Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 30.04.2020. Schovávat se, je dnes zbytečné

…..celý svět vidí, že něco je hodně špatně. Copak to asi je? Mnozí lidé, kteří nenašli správnou cestu, doposud, tápají. Drží se tmy a destrukce. Tento svět se jim před očima bortí tak rychle, že naprosto nic nechápou. Neznají celistvost. A mnozí si myslí, že se mohou někde schovat….

00:05

1) Ve vlastní věci

Vzhledem k narůstajícímu počtu komentů a jejich následovné kotrole a odsouhlasení uvažujeme o zavedení komentářů jenom na přihlašovací mejlík. K jednomu mejlíku by byl pouze jeden NICK / JMÉNO, který byste si sami zvolili. Má to několik výhod. Dlouhodobí čtenáři a diskutující, kterým tadesco věří, by automaticky dostali možnost okamžitého zobrazení kometářů a to i bez odsouhlasení. Měli byste možnost diskutovat ihned mezi sebou.

Naopak pro nás by vznikla výhoda odbourání celé fronty, třeba 50-100 komentů v řadě. Ušetřili bychom tím časový prostor a dlouhé pročítání komentů. Pročítání a odsouhlasování komentářů nám bere čím dál tím více času a možnosti vyhledávání článků a popřípadě jejich překladu pro Vás.

Napište nám prosím, jestli byste s tím souhlasili a jak se k tomu stavíte. Jaký máte názor.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Rovněž tak už dnes každého žádáme, pokud v marném okénku něco komentujete, prosím napište jakého tématu se to týká. Stačí na začátku uvést číslo 1) 2) a podobně. Tím urychlíte i čas diskutujícím, než najdou nit, na kterou jste odpovídali.  Děkujeme

2) ČESKOSLOVENSKO

Psali jste, že máte také zájem o zprávy z ČR, co se zde odehrává a jaká je zde situace. Vzhledem k razantnějším zprávám a dějišti veškerých razií na západě a za velkou louží, komentujeme podstatné. Nezbývá nám na vše čas. Vybíráme pro Vás to podstatné a důležité. Ale abyste nepsali, že zanedbáváme Čr, tak Vám dnes zde něco sdělím.

Určitě si pamatujete, před nějakou dobou a nyní i krátce před několika dny jsme psali. Když se prezident Putin vyjádřil k MADAMME ANGELE HITLER MERKELOVÉ, jen tak mezi slovy, že si dnes najdou kohokoliv, i kdyby se schovával i 30 km pod zemí.

Určitě jste slyšeli o přístrojích, kterými se mohou lidé léčit na dálku. Je jedno, jestli jste v jakékoliv části světa, a přístroj je přesně na opačné polokouli. Dobře známý přístroj, který pracuje na principu morfogenetických polí zde v České republice, se jmenuje OBERON. Přístroj jsem znal sice pod jiným názvem, kdysi z Novosibirska a věděl jsem co všechno umí. Před několika lety, když jsem byl opět v Novosibirsku, mně byl předveden velice zajímavý přístroj pracující na podobném principu, ale ze zcela jiného směru.

Zakládá se také na principu morfogenetických polí a zároveň skalárních vln. Poznámka tm: Skenovací přístroje podloží do několika desítek kilometrů mají podobný princip.

Přístroj, který mně byl představen, má velice zvláštní vlastnosti na stejných či podobných principech. Stačí do přístroj vložit DNA daného člověka, vlas nebo slina, ale poradí si i s jeho fotografií. Pomocí rezonance zjistí, kde se danná osoba nachází a ukáže Vám i souřadnice, popřípadě jak hluboko v podzemí je. Člověk nemusí mít u sebe žádný mobil.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Na dotaz, jestli umí najít třeba i předměty, mi bylo odpovězeno následovně. Pokus, který byl udělán pro tehdejší vynálezce jako nejzajímavější, byl proveden s obrazem Mona Lisy. Nejen že můžete použít  stav dnešního dne, ale také posunout roky zpětně. Tím postupně zjišťovat, kolik falzifikátů či fotoskenů obrazu v původní velikosti na světě existuje a kde jsou. Morfogenetickou metodou vlastně Rusové objevili, kde se nachází skutečný obraz od Leonardo da Vinci, Mona Lisy. Abyste nezaplavily komety v diskuzi, mohu Vám sdělit, rozhodně se nenachází ani v Louvre a ani ve Francii. Více ale sdělit nesmím.

Na tehdejší dotaz, jestli si mohu nechat zjistit dle fotografie jednu známou z Německa, mně bylo vyhověno. Zapsal jsem si čas a místo, které mně bylo sděleno. Až jsem přiletěl zpět do Švýcarska, tak jsem známé ihned volal. Řekl jsem jí zajímavou věc, kde byla toho dne a v kolik hodin. Byla sice hodně překvapena a myslela si že to bylo zjištěno pomocí mobilního telefonu, jejíž číslo jsem znal. Až jsem se setkali osobně, byla šokována ještě víc, protože jí to nedalo a vzpoměla si, že jsem nemohl ten den díky mobilu zjistit, kde byla, protože byla s někým na krátké dovolené a mobil s sebou neměla.

Na stejném proncipu (ale velice omezené)  jsou založeny přístroje, které momentálně používá policie či kriminálka v Německu. Mohou dle zamíření kamery (třeba u benzínové pumpy na patřičný stojan či stojany) vyvolat a zobrazit zpětně všechna auta, která projela za posledních 24 (nebo 48 ) hodin touto benzinkou i s lidmi a poznávacími značkami. O zmíněných přístrojích používaných v Německu jsem před několika lety v jednou okénku či článku psal. Je Vám asi jasné, kam jsem dnes tímto článkem mířil a co tím bylo myšleno.

Můžeme být ale rádi, že přístroje tohoto typu nevlastní DEEP STATE a ani USA. Proto přístroje na skenování podloží, jak jsme před několika týdny psali, byly zapůjčeny z Ruska…..

Prosím, vyhněte se zbytečným komentářům. Děkujeme…..

 

[wp_ad_camp_2]

 

3) Zachraňované děti z tunelů v USA

 Obrázek dole je na twitteru pana Prezidenta Trumpa.

Bojujeme s temnotou, bojujeme za světlo, jsme boží armádou, bojujeme s ďáblem nebo s kýmkoliv, kdo si myslí, že je hoden všeho, zatímco ostatní by měli být otroci, což je proti zákonům vesmíru, protože zákon je roven všem. * WWG1WGA*

Zde najdete odkaz, musíte ale rolovat dolů

tm dodává: Víme, že boj s temnotou vyhrajeme a nenechejte se prosím UŽ NIKÝM odrazovat a zlákat na cestu temnoty. Myslete konstruktivně. Víte, že cesta vpřed je jen jedna jedinná. Děkujeme

NIZOZEMÍ

Dle posledních zpráv občanům Nizozemí také došla trpělivost a začali podpalovat věže mobiních sítí. Momentálně tam hoří další tři věže…..

Zdroj ZDE

 

Winston Churchill

Kdysi na dotaz jednoho novináře, který se ho ptal, jestli se po válce lidé dozvědí pravdu odpověděl:

Až se lidé jednou dozvědí skutečnou pravdu, tak na planetě Zemi nezůstane ani jeden člověk, který by z toho nezešílel.

Tak Vážení přátelé tadesca. Připravte se na pomalé odkrývání pravdy a na to, co bude mezi lidmi následovat. Všichni ztratí z postupného odhalování asi své smysly pro cokoliv…..

 

 

tm komentuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
340 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře