Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

Související zprávy

  • Zprávy dne 22.3.2024
    Zprávy dne 22.3.2024

    Zprávy dne 22.3.2024

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • USA nejsou demokracií, řekl Putin
    USA nejsou demokracií, řekl Putin

    USA nejsou demokracií, řekl Putin

Dr. David Martin: Nazývejme věci pravými jmény – je to biologická zbraň, kampaň teroru a úkladná vražda. Část 2/2

MODERNA: “DARWINOVSKÉ CHEMICKÉ SYSTÉMY” PRO PŘEPISOVÁNÍ LIDSKÉ DNA PO VYMŘENÍ

15 USC §8 – manipulace s trhem a alokací. Pamatuje si někdo duben 2020, když Anthony Fauci seděl v prezidentově Oválné pracovně a mluvil o tom, že Moderna bude tajemným spasitelem světa, a to navzdory skutečnosti, že Moderna nikdy v celé historii svého provozu nevyrobila bezpečný komerční produkt? Vzpomíná si na to někdo?

Co si nebudete pamatovat, je to, že když byla v roce 2010 Moderna založena, bylo to totiž desáté výročí financování, které Modernu založilo, a nevíte, co to bylo za finanční prostředky, které Modernu založily, protože o tom nikdo nemluví. Protože finance, které založily Modernu, byl grant Národní vědecké nadace, který se jmenoval – a teď jsem ochoten doručit vám tu špatnou zprávu: “Darwinovské chemické systémy”. Z toho vzešla Moderna!

Vraťme se a vydejme se na malou cestu strojem času 22 let do minulosti. Pojďme do té žádosti o grant a položme si otázku: Darwinovské chemické systémy. “Hej Dave, proč by někdo chtěl vymýšlet Darwinovské chemické systémy?” Takže si to přečteme, ano?

Když otevřeme ten grant a přečteme si ho, píše se v něm: ‘V případě po vymření…’ – cítíte se pohodlně? Jste všichni v pohodě s událostmi po vymření?

„V případě po vymření chceme zjistit, zda se nám podaří přimět mRNA, aby zapisovala do kódu DNA, aby znovu nastartovala lidskou evoluci.” To je ten desetiletý grant, který založil Modernu!

Takže každý ověřovatel faktů v Politifactu a v Reuters a v USA Today a jakýkoli ověřovatel faktů kdekoli na světě přehlíží velmi nepohodlnou realitu. Nepohodlnou realitou je, že Darwinovské chemické systémy měly použít RNA k zápisu do DNA života!

A teď vám bylo řečeno: ‘Ale ne, ne, ne, Dave, to se nemůže stát! Ta věc, co pícháme do lidí, nepíše do DNA života. Až na to, že dvacetiletý záznam o financování společnosti, která to skutečně dělá, dokázal, že se to stalo.

Cítí se někdo nesvůj z biologické zbraně, o které je známo, že do života zapisuje událost zániku života? Já z toho tedy nesvůj jsem!

A myslím, že kdybychom skutečně šli do každého místa, kde se aplikuje „vakcína“ a vyvěsili tam [ceduli, která říká] ‘Tohle není ve skutečnosti vakcína, je to biologická zbraň’, a dodali: ‘Mimochodem, je to biologická zbraň vytvořená pro přepsání lidského genomu po vyhynutí,’ myslím, že pár lidí by se skutečně na chvíli zastavilo a řeklo: „Ach, to jsem nevěděl. Myslel jsem, že plním svou vlasteneckou povinnost, když si nechám dát vakcínu na chřipku!“

Neplníte! Ve skutečnosti dostáváte biologickou zbraň vytvořenou pro lidstvo po jeho zániku!

Jde mi jen o ne-vymření lidstva! Nemůžu říct “Amen”, protože nejsem kazatel, ale myslím, že je čas na “Amen” a tohle by byl jeden z nich! Nejsme v rozhovorech (o lidstvu) po vymření. Jsme před „zapomeňte na vymření“. Dneska jsme tady.

A udělejme poslední: 15 USC §19 – vzájemně propojená ředitelství. To je ten, který říká, že nemáte dovoleno přimět společnosti, které mají ve skutečnosti konkurenční zájmy, aby se spojily a stanovily ceny. To jsou pokoutní machinace. Jsou to všechny ty ošklivé věci a hádejte, co máme? Máme Pfizera a Modernu a Anthonyho Fauciho, tyhle všechny, a v nich finanční zájmy.

Máme Justina Trudeaua! ‘Ach, Dave, že nebudeš zlý na Kanaďana? … No, ano, budu zlý na Kanaďana, protože tady to máme: Justin Trudeau totiž žádnému Kanaďanovi neřekl, že kanadská vláda dostává úplatek z každé injekce Pfizeru a Moderny, protože farmaceutické společnosti Acuitas a Arbutus, obě z Britské Kolumbie, jsou ty, které vynalezly lipidovou nanočástici, která je licencovaná k injektování patogenu do všech.

Kanada má zisk s každou injekcí. Což může vysvětlovat, proč Justin Trudeau objednal desetkrát více „vakcíny“, než kolik je Kanaďanů – včetně losů. Proč bychom potřebovali desetkrát více dávek, než je součet obyvatel celé Kanady, plus losů?

[wp_ad_camp_2]

Inu, ukázalo se, že jsou to pokoutní machinace, protože když dostanu provizi za každý dolar, který utratím, hádejte, co se mi děje? Dostávám do kapsy spoustu peněz z celého světa, což je přesně to, co se stalo…

21 CFR §50.24 Dámy a pánové, nemůžete udělit (informovaný) souhlas, pokud jste k němu nuceni. Slyšeli jste, co jsem řekl? Nemůžete dát souhlas, pokud jste donuceni… Nemůžete to udělat, protože je to NELEGÁLNÍ. Takže i kdybyste se o to pokusili, porušili byste zákon.

A je nezákonné vynucovat jakoukoli formu souhlasu, protože když jsem to naposledy kontroloval, ‘souhlas pod nátlakem’ je ‘znásilnění’. Kdybychom to nazvali tím, čím to je. Kdybychom řekli, že United Airlines jsou aerolinky nakloněné znásilňování. Kdybychom řekli, že Costco, Walmart nebo Amazon jsou “společnosti nakloněné znásilňování”, víte, kolik minut by je lidé podporovali?

Proto jsem vám řekl, abyste přestali používat termín “vakcína”. Je to biologická zbraň, nazývejte to pravým jménem. A akt vstříknutí něčeho do lidské bytosti bez jejího souhlasu je porušení tělesné integrity a znásilnění. Nazývejte to pravým jménem!

…..

… je důležité, si uvědomit, že máme-li se hájit v jakékoli pozici, ať už je to v soudní síni, v městské radě či ve školní radě, musíme mít pravdu, musíme být přesní a musíme uvést zákony, které byly porušeny.

Dodatek I (Ústavy USA) – „Kongres nesmí vydávat zákony ustavující nějaké náboženství…“ ….

(Zákonem, kterým chtějí nařídit povinné „očkování“, chtějí zavést) zákon, který ve skutečnosti zakládá náboženství. A tady je náboženství, ve které věří: Fauciho doktrína.

Fauciho doktrína je velmi jednoduchá: ‘Jste bezpříznakoví přenašeči. Jste nemoc. Existuje pouze jeden spasitel, a tím je vakcína financovaná NIAID. Neočkovali jste se dost, když jsme měli chřipku, takže vytvoříme iluzi patogenu. Vytvoříme domácí kampaň teroru, abyste spočinuli v milující náruči této krásné vakcíny.

Dámy a pánové, žádný mandát neexistuje, protože žádný mandát nebude. Hrají na vaše strachy. Nehrají si na zákon, protože tento zákon znají a vědí, že porušují rozhodnutí Nejvyššího soudu a první dodatek v naší Listině práv…

……

Přestaňte recitovat jejich doktrínu o covidu a koronaviru. Přestaňte recitovat jejich doktrínu o vakcínách. Začněte používat jazyk: “kampaň teroru”, “biologická zbraň”. Začněte používat tyto výrazy a pak jim skutečně ukažte – jste na to připraveni – něco malého, jako je Listina práv.

Nyní Dodatek V. – … myslíte si, že pátý dodatek zní “Nemusím svědčit proti sobě”, ale pátý dodatek je o něčem trochu víc. Můžeme se podívat na tu frázi dole, o které nikdy nemluvíme?

“Ani soukromý majetek nesmí být vyvlastněn bez spravedlivé náhrady.”

“Kolik z vás, majitelů malých firem, dostalo řádnou kompenzaci za uzavření vašeho podnikání? Je tu někdo takový? Kolik lékařů dostalo řádnou kompenzaci za ušlé příjmy?

Kolik lidí bylo očerněno tak jako já a mnoho dalších řečníků, kteří přijdou dnes a zítra? Kolik z nás dostalo řádnou kompenzaci za zabavení našeho majetku v podobě našich komunikačních prostředků, našich sítí, našich sociálních sítí a všeho ostatního? Způsobu, jakým komunikujeme? Kolik z nás za to dostalo řádnou kompenzaci?

Nejenže jsme nedostali řádné odškodnění, dámy a pánové, byli jsme zbaveni svých svobod a byli jsme zbaveni práv udělených podle tohoto dokumentu a je naprosto zásadní, abychom viděli, že oni věděli, že to dělají. Oni totiž změnili své vlastní definice slov, jako je ‘vakcína’ a ‘veřejné zdraví’ a ‘nouzové’ tak, aby vyhovovaly jejich teroristickým činům.

Dodatek VI. – Řádný proces! Myslí si někdo, že jsme za posledních 22 měsíců měli nějaký řádný proces?

Poslyšte, ukazuji vám tyto věci, lidi, protože vás je ve škole v hodinách dějepisu neučili a neučili vás je proto, abyste se stali oběťmi tohoto spáchaného zločinu!”

…..

OSA ZLOČINU

“Biologická zbraň byla vytvořena na infekční (klon koronaviru) s defektní replikací, se zaměřením na lidský plicní epitel v roce 1999 Anthonym Faucim. V roce 2003 si CDC nechalo patentovat genom – celý genom. Přírodní genom. Nezákonný patent byl udělený CDC v roce 2007 poté, co byl patentovým úřadem třikrát odmítnut jako nezákonný.

Slyšeli jste mě? CDC muselo třikrát bojovat za udělení nezákonného patentu, a když v roce 2007 získali tento patent, ve skutečnosti od toho dne začali kontrolovat původ všeho, co mělo co do činění s koronavirem SARS. My lidé jsme seděli a neudělali nic.

Co takhle v letech 2012 a 2013, když bylo záhadně nahráno šest virových modelů, což je v rozporu se zákony o biologických a chemických zbraních v této zemi. Byly nahrány na server z Číny, protože byly shromážděny od šesti horníků v Číně.

Byly nahrány na server v rozporu s našimi zákony o domácím terorismu a biologických zbraních, tady, ve Spojených státech, a my to měli písemně potvrzeno od Univerzity Severní Karolíny z Chapel Hill v roce 2015 a máme to od Ralpha Barica v jeho vlastním textu, který uvádí, že nahrál informace o biologické zbrani, které přišly z Číny, a začal ji vyrábět zde, ve Spojených státech.

Slyšeli jsi, co jsem právě řekl? V tuto chvíli je opravdu důležité zdůraznit, že jsem neudělal mnoho výzkumu. Sledoval jsem tento konkrétní zločin, jak se odvíjel od roku 1999. Díváte se do tváře muže, který vyšetřoval antrax v září 2001. Tehdy jsem s tím začal. Jsem v této hře déle, než většina lidí vůbec věděla, že existuje nějaká hra. A určitě déle než kdokoli, kdo říká, že je “opravdu hluboko pohroužen do COVIDU”.

….

Jde tu o to, abyste byl vyzbrojeni informacemi, protože máme válku, která ještě nezačala. Válka, která ještě nezačala, je o duši této země, a zbraň, kterou používá, je genetická chimérická pozměněná biologická zbraň zvaná sloučenina syntézy spike proteinů S-1, která je dodávána v toxinu, o němž víme, že zhatil každý pokus na zvířatech, který se kdy rozeběhl.“

„PROTOKOL (POKUSU) PŘÍMO NA LIDECH“ = ÚKLADNÁ VRAŽDA

“Takže, abych odcitoval prorektorku jedné z předních zdravotnických institucí zde v Americe, Když byla institucionální revizní komise v její instituci v Kalifornii, byla požádána, aby přezkoumala protokol pro tuto konkrétní vakcínu, a ona se zeptala: ‘Kde jsou údaje o zvířatech?’ Bylo jí řečeno, a já cituji: ‘Toto je protokol přímo na lidech.’

Slyšeli jste, co jsem právě řekl? Zhatilo to každou studii na zvířatech, do které to kdy šlo. Zhatilo to každou zkoušku na zvířatech, která kdy byla provedena, a tohle je “protokol přímo na lidech”.

Dámy a pánové, nazývejme to pravým jménem: Je to úkladná vražda. Přestaňte kolem toho přešlapovat a obujte se do toho!

A pod naším dohledem bychom neměli dovolit, aby jedinému generálnímu prokurátorovi, aby jedinému volenému úředníkovi, aby jedinému úředníkovi v oblasti veřejného zdraví prošlo jakékoli veřejné prohlášení, které nepotvrzuje, že se jedná o program biologických zbraní, který má ničit, mrzačit a zabíjet občany Spojených států a lidi celého světa.

Je to zločin a musíme s ním začít zacházet jako se zločinem, než abychom sledovali bankovní lupiče, jak odcházejí z banky, a ještě jim zavolali Uber. Jde o to, aby byl Anthony Fauci spoután a odveden v železech. O tom to celé je!“ …

ODPOVĚĎ

„Chci jen zakončit odpovědí. Odpověď je: přestaňme diagnostikovat problém. Dokud nebude Anthony Fauci spoutaný, dokud nebude Ralph Baric spoutaný a dokud nebude Francis Collins spoutaný, neskončili jsme!

Musíme si stanovit jediný cíl: Anthony Fauci v řetězech a ve vězení. To je náš cíl, protože ten ukončí… povolení k nouzovému použití (EUA) a odpovědnost za každé poškození a smrt se vrátí zpět na společnosti, protože v okamžiku, kdy máme odsouzení za trestný čin, celé povolení k nouzovému použití splaskne. Pokud (je) usvědčíme z jediného trestného činu – jednoho trestného činu – ztratí štít imunity, protože zákon z roku 1986 [o poškození dětí vakcínami] a zákon PREP říkají, že získáte imunitu, pokud – pokud –

A existuje jen jedna stříbrná kulka, dámy a pánové a hádejte co? Právě jsem vám ji dal. Takže nabijme tuhle informační zbraň a vyrazme na lov…

Když půjdete na internetu na COVIDcon21, můžete elektronicky podepsat novou Deklaraci všeobecné nezávislosti.“ ….

„Je načase, abychom si uvědomili, že jsme dovolili, aby byla proti nám použita infekce strachu jako činitel destrukce, a je načase, abychom my, lidé, skutečně přijali odpovědnost. Pokud chceme čisté myšlenky, čisté činy a čisté skutky, musíme je začít vkládat sem. (ukazuje na hlavu)

Postavme se jednotně jako lidstvo, a už ani jeden nádech pro ně, dokud neuvidíme v této zemi obnovenou spravedlnost a posvátnost. Mnohokrát děkuji. Bůh vám žehnej.”

Zdroje:

Forbidden Knowledge TV (kráceno)

Pouze video zde.

Zde najdete další přednášku Dr. Martina, která proběhla následující den a v níž odhaluje tváře hlavních herců divadla teroru a začíná s neznámi jmény: Anser, stojící za operací Warp Speed, Fors-Marsh, která dělá vakcíně marketing v rámci celého světa, Palantir s Gotham Data Tracking stojící za trasováním/špehováním lidí a Publicis Sapient, kteří manipulují s daty a čísly.

Podrobněji se věnuje, muži jménem Dustin Moskovitz, dle jeho slov jednomu z největších sociopatů a psychopatů na planetě, spoluzakladateli Facebooku a majitel firmy Sherlock Biosciences. Sherlock Biosciences vlastní technologii CRISPR, což je společný podnik mezi Spojenými státy a Čínou na editaci genů lidského genomu…

Celou prezentaci ve formátu ppt, kterou Dr. Martin použil při obou příležitostech, si můžete stáhnout zde.

Vybrala a přeložila melda

*****

Celý článek si můžete stáhnout v PDF ZDE.

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
69 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře