zadarmo. prečo asi?“).

[wp_ad_camp_2]

Ako toto Trubanovo fekálne pojednanie komentovali jeho vtedajší fanúšikovia? Väčšina kladne, vrátane mediálneho aktivistu Laca Ďurkovského. „Tak toto som nepochopila… a to som mala pocit, že si iný a ako sa chováš, ako pracuješ a žiješ, ukazuješ ostatným, že sa to dá aj inak. Stačilo aby sa ľudia inšpirovali a aby si im otváral oči, máš tú silu, že ťa ľudia počúvajú a Ty to využiješ na kecy o ho*nách,“ reagovala sklamane Ententin. Memosk zasa pripomenul, že populácia sa rozlišuje na psychopatov a tých druhých. Evolúcia to vraj zariadila tak, že všade vládnu psychopati, načo priložil odkaz na vyhľadávanie slovného spojenia psychológia davu. Smutné je, že jednému z nich to nevedomky sám písal.

O tom, na ktorej strane ventilátora Truban dnes stojí, netreba pochybovať. Stačí si spomenúť na jeho fekálno-papierovú kampaň, kde držal v ruke rolku toaletného papiera prelepenú nápisom Toto je jediný papier, ktorý budete potrebovať v štátnej správe. Asi to (= ventilátor) plánuje poriadne roztočiť. Veď má rád party! Možno príde aj generál Macko, otec udajného ho*nomana, ktor tiež kandiduje za Progresívne Slovensko.

Napsal: Fedor Pupala

tm dodává: Když půjdete volit, nezapomeňte na slova malé myšky:

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
11 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře