Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

  • Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

Neověřený plán na zničení Německa? S odstupem času je už ověřen. Je až příliš pravdivý

…..před mnoha lety, ještě na jiném webu jsem přeložil a uvedl na stránky následující dosti explozivní článek. Skutečně razantní data, která se dnes stávají skutečností. Děkuji čtenáři za připomenutí a odkaz,,,,

23:54

Snažili jsme se varovat lidi a prosili o rozšíření na jiné weby. Povedlo se. kolik lidí se dnes otočí do minulosti a vzpomene si na článek…..

Neověřený plán na zničení Německa

Austeja_Emilija_Dominykas_Verschwoerung

Ilustrační obrázek: Tunely ponorkové základny v Norsku

Do redakce došel překlad zvláštní a podrobné zprávy, která se objevila v září 2016 na některých německých serverech a která popisuje plán na likvidaci německého obyvatelstva. Zpráva je koncipována jako dopis inženýrky, která se účastnila budování podzemních prostor určených k přežití vyvolených na různých místech Německa. Rozhodla se vše zveřejnit, protože prý nyní umírá na leukémii. Je to velmi fantastické, takže se pravděpodobně jedná o podvrh, jak je to již na jednom německém webu popsáno. Ale co kdyby volby v USA vyhrála Hillary Clintonová a podařily by se plány na islamizaci Evropy a rozpoutání války s Ruskem? Ověří nebo vyvrátí někdy někdo to, co je v této zprávě napsáno?

tm dodává 12.03.2020. Ano dnes se ví, že článek má naprosto přesnou linii, která byla potvrzena prokazatelnými činy…..

Uniklá data! Oficiální Agenda pro zničení Německa

PROSÍM ROZŠIŘTE TUTO ZPRÁVU PO CELÉM SVĚTĚ – POMOZTE NÁM PŘEKAZIT JEJICH PLÁN!

Komentář překladatele (zdrojového):

Překládám tento text, protože si myslím, že svět by měl vědět o obsahu této zprávy. Já osobně jsem toho názoru, že tato zpráva, poskytnuta informátorem, je absolutně pravdivá a autentická, vzhledem k tomu jak perfektně všechno sedí na to, čeho jsme si zatím vědomi. Nezajímá mě  kolik institucí bude tvrdit, že to byl podvrh, protože většina institucí následuje jejich vlastní skrytou agendu, zatímco my jsme nezávislí a pracujeme zadarmo jenom pro šíření toho, co považujeme za pravdu. Svět musí vědět, co se chystá v Evropě a především v Německu,  večerní zprávy o tomto nebudou informovat.

Dokonce už první čtení tohoto textu bylo hrozné, tohle je důvod, proč to nazýváme „tvář anti-Christa“.

Pro ty z vás, kteří si nedokáží představit, že zlo tohoto druhu by mohlo opravdu existovat: Prosím informujte se o:

  • Morgenthauském plánu (The Morgenthau-Plan)
  • Hootonském plánu (The Hooton-Plan)
  • Kalergiském Plánu (The Kalergi-Plan)
  • Super lóžích (Super-lodges)

doporučuji: Gerard Menuhin: Tell the truth and shame the devil

Phoenix-Journals #39, 40 and 41

Já osobně jsem se na onen email díval velmi kriticky, ověřoval jsem si styl, gramatiku, možné rozpory a osobní otisk autora, který není – mimo jiné – nijak anonymní. Podepisuje se jejím celým jménem, Dipl.-Ing (německá obdoba anglického Msc nebo Meng., pro Master of engineering) Dr. Austeja Emilija Dominykas, trpící leukémií od roku 2014, nemající co ztratit a věřící, že odejde ještě před koncem roku.

Tento text je obsahem německého Youtube videa natočeného přispěvatelem, který sám sebe nazývá „ZERBERSTER“. Publikuje email,  který obdržel a tento informátorský email je #10. Když budete hledat „ZERBERSTER“ a „Zuschauerpost #10“, měli byste to video najít. Mezitím jsme se dozvěděli, že přispěvatel měl předtím velmi známý youtube kanál s vysokou sledovaností, který byl však Youtubem odstraněn (hádejte proč).  Jméno osoby zvané ZERBESTER je uváděno jako BRANDON LAKEFIELD. Jeho email je: [email protected]

Považujeme za důležité uložit si tento materiál, aby pak bylo možné jej znovu obnovit, jestliže cenzura znovu zaútočí.

Jestliže za sebe dojdete toho názoru, že tato zpráva je pravdivá, potom prosím pomozte s šířením, dávejte to na diskuzní platformy a na weby, pošlete to svým přátelům. My – jako lidstvo – jsme na rozcestníku a musíme se ujistit, že směr, kterým se budeme ubírat, nás nezavede do pasti, ale do zlatého věku.  A toto je cesta, kterou musíme přijmout.

Tučně zvýrazněná slova jsou označena překladatelem.

[wp_ad_camp_2]

 

 

ODHALENO:  OFICIÁLNÍ AGENDA PRO ZNIČENÍ NĚMECKA

TVÁŘ ANTI-CHRISTA SE UKAZUJE

zpráva informátora: Dipl-Ing. Dr. Austeja Emilija Dominykas

Překlad do angličtiny z německého originálu:

Brainactivator

září 2016

Titulek emailu: Životní příběh hrůzy

zasláno Brandonu Lakefieldovi – [email protected]

19. září 2016

v 5:53 (anglického a.m.), obsah dat 36 kb

od Austeji

Milý Brandone Lakefielde (hezký pseudonym),

prvně bych vám ráda velmi poděkovala za mnoho odvážných videí, které jste zveřejnil, za dávání hlasu slovům lidu a za to, že máte to srdce je veřejně šířit. A to dokonce bez jakéhokoliv peněžního vyvážení a s přijetím plného rizika v naší fašistické německé diktatuře, kde se cokoliv stává cenzurovaným a zkreslovaným – to je pozoruhodný výkon. Škoda, že lidé jako vy se stali tak vzácnými – většina jen zaleze v iluzorní naději, že jednoho dne se to zlepší.

Předem bych vás chtěla požádat, aby jste mě považoval za blázna, konspirační teoretičku nebo za jakýkoliv jiný výraz, který je vám milejší, protože takto se pro vás stane jednodušší uvěřit tomu, co musím sdělit. Prosím omluvte mé chybějící odstavce nebo jeden až dva další překlepy, zbytky mé schopnosti koncentrovat se byly vzaty poslední chemoterapií a usilovně se snažím udržet pohromadě.

Profesí jsem inženýr pro výstavbu tunelů se specializací na zařízení s přetlakem/brněním/výstužemi. Lépe řečeno: konstruktér hlubinných bunkrů.

Můj osobní příběh začíná v únoru 2001, kdy BBR (Bundesamt für Bauordnung und Raumwesen, Federální úřad pro výstavbu a územní plánování), byl vyzván k účasti na sedmi místech určených jako staveniště pro oblast ochrany obyvatelstva v případě nutnosti masové evakuace. Já, stejně jako dalších šest odborníků v tomto specifickém oboru, jsme se shromažďovali na stavebním úřadu v Kassel, 23. března 2001.

Nejprve jsme museli podepsat deset různých prohlášení o utajení deseti různých vládních resortů, mezi nimi i dva, které byly klasifikovány jako přísně tajné dokumenty, pro ministerstvo obrany. (Bundesverteidigungsministerium)

Zajímalo mě proč, vzhledem k tomu, že evakuační místa pro obyvatelstvo nejsou v žádném případě klasifikována jako přísně tajné.

Odpoledne jsme se dopravily do Ramstein Airbase helikoptérami federálních ozbrojených sil, kde byl shromážděn náš kompletní plánovací personál. Bylo mi doporučeno ujmout se vedení v PG4 (plánovací skupina).

U večeře, která se konala v důstojnické jídelně letecké základny, jsme měli možnost se blíže seznámit a vést konverzaci o cílech.  Následující ráno nám prezentovali lokace/oblasti včetně hlavního plánu.

Měli jsme postavit sedm hlubinných bunkrových komplexů v sedmi různých částech Německa propojených podzemním vlakovým systémem s prostory pro sklad materiálu, nezávislým geotermálním zásobováním energií a zásobováním vody z hlubinných vrtů. Každý tento komplex byl předurčen poskytnout přístřeší 300.000 lidí. 

[wp_ad_camp_2]

 

Tato místa jsou umístěna následovně:

  • KASSEL
  • SUHL
  • FÜRTH
  • SIMMERN
  • BERLIN-WEST
  • LÜNEBURG
  • GÖRLITZ

(komentář překladatele: podivné, že tam zřejmě není žádné takové místo v nejjižnější oblasti Německa, Fürth je nejjižněji položená oblast, takže ty „nejbohatší regiony“ Německa BAVARIA a BADEN-WÜRTTEMBERG, by neměly absolutně žádnou „základnu“ tohoto druhu.)

První vrty byly kryty jako „aktivity výstavby cest“ a zůstaly kompletně „ve tmě“, kvůli podružnosti měst a venkovských oblastí. Byli jsme ohromeni, že v mém vlastím projektu absolutně nikdo v Simmernu nejevil sebemenší známku podezření, populace zůstala absolutně bezradná a stále je.

V roce 2004 jsme vytěžili 12 komor, v hloubce 70 metrů, ve skále Hunsrück. V únoru 2004 jsme dostali k dispozici asistenci australské skupiny specialistů na těžbu diamantů, jelikož vrstva extrémně tvrdých sedimentů způsobila zpoždění v našem časovém plánu.

V červenci jsme dokončili 16 komor. Plánovací tým ministra obrany nás potom všechny shromáždil v Berlíně, na konci července 2004, kde jsme prezentovali změny v plánu.

Do plánu bylo nyní zahrnuto dalších 16 komor pro skladování výbušnin, jakož i 4 velké komory s výtahy pro velké zatížení určenými pro pásová vozidla, letadla a stejně tak i 2 komory pro simulaci městského území.

Byla jsem opravdu překvapena a dokonce se mezi námi ozývaly i protesty, protože bychom nejspíše nebyli připraveni zapojit se do projektu armádního bunkru, kdybychom měli ponětí o TOMTO formátu o tři roky dříve. Co mě udivilo ještě více je fakt, že plán zahrnoval i kapli, nebo lépe MEŠITU – abychom byli přesnější – zřejmě tu nebylo v plánu ubytovávat křesťany.

V červnu 2005 jsme dokončili nové komory. Nicméně vznikly tam problémy s úložištěm odpadu. Běžné strategie jako je zhutňování a odplavování – jako na normálních místech – nám nic nepřinesly, z toho důvodu bylo úložiště napumpováno s pomocí vody z hlubinné studny a za pomoci strojů na drcení skály. Následně byl odpad distribuován do lesů – životního prostředí. To fungovalo překvapivě dobře, ale bohužel naplavování způsobilo značné vymírání stromů. Regionální vláda tento fakt zakryla pomocí PR kampaně o zamoření škůdci.

14. listopadu 2005 jsme byli pozváni na briefing, kde jsme byli představeni šéfovi Úřadu spolkové kanceláře a stejně tak i nové kancléřce (Merkelová). Následně nám bylo oznámeno, že náš pokrok byl zhodnocen jako že je  v pořádku a naše projekty nadále podléhají nejvyšší dohodě.

Asi jenom o týden později se stala generální ředitelkou korporace BRD ta nepatrně mentálně zaostalá dcera kněze, aneb nová německá tvář se stále ukazuje.

Tuto zimu jsem si užívala první dlouhou dovolenou na MAUI (Hawaii), která byla sponzorována KORPORACÍ ROCKEFELLERA . Tam jsem se setkala se několika politickými agenty, kteří byli informovaní o naší práci a snažili se nás nadchnout pro jejich stavební projekty např. v Kanadě, Holandsku, Argentině nebo Francii, jakmile by „německé lokality“ byly v provozu.

V dubnu 2006 konečně došlo na montáž samotných bunkrů, využívali jsme tak velké množství stavební oceli a hydroizolačního betonu, že se zdálo, jako bychom stavěli přehradu Liyuan v Číně. Stejně tak padlo i dobrých 100 tun LWL (optického kabel pro přenos dat, Lichtwellenleiterkabel für Datentransfer)

[wp_ad_camp_2]

 

Následně přišel technický štáb z Izraele provádět instalace energie a světla. Všechno to bylo tak drahé, že v roce 2006 jsme museli stanovený rozpočet šestinásobně zvýšit. Politici se díky tomu dostávali stále pod větší tlak, takže nakonec byla zvýšena DPH, protože jinak hrozilo odhalení našich projektů.

Navíc jsme byli nuceni využívat naše vlastní dodávky energie ale protože spotřeba našich generátorů, fungujících na nízkohustotnou naftu, byla tak masivní, měli jsme permanentní problémy s doplňováním.

Zavedením nového zákona pro optimalizaci HARTZ4 (fond pro dlouhodobě nezaměstnané lidi, z kterého byly peníze za zvláštních okolností odčerpány), nám bylo umožněno využít dalších 200 bilionů pro naše potřeby. Cituji, jak politik FRANZ MÜNTEFERING nazývá odběratele HARTZ4 – „plebs“ nebo „nehodný lidský materiál“, což jsou samozřejmě běžné termíny ve společnosti těchto lidí.

V roce 2007 bylo dokončeno zavádění elektroniky a stejně tak i 2 dálkových tunelů vedoucí ke komplexům v KASSELU a FÜRTHU. Železnice byla instalována francouzskými odborníky – kteří také dodali odpovídající vlaky včetně boxů pro vojenskou přepravu. 

Tyto boxy jsou sestrojeny tak, aby mohly být přepravovány buď letadly 34 VTOL nebo podzemními vlaky. Pojmou až 400 plně vybavených mužů, nebo 16 můžu v bojovém tanku, nebo 2 tanky. Rychlost vlaku dosahuje 100 km/h a železnice je kompletně pod zemí. Celý komplex je hermeticky utěsněn a uzavřen. Náš komplex zahrnuje 16 výtahů, které uvezou 4 T14 Armatra-tanky a 60 můžů.

Východy jsou maskovány jako budovy pro ochranu vodních zdrojů nebo jako budovy s transformátory napětí, nebo bezdrátové vysílače. Objekt je naprosto bezpečný v případě jaderných útoků, v souvislosti s VNN22B, a ustojí dokonce i přímý zásah rychlostí 500 kt (=926 km/h) aniž by utrpěl tlakové ztráty. Veškerá kontrola kvality, vnitřní výmalba a všechna zařízení k instalaci – jako vysokokapacitní počítače, sociální zařízení, atd., to všechno bylo uděláno paralelně.

V roce 2008 nám bylo nařízeno vyvrtat 8 dalších otvorů pro sklad pohonných hmot, při čemž každá komora má pojmout 200 000 m³ nafty, těžkého topného oleje a petroleje. Kromě toho ještě nádrže na pitnou vodu a velký sklad pro uchovávání potravin sušených mrazem pro 200 000 vojáků, 10 000 lidí z personálu a dalších 6000 úředníků a kvalifikovaných ženských společnic (kurev), to vše trvalo až do roku 2009.

Montáž zahrnovala kompletně zařízenou mešitu ve všech lokalitách. Povšimla jsem si zejména toho, že u lyofilizovaných potravin si dal někdo velký pozor, aby byly „HALAL“ vhodné (aby vyhovovaly muslimské tradici) a aby neobsahovaly vepřové maso.

Měli jsme nainstalované reproduktory  – ve všech lokalitách – pro ranní modlitby, společnost RHEINMETALL doručila nákladní lodě s kontejnery plnými bitevní techniky, pistolí, útočných pušek s bajonety od H&K (HECKLER & KOCH), 10 000 tun munice, 18 místností na spaní vybavených postelemi, celkem 68 000 3 patrových postelí, sprchy pro 14 000 můžů, ABC sprchy ve výtazích, 4 nemocnice s 6 plně funkčními operačními sály v každé z nich a obří zásoby zdravotnických potřeb.

Všechny tyto systémy konzumovaly tolik energie, že jsme byli nuceni začít hledat řešení. Geotermální zařízení neposkytovalo tolik energie, aby to pokrylo potřebu. Diesselové generátory byly určeny pouze pro naléhavé potřeby a plánovaná jaderná elektrárna musela být zrušena kvůli nedostatku uranu – takže jsme museli rychle jednat.

(Komentář překladatele: Zdá se, že nikdy neslyšeli o volné  energii Tesla. Bylo nám řečeno, že americké základny běží kompletně na volné energii avšak může se předpokládat, že američtí okupanti Německa nechtějí, aby Německo vlastnilo volnou energii Tesla.)

Díky tomu, že doba ve funkci CEO (chief executive officer=výkonná ředitelka) Merkelové byla plánována na dobu 16 let (2005-2021), byla tam naplánována i PR kampaň – ve všech regionech – což vedlo k instalaci větrných a solárních energetických zařízení. Některé korporátní skupiny mohly být přesvědčovány k nabízení svých střech tomuto účelu, abychom měli více energie. Takto jsme byli schopni nasávat množství energie z veřejné sítě na pokrytí naší extrémní spotřeby u bunkrů.

Takzvaná změna klimatu z roku 2010 se začínala nacházet ve slepé uličce a PO VYHOZENÍ FUKUSHIMI DO POVĚTŘÍ ROKU 2011 již nebylo problém udržet to celé v chodu.

(Komentář překladatele: Německý originál zmiňuje slovo SPRENGUNG ve vztahu k Fukushimě. To jasně říká, že do toho byl zapojen zásah člověka a zdá se, že ona o tom ví. Žádné anglické výrazy nejsou tak přesné jako tohle německé slovo.)

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

V roce 2010 jsem se v různých resortech podílela na instalaci bunkrů pod těmito městy:

  • BERLIN
  • COLOGNE
  • HAMBURG
  • BREMEN
  • KIEL
  • DÜSSELDORF
  • MUNICH and
  • STUTTGART

Možná jste si povšimli, že nové berlínské letiště vypadá jako holý zadek. A důvod toho je, že 95% financí je zpronevěřeno pro naše účely. To letiště se nikdy nedokončí.

To samé je s projektem STUTTGART21, je to podobné.

Opravdu, v každém ze jmenovaných měst existuje obrovský stavební projekt, který konzumuje nepřiměřené obnosy peněz. Tyto peníze jsou využity k projektům, jako jsou ty moje.

V Berlíně nebylo vrtání možné kvůli velmi tvrdé struktuře půdy – museli jsme použít výbušniny. Speciálně bunkr s vysokou ostrahou z “Wehrmachtu”, oficiálně nazývaný jako bunkr „federálních ozbrojených sil“, pod úřadem spolkového kancléře, bylo extrémně těžké vybudovat, neustále jsme hazardovali s odhalením našeho krytí.

Populární edice house of distraction, KOPP, (zbožňuji toto vydání house, kvůli jeho odvaze), párkrát hovořilo  – stejně tak, jako všichni ostatní – o nočních zvucích exploze v  Berlíně-Weddingu a Mitte. Jejich sluch se nemýlil, měli pravdu s jejich předpoklady, jenomže jim nikdo neuvěří, sami zjistíte, jak hluboko mají Němci zaražené hlavy v písku.

Pro nás to byla velká výhoda. Mohli jsme odstřelovat a budovat tunely a jaderné oblasti ve dne v noci. Přetlak byl upuštěn přes dvě skladiště ve Wedding a třemi zavádějícími nosiči v Berlín-Mitte, což nám umožnilo pokračovat v práci bez zpoždění až do roku 2015.

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

MOJE DUŠEVNÍ ZHROUCENÍ!!!

V červnu 2012 jsem byla zvolena za „vedoucí projektu: NOVÁ EVROPA“ a od té doby začalo moje zdraví selhávat.

V roce 2012 OSN tajně oznámila zavedení nové migrační zbraně proti Evropě na rok 2015.

Z prostředků OSN zřídila Světová banka a EU pět náborových center pro pracující v Africe a stejně tak i dalších 10 center na Středním východě.

Kdokoliv, kdo splňoval kritéria, dostal smartphone a 2500 Euro, poté je integrovali na předem stanovené „uprchlické trasy“, německé úřady byly o tomto předem informovány a začaly spolupracovat. Oficiálně to začalo v roce 2015, avšak neoficiálně bylo tohle celé uvedeno v pohyb již v roce 2013, zpočátku v nízkých počtech, pouze roku 2015 „VSTUPNÍ OPERACE“ SYRIA uvolnila stavidla.

Potencionální kandidáti by měli ideálně:

  • být ve věku 20-30 let
  • být plodní (testováni!)
  • mít IQ maximálně 90
  • být tak nevzdělaní, jak je to jen možné (více násilní a snadnější k ovládání)
    být součástí Wahabit nebo Salafi a ideálně také pohrdat křesťany
    (MUSÍ MÍT)

Vítány jsou:

  • zvláště vítáno, jestliže muži vykazovali nějaké abnormální sexuální chování, jako pedofilie nebo homosexualita, a u kterých byly zřejmé tendence k násilí proti ženám

Aby byli dále stimulováni, zařídila se jejich konfrontace s ženami, které byly pod tlakem přijaty přes jobscentra, zaplatily si pouze stravu a dávala se jim 2 hodinová lekce, jak se vypořádat s těmito páchnoucími a přemíru agresivními muži, kteří nejsou schopni mluvit žádným evropským jazykem – toto se konalo ve Francii, Rakousku a Německu. 

Doufalo se, že se zvýší porodnost díky rázným sexuálním akcím (znásilněními) – to není vtip.

Toto je přesné znění vyjádření Spolkového ministerstva pro rodinné záležitosti.

Kvůli časté přítomnosti osobní ochrany trvalo nějakou chvíli, než tomu přestala věnovat pozornost. To způsobilo, že v 576 případech došlo k onomu „mezinárodnímu sexuálnímu porozumění“, což vedlo ve 44 případech k oplodnění. Děti byly matkám odebrány ihned po porodu a byly svěřeny do péče státu.

Ve všech případech byly ženy vyhozeny a obžalovány z obtěžování nezletilých svěřenců.

Jsou zapojováni různorodí vysoce placení odborníci na Islám, kteří nejsou určeni k odhalování, jestli někdo náhodou není spojen s Islámským státem, ale k vedení cílených akcí „spících agentů“ pod kontrolou ochrany ústavy.

V ubytovacích zařízeních – zejména ve městech – začínají být muslimové cvičeni k opovržení ke křesťanským ženám. Dozvěděla jsem se o 48 323 zamlčených případech známek znásilnění na venkově a stejně tak i v metropolitní
oblasti – pouze z roku 2015.

[wp_ad_camp_2]

 

 

 

Zatímco buben propagandy miluje prezentovat víc a víc drzých muslimů v televizi, kteří se chovají jako nacisté z let 33-45 (Překladatel: Prosím udělejte si svůj domácí úkol a naučte se PRAVDIVOU německou historii.) – s cílem vybudit Němce k vystoupení zpoza jejich klidnosti.

Stejně tak levá ruka radikálního násilí, vedeného autonomními anarchisty, praská ve švech takovým způsobem, že se divím, jak toto mohou média celé roky
ignorovat – samozřejmě, že jeden si musí být vědom toho, že 99% těchto lidí slouží státu/ochraně ústavy – jsou jedna z mnoha „jednotek pro zvládání speciálních situací“, placeni CEO (pozn. překl.: výkonným ředitelem) 40 miliony/rok, již od roku 2009. Tito byli zodpovědní za vypálené automobily atd. Teror-zábava uniklá z hrnce GEZ plátců. (Překladatel: GEZ je poplatek, který každý Němec musí platit pro podporu médií.)

Tyto skupiny jsou vybrány a řazeny do 5 vln:

  • vlna 1
    neškodní lidé a děti
  • vlna 2
    nemocné děti a starší lidé
  • vlna 3
    lidé s infekčními nemocemi, neplodné ženy, vdovy
  • vlna 4
    vysoce agresivní teenageři a psychopati
  • vlna 5
    rebelové a členové armády, schopni držet zbraně a naočkovaní, tato druhá skupina je ta, která přebývá v našich bunkrech, nyní již v počtu tisíců.

Nyní jsme na 30%, do poloviny roku 2017 dorazí zbývajících 70% nočními lety na letiště v:

  • COLOGNE
  • DÜSSELDORF
  • RAMSTEIN
  • FRANKFURT-HAHN

(Komentář překladatele: již zmiňovaný KOPP informoval o těchto letech dopravujících další muslimy a uvedl, že by měli být naloženi do autobusů jedoucích do neznámé destinace. Noviny “Junge Freiheit” , které nejsou součástí mainstreamu, ale v poslední době v tomto směru ukazují změnu, přišly s článkem napadající KOPP pro výrok o muslimských nočních příletech, uvádějící, že to nebylo prokázáno a byly to jenom turistické lety za nízké ceny a proto noční. Takže pochopitelně byly koupeny nějakým neznámým agentem.)

Na konci roku 2016, pět afrických přijímacích center začne posílat svých 5 vln – zahrnujících celkem 8 milionů vysoce agresivních Afričanů a dále 2 miliony slabomyslných – tolik k oficiálnímu vyjádření. Neoficiální je
„jateční skot“ – Německo.

Mezitím tam byly postaveny nebo pronajaty zásobovací/logistické bunkry pod každým větším městem – ukrývající tisíce tun jídla sušeného mrazem – pro všechny, kteří budou připraveni být RFID-očipováni po KRACHU v roce 2017.

Nejsou tam žádné rezervy jídla pro lidi a důchodce z HARTZ 4. Ti jsou oficiálně uvolněni ke schválení, přesněji řečeno k hladovění, to je to, co stát plánoval – od doby co implementoval ALG2  (=Arbeitslosengeld2, sociální podpora pro lidi, kteří jsou nezaměstnaní déle než 1 rok, kometář překladatele) 

Očekávají velké ztráty (mrtvé zaměstnance) na sociálních úřadech a v jobscentrech. Kvůli těmto důvodům byli zaměstnanci vybráni odpovídajícím způsobem, což znamená, že tito lidé jsou především zvenčí této oblasti, bezohlední, slabí, nevzdělaní, závistiví, zlomyslní, špatného charakteru, vítající okolnosti migrace, mající špatné znalosti němčiny a tělesná postižení, takže nemohou uniknout svým pronásledovatelům.

Jeden muž z personální bezpečnosti je v očích veterána pouhá bezpečnostní mezera, dokonce ani ne oběť. Tak to chtějí, u zbabělých zaměstnanců by něměli šetřit tresty a chodit daleko pro ránu, proto jsou lidé posíláni do bezútěšných akcí, pro čistý existenciální strach. A kromě toho vězení nabízí 3 teplá jídla denně, přístřeší a teplo bez poplatku a navíc máte ještě společnost.

(omluvte můj cynismus)

[wp_ad_camp_2]

VELKÝ KRACH JE NAPLÁNOVÁN NA ROK 2017

Kancléřka Merkelová poté uvede v platnost změněné nouzové zákony (vznik 1968) a stáhne se do kancléřského bunkru, spolu se svým krizovým štábem, 160 m pod Berlínem, který nabízí luxus, v porovnání s kterým každý Hilton bledne.

 

tm dodává zpětně 12.03.2020: můžeme děkovat Putinovi, že se zmíněné děje neodehrály dle jejich představ. Proto se veškeré tanky z cvičení DEFENDER 2020, které bylo zrušeno díky Coronaviru, nevrátili do USA a zaparkovaly kolem Berlína…..

Vše je financováno z kapsy sociální výkonnosti.

Náklady zhruba 12 miliard eur.

To nabízí plně soběstačné bezpečné zázemí Paní sele (=slovní hříčka, jméno Merkel se rýmuje s Ferkel v němčině, což znamená sele) a jejího zženštělého manžela (?! Merkelová má manžela? Ale kdo ví, jestli to není jenom krytí. Komentář překladatele.) jakož i pro její zaměstnance kancléřského úřadu, včetně jejich rodin – po neznámou dobu. 

(Komentář překladatele: Nekteré osoby uvolnily fotky luxusních bunkrů pod Německem bez uvedení lokace, viděl jsem je a mohu potvrdit, že je to luxus vysoké třídy.)

Budova kancléřského úřadu vlastní zaváděcí štíty vyrobené z neprůstřelné oceli a vzdušné obranné rakety jsou umístěny na střeše. 60 m nad bunkrem kancléřky Merkelové má generální štáb federální armády nouzové sídlo pro 2000 vojáků určených pro speciální operaci, vybavení a mini Pentagon centrálního velení, vysokokapacitní počítač a ústřednu pokynů – která je schopna dávat příkazy všem 1.2 milionům vojáků čekajících uvnitř podzemních bunkrů.

Jakmile se zhroutí sociální systémy, je naplánován masivní a nemilosrdný útok proti německému obyvatelstvu, německým potomkům (biologických Němců).

Z počátku bude policie nastavena tak, aby vedla neperspektivní boj, pak budou federální ozbrojené síly nasměrovány tak, aby se zabíjely navzájem, a poté, když bude voda vřít na nejvyšší stupeň, budou otevřeny podzemní bunkry a započne 3. světová válka.

Podle plánu nejméně 15 milionů německých potomků – přednostně starších a hospodářsky slabších – musí být odstraněno bez milosti.

Je tam naplánováno masové vyvlastňování a majetky pak budou prodány americkým podnikům za nízkou cenu. Německá populace nebude mít nárok na jakákoliv práva až do roku 2019. Kdokoliv, kdo pozvedne zbraň proti vládě, bude zastřelen. Toto již bylo uzákoněno Lisabonskou smlouvou.

Američtí vojáci budou přelétat nad Německem se svými rozparovačskými drony s úmyslem bombardovat každé větší povstání nebo masové shromáždění lidí municí Hellfire nebo Napalm a tisk bude hovořit o odpadlících nebo nepřátelích státu. Ten, kdo je proti Merkelové, je proti Německu. Je nepřítelem demokracie a svobody.

Třetí říše tu stále je, čekala ve stínu a nyní se ukazuje znovu s jinou skupinkou. (Komentář: Prosím, udělejte si domácí úkol!)

180 detenčních center pro bio-Němce a německé potomky , „vykolejené umělce“ a disidenty, hlasatele míru a demonstranty se staví v současné sobě a každý, kdo se vzbouří, bude umístěn do takového centra na hladovku. (Komentář: Eisenhower 2.0, zadej Rheinwiesenlager nebo Rheinwiesencamp)

Je to přesně tak, jak nám řekli. Jak to zdánlivě bývalo – kdo se bude bránit hrát jejich nacistickou hru, je jedním z dnešních nacistů.

Kolín byl – mimochodem – jenom pokusným králíkem pro testování reakce obyvatelstva. Tisk dostával jejich koncepční dokumenty pouze několik dní poté. Vnitřní bezpečnost toto plánovala už v červnu 2015, testovací balón byl SILVESTR v KOLÍNĚ. Svědectví žen z Kolína a všechno kolem byla pouhá PR show, poněvadž vláda měla v úmyslu vzbudit hněv Němců, ale ti jsou tak přesycení, veganští a krotcí jako beránci, že tu bylo jenom o pár reakcí víc, než u kdejakého skandálu.

Cituji: „Ten, kdo trpí pocitem pálení ve svém klíně, které způsobilo násilné pronikání, si pořád nedokáže představit polovinu Afriky, co tě chce ošukat.“ toto byla citace paní A. Schwarzer, která tohle řekla na tiskovém večírku, zpitá jako duha, stála jsem vedle ní.

Možná uniklo pár neškodných vzduchových bublin, obvyklá záležitost. Oblast kolem budovy by navíc ani neposkytovala dostatek místa pro flashmob. Také Nice, Brusel a Mnichov, stejně tak jako útok v Brewig, byly pouze teror-sranda pro security personál, avšak byly označené za skutečné teroristické útoky – jako obvykle.

Úplně stejný postup, jako při vyhození do vzduchu Světového obchodního
centra – možná tu bude pár civilních obětí, které byly nějakou chybou na špatném místě – ale od 20. let jsou všechny teroristické útoky řízeny RUKOU STÁTU, jinak by jeho moc klesla.

Strach ovládá svět a ten business okolo vytváří zhruba 90% světové ekonomiky.

BUĎTE V BEZPEČÍ

vyhýbejte se následujícím městům

  • COLOGNE
  • DRESDEN
  • BERLIN
  • HAMBURG
  • DUISBURG
  • DÜSSELDORF
  • OBERHAUSEN
  • SCHWERIN
  • POTSDAM
  • ULM
  • FRANKFURT
  • BREMEN

Toto jsou města, která budou na 100% zničena, když po německé občanské válce roku 2019 přijde plánovaná hlavní ruská ofenzíva.

Nukleární pohromou utrpí Amerika, když jí v roce 2020 navštíví Čína. New York utichne pod explozivní silou 30 MT. Tohle je – prozatím – jisté. Potom nastane temnota trvající 3 dny, způsobená jaderným prachem. Neopouštějte během těchto dní své domovy, utěsněte okna a dveře a konzumujte pouze konzervované jídlo a vodu ze skleněných lahví, kterou máte uloženou uvnitř. A zachovejte klid, nehledě na to, jak velký nářek se bude zvenčí ozývat.

(Komentář překladatele: Já NEVĚŘÍM, že tento scénář nastane. Věci se mají změnit, moc ďábla se již oslabuje. Máme šanci na mnohem pozitivnější vývoj událostí, ale autorka emailu si zřejmě nemusí být toho všeho vědoma – byla v obývacím pokoji temného pána Satana spolu s nejvyššími jeho pozemskými služebníky s téměř žádnou šancí na vyvinutí naděje a duševních schopností.)

VYHÝBEJTE SE ŘETĚZCŮM RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ, MRAŽENÉ PIZZE A HLUBOCE ZAMRAŽENÝCH PRODUKTŮ. To není vtip, do některých fast food výrobků implementovali katalyzátory masového umírání – podle koncepce firmy BAYER.

A NENECHTE SE ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ OČKOVAT!  VŠECHNY z aktivních látek jsou již zcela kontaminovány!

KOPP stejně tak jako ostatní repurtuje o ASPARTAMU a jeho vedlejších účincích, tito lidé bohužel ví pouze polovinu pravdy. Aspartam je mnohem horší, než si většina lidí může jen představit.

NEOTAM  a  ASPARTAM jsou tak katalytické, že jsou schopny vás bleskově zabít. Aspartam byl vyvinut, aby Kreutzfeld Jacob profitoval a pro vydělávání miliard na Alzheimerově chorobě, v případě, že lidé nezvládnou sacharidovou/inzulinovou past.

NEPIJTE BALENOU VODU A ŽÁDNÉ PRODUKTY OD NESTLÉ, COCA-COLY A FANTY.  Tyto produkty jsou už kontaminovány.

Nastane povstání, které bude brutálně odraženo policií, takže lidé začnou soukromou pomstu proti ní a toto bude také eskalovat. Všichni budou bojovat proti komukoliv, alespoň tak to bude vypadat, a azylový průmysl přejde na výnosy z finanční výpomoci, s chamtivostí pak vypadne.

Pro migranty postaví kompletně nové sériové domy, Halal-supermarkety, muslimské školky, nejlépe vybavené, nezpoplatněné, kompletně nová sídliště, s infrastrukturou první třídy, auta zadarmo, řidičské oprávnění a oblečení návrhářských značek. Krátce na to budou postaveny mešity a staré kostely půjdou kvůli tomu k zemi. Do tří let budou daně tak vysoké, že budou nesplatitelné a stát bude nemilosrdný – jako vždycky.

Jediná šance, kterou by Němci měli, je rvát se a škrtit kohokoliv, kdo se nechová německy  a nevypadá jako Němec, principielně kohokoliv kdo není bílý. A tento tvrdý fašismus poroste až do konce – který je – podle mého chápání – také naplánován.

Kromě židů (!!) se jeden může pobavit s 15 miliony nových obyvatel – nazývaných „Praví Němci“, a hromada mrtvých těl se bude vršit.

Poté už nikdo nikdy nezvolí ženu jako vůdce a demokracie bude navždy pryč. Stejná práva pro ženy budou poté znovu po staletí nedosažitelná, dokud se ženám nedovolí protestovat. Ženské bojovnice za práva budou oběšeny. Mohlo by se stát, že lidé začnou mít více respektu k Bohu.

NEJPRAVDĚPODOBNĚJI TAM BUDE VELKÁ MONARCHIE S VELMI SILNOU ARMÁDOU OBČANŮ, KTEŘÍ RADIKÁLNĚ OBĚSÍ KAŽDÉHO, KDO NENÍ BÍLÝ, NA VEDLEJŠÍM STROMĚ, což se rovná vinný i nevinný. Tohle je způsob, kterým se v minulosti vždycky věci měly. Tak uvidíme, jestli si Němci zvolí svou vlastní porážku, jestli půjdou veganskou cestou, nebo jestli se z nich opět stanou Saxonští válečníci učící strachu široké okolí, jestli zvolí „řízek na cikánský způsob“ nebo „šlehaný cookie“ (přímý překlad z němčiny: mouřenínová hlava).

NAPOSLEDY O MĚ

Mé kořeny jsou z Litvy, je mi 45 let. Původně blondýna, nyní žádné vlasy nemám. Moji prarodiče byli Němci žijící v Litvě, po válce byli odtud vyhnáni Rusy, protože Nacisté prohráli, naše rodina zůstala bez domova. Dříve jsme bývali farmáři, měli jsme hodně pozemků a přátel. Moje rodiče vyrostli v Nizozemsku, přivítáni hesly jako: „VYPADNĚTE, MY VÁS TU NECHCEME.“

Vyrůstala jsem v Nemwegenu a chodila do školy v Amsterdamu. Promovala jsem v Hamburgu, kde jsem také dostala diplom. Doktorský titul – který jsem už nikdy znovu nepoužila – mi byl udělen v Madridu, za pojednání „operace Raise“ z doby nacistické epochy v Polsku, rok 45.

Následující roky jsem strávila prací v odvětví průmyslu, stavěním prvních tunelů a později bunkrů pro větší stavební firmy a to je to, jak jsem se k tomu dostala. Nikdy jsem nebyla vdaná a kromě mého psa Bedřicha (zemřel před 3 týdny, pojmenovala jsem ho po Bedřichu Smetanovi, mém oblíbeném skladateli) a dlouhodobého
přítele – vědce z Antarktidy, kterého znám jen z dopisů, jsem nikdy nezanechala nějaký pozoruhodný otisk ve světě.

[wp_ad_camp_2]

Vždycky jsem si užívala klid a ticho, možná proto, že to v mé profesi bylo tak vzácné.

V roce 2014 mě dostala leukémie, nevyléčitelná, jsem v její finální fázi a dosti pravděpodobně se nedožiju silvestru 2016.

Kdyby existovalo místo jako peklo, tak bych si pro sebe vybrala místo v první řadě, a žádným Němcům, kteří si budou moji smrt přát, to nebudu mít za zlé. Protože jsem sama, tak jsem si pomyslela, že bych mohla svůj příběh sdílet s někým, kdo mi možná uvěří trochu z toho šílenství, které jsem prožila.

Doufám, že jste si našli bezpečné místo, kde můžete přečkat následující roky války.

Přeji vám jen to nejlepší a hodně odvahy k vašim dalším videím a tématům.

Bylo by hezké, kdyby jste publikoval alespoň část tohoto, já už bohužel ztrácím sílu to udělat sama, samotné psaní těchto řádků mi připadá jako mamutí cvičení.

S pozdravem,

Dipl-Ing. Dr. Austeja Emilija Dominykas

Zdroj překladu: původní web už dnes neexistuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
14 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře