Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra
    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

    Rekordní přechody nelegálních migrantů zvyšují tlak na potápějícího se britského premiéra

  • Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky
    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

    Bílé klobouky naznačují, že loď Dali byla v době srážky bez posádky

  • Zprávy dne 27.3.2024
    Zprávy dne 27.3.2024

    Zprávy dne 27.3.2024

  • Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující
    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

    Narušení zasedání RB OSN o Jugoslávii ze strany Francie je pobuřující

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Kampaň Covid-19 je známkou plné satanské vzpoury proti Stvořiteli. Je to ekonomická sabotáž na základě lží

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 17.8.2Q2Q

Probíhající kampaň „Covid-19“ je úplnou satanskou vzpourou proti Tvůrci. Je tomu tak proto, že když vláda aktivně bojuje za potlačení pravdy, pak pracuje proti Tvůrci pravdy, tj. Tvůrci vesmíru. Satanem ovládaná korporátní média a jejich otrokářské vlády právě teď lžou o pandemii a aktivně vraždí ty, kteří se ji snaží odhalit (v ČR tomu není jinak, zpěvák alias ministr zdravotnictví a poskok farmakomafie Vojtěch nám začal vyprávět další část pohádky o neexistujícím Covidu, pozn. př.). Historie ukazuje, že když se vlády bojí pravdy a zvyšují represe, jejich dny jsou sečteny. To jsou závěry, ke kterým jsem dospěl po návštěvě rodiny a přátel v Kanadě. Tito lidé stále žijí uvnitř bubliny falešných zpráv korporátních sračk*metů a opravdu věří, že Covid-19 je skutečným nebezpečím navzdory všem důkazům potvrzujících opak.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Moje sestra, která je specialistkou na epidemie a šéfkou medicíny ve velké univerzitní nemocnici v Kanadě, je od počátku v první linii této takzvané epidemie. Její závěr je, že došlo k obrovské nadměrné reakci na něco, co nesplňuje definici skutečné pandemie. Podle ní je celková úmrtnost na onemocnění dýchacích cest (pneumonie, tuberkulóza, chřipka, „covid19“ atd.) nižší než v průměrných letech. Pozastavení takových věcí, jako je screening rakoviny a léčba jiných nemocí, však znamená, že je „příliš brzy na to, aby bylo možné zjistit, zda celková úmrtnost klesá.“ Ať tak či onak, je jasné, že to, s čím se potýkáme, není lékařský problém, ale politický.

Zajímavé je, že dokud jsem neodjel do Kanady a nemluvil s ní osobně, ukázalo se, že všechny mé e-maily, ve kterých jsem se jí na to ptal, byly zablokovány třetí stranou. Jinými slovy, vládní agentury cenzurují soukromé e-maily, aby potlačily lékařskou pravdu (není se čemu divit, když Fulford používá e-mailovou službu od Microsoftu, pozn. př.).

Můj druhý postřeh je ten, jak snadné bylo převzít stabilní demokracii, jako je ta kanadská, a proměnit ji ve fašistický anebo komunistický stát udavačů. Například si pamatuji, jak západní propaganda během studené války tvrdila, že Rusové se musí prokazovat občanským průkazem i pro cestování po vlasti, a že to je známkou komunistického útlaku. A hádejte co dnes. Potřebujete průkaz s fotkou, abyste mohli cestovat po Kanadě. Když jsem přijel, pohraniční policie mi též sdělila, že musím dva týdny do karantény nebo budu čelit obvinění z trestného činu. To nebyl pro mě žádný problém, protože jsem zůstal ve své chatě u jezera. Zajímavé je, že lidé jako moje švagrová a paní v místním obchodě byli připraveni mě udat, pokud by mě viděli na veřejnosti. Proměnili se v bonzáky, protože upřímně věřili, že zachraňují životy před „pandemií.“ To navzdory skutečnosti, že jednáme s něčím, co je asi tak smrtelné jako běžné nachlazení.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Další postřeh přišel od kamaráda, který pracuje ve filmovém průmyslu v Los Angeles. Řekl mi, že jeho kamarád byl hospitalizován kvůli „Covid-19“ a že pobyt v nemocnici přežil pouze proto, že odmítl chodit na ventilátor. Říká, že všichni, komu nasadili ventilátor, zemřeli. Máme tedy svědectví založené na informacích zaslaných různými čtenáři, že některé nemocnice aktivně vraždí lidi, aby si cabala udržela fluidum strachu a kontrolu, kterou potřebují, aby zůstali u moci.

Rovněž přístup lidí, kteří jsou součástí „náboženství Covid-19,“ ukazuje, jak většina lidí ztratila schopnost racionálně a samostatně myslet. I když uvěříme, že tento mírný, chřipce podobný virus je smrtící, neexistuje žádný lékařský důvod nosit masku při samotném běhání, cyklistice nebo řízení auta! A přesto, lidé podstupují tuto formu sebe mrzačení.

Podívejme se tedy na to, kdo ve skutečnosti má moc vést takovou kampaň. Forenzní důkaz stopa vede k zednářům z lóže P3 a dosud existující Říši římské.

Totalitní kampaň Covid-19, kterou nyní sledujeme, lze vysledovat až po hierarchii organizace vojenského typu ovládané Římany. Nejdůležitější z nich jsou lékařské asociace. Západní medicína se vyvinula z vojenské medicíny. Proto je chirurg „generál.“ Na vrcholu této pyramidy jsou organizace jako WHO a OSN s nevoleným „generálním tajemníkem (doslova lze přeložit i jako sekretář – generál, pozn. př.).“ Pokud lékaři odmítnou vyhovět rozkazům, ztratí lékařskou licenci a tím i schopnost vydělávat si na živobytí. Takže většina lékařů jede dál v zaběhnutých kolejích.

Dále mají pod kontrolou významné body mezinárodní infrastruktury, jako jsou letiště a přístavy. Podívejte se na tuto fotografii letiště Narita (jedno z nejrušnějších na světě), kterou jsem pořídil na vrcholu letní turistické sezóny. Bylo téměř opuštěné. Toto je skutečná ekonomická sabotáž na základě lží.

 

 

Zpáteční let do Japonska byl jumbo jet, který měl pouze 28 cestujících, z nichž pouze tři zůstali v Japonsku. Pokud to bude pokračovat, je jen otázkou času, než většina světových leteckých společností zkrachuje.

Když jsem přijel do Japonska, bylo mi řečeno, že v zemi můžu zůstat, pouze pokud podstoupím test na „Covid-19.“ Protože se jednalo pouze o plivnutí do nádobky, souhlasil jsem a vyšel o tři hodiny později s negativním výsledkem testu.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

V každém případě je celá kampaň pandemie navzdory své intenzitě známkou zoufalství a porážky páníčků. Oni se snaží skrýt:

ekonomický kolaps a revoluci. Podívejte se například na toto dvouminutové video (ODKAZ) (ODKAZ), které ukazuje, jak byla Pátá Avenue v New Yorku kompletně zabedněna a New York se stal městem duchů a následně místem nevyhlášené občanské války. New York byl místem masivního zatýkání vůdců chazarské mafie a scéna opuštěných ulic byla následkem této bitvy.

Druhou věcí je samozřejmě pokračující kolaps současného západního ekonomického systému. Například USA jsou údajně světovou supervelmocí a jedna z nejbohatších zemí na světě, ale čelí „hladomoru“ většímu, než téměř kterákoli jiná země třetího světa. V červenci 12% dospělých žilo v domácnostech, které v minulém týdnu neměli dost jídla, zatímco téměř 20% Američanů s dětmi doma si nemohlo dovolit dát svým dětem dostatek jídla. (ODKAZ)

Dalším znamením bylo, že v srpnu 32% Američanů nezaplatilo nájemné již čtvrtý měsíc po sobě. Jak jsme již psali dříve, je matematicky jisté, že celý bankovní sektor je de facto insolventní.

Tato krize se neomezuje pouze na USA, ale ovlivňuje celou skupinu zemí G7 kontrolovanou chazarskou mafií. Například japonská ekonomika se v dubnu až červnu snížila o 7,8% oproti předchozímu čtvrtletí, a meziročně o 27%. O Velké Británii, Německu, Itálii, Francii atd. byste mohli říci to samé. Kontroloři skupiny G7 se samozřejmě chtějí vyhnout odpovědnosti za 40 let trvajícího obchodního a fiskálního schodku tak, že vinu hodí na takzvaný vir, než aby přiznali špatné hospodaření.

Zde je jeden očividný příklad, kdy používají falešnou pandemii k vině za nedostatek dřeva v Severní Americe, jednoho z největších světových producentů řeziva.
Snahy o řešení situace ze strany Kongresu jsou rozhodně malé aišly pozdě. Například kongresman Warren Davidson (Republikán), šéf výboru, minulý týden řekl, že „očekává politická řešení s cílem řešit ekonomické zkreslení měnové inflace, aby měnová a fiskální politika mohla pomoci přestavět střední třídu, restartovat americkou ekonomiku a dostat nás na cestu udržitelného růstu.“

V tuto chvíli se zdá, že jedinou odpovědí je revoluce následovaná Jubileem, což se nikdo ze současného režimu neodváží říci ze strachu ze smrti. Například bratr prezidenta Donalda Trumpa byl minulý týden zavražděn po pravdivých zprávách na Twitteru, které byly podle zdrojů NSA rychle odstraněny.

Asistentka tohoto dopisovatele v Japonsku také minulý týden obdržela výhrůžku smrtí, aby mě donutili skončit pravdivé informování o otrokářském režimu v Japonsku. Samozřejmě máme v úmyslu aktivně lovit a zatýkat nebo zabíjet lidi, kteří vytvářejí tyto hrozby. Víme, kdo jsou a víme, kde jsou.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Moje internetové připojení bylo z nevysvětlitelných důvodů přerušeno, takže zpráva tajné služby ministerstva obrany došla se zpožděním:

“Trump šel k matraci (z koňských žíní?? nevím.., pozn. př.) poté, co byla dcera židovského miliardáře a filmového producenta Steve Tische nalezena mrtvá. Takže to byla zpráva o koňské hlavě do Hollywoodu, NFL a La kosher nostra.

Dále zemřel židovský mediální titán, majitel ViacomCBS, Sumner Redstone, který mohl mít podíl na smrti Trumpova bratra Roberta, kterému bylo 71 let.

Dohoda mezi Spojenými arabskými emiráty a Izraelem, podpořená Benjaminem Netanjahuem, nemusí vést k plné normalizaci, protože anexe je stále v jednání. Arabové jsou rozděleni a všichni vědí, že Izrael zaútočil na Bejrút. Nikdo nevěří, že Izraelci a Dubajci by si stále nepamatovali zásah Mossadu na šéfa Hamásu, Mahmúda al Mahbouha, v roce 2010.

Jakýkoli prodej amerických zbraní do SAE neprojde Kongresem a ten nebude dělat nic, aby ochránil Mohammeda bin Zayeda před obviněním z válečných zločinů před Trestním tribunálem v Haagu, nebo z izraelských útoků pod falešnou vlajkou a rozzlobeného Íránu vyzbrojeného silnějšími ruskými zbraněmi.

Izrael byl zablokován v Radě bezpečnosti OSN, kde se Francie, Velká Británie a Německo zdržely hlasování, takže Rusko a Čína nemusely vetovat uvalení zbrojníjo embarga na Írán, protože jediná Dominikánská republika hlasovala pro, ale mohla být donucena USA kvůli zákazu dovozu.“

Mezitím, jako obvykle, problémy v zemích G7 odvádějí pozornost lidí od velkých událostí jinde. Asi největší je rostoucí možnost revoluce v Rusku. Nyní se například konají obrovské demonstrace za svržení proruského režimu v Bělorusku. (ODKAZ)

Podle korporátních propagandistických zpráv ruský prezident Vladimír Putin nabídne v případě potřeby prezidentovi Lukašenkovi vojenskou pomoc. Na protestech však nebyla viděna policie ve větším počtu, a protesty přilákaly kolem 200 000 lidí, odhaduje Reuters. (ODKAZ)

V každém případě zdroje Lóže P3 a Rodiny draka říkají, že celá rozpadající se politická struktura v zemích G7 směřuje k zásadní změně letos na podzim. Podle nich již byl spuštěn restart finančního systému a většina z toho by měla být viditelná pro všechny letos na podzim.

Zástupce Zlatého draka, který byl v červenci v Srbsku zatčen, je nyní zpět v Indonésii, tvrdí zdroje Lóže P3 a Rodiny draka. Finanční prostředky na restart světové ekonomiky budou uvolněny letos na podzim. Ale uvěříme, až to uvidíme.

Pro tadesco přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
136 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře