Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

  • Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje
    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

    Občanská válka v texaských pohraničních městech pokračuje

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Režimy v zemích G7 řízené chazarskou mafií jsou navzdory zvýšené represi matematicky odsouzeny k zániku. Le Penová dostala úplatek za “prohrané” volby

Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka,

ze dne 25.4.2Q22

Přestože se chazarské, mafiánské otrokářské režimy v zemích G7 uchylují k extrémním fašistickým represím, jsou matematicky odsouzeny k zániku. Důvod je finanční. Dopustili se zásadní chyby, když si mysleli, že čísla na počítačích finančních institucí jsou skutečná, a ne imaginární. Proto ministři financí skupiny G20 poprvé, co si pamatuji, nevydali po svém zasedání minulý týden žádné prohlášení. Kdyby byli upřímní, vyhlásili by bankrot.

Ředitelka MMF Kristalina Georgieva měla na zasedání blízko k takovému přiznání, když řekla: “Natiskli jsme příliš mnoho peněz a nemysleli jsme na nezamýšlené důsledky… Chováme se jako osmileté děti, které hrají fotbal a honí se za míčem.”

Jak uvádí níže uvedený článek Zero Hedge:

Od krachu banky Lehman v roce 2008 vzrostla celková bilanční suma některých hlavních centrálních bank z necelých 7 bilionů USD na 31 bilionů USD (Fed + ECB + Bank of Japan + Bank of China, jak uvádí Yardini Research). Nejstrmější část nárůstu probíhala od března 2020, kdy aktiva Fedu a ECB prudce vzrostla… Pokud je globální konflikt finanční, Západ ho již prohrál. Geopolitické důsledky jsou dalším příběhem pozdější doby.

Od března 2020 Fed zvýšil “zvláštní práva čerpání” o 209 %. Protože se HDP od té doby nezvýšil o 209 %, všechny tyto peníze podporují hyperinflaci. Historie ukazuje, že hyperinflace vždy vede ke změně režimu.

Ještě více mě jako Anglosasa znepokojuje, že když se USA, Kanada a Anglie pokusily na protest proti Rusku uspořádat odchod ze zasedání G20, nikdo je nenásledoval.

Anglosaské národy se těšily úctě celého světa, protože se zasazovaly o demokracii, lidská práva, kompetentní řízení ekonomiky atd. Nikdy nezapomenu, když jsem se bývalého šéfa MI6 zeptal: “Bývali jsme ti dobří, co se stalo?”. Jeho odpověď zněla “chazarská mafie”. Je to proto, že jako housenka, která se nakazila parazitickou vosou, vlády těchto zemí ovládli satana uctívající chazarští gangsteři. A tak byli politici a armáda Západu přesměrováni – proti zájmům vlastního národa – na projekt přeměny celé planety v obří zvířecí farmu. Tu měli řídit chazarští gangsteři ze své starobylé vlasti, z místa, které dnes známe jako Ukrajinu.

ChM se zmocnila vlád většiny západních zemí prostřednictvím vražd, podplácení, vydírání a lží. Ta byla zaměřena na samotnou špičku elity. Pochopení toho, že problém leží na špičce, je také klíčem ke svržení ChM. Stejně jako beďar, když ho vymačkáte zdola nahoru, hnis vyjde nahoru.

Členové veřejnosti musí vyzvat své poslance a konfrontovat je s důkazy o zločinech lidí, jako je Justin Trudeau – Castro. Lidé v armádě musí jít nahoru po své velitelské linii a udělat totéž, konfrontovat své velitele s důkazy. Ti, kteří na základě těchto důkazů nebudou jednat, se odhalí jako zrádci. Trestem za zradu je smrt zastřelením.

Zde jsou některé z obrovského množství důkazů, které mohou lidé použít v případě Kanady:

Kanadské volby byly prodány a jejich hlas ve skutečnosti nic neznamená. Jde jen o to, kdo má největší vliv nebo kdo zaplatí nejvíc dolarů. Tato fotografie Justina Castra se serverem Dominion a Alexem Sorosem společně je jen zlomkem důkazů o krádeži voleb, tj. o zradě.

Justin Trudeau testuje volební systém Dominion. Na pozadí stojí Alex Soros – syn George Sorose.

Aby toho nebylo málo, Castro 14. dubna 2022 schválil pod záminkou ochrany dětí zákon, který z dětí dělá státní majetek.

“Kdo seje nenávist, sklízí nenávist… Cítíte posun, který právě teď nastává, vzpomeňte si na situaci před dvěma lety a uvidíte: Lidé se už elit nebojí, proto hra skončila,” komentuje situaci člen kanadské bezpečnostní zpravodajské služby.

To se projevuje tím, že se Castrovi dostane “vřelého” přijetí pokaždé, když se s ním obyvatelé Kanady setkají.

Buďte si jisti, že je pouze otázkou času, kdy bude postaven před popravčí četu.

Tento druh nenávisti vůči vládnoucí třídě je vidět na celém Západě. Vzpomeňte si na výzvy “Let’s Go Brandon”, které znemožňují Joe Bidenovi vystoupit na veřejnosti.

Zde je příklad z Německa, kde se občané střetli s policií.

Podívejme se nyní na volby, které byly minulou neděli ve Francii ukradeny. Podle zdroje ze CIA opoziční kandidátka Marine Le Pen výměnou za souhlas s “prohrou” “získá za svou účast na tomto představení nejméně 300 milionů dolarů. To je kapesné pro satanistickou cabal ChM”. Proto je vidět, jak se po “prohraných” zmanipulovaných volbách usmívá. Rozsudek gilotiny je pro ni nyní nevyhnutelný. To jí úsměv z tváře vymaže.

“Dnes večer v Paříži vítěz jasného volebního podvodu DVD (německé rozvědky) vůbec nevypadá jako skutečný Macron,” poznamenává zdroj z britské MI6. Falešní vůdci jako on jsou “ukryti v jakémsi trezoru s hromadou usvědčujících důkazů nastrčených proti každému z nich. Mafie je taková, jaká je – využívá strachu k rozdělování a ovládání,” poznamenává zdroj

Ve Francii již začaly nepokoje proti zločinnému režimu. “Myslím, že boj už neleží ve volebních urnách. Dnes jsou tyto volby do značné míry zdiskreditovány … takže je nutné přenést boj na jiné fronty,” řekl Gabriel Vergne, devatenáctiletý student elitní školy Sciences-Po, který odráží názory většiny Francouzů.

Uvědomujeme si, že na první pohled vypadá situace dost pochmurně a mnoho lidí se ptá, kde jsou Bílé klobouky. Dlouhý seznam nejvyšších představitelů ChM, kteří “mají pozitivní testy na koronavirus”, je znamením, že byli zatčeni, trvají na svém zdroje ze CIA. Podívejte se prosím na níže uvedené příklady z poslední doby.

I když se však Západ nedokáže vyléčit ze své infekce, zbytek světa se jí zabývá.

Nejzřetelnějším příkladem je ruská vojenská akce proti velitelství ChM na Ukrajině. Protože o tom bylo opět obšírně pojednáno jinde, dotkneme se pouze několika klíčových bodů. Jedním z nich je, že podle ruského zdroje z FSB je takzvaný ukrajinský vůdce “Volodymyr Zelenskyj chodící mrtvola jako Joe Biden”. Zdroj vysvětlil, že oba jsou zdrogovaní avataři bez skutečné moci a že lidé, kteří za nimi stojí, dlouho nevydrží.

Zde vidíte zjevně zfetovaného Zelenského s něčím, co vypadá jako kokain na jeho stole.

Většina ukrajinských a nacistických vojáků je také zfetovaná třemi tabletami “válečné chemie” denně. To je činí veselými a necitlivými na bolest. “Spojené státy je dodávají v divokém množství a sledují, jak to dlouhodobě působí na armádu, protože je jim jedno, co se s těmi lidmi stane později,” řekl Alexandr Borodaj, bývalý šéf DLR a poslanec Státní dumy Ruské federace.

S přípravkem Captagon (amfetamin + teofylin) se novináři setkali již dříve v Sýrii. Tvrdí se, že tato látka je vysoce návyková a vypíná pocit fyzické bolesti. Těžce zranění povstalci projevili neobvyklou schopnost pokračovat v boji pod vlivem této chemické látky.

Zelenskyj se také dostává daleko za čáru, když veřejně žádá 550 miliard dolarů jako náhradu škody a 7 miliard dolarů měsíčně, aby mohl pokračovat v činnosti. Navíc většinu zbraní, které Západ posílá na Ukrajinu, prodávají gangsteři do jiných zemí a nepoužívají je proti Rusku. “Zelenskyj bude mít brzy nehodu. Už jsou s jeho službami téměř ‘hotovi’,” slibuje zdroj z Mossadu.

Zatímco západní svět je rozptylován téměř nepřetržitým přívalem zpráv o Ukrajině, velké události na jiných místech jsou podceňovány nebo ignorovány.

Největší může být to, co se nyní děje v Pákistánu a Afghánistánu. Zde začala nová opiová válka. Když vláda Tálibánu ve spolupráci s Čínou a Pákistánem oznámila, že hodlá zastavit produkci máku, divize chazarské mafie, která se zabývá výrobou heroinu, se vydala na válečnou stezku.

OSN uvádí, že Afghánistán produkuje více než 9 000 tun opia ročně. To v přepočtu na pouliční cenu 30 dolarů za gram znamená průmysl v hodnotě 270 miliard dolarů. To je tedy 270 miliard důvodů ke svržení vůdců, jako je pákistánský prezident Imran Chán, kteří jsou proti produkci opia.

To je skutečný důvod, proč byl náměstek ministra zahraničí USA Donald Lu vyslán, aby pákistánskému establishmentu sdělil, že “Imran Chán musí hlasování o nedůvěře prohrát, jinak bude Pákistán čelit následkům”.

To je také zřejmě skutečný důvod, proč poslední avatar Billa Gatese nedávno navštívil Pákistán. Zdá se, že podplatil skupinu pákistánských generálů a politiků, aby svrhli vládu Imrana Chána.

Problémem je, že jen velmi málo z těchto peněz za opium a heroin skutečně končí v rukou Afghánců nebo Pákistánců. Proto v Pákistánu zuří největší demonstrace v jeho historii. Mezi Tálibanem a pákistánskou armádou nyní také probíhá otevřená válka.

Slabé tělo, slabá mysl.

Číňané také přerušili tok peněz do Pákistánu po převratu drogové mafie ChM. Čína znovu neposkytla půjčky v celkové výši čtyř miliard dolarů, které Pákistán koncem března splatil. To způsobilo, že Pákistán přišel o pětinu výroby elektřiny, protože již nemohl platit účty za plyn.

Proto Miftahm, ministr financí loutkového premiéra Ismáíla Šarífa, prohlásil, že pozastavené rozhovory s Mezinárodním měnovým fondem (MMF) budou prioritně obnoveny.

Problémem je, že Pákistán nebude schopen platit za plyn z fiat peněz MMF. Žádný z velkých producentů, včetně Ruska, Kataru a Saudské Arábie, již nepřijímá fiat peníze.

Oddělení americké vlády zabývající se obchodem s drogami brzy zjistí, že děvky, včetně těch politických, neposkytují med, pokud jim neposkytnete peníze. Využívání falešných islamistů k nastražování bomb v Afghánistánu účty nezaplatí.

Zaznamenáváme také nestabilitu v Číně, zejména v Šanghaji, kde již více než měsíc trvá rozsáhlá výluka. Zdá se, že tato výluka má dva rozměry. Jedním z nich je skutečnost, že prezident Si Ťin-pching se právě uchází o bezprecedentní třetí funkční období v čele Číny v rámci změny vedení, která se má uskutečnit koncem tohoto roku.

Proti tomu se ostře staví bývalý prezident Ťien-zemin, jehož základnou je Šanghaj. Vypadá to tedy na potlačování jeho příznivců. Skutečnost, že obyvatelům je nařízeno odevzdat pasy “až do skončení pandemie”, rovněž podporuje myšlenku, že probíhá čistka.

Vypadá to však také jako ekonomická válka proti falešnému režimu Joea Bidena, protože důsledkem blokády je přerušení čínského vývozu do USA. V USA již tento týden poklesly objemy smluvního nákladu kamionů z přístavů na západním pobřeží o 4,5 %, což představuje sedmý týden poklesu objemů nákladu kamionů v řadě. Takhle to dopadá, když zbankrotujete, lidé vás odříznou.

Tento týden se opět ponoříme do Akta X. Naše zdroje z tajného vesmírného programu trvají na tom, že nadcházející kolaps režimu na Západě odhalí obrovský skrytý svět mimozemského vlivu a potlačených technologií.

Zde můžete například sledovat, jak se tiskový mluvčí Pentagonu zřetelně přerušuje a vyhýbá se otázce novinářů ohledně “nalezených těl mimozemšťanů”.

 

Na níže uvedených videích jsou pak všechny důkazy o potlačených starověkých technologiích a dlouhodobých kontaktech lidí s mimozemšťany.

 

Vesmírná loď větší než Venuše:

Peruánský artefakt:

 

 

Budovy na Měsíci:

Levitující kameny:

 

A nakonec je tu video ze skutečného života, které vypadá jako z filmu Muži v černém.

 

Jak už to tak s vesmírnými záležitostmi bývá, i když nás fascinují, rozhodně jsme v jakési karanténě, jinak by to ovlivňovalo náš skutečný každodenní život. Nicméně je jasné, že svět směřuje k novému věku a ne jen ke změně režimu.

Přeložila tereza | Zdroj: benjaminfulford.net

 

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
32 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře