Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Události, které můžeme očekávat v nejbližších dnech. Hlava Deep State má sídlo pod Berlínem. Ekonomika je na lopatkách a čekají na totální krach

…..bylo by dobré, kdyby si lidé konečně uvědomili, že NATO a UNO dnes v podstatě neexistuje. Jenom pro zachování klidu ovčanů platí staré scénáře a vše se odehrává dle starých not, se starým klišé, které už neplatí. Je to z důvodu zachování klidu a aby nevznikla panika. I zde je všemu jinak….

00:54

Vážení čtenáři tadesca.org, skutečně si myslíte, že vojenské cvičení DEFENDER 2020 má vyprovokovat Rusko a připravit se na válku s Ruskem????? No to snad nikoliv. NATO bylo založeno Vatikánem a SIONISTICKOU židovskou organizací. Byla to privátní organizace. Tak jako německý Bundeswehr. Všechno, co bylo v Německu označeno BUND, nemělo a nemá s Německem nic společného.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

OSN bylo také privátní podvodnou organizací, jejím zakladatelem byl D. ROCKEFELLER v roce 1942 a založení proběhlo na žádost SIONISTICKÉ židovské organizace a hlavně VATIKÁNU. Měla za úkol držet neustále celý svět v obchodní válce pomocí zakomponované nepřátelské klausule proti Německu a Japonsku.

Také EU je dlouhou dobu eliminována a nekompetentní. Založena byla rovněž ROTHSCHILDEM  a VATIKÁNEM jako privátní organizace s vlastními právy. privátním parlamentem atd. Všechno jsou to firmy založené na katolickém lodním a obchodním právu. (Admirality Low). Víme, a psali jsme o tom mnohokrát, že SATANISTICKÝ VATIKÁN  a SIONISTICKÁ ŽIDOVSKÁ sekta B”nai B”ŕith, jsou zodpovědné za veškeré války za posledních více než sto let.

Předchozí je nutné si oživit a uvědomit si, ale nyní k věci…..

Nynější velké cvičení DEFENDER 2020, které se koná v Evropě s vojsky Trumpa (schválně nepíši NATO), protože nic s organizací a spolkem NATO nemá co společného. Jsou to mariňáci loajální Trumpovi a USA. Není to NATO.

Žádné cvičení se nekoná v tak obrovském počtu zúčastněných vojáků. Do Německa bylo dopraveno 40.000 vojáků s tisíci tanky, obrněnými pásovými transportéry, Spähpanzer SP I.C. a mnoha dalšími. Rovněž tak před několika dny přiletělo do Německa, Hamburku 8000 mariňáků. Proč přiletěli do Německa, když se cvičení koná právě v Polsku. Je Vám to jasné????? Na cestě jsou další trupy mariňáků s pásovými vozidly a jinou technikou. Proč tolik vojska najednou?????

Rovněž tak Putin povolal 500.000 záložáků do pohotovosti už před několika týdny.

Jó tak cvičení NATO, ano?  když už žádné neexistuje?

Z toho jste mohli pochopit, že se zde odehrává zcela jiná hra, než byla lidem nastíněna. Proto prosím zachovejte klid a nevyvolávejte paniku. Tu nám už ztropil koronavirus.

Jak to tak vypadá, jedná se po vypršení Versailské smlouvy o znovuobsazení Německé říše vojsky, které ukončily WWII. A to vojsky Ameriky a Ruska. Brzy se pravděpodobně dočkáme zajímavého dění na půdě Německa. US mariňáci se vydali na trasu do Polska a nějak se zastavili u Berlína. Že by byl či měl být neprodyšně uzavřen, aby ani myšička neproklouzla????? No logicky si to může někdo vysvětlit tím, že jim došla nafta. Nezapomeňte, že když vojsko obsadí hlavní město jakékoliv země, paltí, že celá země je obsazena jinou mocností.

Další americké divize jsou na cestě do Berlína. Když se podíváte na úvodní snímek a názvu cvičení, uvidíte symboliku bílého či stříbrného meče s plameny. Plamenným mečem  bylo zotročeno obyvatelstvo, hlavně ale Německa na 100 let. Tímto mečem ale bude také osvobozeno. Vojenský zásah aliancí je nutný na zastavení nepráva a zvěrstev vykonaném na ubohém lidu země.

Osvobozující a obsazující mocnost, může jenom takto zabránit dalšímu zločinému řádění asi 3.000.000 kolaborantů a spolupracovníků (vojenských zločinců) na lidu zmíněné země. Německá říše byla takto uvržena v roce 1949 v nemilost Vatikánů a Sionistů. Tímto jim bylo zabráněno ve svobodném jednání a museli platit měsíční “výpalné” zotročovatelům z Vatikánu a Sionistům. Nyní se to ale má vše změnit. Jejich čas vypršel.

[wp_ad_camp_2]

Pravděpodobně bude vše spojeno s pádem burzy a měny, která se může uskutečnit už v pátek 13.03.2020. Může být ale i o pár dní později. Sionisté ztratili sílu a moc. Na 8.05.20 jsou připraveny mírové dokumenty a také dokumenty k osvobození lidstva.

Rusko, Anglie, Čína, USA a jiné, mají zájem opět získat svoji státnost a svoje vlastní právo. Budete se nyní asi divit, ale tato akce je pouze a jenom možná přes německou říši. Zbytečné vysvětlovat, proč je tomu tak.

Anglická KRÁLOVNA je odstavena a deklasována za nejtěžší zradu na vlastním lidu. Vatikán je také naprosto odstaven od pravomocí a Sionisté dýchají z posledních sil. Všechny tři pilíře jsou zničeny. K tomu přistupuje eliminace NATO, UNO, Vatikánu a Rothschildů, kteří vytvořili EU jako dojnou krávu pro vlastní “choutky”. Vše “sýpe” z posledních sil a nezadržitelně umírá…..

Německá říše a následně Bundesrepublik Deutschland přeměněná ve spojenectví EVROPSKÉ ÚNIE byla následně mnoho let drakonicky drancována a okrádána asi 47.000 privátními US-firmami což můžeme nazvat KRIMINÁLNÍMI ORGANIZACEMI PODLE § 129StGB (byly drženy v nucené správě)

Tyhle kriminální organizace válečných zločinců, teroristů, vyděračů, nejvyšších zrádců, kolaboratérů odváděli 52% veškerého zisku do Vatikánu a do Izraele organizaci B’nai B’rith International jako akciové zisky. Ze zbývajících 48% museli lidé v těchto státech platit ještě daně, poslední dobou neúnosné, neustále se zvyšující daně, které se opět dělily na Vatikán a organizaci B.B.

Za všechno může uměle vytvořená WW I, WW II, kriminální aliancí VATIKÁN – SVOBODNÍ ZEDNÁŘI – B’nai B’rith International  a v Americe uměle vytvořený černý pátek a převzetí veškeré moci pomocí bankéřů

Prezidenti a politici byli nalákáni do této kriminální Aliance. Nepatřili k nim Kennedy a Regan. Co se stalo Kenedymu je známé a na Regana byl také spáchán atentát. Vše potom pokračovalo nejkriminálnějšími zločinci na naší planetě a to Buschem, Clintonem, Obamou, větších zločinů se snad ani nemohli dopustit.

Trump, Putin a Xi a Johnson vytvořili alianci, aby byla schopna tuhle odpornou a protilidskou žumpu s nejhoršími “fekáliemi” odstranit a vysušit.

Berlín je nyní poslední pevností deep state (hlubokého státu) a zde právě bylo jejich hlavní sídlo. Proto tolik vojska na území Německa k poslednímu boji proti žumpě.

Vatikán byl 25.12.2012 bezezbytku zlikvidován a existuje už jenom pro “VĚŘÍCÍ OVCE”

21.06 2011 bylo zrušeno římské právo – ROMANUS PONTIFEX

11.07.2013 Motu Proprio od papeže Franziska.

 

 

[wp_ad_camp_2]

Od té doby neexistuje žádná JURISTICKÁ OSOBA (PERZÓNA), žádná imunita pro policii, soudce, politiky a další. Franziskus musel také pronést při jeho projevech lidu stať o firmě Německý Bundestag a veškerý politický xyndl zde zasedající nazvat zločinci a to celosvětově. Byl k tomu donucen a bylo to jeho poviností.

Veškeré organizace jedou setrvačností a osoby, které vykonávjí jakékoliv úkony jsou za vše sami zodpovědni i veškerým svým majetkem.

A nyní se mně ptáte, jak to vše souvisí s nynější katastrofickou nemocí CORONAVIRU? Je to jednoduché. TÍMTO VIREM JE VŠE KORUNOVÁNO, JAK SÁM NÁZEV ŘÍKÁ.

Musíme konstatovat, že skutečně coronavirus, chřipkový virus existuje a jak je nebezpečný je nyní vedlejší. Do jeho tandemu byla zapojena jako hlavní viník síť 5G a veškeré její následky. Je to zbraň proti lidem a jak jsem v článcích uváděl, je hlavním viníkem úmrtnosti. Proto si také ANGELA HITLER MERKEL  dovolila vyjádřit, že 60-70% NĚMECKÉHO OBYVATELSTVA zemře!!!!!

Hluboký stát chtěl zlikvidovat nejen průmysl, nesmyslnými opatřeními, ale také hlavně co nejvíce lidí. Proto je nařízeno nyní, aby všichni zůstali doma a nikam nejlépe nechodili. Krachuje mnoho firem a následky budou nedozírné.

Pro operace osvobozujících vojsk, zatčení co nejvíce politiků po celé EU a postavení před vojenské tribunály je jenom dokončení dalekosáhlého očistného procesu. Před několika měsíci se právě nastartoval po celé zeměkouli. Ale právě v Německu je základ všeho, jak jsme stručně vysvětlili.

Varování, která jsem dostal, byla pro mně, ale předávám ji dále na Vás, abyste mohli naložit s těmito daty dle Vašeho nejlepšího vědomí a svědomí.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Vidím už Vaše otázky. Co tedy dělat. Každému doporučuji co nejméně pohybu na veřejném prostranství, Spojenecká vojska budou pravděpodobně potřebovat volný prostor na vykonávání své činnosti. Vše nastane po pádu burzy a měny, kdy vznikne chaos. Je zbytečné nyní psát o jakýchkoliv zásobách a přípravách na děje budoucí. Už je mi to skutečně trapné. Psal jsem o tom několik let.

5G síť je smrtonosnou zbraní, jak se můžete dočíst na mnoha serverech, nejen na tadescu, ale po po celém světě od odborníků, kteří se v matérii vyznají.

Past, která byla lidstvu nastavena coronavirem a sítí 5G bude nyní využita na konstruktivní účel skoro celosvětově. Je nyní nutné zachovat klid a vyčkat dějů budoucích.

No a ráno jsem se probudil a otřásl jsem se, co to bylo za děsivý sen…..

A ještě je nutné dodat, že Trump vyhlásí stav nouze a nebudou nutné žádné volby, má tedy  čistý čas na čistky a tabulu ráza.

Putin bude vládnout dle posledních zpráv do roku 2036 a je vymalováno. Čistky mohou začíst ve velkém. Chudáci všichni soudci, právníci a lidé, kteří se nechali zlákat na špatnou cestu. Jak prohlásil kdysi Irlmayer. Hranice Ruska budou končit u atlantiku. Osvobození Evropy je v chodu…..

Ale jinak celkem dobré sci-fi, že ano…..

Napsal a okopíroval ze snu tm

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
120 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře