Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí
    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

    Očkovaná populace v Anglii měla za 23 měsíců téměř milion úmrtí

  • Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické
    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

    Magnetické pole Země se před 42 000 lety oslabilo. Následky byly dramatické

  • Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí
    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

    Odporný teroristický útok nenechal lidi na celém světě lhostejnými. Dosud vyjádřily soustrast ruskému lidu desítky zemí

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

Související zprávy

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Ve Velké pyramidě v Gíze byla objevena skrytá chodba
    Ve Velké pyramidě v Gíze byla objevena skrytá chodba

    Ve Velké pyramidě v Gíze byla objevena skrytá chodba

  • Fraktální matrice: Jak vzniká realita v Matrixu a kdo ji vytváří?
    Fraktální matrice: Jak vzniká realita v Matrixu a kdo ji vytváří?

    Fraktální matrice: Jak vzniká realita v Matrixu a kdo ji vytváří?

  • Kauza Mgr. David Šubík vs. Manipulátoři.cz aneb Chceš vidět manipulátora naživo?
    Kauza Mgr. David Šubík vs. Manipulátoři.cz aneb Chceš vidět manipulátora naživo?

    Kauza Mgr. David Šubík vs. Manipulátoři.cz aneb Chceš vidět manipulátora naživo?

Whole Foods zavádza biometrickú platobnú technológiu v obchodoch v USA. Skenovanie dlane so znakom šelmy

Whole Foods (potravinový reťazec) zavádza biometrickú platobnú technológiu v obchodoch v USA. Skenovanie dlane so znakom šelmy.

Otvorili prvý obchod s potravinami „Amazon Fresh“ vybavený technológiou „Just Walk Out“ (v preklade “Proste odídeš”), ktorý zákazníkom umožňuje nakupovať potraviny bez toho, aby museli čakať v dlhej rade na pokladňu.

Chyták je v tom, že všetci zákazníci budú sledovaní a pod prísnym dohľadom kamier, ktoré využívajú pokročilý systém “trackovania” a umelej inteligencie (AI). Následným cieľom je, aby si nechali pichnúť mikročip, ktorý im umožní platiť zápästím a aby nemuseli zo sebou nosiť karty.

Vo vyhlásení spoločnosti Amazon Fresh popisujú ako začleňujú do svojích obchodov kombináciu počítačového videnia, spojenie senzorov a učenie počítačov (tzv. deep learning) za účelom platby resp. pripísania peňazí na ich účet zo zákazníkovho bez toho aby zákazík musel urobiť akýkoľvek počin navyše, okrem odchodu z obchodu.

[wp_ad_camp_2]

Čokoľvek zákazník vezme z police je automaticky pridané do virtuálneho košíku a rovnako tak produkt, ktorý vrátia do police je zrušený z ich virtuálneho kosíku.

“Vo chvíli kedy zákaznik vojde do obchodu, si môže načítať svoj QR kód v Amazon aplikácií, alebo použijú Amazon One na oskenovanie svojej dlane alebo si zapíšu danú kartu spojenú s ich Amazon účtom.” vysvetľuje člen spoločnosti a odhaluje existenciu možnosti platby na zamávanie rukou.

Po odchodu z obchodu, je požasdovaná čiastka odčítana z ich karty alebo ruky a vložená na účet Amazonu. Čo eliminuje potrebu kontroly ľudí. Je to dystopia vo všetkych smeroch prebiehajúca priamo pred naším zrakom.

Jeff Bezos znie akoby sa chcel stať skutočne najlepším kamošom Antikrista

Amazon spomínal dystopický nový systém už nejaký ten čas. Naznačoval, že obchodný reťazec Whole Food Market, ktorý vlastní, bude taktiež zavádzať nový spôsob nákupu a platby v nasledujúcich týždňoch či mesiacoch.

Prianím Amazonu je uľahčiť zákazníkom nákup, tak aby nemuseli dookola nosiť hotovosť alebo karty a namieto toho môžu platiť za jedlo ich vlastným telom. Mimochodom, je to presne to isté čo bolo predpovedané v knihe Zjavenia v Biblií.

„Hardvér Amazon One prispôsobený na čítanie dlane zachytáva najjemnejšie charakteristiky vašej dlane. Ako sú detaily povrchu, rovnako tak čiary a hrbolky, tak aj podkožné prvky, ako sú vzory žíl, čím sa vytvára jedinečný podpis vašej dlane,“ popisuje spoločnosť fungovanie systému.

Zatiaľ to tak vyzerá, že Amazon vedie ľudstvo k eliminácií hotovosti a k zavedeniu novej digitálnej meny, čím sa vyplní proroctvo a zároveň uvrhne celý svet do totalitného zotročenia.

Mohlo by to znieť futuristicky a zábavne, len vojsť do obchodu s potravinami, vziať si to, čo potrebujete a výjsť bez aktu platenia. Ale toto všetko smeruje úplne niekam inam ako je ľuďom predkladané.

Spoločnosť Amazon tiež oznámila zavedenie novej technológie „vševidúceho oka“ v podobe kamery Ring Car Cam a kamery Always Home Cam, ktoré, ako už naznačujú ich názvy, umožnia Amazonu kedykoľvek nahliadnuť do automobilov a domov svojich používateľov.

Tieto technológie umožnia Amazonu kedykoľvek vidieť priamo do áut a domov zákazníkov, tak ako už Alexe umožnili počúvať ich každé slovo.

Rovnako ako v prípade každej technokratickej ponuky s ktorou Amazon prichádza na trh tvrdí, že zhromažďuje iba údaje, ktoré „potrebuje“ aby zákazníkom spríjemnila ich skúsenosti z danej technológie. Všetci však vieme, že ide o kopu klamstiev, pretože spoločnosť Amazon rada využíva údaje klientov na dosiahnutie maximálneho zisku, zatiaľ čo narúša súkromie ľudí a do veľkej miery vlastne ovláda celý svet.

Preklad anna

Zdroj: 9

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
10 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře