Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Zdroje Pentagonu: Satanská nizozemská královská rodina popravena. Kampaň na 5G byla nyní zastavena

Týdenní komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka

ze dne 28.9.2Q2Q

Nacistická nizozemská královská rodina a nizozemský premiér Mark Rutte byli popraveni, uvedly zdroje Pentagonu. V době zveřejnění tohoto reportu však nebyly tyto informace nezávisle ověřeny. Zdroje však byly v minulosti trvale spolehlivé. Obdrželi jsme tuto zprávu:

Nizozemská pedofilní cabala vedená královnou Beatrix, další členové rodiny a premiér Mark Rutte mohl být americkými jednotkami sprovozen ze světa.”

To bylo provedeno za účelem „zastavení africké migrace, odhalení podvodu ohledně letu MH17 a zločinů proti lidskosti.“ Zdroje dodávají, že hlavní město Evropské unie, Brusel, je pod americkou vojenskou správou, aby se vyčistil Deep state EU.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Vojenská okupace Belgie, Nizozemí a poprava jejich elity měla zpoždění. To platí nejen v Belgii a Nizozemí, ale také v USA, Anglii a Kanadě atd. Jsou to lidé, kteří po tisíciletí mučili a vraždili děti ve velkém rozsahu.

Máte potíže tomu uvěřit? Pak se podívejte na případ Marca Dutrouxe v Belgii, který se ukázal pravdivým v několika soudních sporech: https://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux

Zde je stručné shrnutí, které bylo převzato z článku pod tímto odkazem.

Dutroux byl dvakrát odsouzen za únosy a znásilňování nezletilých dětí. Poprvé to bylo v roce 1989. Podruhé k tomu došlo v roce 1996. Odseděl si pouze 3 a půl roku svého prvního 13letého trestu a o necelých 10 let později byl odsouzen za únosy, mučení a zneužívání obětí, některé tomu podlehly.

Nejen, že jeho úsilí financovala politická elita, ale i jeho konkrétní žádosti. Někdy požadovali konkrétní typy dětí (říkalo se jim „party laskavosti“ a on byl požádán, aby doručil děti určitého věku, pohlaví, rasy). Někdy požadovali konkrétní způsoby mučení dětí, aby naplnili jejich touhy (orgie, satanské rituály včetně obětování, hry mučení).

A někdy požadovali, aby natočil při těchto orgiích některé vlivné lidi pro pozdější vydírání.

Tvrdil, že mnoho jeho zákazníků a financovatelů jsou světovými vůdci. Není to imaginární, protože žil v Belgii, kde sídlilo vedení EU a NATO.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Během jeho procesu brzy vystoupili svědci a oběti, kteří popsali takové věci jako „černé mše,“ přičemž obětování dětí i dospělých se odehrávalo před pozorovateli a účastníky, mezi nimiž byli významní politici a osobnosti.

Popsali také „lovecké večírky“, kde elity vypouštěly nahé děti do lesa, aby se schovaly, aby je samotné elity mohly dopadnout a zabít. Mnoho příběhů obětí obsahovalo tolik podobností, které nebylo možné popřít. Například lovecké večírky se často konaly na hradech, kde oběti nemohly uniknout a byly skryty před zraky veřejnosti. Ti, kteří nebyli zabiti při lovu, byli Dobermany obvykle pronásledováni a zřízeni či zabiti.“

To vše bylo zveřejněno u soudu v roce 2004. Proč to nebylo zveřejněno v New York Times, CNN a dalších médiích?

http://archive.is/jxiLV#selection-3715.53-3715.70

http://archive.is/Evfkk#selection-2115.96-2115.114

https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview

https://topdocumentaryfilms.com/marc-dutroux-monster-belgium

Také v New Yorku bylo rozprášeno zařízení pro mučení a sběr adrenokromu v domě č.p. 720 na Páté Avenue, a podle zdrojů Pentagonu byly zachráněny stovky mučených dětí. To je jen kousek od domu Jared Kushnera s č.p. 666, též na Páté avenue, kde je továrna na výrobu mikročipů.

Děti v tomto zařízení byly drženy od věku tří let a opakovaně mučeny a znásilňovány, aby získali adrenochrom. Byli zabiti, jakmile dosáhly puberty. Vchod do tohoto zařízení byl maskovaný jako obchod „Abercrombie and Fitch Kids.“

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Níže uvedený odkaz obsahuje seznam dětí, název zúčastněné společnosti atd. ODKAZ

Skutečnost, že Google, Facebook a další na to nebude odkazovat, značí jasně o tom, kdo tyto společnosti skutečně ovládá. Buďte si jisti, že vedení těchto společností bude brzy zatčeno, pokud se tak již nestalo.

Pokračující likvidaceto satanské cabaly vedla ve Vatikánu k určitým vážným intrikám, do nichž byli mimo jiných zapojeni i papež František a americký ministr zahraničí Mike Pompeo.

Podle zdrojů Lóže P3 se Pompeo pokoušel nařídit papeži, aby zastavit veškeré úsilí o dosažení mírové dohody s Čínou. Místo toho se Pompeo pokoušel zahájit americko-čínskou válku, aby zachránil členy satanské cabaly před pokračujícím zatýkáním a mimosoudním zabíjením, uvádějí zdroje.

V reakci na to papež odmítl setká se satanským Pompeem a vyházel vysoce postavené úředníky, kteří se proti němu spikli, shodují se zdroje.

Tato intrika byla hlášena ve zprávách v podobě náhlé rezignace kardinála Giovanniho Beccia. Becciu měl na starosti výběr nástupce papeže a rozhodování o tom, kdo byl nominován na svatého. ODKAZ

V Itálii byl zatčen také bývalý ministr vlády Vincenzo Scotti. Celé pronásledování Trumpa za údajné napojení na Rusko a falešná obvinění generála Mika Flynna bylo vysledováno právě až ke Scottimu.

Zdroje zednářské lóže P3 a MI6 říkají, že Scotti, Pompeo a Becciu přijímají rozkazy od Jacoba Rothschilda (nebo kohokoliv, kdo nyní stojí v čele této dynastie). Rovněž říkají, že to souvisí s pokusem Rothschildů ukrást vatikánské zlato v Indonésii.

 

[wp_ad_camp_2]

 

 

Potřebují zlato, protože satanská chazarská mafie ztrácí hlavní zdroj své moci, tj. kontrolu nad světovými penězi. Obzvláště se zoufale snaží získat zlato, když jejich podvod s COVIDem (Certificate Of Vaccine ID) a injekční systém RFID čipů propojený s digitálními penězi doslova hoří v plamenech.

Video na uvedeném odkazu ukazuje, jak hoří čínská výzkumná laboratoř Huawei na 5G. ODKAZ

Zdroje Asijské tajné společnosti říkají, že zařízení bylo podpáleno, protože čínské úřady si uvědomily, že to byly elektromagnetické útoky 5G a nikoliv virus, který způsobil masové úmrtí v čínském Wu-chanu.

Zdroje MI6 potvrzují, že celá kampaň na 5G byla nyní zastavena. Celá kampaň „pandemie“ byla navržena tak, aby přiměla lidi přijmout očkování s čipy RFID. To mělo umožnit, aby byl „ovčan“ neustále velmi podrobně sledován pomocí 5G. Rovněž by to usnadnilo hromadnou redukci světové populace. Místo toho je redukována satanská chazarská mafie.

Karanténa v Izraeli je znamením, že jejich úplná porážka se blíží. Zdroje Pentagonu popsaly tvrdý zákrok jako „konečný úder satanskému kultu, který se maskuje jako judaismus.“ Karanténa během Jom Kipur (Den smíření) „má za cíl popřít smíření, Kol Nidre, (smíření přednesená v synagoze před začátkem večerní bohoslužby na Jom Kipur, pozn. př.)“ tj. porušení všech přísah. Kromě toho říkají, že karanténa „brání židovským zločincům a mafii utéct, lety jsou zakázány.“

Je tomu tak proto, že „mohou být zadrženi váleční zločinci hledaní soudem ICC (Trestní tribunál v Haagu),“ dodávají. Rovněž tak „ruské, ukrajinské a další obchodované východoevropské ženy, a děti osvobozené od sexuálního otroctví,“ uvádějí dále zdroje. Dodávají, že americký prezident Donald Trump to velmi prožíval, protože mu připomínají Melanii a Ivanu.

 

[wp_ad_camp_2]

 


„Zdá se, že smrt známé
soudkyně Ruth Bader Ginsburgové a zátah na cabalisty v USA, Izraeli, Portugalsku, Belgii, Nizozemsku, Austrálii, Švýcarsku a na dalších místech, jsou součástí vojenské operace k ukončení židovsko – chazarské mafie, protože šéf sboru náčelníků generálního štábu, generál Mark Milley, vyhlá vítězství Bílých klobouků na Capitol Hill.“

Zdroje Pentagonu poslaly pro ilustraci tuto fotografii:

Válka však ještě rozhodně neskončila. Japonské vojenské zpravodajství odhaduje celkový počet satanistů na zhruba jeden milion. Válka bude pokračovat, dokud nebudou všichni vyhlazeni anebo obklíčeni.

Například ruské zdroje uvádějí, že izraelské vraždící skupiny jsou aktivní ve 25 městech USA. Zdroje říkají:

“Tyto satanské izraelské krysy vraždí občany USA, stejně jako vraždí Palestince. Obklíčí jednu osobu, mučí ji a pak zavraždí. Poté zaútočí a zavraždí dalšího vlastence z USA. Tito Israelské krysy se příliš bojí, aby bojovaly tváří v tvář pod širým nebem. Proto tajně útočí a vraždí občany USA jeden po druhém.“

Existují podezření, že tyto zoufalé krysy zahnány do kouta, kterým dochází děti na mučení, se nyní zaměřují na koně. Existují zprávy o zmrzačených koních v satanských rituálech v Polsku, Švédsku, Francii a jinde. Všichni koně mají jeden rok, jedno oko, a jejich genitálie jsou odstraněny. Krev je poté z těl zcela odváděna lidmi s veterinárními znalostmi, uvedla francouzská policie. Může to být alternativní forma výroby adrenochromu.

Skutečnost, že většina útoků se odehrává ve Francii, může také znamenat, že satanisté používají koně v satanských rituálech k vyvolání entit na ochranu angažovaného prezidenta Emmanuela Macrona. Macronův poslanec Pierre Person byl donucen odstoupit. Macronův pokus o převzetí Libanonu útokem jadernou zbraní rovněž selhal.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Předpokládáme, že zatčení satanistů v Německu a ve Francii přijde po vyčištění zbytku Evropy.

Zdá se, že satanisté také kradou části těl svatých z kostelů a katedrál, aby je mohli použít v satanských rituálech. Tyto rituály se používají k vyvolání mocných entit, aby jim pomohly v boji proti lidstvu, říkají zdroje zednářské lóže P3. Poslední takovou krádeží byla lahvička obsahující krev svatého Jana Pavla II.

Přes veškeré úsilí, zdroje MI6 předpovídají, že brzy dojde k úplnému a veřejnému svržení chazarské mafie v USA a v Evropě. To bude zřejmé, až všechna korporátní média začnou hlásat pravdu o tom, kdo celé ty roky skutečně vládl Západu. Pravda bude „ovčany“ velmi šokovat.

Na závěr tohoto týdne bychom chtěli poukázat na několik dobrých zpráv. Jedna z nich je, že vláda USA odstřihla financování „barevných revolucí“ v místech jako je Bělorusko, Hongkong a Írán.

Další takovou zprávou je, že dlouho očekávaná vodíková revoluce pomalu začíná. Automobily na vodíkový pohon jsou mnohem lepší technologií než benzín, protože jedinou emisí je vodní pára. Na rozdíl od elektromobilů se také dají rychle naplnit a mají mnohem delší dojezd na jednu nádrž. (No to bude mít Greténka radost, pozn. př.)

Další známkou zásadní změny na vrcholu světové mocenské struktury je, že podle zdrojů Asijské tajné společnosti byl konečně udělen souhlas s výstavbou tunelu spojujícího Aljašku s euroasijskou pevninou. To je to, co stojí za Trumpovým schválením železniční trati spojující Aljašku a Albertu.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
189 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře