Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu
    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

    JAG odsuzuje okresního prokurátora ve Washingtonu za vlastizradu

  • Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti
    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

    Bílé klobouky opevňují Trumpovy nemovitosti

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

Eisenhowerova vnučka: Zpráva temným silám (1/2)

Dwight David “Ike” Eisenhower (narozený 14. října 1890 v Denisonu v Texasu, jako David Dwight Eisenhower, † 28. března 1969 ve Washingtonu, DC) byl americký generál armády a během druhé světové války nejvyšší velitel vrchního velitelství, Spojeneckých expedičních sil (SHAEF) v Evropě. Jako politik republikánské strany byl Eisenhower od roku 1953 do roku 1961 34. prezidentem Spojených států.

Byl také členem protiamerické organizace známé jako Rada zahraničních vztahů (CFR), členem ultra-exkluzivního Bohémského klubu pro muže (https://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Club), k němuž od doby Herberta Hoovera patřila většina republikánských prezidentů.

O jeho úloze v historii se lze určitě dohadovat, ale jedna věc je jistá, že díky své vitalitě měl hluboký vhled do politických událostí. Ve svém závěrečném projevu 17. ledna 1961 výslovně a jednoznačně varoval před ohrožujícím vývojem v hlubokém státu:

 

[wp_ad_camp_2]

 

“My ve vládních institucích se musíme chránit před neoprávněným vlivem – záměrně nebo neúmyslně – vojensko-průmyslovým komplexem.” Potenciál katastrofického nárůstu zavádějících sil existuje a nadále bude existovat. Nikdy nesmíme dovolit, aby moc této kombinace ohrozila naše svobody nebo naše demokratické procesy.

Neměli bychom nic považovat za samozřejmost. Pouze ostražití a informovaní občané mohou prosazovat vhodné propojení gigantického průmyslového a vojenského obranného aparátu s našimi pokojnými metodami a cíli, aby bezpečnost a svoboda mohly společně růst a prosperovat. “

Dne 27. dubna 1961 John F. Kennedy potvrdil Eisenhowerovo varování ve svém historickém projevu k Americké asociaci vydavatelů novin:

“Zabýváme se monolitickým a hanebným celosvětovým spiknutím, které rozšiřuje svůj vliv skrytými prostředky: s infiltrací namísto invaze, s převrácením namísto voleb, se zastrašováním namísto sebeurčení, s partyzánskými zápasy v noci namísto armád během dne. Je to systém, který s obrovskými lidskými a materiálními zdroji vybudoval komplexní a efektivní nástroj, který kombinuje vojenské, diplomatické, zpravodajské, hospodářské, vědecké a politické operace.

Jejich plány nejsou zveřejněny, ale jsou skryté, jejich selhání je utajeno, nezveřejněno, disidenti nejsou chváleni, ale umlčováni, žádný problém není zpochybňován, žádná pověst není vytištěna, není odhaleno žádné tajemství.“

Jak hluboce byl Eisenhower zasvěcen do tajemství Deep state?

V této souvislosti je obzvláště zajímavé, že historici a současní svědci jsou stále pevně přesvědčeni, že prezident Eisenhower byl v té době v kontaktu s mimozemskými bytostmi. V roce 2012 Hoffpost také zveřejnil článek s názvem „Eisenhower se setkal s ET, říká bývalý vládní poradce.“

 

[wp_ad_camp_2]

 

Tato kontroverzní otázka byla diskutována po celá léta uvnitř i vně komunity UFO. Podle bývalého vládního poradce Timothyho Gooda je příběh pravdivý. Podle zpráv měl 34. prezident Dwight D. Eisenhower ve skutečnosti kontakt s mimozemšťany na základně leteckých sil v Novém Mexiku.

Mimozemšťani navázali formální i neformální kontakty s tisíci lidmi ze všech oblastí života po celém světě,” uvedl Good, autor, lektor a bývalý poradce Kongresu a Pentagonu, v programu BBC2 Opinionated od Frank Skinnera.

Good je přesvědčen, že Deep state je po mnoho let v neustálém kontaktu s mimozemšťany. V roce 2010 byl výbušný stav věcí dále podpořen objevením videa, ve kterém představitel New Hampshire v důchodu Henry McElroy Jr. odhalil, že viděl tajný briefingový dokument pro Eisenhowera. Podle McElroye tento dokument obsahoval informace, že mimozemšťané byli v Americe a že se s nimi Eisenhower skutečně setkal. (viz The Daily Telegraph )

Eisenhowerova vnučka to rozbalila: Vzkaz temným silám

Laura Eisenhowerová vykonává vzdělávací činnost již několik let, ale tradiční tisk ji doslova ignoruje. Jakmile se však lidstvo probudí, jejich problémy se stanou výbušnějšími.

Německý překlad od wirsindeins.org

„Ahoj, tady je Laura Eisenhower. Cítím, že tady teď musím něco sdělit. Něco, co musí být řečeno nahlas. Je to vzkaz lidem, jako je Bill Gates. Mohla bych sepsat dlouhý seznam těch, ke kterým chci promluvit. Jsou to členové kabaly. Mluvím k lidem, kteří se snaží nastolit nový světový řád. Mluvím k těm, kteří manipulují s Lidstvem a zneužívají ho. Mluvím k těm z vás, jejichž chování je vázáno jakousi úmluvou s démonickými silami, které se tady snaží vytvořit budoucí celosvětovou nadvládu pro sebe, zatímco Lidstvo bude zotročeno.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Vaše činy jsou porušením Svobodné Vůle a je to porušení Přírodních a Vesmírných Zákonů. Rozumíme důvodu, proč tady existuje i temný protipól, ale nyní zacházíte příliš daleko. Na naší planetě nastává čas, kdy energie Matky Země a její Vědomí drží skutečnou nadvládu. Nemáte právo, abyste dělali dál to, co děláte. My s tím nesouhlasíme. #WeDoNotConsent

Milióny lidí otevřely svou mysl a začínají naslouchat výsledkům různých výzkumů i osobním zkušenostem těch, kteří odhalili vaše lži, podvody and váš hluboký morální úpadek. A taky všechny vaše činy, vaše zločiny nejhrubšího zrna. Zatímco v reálném životě podporujete zavírání lidí do vězení na základě kompromitujících informací, které se nemohou ani zdaleka rovnat se zlu, které způsobujete vy sami, tak vy sami porušujete Přírodní a Vesmírný Zákon. To už vám není a nebude nadále dovoleno.

Nemůžete nás vlastnit, nemůžete nás mít, nemůžete nás kontrolovat. Tady se nejedná o nějaké pomluvy či vaše pošpinění. Tato věc se netýká ani politiky. Mluvím tady o vašich zločinech proti lidskosti, jejichž páchání je nadále nepřijatelné.

Pocházím z Eisenhowerovy rodiny. Můj prapradědeček byl osm let prezidentem této země. Osobně se setkal s několika typy mimozemských bytostí – jak s těmi temnými tak s bytostmi, které měly čisté úmysly. Existuje mnoho programů, které ovlivňují chod americké vlády. Cílem programů je infiltrovat vlastními lidmi většinu podobných středobodů moci i tajné vesmírné programy. Naše tvrdá práce a naše daně platí všechny myslitelné projekty a operace pod falešnou vlajkou, a to za jediným účelem: mají nás srazit na kolena. Nebude dovoleno, aby se podobné plány dál uskutečňovaly.

Od svého dětství jsem byla se svým prapradědečkem v duchovním spojení, na telepatické úrovni. A vím, že to nakonec budou sami lidé, kdo rozhodne. Postavíme se vám. Nemáte sebemenší právo vlastnit naše těla nebo naše zdraví – to je nyní zcela zřejmé. Je také jasné, že si zahráváte s biologickými zbraněmi, jejichž skutečným účelem je sledovat nás a kontrolovat nás.

Myslet si, že vám něco takového v současnosti projde, je zkrátka absurdní. Síla Přírodních a Vesmírných Zákonů a Síla Stvoření stojí přesně na opačné straně než vaše plány, které jsou namířené proti samotné podstatě života. Jsou tady ve hře mnohem Vyšší Síly, které vám nedovolí, aby vám takové plány nadále procházely.

 

 

[wp_ad_camp_2]

 

Laura to formuluje takto: „To, co vnímám, řekla bych, je mi líto, že chcete hrát temnou roli v takovém extrému, že se doslova zaseknete v karmické smyčce, kde jen Bůh ví, jak dlouho to vydrží.

Vypadá to, že ve svých životech potřebujete umělou inteligenci a transhumanismus, abyste zvládli udržet krok s drakoniánskými bytostmi. Snažíte se vytvořit geneticky modifikovanou lidskou rasu, aby vám sloužila v roli otroků. Ten nápad je odkud? Od nějaké hybridní anunnacké frakce? Existuje mnoho informací o galaktické historii, nejen o genetické manipulaci DNA a vaší snaze oddělit nás od skutečného Zdroje – nulového bodu Jediného Vědomí. Právě tyto brány se nyní otvírají. Snažíte se udržet brány zavřené, ale vaše snaha bude marná.

Abych se vrátila k vašim dohodám: Umožňují existenci temných technologií, které z nás vysávají, doslova sklízejí, energii. To všechno se děje, protože jste paraziti a upíři. Toto jsou fakta. Všechny informace jsou veřejné. Pokud jsem schopná takové informace dohledat já, znamená to, že k nim mají přístup všichni lidé.

Můj prapradědeček na sebe vzal prezidentskou roli a sloužil jako generál během druhé světové války. Snažil se vyrovnat s veškerou manipulací i s tím, že pravda nesměla být veřejně odhalena a že se lidem lhalo. To všechno kvůli tomu, aby celá ta mašinérie podvodů běžela za oponou dál, se vším tím klamáním lidí prostřednictvím mainstreamových médií, s operacemi pod falešnou vlajkou, se všemi programy na vymývání mozků i s temnými technologiemi, aplikujícími na lidech sociální inženýrství v praxi. Tohle všechno teď vyplouvá na povrch.

Je mi vás líto, do určité míry. Vždyť ani netuším, jestli mluvím k někomu, kdo má uvnitř nějakou duši. Můžu jen doufat, že jste ještě schopni rozpoznat ty hrůzy, které tady pácháte, přesně ty hrůzy, které budou projednávány u kosmického soudu. Takže jakékoliv zlo, které se ještě budete snažit lidské rase napáchat… Pochopte, my jsme multidimenzionální bytosti. A vy jste součástí mnohem většího příběhu, než si vůbec dokážete představit a budete se s tím muset vyrovnat. A sebemenší další znásilnění Svrchovanosti a Svobodné Vůle každé lidské bytosti způsobí, že se propadnete ještě hlouběji do pekla, ze kterého nebudete mít úniku. Neumím si ani představit, co tam budete zažívat… Netuším ani vlastně, jestli jste lidé…

Je mi vás líto, do určité míry. Vždyť ani netuším, jestli mluvím k někomu, kdo má uvnitř nějakou duši. Můžu jen doufat, že jste ještě schopni rozpoznat ty hrůzy, které tady pácháte, přesně ty hrůzy, které budou projednávány u kosmického soudu. Takže jakékoliv zlo, které se ještě budete snažit lidské rase napáchat… Pochopte, my jsme multidimenzionální bytosti. A vy jste součástí mnohem většího příběhu, než si vůbec dokážete představit a budete se s tím muset vyrovnat. A sebemenší další znásilnění Svrchovanosti a Svobodné Vůle každé lidské bytosti způsobí, že se propadnete ještě hlouběji do pekla, ze kterého nebudete mít úniku. Neumím si ani představit, co tam budete zažívat… Netuším ani vlastně, jestli jste lidé…

 

[wp_ad_camp_2]

 

Poznámka: Protože Xavier Naidoo veřejně mluvil o adrenochromu, bylo toto téma na rtech každého. Je to nejvyšší hluboké státní tajemství. Není divu, že se masmédia snaží udržet míč v klidu a zamítnout téma jako zneužívající konspirační teorii. Oliver Janich se dostal na dno a poskytuje všechna data a fakta ve výbušném článku .

“Je jich tu mnoho a ty se nedostaneš pryč.” Toto poselství se stává silnější a silnější, čím více se snažíte držet svého programu. Dokumenty vyjdou. Existuje mnoho zpravodajských kanálů. Můžete zkusit cenzuru, dokud nezměníte modrou barvu. Ale existují určité věci, ke kterým nemáte přístup, bez ohledu na to, jak se snažíte manipulovat s lidskou DNA. Existují věci, ke kterým nemáte přístup, a jsou mnohem silnější než ty vaše. Vaše jediná síla je podvod a podvod a napodobování lidstva. Ale tito lidé se probudí velmi rychle, když uvidí větší obrázek o čem to vlastně je.“

“Mnoho lidí na to není připraveno. Na kosmické, galaktické a pozemské úrovni se však nacházíme v časovém okně, kde se vaše agenda hroutí. Skutečná podstata světla přichází dolů a lidé si vzpomenou na to, kdo skutečně jsou, a osvobodí se od vaší sítě, zneužívání, nanotechnologie, manipulace s počasím, chemtrailů a všech těžkých kovů, které jsme vdechovali proti naší vůli.“

„Nikdo vás nezvolil do úřadu. Nikdo si nevybral tyto kabalisty, tyto Ilumináty. Nyní máme prezidenta, kterého mnozí podporují, protože to vypadá, že přestane obchodovat, a můžeme jen doufat v to nejlepší. Ale pokud si myslíte, že nás můžete náhle ochromit, abyste vytvořili jmění, použít nás jako zdroj potravy … Přichází něco jiného, ​​co zničí vaše schopnosti, protože nesouhlasíme. Jsme suverénní bytosti a jedná se o porušení zákonů stvoření.“

Přeložil LK

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
16 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře