Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena
    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

    Chazarská mafie plánuje na 8. dubna holocaust; bude zastavena

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

  • Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise
    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

    Stovky zemědělců protestují před sídlem Evropské komise

Související zprávy

  • Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI
    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

    Krátké doplnění k článku o ARTŠAMAGOVI

  • Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí
    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

    Varování před ČERNÝM MÁGEM pro všechny naše čtenáře v Československu a v zahraničí

  • Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu
    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

    Varování pro všechny lidi v Československu a v zahraničí. Sekty a podvodníci jsou na drastickém vzestupu

  • Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou
    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

    Lidstvo opět na rozcestí. Jemen je znova horkou půdou

Marného okénko 9+9.Q6.2Q2Q. Jsme majákem na rozbouřeném moři

AKTUALIZACE 19:54

…..je až úsměvné, jak j-elita má zájem dělat všechno tak, jako dříve, s podtextem, že se nic neděje. Ale ono se děje. Jen pár politiků s trubkovým viděním si necce přiznat skutečnost, že se na ně valí megatsunami, která je určitě smete….

1717:175

A nyní mnoho z Vás bude přemýšlet, co tím časem bylo myšleno…..

1) Zajímavé tlaky (dokonce i přetlaky) v Německu

Trump a světlá strana lidstva tlačí na zločinné praktiky zavedené systémem Vatikánu, který byl provozován po staletí a nyní končí. Domovy pro opuštěné děti, či ukradené děti rodinám byly cílem vyšetřování kvůli pedofilii. Po celém Německu. Dole jen malý střípek toho, co se v domovech pro děti odehrávalo. Můžeme jednoduše konstatovat, většina těchto zařízení s honosným názvem a údajným honosným cílem “pomáhat” dětem, neblylo nic jiného než ráje úchyláků a pedofilů, kteři věděli, co tam budou dělat. Podle dřívějšího HOLLYWOODU, dnes PEDOWOODU, by se měly nazývat domovy pro děti pedodomovy.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Rovněž tak obchod s dětmi zde byl na denním pořádku. Pozvaní “ošetřovatelé dětí” k výslechu na policii odmítli veškeré výpovědi a nechtějí vypovídat na položené dotazy. No jasné, že se tím sami prozradili…..

Dnes víme, proč se právě zelení snažili po celé roky legalizovat sex s dětmi a dětskou pornografii. Dokonce se tím vůbec netajili a neustále prosazovali směr pedofilie. Jak můžete vidět na spodním obrázku, právě předseda strany zelených, hlavní pedofil ve straně, si svoje záliby chtěl touhle cestou zlegalizovat a prosadit. Kvůli beztrestnosti. Naštěstí se mu to nepovedlo…..

Strana zelených v Německu “tlačila na pilu” od roku 2005. Strana zelených by se měla jmenovat pedostrana úchyláků.

Jen pro zajímavost. Když se podíváte na obličej politika, který rukou ukazuje zajíčka,  připomíná Vám jeho gsicht rysově nějakého českého nabubřence, který se chtěl dostat do politiky?????

 

[wp_ad_camp_2]

 

2) Opětné varování meteorologů

Vzhledem k dalším možným prudkým dešťtům a krupobitím doporučujeme pohlídat situaci každému jednotlivě dle jeho bydliště a nic nenechávat náhodě. Je úplně zbytečné si nechat vyplavit barák popřípadě nechat zničit úrodu. Z tohoto důvodu by bylo dobré opět nakoupit ocet a začit hned dnes ráno octovat. Pár litrů octu skoro nic nestojí a mohou Vám zachránit mnoho času s případnými opravami a hodně peněz. Můžete se na varování podívat zde

3) Elektronické euro a co s ním?

Nějak se německému parlamentu nedaří prosadit očkování, a proto opět vymysleli další lest na svobodné bytosti v Německu a následně i v EU, která je v rozpadu. Lišky jedny na to jdou nyní jako partizáni od lesa. Chtějí veškerou měnu hotovostní zrušit a zavést měnu elektronickou. No jak jinak. Elektronická měna by ale byla jenom pro lidi, kteří by měli čip pod kůži, a proto by asi byli povolnější s očkováním a zavedením čipu. No fujtajbl.

Německé banky žádají o co nejrychlejší zavedení elektronické měny, tak jak jsme v minulosti na nebezpečí šelmy z apokalypsy upozorňovali…..

Ptám se sám sebe. K čemu tohle vše bude lidem, když stejně MADAMME ANGELA HITLER MERKELOVÁ prohlásila a upozornila lidi, no spíše důchodce, že na důchody nejsou peníze a jsou tím ohroženy? Umějí si dokonale odporovat, ale účel světí prostředky, že ano…..

Dodatek k článku můžete vidět na následujícím videu. Zde se dozvíte, že chudáci důchodci, kteří dřeli celé roky na Německý stát, nemají už zajištěn do budoucna ani důchod. Proto nemají o důchodce žádný zájem a snaží se je spíše včšemi možnými prostředky odstranit. Třeba POVINNÝM OČKOVÁNÍM PRO DŮCHODCE, který má zájem nejen MADAMME ANGELA HITLER MERKELOVÁ  zavést a prosadit. No už se jí to nepovede…..

Zde najdete kratičké video, kde mnohé prohlásila: Epoch Times Deutsch

 

 

4) Stále více šoků prožívají obyvatelé v Německu

Když se vrátíme k dnešnímu bodu jedna. Psal jsem o mnoha článcích, kam až pedofilie v Německu sahá. Nejhorší zjištění je ovšem  díky vyšetřování vysokých úředníků vojsky SHAEF po zatčení, když se k věci vyjádřili.

Málokdo by řekl, že sahá až do nejhlubších sfér všech státních orgánů. Mnoho obyčejných lidí se dnes diví, co vše je dnes zveřejněno a přitom nebylo řečeno skoro vůbec nic. Nevím jak budou ovčané reagovat, až se dozví oficiálně o podzemních chodbách a týrání dětí kvůli droze ADR pro bohaté a mnohé politiky, kteří bez ní nemhou žít. Droga umělý adrenochrom je totiž, dle odporníků, kteří ji uměle vyrábějí (big farma), velice slabá a neúčinná.

Vyšetřování je na samých začátcích. Pravděpodobně bude nabývat gigantických rozměrů. Zatím možná byla odhalena jenom špička ledovce…..

Najdete zde: Mächtiges Netzwerk der Pädophilen reicht weit in die Behörden

 

5) Další nepochopitelné události unikají v Německu na veřejnost

Jedna z dalších neuvěřitelných skutečností se ukázala jako pravdivá. Nikoliv jako spiklenecká teorie, je skutečností!!!!!  Úřady pro ochranu dětí  (Jugendamt) pronajímaly děti na vysoké státní úředníky ve vládě. Děti tímto směrem vychovávaly a dokonce za “pronájem”  dostávaly peníze. Můžeme říci že se jednalo v podstatě, z mého pohledu, o dětské bordely a nikoliv o ochranu dětí…..

Kdo by na takové možnosti pomyslel před pár měsíci a nyní se o tom hovoří veřejně. Proč? Můžeme poděkovat právě vojákům SHAEF za vynikající práci…..

Právě veškerý hnůj, který vylézá na povrch, je důvodem pro ponižování Prezidenta Trumpa, Prezidenta Putina a veškerých jejich činů. Hluboký stát je u konce a proto hodně kolem sebe kope…..

 

pokračování

tm komentuje

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
168 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře