Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

Související zprávy

  • Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí
    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

    Armáda utratí půl miliardy dolarů za výcvik vojáků pro boj v podzemí

  • Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda
    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

    Co se chystá v příštích dnech? Předpověď Charlieho Warda

  • Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT
    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

    Trestní oznámení k SHAEF. Podvod jménem STÁT

  • Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií
    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

    Zatímco se USA zajímaly o barevné revoluce a zavádění “demokracie”, Rusko nelenilo a zajímalo se o zbraně skalárních technologií

Velmi přesný souhrn informací a dat o Trumpovi, týmu Q, JFK ml. a dalších. Část druhá

Kdo nečetl první část, je ZDE.

Poté, co byly odtajněny dokumenty Národní bezpečnostní agenturou… to by první krok. Saúdská Arábie byla tím velkým hráčem a potřebovala se dostat na dějiště. Je důležité vědět, kam Trump zavítal poté. Saudskou Arábií vzal s sebou jako součást svého Týmu. Trump tam nepřišel jen tak a neodstranil je docela, totiž oni teď pracují pro něj. Získávají zásluhy za vlastní bezpečnou záchranu a nejsou tak tvrdě potrestáni, jak by mohli být. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

„Saúdská Arábie je nyní součástí Q-Teamu a novým korunním princem, který nahradil Al-Valída, se stal bin Salmán, který posílil a stal se klíčovým hráčem, který udělal mnoho proto, aby pomohl Donaldu Trumpovi.

„Krok č. 2: Trump hned poté odjel do Izraele. Vzpomeňme, jak se všichni zlobili nad fotkami Donalda J. Trumpa stojícího u Zdi nářků, které potvrdily všechny naše nejhorší obavy, že Trump je sionistickým nástrojem. Nechte mě trochu narušit Vaše bubliny. Celá ta věc s Izraelem jakožto základním pilířem, nic z toho není skutečné. Všechno je to podvod, lest, nic takového jako genetický Žid neexistuje. Jsou tu Maďaři, Poláci, Němci a Češi – Židé jsou stejní jako my, neexistuje žádná genetická rasa zvaná Židé. Izrael je dokonalý Trojský kůň navržený tak, aby vás dostal do králičí nory, ze které se nedá dostat ven, protože nic z toho ve skutečnosti neexistuje. Tak jako nyní hrají černou kartu (Black Lives Matter), stejně rádi hrají kartu židovskou.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Takže tohle všechno vymysleli s Židy a pak se špatnými Židy, se Siony. Cítím se hrozně kvůli všem lidem, kteří do toho byli zataženi, krásným lidem. Lidé, pamatujte, jsou tu jen Benátčané, jen těch 13 rodin. A ony vytvořily tohoto dokonalého Trojského koně.

„Trump jel do Izraele a sedl si před kameru s každým z tamních lidí, kteří jsou opravdu u moci, a všechno to na tyto přisluhovače vyložil. Mluvím s tebou, řekl, ne s tím, kým se snažíš být. Mluvím k tobě, přisluhovači, Netanjahu, a k vám všem ostatním pojídačům dětí. Tohle je pro tebe, musíš se rozhodnout. Snažili se Trumpa zastavit, přestože Saúdové to již podepsali. Izraelci se stranili Trumpa a nebyli připraveni se podvolit, proto Trump zůstal o den déle. Trump nebyl připraven opustit Izrael, dokud před ním nekapitulují.

„Ten ‚aha‘ okamžik, kdy jsme mohli procitnout, ten nastal po návštěvě Zdi nářků, kdy Izrael ustoupení veřejně přijal tím, že umožnil Spojeným státům americkým přesunout svou ambasádu do Jeruzaléma a vstoupil pod americkou vojenskou ochranu. Jedná se o symbolický akt, který ukázal, kdo má moc i ve Svaté zemi, nad Židy a sionisty. Udělali to jen z jediného důvodu, tedy aby těm, kdo měli oči otevřené, ukázali, že Trump nyní Izrael porazil. Krok č. 2 byl tedy dokončen. Saúdská Arábie a Izrael jsou na palubě jako součást týmu Q.

„Následně Trump odjel do Vatikánu a předložil papeži Františkovi mohutnou složku a řekl: ‚Nespěchej, prohlédni si to. Možná by sis měl obout červené boty.’ A současně mu Trump řekl, že neodejde, dokud mu papež nepodepíše nějaké dokumenty. Vatikánu to trvalo jenom tu jednu noc. Druhý den nato před Donaldem Trumpem ve Vatikánu kapitulovali.

Toho léta 2017 byla pořízena jedna velmi slavná fotografie prezidenta Spojených států amerických ve Vatikánu, stojícího vedle papeže Františka, na níž František vypadá, jako by ho přejel kamion, zatímco Trump má ve tváři výraz, který je směsicí vítězství, radosti a zlomyslnosti, vypovídající o tom, že zde vykonal velký čin.

„A co musel Vatikán udělat? Co bylo předmětem podvolení se a podpisu? Fed je ovládán určitou skupinou katolické církve, která z ní vzešla a šířila učení křesťanství, které však překroutila. Jsou to jezuité, a to je skutečná MAFIA, ne svatí muži.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Každá malá skupina mafie v každém jednotlivém městě na celé této rozlehlé Zemi, každá malá MAFIA vzdává hold této konkrétní skupině v katolické církvi. Mají to na starosti. Jsou to opravdoví mafiáni, měli pod kontrolou Fed. Zkratka MAFIA znamená ‘Morte Alla Francia Italia Anelia’ nebo ‘Death To The French Is Italy’s Cry’ (Smrt Francouzům je italský výkřik).

„Trump tedy neodešel, dokud papež František nevydal papežskou bulu (veřejný dekret, listinu vydanou papežem), která oznamovala, že od určitého data bude Vatikánská banka, která měla na starosti státní pokladnu všech pozemských bankovních systémů Federálního rezervního systému v každé zemi, předána jistému Donaldu J. Trumpovi. Trump na ní nebyl označen jen jako vykonavatel, státní pokladník amerického ministerstva financí, a tudíž Fedu v rámci USA,

TRUMP JE NA NÍ STÁTNÍM POKLADNÍKEM ZEMĚ

„Je pokladníkem státní pokladny každé země na Zemi. Žádná lidská bytost v dějinách nikdy nebyla mocnější, nevlastnila více věcí nebo nebyla bohatší než Donald J. Trump.

„Kde jsou tedy Rothschildové? Na setkání v Londýně, které Rotschildům uřízlo nohy v kolenou. Londýn byl finanční opěrkou kabaly, Washington DC byl její armádou a Řím centrálním mozkem, leč ho nazývali Duchem, ale nebyl jím. Byl to centrální mozek této zvrácené nejnesvětější trojice moci. A čeho tím dosáhli? Trump se domnívá, že CIA, Rothschildové a Financial City of London jsou příliš zlí, a zašli příliš daleko. Nechtěl s nimi ani spolupracovat, a také nespolupracuje. Obešel je.

„Stejně jako v ukřižování v lidské fyziologii se nemůžete dostat přes atlas, 33. obratel, takže musíte chodit nahoru a okolo. Trump šel nahoru a kolem Rothschildů, kteří jsou opravdu odporný zlým výtvorem.

„Atlas je první krční obratel, běžně nazývaný C1. Jedná se o atypický krční obratel s unikátními rysy. Spojuje čepovec a týlní kloub, respektive umožňuje otáčení hlavy, a ohýbání a boční ohyb hlavy.

„Londýnská City v létě 2017, a to mluvím o skutečné londýnské City vlastněné konec konců Benátčany, ale řízené Rothschildy, měla nohy uřezané v kolenou a od té doby nebyla skutečným hráčem. Byla odříznuta od veškeré moci. Během posledních 18 měsíců byli prezidentem Spojených států amerických nuceni dělat opravdu ponižující věci. Takže Rothschildové stále hledají své uřezané holeně. To byl krok č. 3. Tři hlavní ramena této zlé bezbožné pyramidy byla nyní ovládnuta. Saúdská Arábie, Izrael a Vatikán. Jeho první 3 zastávky.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Když Trump opustil Řím, letěl přímo do Bruselu. Všichni znáte dva velké bruselské hráče, Evropský parlament a NATO. Trump svolal schůzku. Byli tam všichni, politické hlavy spolu se svými ministry financí a pak všichni jednotliví zákulisní aktéři. Na tuto schůzi přišel Trump velmi slavnostně pozdě, nechal je vypotit, nevěděli, co si mají myslet a co přijde, tak je Trump nechal čekat. Přišel pozdě, hodil na stůl velkou složku a řekl: „Máme všechno. Jaká je vaše odpověď? Hrál neuvěřitelně tvrdě s EU a NATO a v krátkém čase ti malí zbabělci všichni kapitulovali.

„V následujících dnech se tam odehrála celá řada věcí, včetně toho, že EU ustoupila BREXITu a NATO muselo posílit a v podstatě zaplatit celý náklad za tento i ostatní národy, místo aby je všechny musely financovat USA. Není to tak, že by to byl velký problém, pokud jde o úspory peněz, jde o symboliku.

Donald Trump jim řekl: „Od nynějška budete platit za NATO, a nikoli my, protože já jsem ve vedení a vy uděláte, co já vám řeknu.“ Když na tuto slavnou schůzku v Bruselu přišel fotograf, Trump se opět opozdil. Byly tam všechny filmové štáby a všechny ty hlavy EU a NATO tam stály pod zářivými světly ve svých přepychových oblecích a všichni se potili jako blázni. Trump přišel pozdě, neuznal nikoho z nich a při příchodu si pískal, aby všem, kdo tam byli, ukázal, že on je tím, kdo schůzi vede. Roznesl tu informaci tisku a pak odešel. Patří mu EU a NATO a proto od té doby dělají všechno to, co dělají.

„V říjnu roku 2017 došlo k pokusu o atentát na nového saúdského korunního prince bin Salmána, který nahradil Al-Valída, když pomohl Trumpovi v této malé operaci, která pro něj byla připravena v Las Vegas (Hotel Mandalay Bay), na poslední chvíli byla akce stažena a on byl ochráněn. Existují rozporné zprávy o tom, zda je Al-Valíd stále ve vazbě, nebo zda byl vyhlazen za tuto nerozvážnost ze zákulisí.

„Zprávu o tom, co se stalo v této bitvě v Las Vegas, když byl bin Salmán zachráněn americkou armádou prostřednictvím INTELU, obdržela NSA a bin Salmánovi ji předal Trump – zprávu o tom, že byl využit, aby se ujal ještě větší role, a on s tím souhlasil. V zásadě řekl Trumpovi, ‚Cokoliv, můj bratře.’

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Takže pak, když bin Salmán zůstal na Trumpovo přání v USA, navštívil všechny velké korporace, zejména mediální společnosti, jako je Google, Apple, Facebook, Twitter, Microsoft, a všechny tyto nejvýznamnější společnosti se staly terčem bin Salmána ve Trumpův prospěch. Všechno je ověřitelné. Mám celou dokumentaci, všechny snímky ukazující všechny tyto schůzky, které se konaly v říjnu a začátkem listopadu roku 2017.

„Tohle je bin Salmán, který v podstatě pomáhá Trumpovi, aby za nás udělal všechno tu práci. Navštívil všechny ty loutkové hlavičky všech těch loutkových společností a ostře je pokáral, ukázal jim dokumentaci, kterou na ně NSA má, a v zásadě jim řekl: ‚Hrajete za tým Trumpa. Trump nyní ovládá tyto korporace neboli DECLAS. Všechny tyto informace budou postupně odtajňovány a každý z vás bude vydán mase jako dětský vrah.‘ Takže všichni kapitulovali a od všech šéfů všech těch různých společností včetně Jacka Dorseyho pro Twitter se ozývaly peněžní výstřely.

„Takže všechny ty věci, které se v poslední době dějí ohledně cenzury Trumpa ze strany Twitteru, jsou součástí hry, která se hraje – aby se lidé naštvali a probudili se, uviděli co je to sakra za zlo, které se děje, a aby o tom mluvili.

„Koncem listopadu 2017 Trump absolvoval svou cestu po Asii a opět šlo o to samé. Nejprve odjel do Japonska a udělal totéž co jinde. Japonci kapitulovali bez velkého boje.

„Symbolické gesto proběhlo na zápase mistrovství v sumo, který se konal. Přiměli Trumpa, aby vystoupil na pódium, což by měla vždy dělat jen ta nejvýše postavená osoba v zemi, aby předal obrovskou trofej mistru zápasníkovi Sumo. Je to symbolizace japonské podřízenosti Trumpovi, NSA a Q plánu.

„QAnon udělal velké věci, aby to vyřešil. Všechny ty věci v souvislosti se Severní Koreou, které začaly, když Trump opustil Japonsko a letěl přímo do Jižní Koreje, kde zdánlivým důvodem tohoto setkání bylo zjistit, zda by mohla být řeč o míru se Severní Koreou. Skutečným důvodem v pozadí však bylo, aby všechny ty asijské vlády před Trumpem kapitulovaly přes všechny dokumenty / DVD / CD, které (NSA) má. Nezapomeňte, že tou největší destinací pro zadávání veřejných zakázek na děti pro adrenochrom bude vždy Asie a jihovýchodní Asie, a že právě země jihovýchodní Asie se spolčily s politikou Hollywoodu a Washingtonu.

„Takže spousta lidí, kteří potřebují děti, se silně opírají o vlády zemí východní Asie. Potřebují, aby jim obstarávaly děti, které od nich požadují, a dělají to už léta. Trump jim ukázal celou dokumentaci, kterou měli (NSA) a která ukázala, že jsou všichni spoluviníky a že to všechno byly trestné činy hodné trestu smrti, takže všichni kapitulovali.

Následně se Trump, když měl první schůzi, tajně odebral na severokorejskou hranici, kde se setkal s Kim Čong-unem a zahájil proces mírových rozhovorů se Severokorejci. Trump lstivě a v tichosti dokončil tyto věci sám a pak jako velké překvapení pro mainstreamová média vytvořil vlastní smlouvu s Kimem a Severokorejci.

„Trumpovi stačilo k tomu všemu, co se stalo, jenom to, aby jim ukázal moc, kterou má. Jen proto všechny tyto země nejen ustupují od páchání zla, ale jsou také nuceny pomáhat Q plánu. Všechny tyto země jsou nyní součástí tohoto procesu pomoci.

 

[wp_ad_camp_2]

 

„Další zastávkou byla Čína a tato návštěva byla skutečně významná. Vím, že vás velmi příjemně překvapilo, co veřejně oznámili čínští svobodní lidé prostřednictvím Steva Bannona, a sice vytvoření nového federálního státu Číny. Další příběh, o kterém nám mainstreamová média zapomněla říct. Čína vykopla komunisty uctívající satanisty. Je to převratné, ale mainstreamová média to celý čas ignorují.

„Na jaře, nedlouho poté, co se Trump stal prezidentem, prezident Si Ťin-pching navštívil Trumpa v Mar-a-Lago na Floridě, Trumpově velkém rekreačním domě na Floridě. Trump nebyl ještě prezidentem nijak dlouho a lidé byli naprosto šokováni. Mainstreamová média o tom moc neinformovala. Přijel celou tu dálku až z Číny a setkal se s Trumpem ve svém volném čase v Mar-a-Lago. To bylo ohromné!

„Takže poté, co Trump vyčistil všechny ty domy v jihovýchodní Asii, odjel do Číny a v Zakázaném městě se setkal s prezidentem Si Ťin-pchingem. Ohromné! Říká se mu Zakázané město z nějakého důvodu, protože je velmi soukromé, duchovní, tajnůstkářské místo čínského dědictví a kultury.

„Setkali se tam. A bylo to na Trumpovu žádost. Každá z těchto věcí, co se udály, byla vždy ukazatelem toho, jak každý z těchto národů významně kapituloval před Trumpem jako jejich vládcem. Setkání s Trumpem v Zakázaném městě je asi tím největším ze všech! Neumíte si představit, jak to bylo velké. A mainstreamová média o tom všem samozřejmě mlčela.

„Na té schůzce byli zřejmě Američané velmi překvapení, jak zoufale se tito čínští představitelé chtěli zbavit komunistů ze svého středu. Chtěli se oprostit od všeho toho zla.

„Nezapomeňte, že některé z nejhorších možných věcí se odehrály v Číně a to je pro lidi, kteří mají svědomí, dost děsivé. Ne každý je zlým člověkem.

„Takže se s Trumpem setkali s otevřenou náručí a ochotně před Trumpovou autoritou ustoupili, protože si tento konec lstivé komunistické vlády nad nimi přáli.

„Vím, že je cítit, že široká veřejnost ještě není připravena nakládat s dalšími explozívními informacemi, přesto jsem dnes schopen odhalit všechny tyto věci v podcastu, možná to uslyší desetitisíce lidí. Velmi omezeně a daleko od mainstreamu obecného lidu, který se o tom dozvídá. Byl jsem první, kdo řekl ne, VŠECHNO JE LEŽ. A myslím tím, že VŠECHNO JE LEŽ.

„Existuje důvod, proč máme 4000 předplatitelů a ne 40 000 nebo 400 000, protože všechno, co učíme, je Holistická pravda, takže jsme tak trochu izolovali tím, že ŘÍKÁME PRAVDU.

„Dává nám pocit bezpečí, že tyto vědomosti můžeme zveřejňovat. Bez ohledu na to, co se bude dít, naše služby se budou posouvat dál a budou zoufale potřebné. Nakonec to všechno vyjde najevo, to vám slibuji.

Sepsal John Brown

Pro tadeso přeložila jena

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
150 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře