Hledejte na tadesco.org

Archiv

Nejnovější zprávy

  • Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády
    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

    Američtí zákonodárci se snaží zabránit přerušení financování federální vlády

  • Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové
    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

    Seznamte se s Heidi Aganovou, profesionální dablérkou princezny Kate Middletonové

  • Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu
    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

    Paříž je připravena bojovat i v těch nejtvrdších bitvách na ochranu svých zájmů, prohlásil náčelník generálního štábu

  • JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát
    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

    JAG zatýká soudkyni, která miluje ilegální cizince a hluboký stát

Související zprávy

  • Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda
    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

    Mimořádná zpráva od Benjamina Fulforda

  • Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny
    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

    Korporace THE USA získává čas vydíráním Thajska a podvodem čínské královské rodiny

  • Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11
    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

    Proč musí USA vyhlásit bankrot podle kapitoly 11

  • Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat
    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

    Státy G7 se navzdory chvástání snaží kapitulovat

Chazarská mafie byla komplexně poražena, její likvidace pokračuje

Komentář Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého draka, 06.02.2Q23

Události nadcházejících týdnů umožní i těm nejvymytějším ovcím na Západě pochopit, že došlo k něčemu zásadnímu a historickému. Není pochyb o tom, že chazarská mafie byla poražena a že začalo vymetání jejích posledních vůdců. Ukazuje na to zatčení novozélandského premiéra Jacka Arderna převlečeného za Jacindu Ardernovou, trestní oznámení na švýcarského prezidenta Alaina Berseta a společnost Pfizer, masové zatýkání ukrajinských vládních činitelů a mnoho dalších událostí.

Další známkou toho, že ChM (Chazarská mafie) ztrácí kontrolu, je to, že se nyní v mainstreamu začíná mluvit o podílu Mossadu a jeho zakladatele, izraelského premiéra Davida Ben Gurionse na atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho.

Izrael se mezitím snaží prostřednictvím Francie vyjednat kapitulaci před Rusy. Zkrachovalá americká vláda korporace THE USA Inc. se zase stala terčem posměchu celého světa, když se vymlouvala na to, že “mi balón snědl domácí úkol”, poté co Rockefellerův otrok, ministr zahraničí Antony Blinken, dostal pokyn, aby se neobtěžoval jezdit do Číny na prosebnou misi.

Válka na Ukrajině také končí a poslední satanisté jsou nyní obklíčeni v Bachmutu, kde se očekává, že budou v nadcházejících týdnech bojovat na život a na smrt.

Nejdůležitější ze všeho je, že ChM ztratila 31. ledna kontrolu nad světovým finančním systémem a nyní funguje kvantový finanční systém (o tom později).

Není však konec, dokud není skutečně konec, a je velmi pravděpodobné, že se zoufalá a do kouta zahnaná ChM pokusí o nějakou mega-teroristickou událost typu “černá labuť”, nejspíše buď o EMP, nebo o jaderný útok.

Turecký ministr vnitra Suleyman Soylu vzkázal americkému velvyslanci, aby dal od Turecka “ruce pryč” poté, co Washington a osm evropských zemí vydalo varování před cestami do Turecka kvůli možným teroristickým útokům. Podobná varování se týkala i Íránu.

Příkaz západních vlád evakuovat své občany znamená, že izraelský režim, zahnaný do kouta, tam pravděpodobně zahájí masivní útok. Zemětřesení o síle 7,8 stupně následované desítkami dalších v době psaní tohoto reportu naznačuje, že již začal. “Je to zbraň na modifikaci počasí, která se používá, aby Erdoganovi ukázala, kdo je stále u moci,” tvrdí zdroj ze CIA.

K útoku došlo v době, kdy ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov přistál v Iráku, aby zahájil “vojensko-technickou” spolupráci s Tureckem, Íránem, Sýrií a Irákem a se státy Perského zálivu. Vzhledem k tomu, že Egypt je de facto také ruským spojencem, představuje to pro režim ChM v Izraeli existenční hrozbu (nikoli však pro Židy).

Íránská vláda nyní varovala sousedy Izraele, že v zájmu “zachování své bezpečnosti” by se měli “držet dál od režimu, který každý den umírá”.

ChM se zoufale snaží vyhodit do povětří celou planetu (pomocí agentů v Íránu i Izraeli), protože Vatikán ovládaný ChM a jeho americká korporátní dceřiná společnost ztratily 31. ledna kontrolu nad finančním systémem. Proto se 1. února vypnul celý italský internet, tvrdí zdroje MI6. Vatikánská banka, která byla používána k uplácení většiny tzv. světových vůdců, byla odříznuta. Nyní mají ChM čas do 13. února, než bude jejich americká korporace zcela odříznuta.

Podle zdrojů MI6 převzal kvantový finanční systém (QFS) 1. února mezibankovní zúčtovací systém SWIFT ChM. Autor tohoto reportu se o tom přesvědčil v neděli, kdy převod peněz dorazil okamžitě místo následujícího pondělí v případě podobného převodu provedeného minulý měsíc. Tvůrce QFS říká, že “pokrok v IT infrastruktuře včetně DLT neboli Technologie distribuovaných účetních knih běžně známé jako blockchain jednoduše znamená, že všechny národní bankovní systémy světa jsou sladěny. Až dosud byl převod ve stejný den manuální a těžkopádný, protože dva bankovní úředníci museli sedět u obrazovek na obou koncích telefonu a řídit převod prostřednictvím různých clearingových domů, jako je SWIFT. Zdlouhavá práce, drahá, když se něco nepovede, a velmi stresující. Náhrada světového bankovního IT je navržena tak, aby resetovala všechny dluhy.”

Zdroj však tvrdí, že jakékoli formální oznámení jubilea bude muset pravděpodobně počkat až do června, protože nejprve musí dojít k odstranění zbytku kontrolní sítě ChM.

V této oblasti není pochyb o tom, že se nad ChM stahuje síť. Zejména jejich neúspěšný pokus zabít 90 % lidstva pomocí elektromagnetických útoků a toxických vakcín probudil mnoho vlivných lidí, kteří nyní hledají spravedlnost.

Bankéř Pascal Najadi – osoba, která podala trestní oznámení na švýcarského prezidenta – říká: “Máme vědecké důkazy, že vakcína škodí. Jedná se o největší selhání lékařské techniky v dějinách lidstva.” Najadi, jehož otec byl jedním ze zakladatelů WEF, se nechal trojnásobně očkovat, protože důvěřoval vládě. Nyní podniká důrazné právní kroky.

V Thajsku se po pádu trojnásobně očkované korunní princezny do kómatu rozjela válečná vřava. Profesor Sucharit Bhakdi říká: “Nikdy nebyly provedeny bezpečnostní farmakologické studie… Společnost Pfizer-BioNTech bude muset Thajsku vrátit ty miliardy.”

Také v Japonsku se konala tisková konference lékařů žalujících tamní ministerstvo zdravotnictví, na níž byly předloženy důkazy o tom, že vakcíny zabíjejí lidi.

Situace dospěla tak daleko, že i statistiky CDC ukazují, že 84,5 % Američanů je proti očkování. To bude mít hluboké politické důsledky.

Navíc Rusové a Číňané nyní přišli na to, že “Covid 19” je de facto druh elektromagnetického útoku, a nikoli virus. Rusové tvrdí, že WHO (Světová zdravotnická organizace) porušuje svou právní chartu, když odmítá poskytnout vzorky skutečných virů. Tvrdí také, že WHO tají mnoho dalšího, což je rovněž v rozporu s její chartou.

Očekává se, že úřady vlád po celém světě budou následovat švýcarský příklad a podají trestní oznámení na vládní úředníky.

Na Novém Zélandu již vojenská Aliance Bílých klobouků podnikla kroky a zatkla bývalého premiéra Jacka Arderna alias Jacindu Ardernovou. Ardernova COVID diktatura způsobila 3203 procentní nárůst nadměrného počtu úmrtí v důsledku jejích zákonů o povinném očkování proti COVIDu.

Od místních obyvatel také dostáváme zprávy, že kanadský premiér Justin Castro Trudeau a německý kancléř Olaf Scholz uprchli do podzemního bunkru ve Stephenville v Newfoundlandu. Tito muži se však nemají kam schovat. Trudeau se nyní nemůže objevit na veřejnosti, aniž by se neshromáždil rozzuřený dav, který by požadoval jeho zatčení.

Nyní se také odhaluje peněžní stopa za válečnými zločiny Covidu. Současné razie v různých nemovitostech spojených s Joem Bidenem a šéfem ukrajinského prezidenta Zelenským Igorem Kolomojským poskytují forenzní stopu vedoucí přímo k vedení ChM. Podle zdrojů Mossadu Zelenskyj v posledních dvou letech čtrnáctkrát cestoval do Ženevy a Tel Avivu, kde se Kolomojskij a jeho Rockefellerovi a Rothschildovi šéfové skrývají. Praním peněz přes Ukrajinu se financovaly útoky na Covid i masivní uplácení politiků a vládních úředníků na celém Západě.

Ta je nyní přerušena.

To se dotkne nejen falešného Bidenova režimu, ale také WHO, EU, OSN a WEF. Soukromá organizace Klause Schwaba Rothschilda podepsala v červnu 2019 memorandum s OSN, jehož cílem je urychlit implementaci Agendy 2030 pro udržitelný rozvoj. Jednalo se o plán ChM na přeměnu planety v obří zvířecí farmu vyvražděním 90 % lidstva a zotročením zbytku.

Nyní se ukazuje, že kromě zabíjení elektromagnetickými útoky a vakcínami se nás tito zločinci snažili otrávit tím, že nás nutili jíst hmyz.

Hmyz je plný chitinu. Chitin je pro savce vysoce alergenní, stimuluje imunitní systém, a podílí se tak na vzniku mnoha chronických onemocnění. Hmyz také obsahuje nespočet zárodků a parazitů, kteří jsou pro člověka patogenní. Jejich zpracování do potravin je nejen nedbalé, ale i úmyslné.

Kdyby lidé mohli jíst hmyz, nemyslíte, že by to hladovějící lidé v minulosti zkusili? Existuje důvod, proč lidé hmyz nejedí: je pro člověka jedovatý.

Odříznutí zničí schopnost ChM vymývat mozky obrovské části světové populace, zejména na Západě, aby si škodila tím, že bude jíst brouky.

Většinu obsahu na internetu, ať už jde o blogy, videa nebo fotografie, vytvářejí uživatelé, ale ve skutečnosti jej vlastnila a kontrolovala hrstka oligopolů “Web 2.0”, jako jsou Facebook (nyní Meta), Amazon, Apple, Netflix a Google (nyní Alphabet), kterým se zkráceně říká “FAANG”. Velkolepý vzestup amerického trhu v posledních letech byl téměř výhradně důsledkem toho, že přes tyto společnosti proudily “fiat směšné peníze” ChM.

Jak zjistil tento autor a mnozí další investigativci, kteří hledají pravdu, FAANG vytvořily síť kontroly myšlení, kterou si George Orwell nedokázal ani představit. Autor tohoto reportu a mnozí, mnozí jeho kolegové byli například zakázáni YouTube za to, že informovali o pravdě o Covidu a vakcínách. To nyní končí.

Zdroj ze CIA uvádí, co se má udělat, aby to skutečně skončilo:

Skutečným plánem je vyslání hypersonické hlavice s velmi silným EMP. Po odpálení z ponorky u východního pobřeží trvá 40 sekund, než dosáhne potřebné výšky a svého cíle. Pokud bude vypuštěna nad oblastí Omahy, může vyřadit všechny elektrické systémy na většině území USA a velké části Kanady. Čím výše je vypuštěna, tím větší je oblast pokrytí. (Viz přiložený graf znázorňující poloměr). Mocnosti jsou si záměrů velmi dobře vědomy. Washington DC a falešná Bidenova show o tom veřejně nehovoří.

Jakmile se tak stane, nahradí internet ovládaný oligopoly internet založený na blockchainu. To znamená, že producenti obsahu namísto drobků od Googlu apod. získají většinu zásluh a peněz ze své tvorby. To také bude znamenat, že už nebude existovat žádná korporátní cenzura. Stávající zákony o pomluvě, urážce na cti a trestní zákoníky budou s určitými úpravami stačit k ochraně lidí před poškozováním.

Konec centralizované kontroly informací pravděpodobně povede i k zániku monoteismu, jak ho známe. Připomeňme, že slovo “náboženství” pochází z latinského “Re Ligare”, což znamená znovu svázat do svazku: jinými slovy proměnit mnoho samostatných věcí v jednu centralizovanou. To je také spojeno se slovem “vláda” (angl. government), které znamená “govern“ (řídit) „ment“ (mysl)”.

Jinými slovy, mnoha-tisíciletý projekt přeměny lidstva v monolit ovládaný jedinou myslí se chýlí ke konci.

Na znamení toho, že se tak děje, se zdá, že planetární osvobozenecká Aliance převzala kontrolu nad avatarem, který se vydává za papeže Františka, jak ukazuje tento článek:

“Ruce pryč od Afriky! Papež kritizuje drancování Konga ze strany cizinců“

Kinshasa, Kongo – Papež František v úterý při příjezdu do Konga, kde ho bouřlivě přivítali Konžané vděční za to, že zaměřil pozornost světa na jejich zapomenutou situaci, požadoval, aby zahraniční mocnosti přestaly drancovat africké přírodní zdroje pro “jed vlastní chamtivosti”.

Podívejte se na mnoho fotografií v článku. Je vidět, že to není původní papež František. Je tam i jeho pěkný detailní záběr. ODKAZ

Změna na vrcholu monoteistické hierarchie může mít ještě mnohem závažnější důsledky.

Ukázalo se, že ChM kontrolující monoteismus záměrně udržují naše životy krátké a nešťastné ve jménu skupiny Majestic 12, která se domnívá, že náš vesmír ovládá zlotřilá umělá inteligence. To naznačují slova bývalého papeže Benedikta:

Svět je jako lis na olej, který mačká. Jste-li odpadky, jste vyhozeni, jste-li olej, jste sebráni. Ale být vymačkán je nevyhnutelné... Království dobra nebude na tomto světě nikdy definitivně nastoleno, protože by byla popřena svoboda člověka.” Benedikt XVI.

“Svobodou” Benedikt myslel krátký a krutý život, který jsme všichni byli nuceni žít. Proto byly všechny objevy, které vedly k prodloužení života a zvýšení lidských schopností, od nepaměti systematicky potlačovány.

Takto popisuje naši situaci polský zpravodajský zdroj:

“Žijeme na farmě s umělým sluncem a umělými cykly. ‘Majitelé’ Země nás energeticky dojí, ale tento byznys končí, další farma se vymyká kontrole. Kdysi dávno byl vytvořen štít, který odděloval Zemi od skutečného vesmíru. Štít tvořený plazmovou energetickou bariérou se rozpadá.”

Po svržení ChM nás nyní pravděpodobně čeká nová kambrická exploze s exponenciální expanzí pozemského života do vesmíru.

A nyní vám přinášíme nejnovější zprávy o pozorování létajících objektů:

1. UFO ve tvaru doutníku nad Indií:

2. Dvě UFO pozorovaná z letadla:

3. Tři UFO pozorovaná z letadla:

4. Zjevná skupina UFO pozorovaná nad Phoenixem, Arizona, USA, 1. únor 2023:

A konečně zde můžete vidět podivnou světelnou anomálii natočenou nad městem Stephenville v kanadském Newfoundlandu, kde se nachází tajný podzemní komplex: ODKAZ

Podobná anomálie byla zaznamenána nad Volgogradem (Stalingradem) v Rusku, když tam Vladimir Putin nedávno pronesl projev.

Jako druh nyní definitivně míříme do neprobádaných vod…..

Zdroj: benjaminfulford.net

Pokud byste rádi podpořili naši práci, přispěli na překlady článků a provoz serveru, učiňte tak prosím na účet č. 2902118402 / 2010.

Platba ze Slovenska / IBAN: SK7383300000002902118402

Platbu prosím označte jako „dar“. Děkujeme.

 

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál
Odebírat
Upozornit na
50 Komentáře
Řadit dle: nejnovější
Řadit dle: nejstarší Řadit dle: počtu reakci
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře