Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí
    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

  • Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda
    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

  • Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT
    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

  • Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií
    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

Tým Q a Trump poráží Deep State zevnitř. Část 2/3

Rozměry vědomí

Příliš mnoho lidí stále žije v dnešní třetí „dimenzionální realitě“, která ve skutečnosti není skutečná. 3D „realita“ je past vědomí. Kým a čím ve skutečnosti jsme, bylo před námi skryto. Naše duchovní podstata je naše jediná skutečná forma. Tajné společnosti nás drží v pasti a snaží se nám zabránit, abychom si pamatovali, kdo doopravdy jsme. Pokud lidé nevidí jasně minulost a nežijí v přítomném okamžiku, pak jsou uvězněni v iluzi, která je nepravdivá a zavádějící. Velké probuzení ovšem již začalo a lidé si nyní začínají více uvědomovat podvody a manipulace, které se ve světě odehrávají, a probouzejí se do své božské podstaty.

Většina lidí stále žije ve třetí dimenzi. Jejich mysl byla ovládnuta a naprogramována tak, aby akceptovali postupnou ztrátu své svobody a blahobytu. Falešná pandemie koronaviru vede k absolutnímu lékařskému stannému právu, s nuceným očkováním, určeným k bezprostřednímu vzniku pracovní neschopnosti a zdravotním postižením, a nakonec i hromadnému vyvražďování.

 

[wp_ad_camp_2]

 

O vakcínách je známo, že jsou smrtonosné. V roce 2017 přezkoumali italští výzkumníci složky 44 různých typů vakcín. V každé lidské vakcíně, kterou testovali, našli úlomky těžkých kovů a biologickou kontaminaci. „Množství zjištěných cizích těles a v některých případech i jejich neobvyklé chemické složení nás ohromilo,“ konstatovali výzkumníci.

Poté dospěli k závěru, že vzhledem k tomu, že mikrokontaminující a nanokontaminující látky nejsou „ani biokompatibilní, ani biologicky rozložitelné“, ale „bio-vytrvalé“, což znamená, že by mohly způsobit zánětlivé účinky okamžitě nebo později. Ve všech těchto vakcínách byly nalezeny tkáně potraceného plodu, zvířecí tkáně, hliník, rtuť, geneticky upravené materiály a mnoho dalšího!

Ať už byly složky vakcín do dnešního dne jakékoli, dosud tu nebylo nic bizarnějšího než návrhy toho, co by mohlo být zahrnuto do nynější koronavirové vakcíny. „COVID“ označuje „Corona Vaccination Digital Identity“ (digitální identita očkování proti koronaviru). Tento plán byl dobře financován a zahrnuje využití nanotechnologií, které se propojují s mozkem a slouží ke sledování digitální identity. Existuje technologie s datem spotřeby, kterou lze spravovat a vypínat na dálku prostřednictvím 5G. Podívejte se prosím na toto anglicko-španělské video od lékaře a autora, který vysvětluje podrobnosti a důsledky této technologie pro lidstvo. V tomto krátkém videu doktor Vernon Coleman popisuje, jak se můžete po nařízeném očkování snadno proměnit z lidské bytosti v robota, zatímco konec vašeho života určuje kabala Deep State.

V jedné zprávě bylo uvedeno, že technologická společnost v Dánsku byla zafinancována pro výrobu injekčního čipu kompatibilního s univerzálními platebními systémy. Dospělí musí sami bojovat za právo dětí na přirozené zdraví, osvobodit je od strašlivé korupce a tyranie FDA, CDC a Big Pharma. Je šílenství, aby byly vakcíny povinné, protože nejsou žádné věrohodné důkazy o jejich bezpečnosti a zároveň existuje spousta důkazů o úmyslném poškozování.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Vzhledem k tomu, že Big Pharma bude osvobozena od odpovědnosti za škody způsobené vakcínami COVID-19, vznáší se velký červený prapor nad tím, jak vlády umožňují společnosti Big Pharma experimentální vakcíny uspěchat, navíc bez právního postihu, pokud se něco strašlivě zvrtne.

To vše je součástí okultního rituálu Deep State, jehož cílem je znovuzotročení lidstva, zbavení ho jeho sebeurčení a zesměšňovat lidstvo tím, jak krok za krokem ztrácí část své svobody. Je to ta nejhorší tyranie v naší společnosti, kterou nepáchá pouze vaše vláda, ale i loutky lékařského stanného práva, které se nyní na všech úrovních ukazují takové, jaké skutečně jsou – jako největší nepřátelé lidu!

Svět má mnoho spasitelů

Lidé mají většinou svou vědomou duši zavřenou v psychickém vězení, zapojenou jen pro určitý čas, práci a energii. Tito lidé mají malou nebo vůbec žádnou svobodnou vůli, protože zanedbali své vědomí, když ho měli použít. Chovají se jako ovce a nikdy se od tohoto šílenství neodtrhnou. Probuďte se, zůstávejte pevní a neoblomní v boji za svou svobodu ve svobodném světě bez diktatury.

Neexistuje jeden jediný spasitel tohoto světa. Je mnoho spasitelů a těmi spasiteli jsme my, bdělí vlastenci, žijící ve čtvrté nebo dokonce páté dimenzi. Když se mnoho lidí hromadně probudí, svět bude zachráněn před zločinnou satanskou kabalou Deep State. Podívejte se na dnešní svět; je inspirující vidět, že tento skrytý diktátorský režim je odhalován a rozpadá se.

Prezident Trump je zvoleným veřejným představitelem Q týmu

Vše, co se v minulosti stalo, bylo provedeno v tak obrovském měřítku, že se to zdá téměř nepochopitelné, ale jak praví staré přísloví, „„Nejlépe ukrytá tajemství jsou ta, která jsou skryta tam, kde jsou nejvíce vidět.“ Probuzení lidé žijící v páté nebo ještě ve vyšších dimenzích jsou schopni pozorovat, kolik toho Trumpův tým doposud za tři a půl roku v úřadu dokázal.

Jak bylo vysvětleno v první části této série článků, strategický akční plán Trumpova týmu je pečlivě zorganizován těmi nejintelektuálnějšími a nejchytřejšími jedinci, kteří dnes žijí. Prezidenta Trumpa si zvolili za svého frontmana v této jedinečné bitvě. Bez mobilizace tak vysoké chytrosti a inteligence by nebezpečná skupina Deep State nemohla být nikdy odstraněna z planety Země.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Chronologické shrnutí všech úspěchů dosažených za posledního tři a půl roku ukazuje, že jakékoli komentáře typu „prezident Trump je nástrojem Deep State“ jsou naprosto absurdní a směšné. Tito kritici zjevně tuto věc zkoumali jen minimálně anebo vůbec, nebo používají zkompromitované zpravodajské zdroje. Naopak, Prezident Donald Trump čelil Stínové vládě známé jako Deep State mnohem víc než kterýkoli jiný prezident v dějinách.

Vše, co je vidět, je jen zmanipulovanou iluzí. Globální finance včetně bankovnictví, akciových trhů, měn nebo čehokoli, jsou prostě jen klamem naší důvěry ze strany Deep State. Dnešní problémy byly pečlivě naplánovány tak, aby nám kradly půdu, bohatství a zdroje. A nyní se pozornost soustředí na uchvácení naší svobody prostřednictvím této falešné koronavirové pandemie, za níž stojí malá skupina bohatých a privilegovaných jedinců usilujících o světovou nadvládu.

Kolik probuzených lidí vidí za touto dnešní mašinerií unikátní masky hlouposti? Kolik lidí se dívá a ukazuje prstem, směje se nebo nevěřícně vrtí hlavou? Avšak ještě více fascinující než skutečná pohroma, která se nám teď odehrává přímo před našima očima, je reakce mas, hybatelů, vlivných lidí a inteligence. Ekonomický propad je kupodivu tak šokující, že jej někteří lidé považují za nereálný. Myslí si, že jde o „náhodu“ způsobenou virem, a ne o něco, co způsobili lidé sami. Utěšují se bystrostí své mysli a říkají, že je to „10-sigma event“, která se vyskytuje velmi zřídka.

Proto mají akcie navzdory nejhorší ekonomice v historii stále vysokou cenu, jako by všechno bylo normální, dokonce lepší než normální. Tato ekonomika má největší objem dluhů a schodků, jaký byl kdy v dějinách lidstva zaznamenán, a politici se snaží utrácet stále více na podporu byrokratického systému, který selhává.

Deep State a MSM jsou prezidentem Trumpem při každé příležitosti zatlačovány do kouta. Trump veřejnost vzdělává po kapkách. To je součástí Q-plánu; zrada, pobuřování a zločiny proti lidskosti se střetnou – a to bude ta chvíle, kdy si veřejnost uvědomí, co se skutečně dělo a děje.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Strategický akční plán je rozložen

Pád Deep State začal v Národní bezpečnostní agentuře (NSA) pod vedením Michaela S. Rogerse, kdož je bývalý admirál námořnictva Spojených států a skutečně věrný Trumpův spolupracovník. Je také jeho podporovatel poskytováním potřebných zpravodajských informací, týkajících se všech loutek Deep State, jejich hnutí, společníků a aktivit v minulém i reálném čase. NSA ví o všech všechno, jelikož špehuje každou osobu. Dokonce i informace získané Wikileaks mají zjištěnou totožnost. Je tedy známo, že korona krize v kombinaci s 5G byla navržena před 50 lety jako zabijácký nástroj k odstranění až 90 % populace celého světa. K dokončení této operace Deep State naplánoval šestnáctiletý režim, 8 let Obamy a 8 let Hillary Clintonové, aby 90 % populace bylo vyvražděno a zbytek uvržen do vězení Nového světového řádu. Donald Trump však nakonec volby v roce 2016 vyhrál navzdory tomu, že demokraté systém zmanipulovali ve prospěch Hillary Clintonové.

Trumpovým prvním krokem k uklizení nepořádku v Bílém domě bylo dosadit Billa Barra do funkce generálního prokurátora. Bylo rozhodnuto obejít a odříznout CIA, protože tato agentura je infikována skrz naskrz loutkami Deep State a je příliš nebezpečná na to, aby se s ní dalo zacházet. CIA je zlotřilá agentura, kterou vlastní a řídí 13 pokrevních rodin. To vše bude odhaleno s blížícími se odtajněními.

Než byl prezident Trump inaugurován, byl podrobně informován o všem důležitém; obecně už celou tu šaškárnu znal. Takže všichni v jeho nejbližším okolí byli očištěni jako první.

Splněno v prvním roce v úřadu

V květnu 2017 se uskutečnila Trumpova první zahraniční návštěva. Směřovala do Saúdské Arábie, která je základnou třinácti pokrevních rodin, aby se Trump setkal s tamním korunním princem, jedním z Obamových kamarádů a synem krále bin Salmána. Jsou prvním ramenem tří ramen pyramidy Deep State a klíčovým dodavatelem malých dětí pro jejich satanské adrenergní krvavé rituály. Adrenochrom, který je vyroben z krve malých dětí, které byly traumatizovány, je droga, kterou členové Cabal užívají, neboť věří, že má omlazující účinky.

Krátce po Trumpově návštěvě Saúdské Arábie byl korunní princ zatčen a odvolán. V první den této schůze byly předány kompletní sestavy dokumentů, CD a DVD. Druhý den se celý štáb a rodina podrobili Trumpovi, což bylo veřejně demonstrováno při příležitosti k fotografování, kdy prezident Trump stál uprostřed a držel svatý meč. Ve skutečnosti Saúdská Arábie předala Trumpovi klíče a ukázala, že od té chvíle jsou na jeho straně. Jednalo se o první rameno pyramidy Deep State důležité pro dokončení akčního plánu Q.

 

Saúdské Arábii vládne od jejího založení dynastie Saúdů. Král Salmán bin Abdulazíz Al Saud nastoupil na trůn v lednu 2015 po smrti svého nevlastního bratra, krále Abdalláha. Byl Abdalláhovým korunním princem a už na sebe vzal část povinností churavějícího krále. Po Trumpově návštěvě byl v červnu 2017 do funkce dosazen nový korunní princ Muhammad bin Salmán bin Abdulazíz Al Saúd (MBS), který v současnosti vykonává funkci místopředsedy vlády země a je také předsedou Rady pro hospodářské a rozvojové záležitosti, předsedou Rady pro politické a bezpečnostní záležitosti a také ministrem obrany. V té době mu bylo 31 let a byl nejmladším vysokým činitelem na světě. Je charakterizován jako moc stojící za trůnem jeho otce, krále Salmána.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Po Saúdské Arábii se Trump vydal na svou druhou návštěvu do Izraele, jež je druhým ramenem pyramidy Deep State. Židé tam nejsou domorodci, nejsou ani sionisté. Geneticky Židé pocházejí z celého světa. Stručně řečeno: sionisté nejsou Židé a Židé nejsou sionisté. Vše o Židech je iluze, kterou šíří Féničané. Když Trump dorazil, položil na stůl veškerou dokumentaci, CD, DVD atd. Každá minuta byla zaznamenána a zahrnuta, aby ji Netanjahu (izraelský předseda vlády) a jeho štáb prostudovali.

Je důležité vědět, že Netanjahu pracuje pro Mossad (zpravodajská služba Izraele s vnějším polem působnosti) a podněcuje věčnou válku na Blízkém východě, která je nezbytná k vytvoření zmatku, aby krvežíznivé loutky kabaly Deep State mohly krást děti, aby uspokojily své touhy. Kromě obchodování s dětmi a vražd je jejich dalším nechutným plánem zabít nás všechny přes 5G věže. Deep State kabala otevřela moderní Hedvábnou stezku pro uspokojení celosvětové poptávky po adrenochromu ze svého výrobního centra v čínském Wuhanu, která zahrnuje také lodní dopravu, mučení a vraždy miliard nevinných dětí na celém světě.

Druhý den v Izraeli, poté, co si zahráli na tvrdého Netanjahua a jeho soudruhy, konečně kapitulovali a dostali rozkaz dohodnout se na mírové dohodě se Saúdskou Arábií, která byla mezitím podepsána. Symbolicky se to projevilo přesunem amerického velvyslanectví z Tel Avivu do Jeruzaléma a bylo to potvrzením, že Trump sesadil Izrael.

Po této návštěvě následovala třetí návštěva, a to Vatikánu v Římě, třetího ramene pyramidy. Trump znovu předal složku s veškerou dokumentací včetně všech důkazů. Přiloženy byly dokumenty k podpisu. Následujícího dne kapitulovali tím, že papeže dostali pod kontrolu prezidenta Trumpa. Důsledkem bylo, že Federální rezervní systém (FED), plnící roli centrální banky v USA, dříve ovládaný jezuity, kteří jsou skutečnou mafií v církvi, je nyní stranou. Předání kontroly nad Vatikánskou bankou prezidentu Trumpovi z FEDu fakticky udělalo exministra financí planety Země. Tímto krokem byly Rothschildům useknuty nohy; jejich vliv prostřednictvím City of London a finančních institucí skončil. Tito Rothschildové jsou ohavně zlí a taktéž jsou ovládáni Féničany.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Těmito třemi kroky byly tři hlavní pilíře Globální pyramidové struktury dostány pod kontrolu prezidenta Trumpa.

Další zastávka byla v Bruselu na setkání s EU a NATO. Tuto schůzku svolal prezident Trump a všichni kdo se měli účastnit, byli přítomni. Nechal je lehce vypotit tím, že úmyslně přišel na schůzi pozdě. Pak položil na stůl všechny velké složky, aby si s personálem EU tvrdě zahrál. Den nato, co si přes noc přečetli složky, všichni kapitulovali, NATO nevyjímaje. Aby symbolizovali své podvolení, všichni souhlasili s tím, že budou financovat NATO namísto toho, aby bylo financováno výhradně USA, které se již rozhodly financování NATO zastavit. Při následném fotografování si Trump stoupnul doprostřed, aby světu ukázal, že převzal kontrolu a je ve vedení Bruselu; fakticky vlastní EU a NATO.

V říjnu 2018 se korunní princ Muhammad bin Salmán vydal do Las Vegas, aby se setkal s prezidentem Trumpem a ujistil ho, že chce udělat vše, o co ho Trump požádá. Tak se vydal navštívit všechny ředitele nadnárodních společností, jako je Apple, Microsoft, Esso, Shell, Facebook, Twitter, Google atd., aby jim ukázal jejich osobní dokumentaci nashromážděnou Trumpovým týmem. Poselství předané těmto společnostem bylo jasné: buď budou hrát za Trumpa, nebo budou jejich informace odtajněny.

Asijská kapitulace

Později v listopadu 2017 Trump podnikl cestu do Asie a nejprve navštívil Japonsko. Následující den po dni, kdy odprezentoval složky, DVD a CD se všemi důkazy, Abe a jeho pracovní skupina odstoupili, aby se zcela podřídili Trumpovu týmu.

Jeho další zastávkou na této cestě byla Jižní Korea, aby zde rovněž získal kapitulaci a podřízenost od prezidenta Moona, doplněné podmínkou zastavení dodávek dětí pro satanské krvavé rituály. Dále byli nuceni podpořit Trumpovy mírové rozhovory se Severní Koreou a řádně podepsat připravovanou mírovou smlouvu.

Poté se v Číně prezident Trump setkal s prezidentem Si Ťin-pchingem, kde byl přijat s otevřenou náručí. Jednalo se o jejich druhé setkání během Trumpova prezidentství kvůli dokončení obrovského obchodu s cílem vykopnout komunisty podporované Rothschildy. Média hlavního proudu tuto důležitou informaci naprosto ignorovala. K prvnímu setkání došlo krátce po jeho inauguraci v lednu 2017, kdy se Si Ťin-pching soukromě setkal s Trumpem v jeho letovisku Mar a Lago na Floridě. Druhé setkání se na Trumpovu žádost uskutečnilo v čínském Zakázaném městě.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Čínská kapitulace před Trumpem je skutečně největším úspěchem v Trumpově prezidentství. Čína opravdu chtěla být osvobozena od komunistů, protože tito lidé jsou děsiví. Vzhledem k tomu, že se o tom v mainstreamových médiích nikdy nemluvilo, jen velmi málo lidí v tuto chvíli pravděpodobně chápe důležitost tohoto úspěchu. Říkat pravdu často vedlo k odporu, aby od ní byli lidé izolováni. S každým dnem si však stále více lidí uvědomuje, že média hlavního proudu ztratila důvěryhodnost, odvracejí se od nich a hledají odpovědi z jiných zdrojů. Pravda nakonec vyjde najevo a lidé budou schopni to všechno pochopit. A mezitím prezident Si Ťin-pching zahájil historickou čistku proti čínskému „hlubokému státu“.

V jednotě je síla

S každým zastavením a uzavřením malého podniku, mandátem masky, požadavkem na sociální distanc, omezením velikosti davu, vynuceným měřením teploty, omezením cestování a vynuceným koronavirovým testem, o němž je známo, že přináší nepřesné výsledky, rychle směřujeme k totální destrukci naší svobody. Každá ztráta zaměstnání nebo licence v důsledku vyptávání se pracovníka nebo odborníka nebo vyjadřování se proti oficiálnímu výkladu, každý akt cenzury sociálních médií, každý kostel, kde se věřící přestanou shromažďovat, a každý pokus narušit vaši schopnost vydělávat si na živobytí, možnost si nakoupit, zajít do banky, omezení možností uctívání, obnovy, socializace nebo zapojení se do svobodného podnikání jednoduše ničí vaši radost ze života, což je do očí bijící diktátorský útok proti naší svobodě.

To nejsou pouhé nepříjemnosti. Jsou to záměrné, nechutné, destruktivní, represivní, drakonické, démonické a zatracené útoky proti naší Svobodě. Jak dlouho to budeme tolerovat? Kdy řekneme „co je moc, to je moc“ a vezmeme si svou moc zpět?

Jednota znamená sílu. Lidé, kteří jsou probuzeni, se chtějí setkat s jinými bdělými lidmi, bez masek. Z toho důvodu, že jsme společně silnější a snadněji porazíme kabalu Deep State. A to se stane, protože tento osvobozenecký proces už nelze zastavit. Spojení s ostatními, kteří jsou stejně smýšlející, vytváří a formuje naši nejlepší realitu. Velká skupina je již několik měsíců v Marbelle / Malaze, k níž se můžete připojit registrací prostřednictvím e-mailu. Pravidelně se pořádají setkání a přednášky.

A toto je důležité vědět; Švédsko vyhrává válku COVID-19 bez uzamčení, bez karantén, s nízkým počtem úmrtí a minimem hospodářských škod. Je povzbudivé vidět, že ve Švédsku se počet úmrtí na koronavirus snížil téměř na nulu. A vzhledem k tomu, že hospodářství země zůstalo po celou tuto dobu otevřené, existuje jen malé riziko opětovného oživení až budou jakákoli minimální omezení, která stále platí, konečně zrušena.

 

[wp_ad_camp_2]

 

A nakonec, prosím, nezapomeňte vyvěsit svou státní vlajku ukazující světu, že jste probuzeni. Čím více vlajek bude vidět, tím zřejmější nám všem bude, že kabala nad námi ztrácí moc. Při nedávném berlínském protestu proti falešné pandemii COVID se shromáždilo 1,2 milionu stoupenců! Při dalším protestu minulou neděli se sešla skupina 1000 probuzených stoupenců. Nenechte se mýlit, tuto těžkou válku proti naší svobodě vyhráváme.

Další, třetí, část této třídílné série článků uzavřeme naší zprávou o úspěších dosažených během prezidentského působení Donalda Trumpa. Pokud vám tato informace připadá zajímavá, užitečná nebo prozíravá, podělte se o ni se svými přáteli a pomozte jim se probudit. Můžete si také prohlédnout Petrovy knihy „The Great Awakening“ (Velké probuzení) části 1 a 2, dostupné přes Amazon. Odkaz na nákup knih, stejně jako mnoho dalších článků na téma Velkého probuzení najdete na internetových stránkách Final Wakeup Call. Čím rychleji se lidé probudí, tím dříve zažijeme osvobození planety Země a získáme skutečnou prosperitu a svobodu. Prosím zůstaňte naladěni a chcete-li, přihlaste se k odběru, protože bude následovat mnoho nových poučných informací!

Pro tadesco přeložila jena | Zdroj: FinalWakeupCall.com

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
18 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře