Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

  • Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní
    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

    Bílé klobouky zničily druhé letadlo YAL disponující energetickou zbraní

  • Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala
    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

    Frakce “světového řádu založeného na pravidlech” se vzdala

Byl tajný vládce planety Země odstraněn během zatýkání přisluhovačů Deep State?

Dne 15. ledna bylo oznámeno několika zpravodajskými weby, že baron Benjamin de Rothschild nečekaně zemřel na infarkt ve věku 57 let ve svém švýcarském domově. Podle nejprodávanějšího autora Davida Wilcocka byl Rothschild světovým Pindarem – tajným okultním vládcem naší planety, který je podřízen přímo mimozemským pánům.

Wilcock tvrdí, že pouhý den předtím vydal americký ministr zahraničí Mike Pompeo prostřednictvím svého účtu na Twitteru kódovanou zprávu, která schvalovala závěrečnou fázi tajné vojenské operace ke zničení Deep State na celé planetě. Wilcockova prohlášení vyvolávají zajímavé otázky ohledně Rothschildovy smrti, jeho možné role Pindara a tajné eliminace Deep State pod vedením USA.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Rothschildovo úmrtí bylo nejprve oznámeno na webových stránkách společnosti Edmond De Rothschild a podrobnosti o Rotschildovi uvedly zprávy Bloomberg:

De Rothschild byl od roku 1997 vedoucím společnosti, kterou založil jeho otec. Poté, co byla společnost vyřazena z burzy, se snažil zjednodušit její strukturu. Ke konci roku 2019 měla podle údajů na svém webu aktiva v hodnotě 173 miliard franků (194 miliard USD) v 15 zemích.

Ve své včerejší on-line prezentaci hovořil Wilcock o tom, že po celém světě probíhá zatýkání lidí, kteří se účastnili pokusu o puč proti prezidentovi Spojených států. Poté toto zatýkání dal do souvislosti se záhadnou smrtí de Rothschilda, který byl Pindarem neboli vůdcem celosvětově organizovaného pokusu o převrat:

Pindar je vlastně jméno vůdce této společnosti, o které jsme mluvili tak dlouho. Je to jméno, které odkazuje na Draka a mužského člena Draka, je to jméno vůdce.

Takže Pindar je v zásadě chlap číslo jedna. A tento chlap číslo jedna tak náhodou záhadně odešel 16. ledna ve věku 57 let. Tady to máte, bankéř Benjamin de Rothschild… majitel společnosti umírá ve věku 57 let. To je přesvědčivé, protože se to stalo v mladém věku a v přinejmenším podezřelém momentě.

 

[wp_ad_camp_2]

 

Abychom pochopili, jak souvisí role Pindara s mužskými dědici Rothschildů, je třeba připomenout, co dr. Bill Deagle, bývalý lékař amerického letectva, řekl o záhadném setkání s předním členem rodiny Rothschildů. Setkal se s baronem Guyem de Rothschild v roce 1992. V rozhovoru pro projekt Camelot Deagle řekl:

Probudil jsem se uprostřed noci a posadil jsem se. A měl jsem všechna světla rozsvícená, protože jsem musel pravidelně chodit na toaletu nebo tak něco. Měl jsem rozsvícená všechna světla. A ten chlap stál přede mnou, jak říkám, ve smokingu za 5 000 dolarů, neměl ani šedinu, padesátník, štíhlý a upravený.

Řekl jsem: Jak ses sem dostal?

A on říká: Je úžasné tě vidět, můj synu.

Řekl jsem: Nejsi můj otec.

A podíval jsem se na toho chlapa, vypadal jako francouzský šlechtic. Chápete?

A řekl jsem: Kdo jsi?

Povídá: Jsem baron Guy de Rothschild, Pindar.

Mám v sobě něco jako kontrolku, takže jsem hned věděl, o co se jedná. Rozumíte? Aniž bychom spolu dlouze mluvili, věděl jsem, o co jde.

Řekl jsem: Vím, kdo jsi. Jsi představitelem luciferské síly, která ovládá Zemi.

Odpověděl: Ano, jsem výkonným ředitelem společnosti Země s.r.o. a jsem mužem, který sedí ve 13. křesle Druidského koncilu. Chci, abys byl můj náhradník a až transcenduji, chci, abys převzal mou práci.

A já jsem řekl: Ne, to neudělám.

Odpověděl: Známe tvé pokrevní linie, známe tvoji genetiku. Víme o tobě všechno a jsi pro mě perfektní náhradou.

A já jsem řekl: Ne!

V tomto rozhovoru je obzvláště zajímavé tvrzení Rothschilda, že je Pindar a výkonný ředitel společnosti Země, s.r.o.” Tato prohlášení naznačují, že pouze řídí Zemi v zastoupení někoho jiného, ale koho?

Odpověď můžeme hledat v informacích o Pindarovi, které poskytl britský badatel David Icke. Icke psal o Pindarovi v knize “Největší tajemství poté, co vedl rozhovor s bývalou účastnicí satanských okultních ceremonií Arizonou Wilder. Icke napsal:

Pindar znamená “dračí penis”… Arizona říká, že Pindar, když se mě, stejně jako všichni reptiliáni, má velmi silně hypnotické oči (legendární “zlé oko”) a při obřadech je tvář oběti v okamžiku smrti obrácena na Pindara, aby ukradl duši nebo energii člověka prostřednictvím tohoto magnetického procesu zlého oka…. Pindar se účastní hlavních satanských obřadů v Evropě a poté odletí do Kalifornie za tamními rituály. (str. 302-3)

Ickeho zmínka o reptiliánských mimozemšťanech přímo souvisí s vysoce postaveným členem rodiny Rothschildů, který je pravidelně volen generálním ředitelem společnosti Země s.r.o. Země je podle mnoha insiderů ovládána reptiliánskou říší, která se rozprostírá na nespočtu dalších planet.

Baron Guy de Rothschild zemřel v roce 2007 ve věku 98 let. Pokud Rotschild Deaglovi v roce 1992 řekl pravdu o tom, že chce ze své funkce Pindara odejít do důchodu, znamená to, že kdykoli v období mezi lety 1992 a 2007 jej nahradil jiný mužský dědic rodiny Rotschildů.

Benjamin Rothschild se stal vedoucím společnosti Edmund de Rothschild v roce 1997. Jelikož byl vedoucím jedné z hlavních bankovních a investičních společností Rothschildů, je velmi pravděpodobné, že vystřídal Guye ve funkci Pindara jak tvrdí Wilcock.

Další Wilcockovo tvrzení je velmi významné vzhledem k současnému politickému dění. Říká, že rozluštil zprávu, kterou zakódovala záhadná vojenská zpravodajská skupina Q. Skupina byla podrobena bezprecedentní celosvětové cenzuře.

V příspěvku ze dne 4. června 2020 skupina Q odhalila posloupnost šesti událostí očíslovaných RED1 až RED6, které odkazují na události spojené s různými fázemi tajné globální vojenské operace, která měla zničit Deep State.

Q !! Hs1Jq13jV6 ID: 866b8a č. 9473673

4. června 2020 18:49:59 (EST)

STOUPENCI EAM:

RED1: Odstranění twitteru POTUS

RED2: Výpadek centrální komunikace (kontinentální USA)

RED 3: CLAS přesun PELOSI nebo PENCE

RED4: Přesun vojenských zařízení (10th Mountain, 1st Marine CPSD, Marine QVIR / 10. horská divize, pozn. red.) do centrálních míst pod záminkou kontroly občanských nepokojů.

RED5: NAT MIL COM CEN (National Military Command Center)

RED6: SEC OF DEF _instruct1

USSS

CASTLE_ROCK

Q

K první události RED1 došlo 8. ledna, když byl trvale pozastaven účet prezidenta Trumpa na Twitteru. Wilcock poskytl přesvědčivé vysvětlení sledu událostí RED 2 5. Došlo k pozastavení tisíců stránek alternativních sociálních médií, přesunu vojenského personálu do Washingtonu DC a hlavních měst atd.

Wilcock přišel s fascinujícím vysvětlením poslední události v pořadí, RED6. Tvrdí, že se jednalo o kódovanou zprávu sekretáře Mika Pompea prostřednictvím fotografie šesti lahví červeného vína, kterou zveřejnil na svém tweeterovém účtu dne 14. ledna.

Pokud má Wilcock pravdu, pak byl Pompeův Tweet kódovaným povolením RED6 k zahájení závěrečné fáze celosvětového tajného zatýkání Deep State.

Hned následujícího dne baron Benjamin Rothschild zemřel. Byla to jen náhoda, nebo se stal obě zatýkání, které nyní probíhá, jak se domnívá Wilcock?

Na odpověď nebudeme muset čekat dlouho, protože se předpokládá, že tajná operace bude veřejnosti odhalena před formálním skončením funkčního období prezidenta Trumpa 20. ledna, nebo těsně po něm. Wilcock upozorňuje na to, že 19. leden je Národním dnem popcornu, což by mohl být ironický způsob, jak upozornit veřejnost na celosvětovou operaci, která má za cíl zničení Deep State během druhé americké revoluce.

Napsal Dr. Michael Salla 18. ledna 2021.

Pro tadesco přeložila hanka | Zdroj: Exopolitics

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
27 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře